עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. בגרות של שתי יחידות בשפת JAVA.... השאלה היתה א': לכתוב תת תכנית שתקבל מערך דו מימדי 17*17 ושני משתנים אחד לעמודות ואחד לשורות ותבדוק אם התא במערך [שמקומו זה שני המשתנים הנוספים שהתת תוכנית מקבלת...] מקיים את התנאי הבא: סכום כל השורה שבה הוא נמצא שווה לסכום העמודה שבה הוא נמצא...אם כן התת תוכנית תחזיר אחד ואם לא היא תחזיר אפס..... אני עשיתי כך: public static int mk(a[][],x,y) { int zover1=0,zover2=0; for (int i=0;i<17;i++) zover1 = zover1 + a[i][y]; for (int j=0;j<17;j++) zover2=zover2 + a[x][j]; if (zover1==zover2) return 1; else return 0; } סעיף ב' צריך לכתוב תוכנית שנתו בה מערך דו מימדי 17*17 והיא תמנה כמה איברים כאלה [מה שיש בס…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  2. חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  3. אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xXDevil4Xx,

מישהו יכול להביא לי מדריך למתחילים בשפת c++ ו-asp

5. Started by yoahe,

יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתור עכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורה עגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכה אבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by elay007,

שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. התחלתי ללמוד html, ואני רוצה לפתוח לעצמי אתר... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול עושה לפריים, שהרקע שלו יהיה חצי שקוף, ואני אראה דרכו את הרקע המקורי של האתר. יש למישהו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by koko0,

ניסיתי מלא צורות של Dim Googleurl As New Uri("[url]http://www.google.co.il/"[/url]) Dim Google As New WebBrowser Google.Url = (Googleurl) Google.Refresh() MsgBox(Google.Url) אבל זה מחזיר דבר ריק...מה הטעות שלי? [.net]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שבת שלום החלטתי שהתעסקות עם תחום החומרה- שמתעדכן כל שני וחמישי, ואוברקלוק והבנה בסיסית(או קצת יותר) של איך מחשב עובד, מה בדיוק קורה שם וכו'- אני כבר שולט היטב(+ או -) בכל מקרה- אני רוצה להתחיל להתעסק קצת עם תכנות... אני יודע בערך מה מהות הצופן הבינארי, ויש לי ידע ברמה של 5 י"חל כיתה י' (וטיפה יותר... ואני אוהב לשבור את הראש עם בעיות קשות) אשמח םא תתנו לי קצת רקע על הנושא מה הם בעצם קודים שונים של תכנות? איך "פורצים" למחשב(ולא עם תוכנות)? מהן פרצות אבטחה? וכל דבר שיוכל לעזור... מודה לכם מאוד, נדב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RocknRolla,

אני רוצה לפתוח אתר לקרוב משפחה שלי אבל רק התחלתי להתעניין אני רוצה אתר מאוד פשוט רק מידע שיהיה בו. השאלה שלי זה לגבי איכסון ולינקים. נגיד אני מתקשר לחברת איכסון, איך עובד האיכסון עצמו? אני מגיע אליהם או שולח להם את הקובץ HTML והם מעלים את זה לשרתים שלהם? ואם כן אז איך אני אמור לעשות לינקים? כי את הלינקים אני פותח לפי המיקום על המחשב שלי אבל אצלם זה יהיה שונה אז ככה שאין לי מושג איך לעבוד עם קישורים (זה קישורים פנימיים לפי מה שהבנתי?)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. php-javascript-angular js... חוץ מההבדלים הסינטקטיים, מה ההבדל? פעם שמעתי שjs זה רק צד לקוח, כלומר רק דברים שמוצגים בדפדפן. אבל גם בג'אווה סקירפט יש איזושהי אפשרות לגשת לDB, לא? וכל מיני פריימוורקים כמו angular js בכלל בנויים על פי mvc ודומיו, כלומר יש שם גישה לשרת. אז זה בעצם מקביל לphp, כלומר עקרונית הם עןשים את אותם דברים ברמת נוחות כזו או אחרת, או לא? קיצר, בלגן שלם. אשמח לקצת הסברים... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by razaviv050,

שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. Started by razaviv,

inews.2us.co.il תנו חוות דעת וביקורת בונה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by MrAlex,

אני לוקח חלק בקורס הזה:https://www.coursera.org/course/hwswinterface ואשמח לדעת מה דעתכם עליו,איזה נושאים לפי דעתכם הם טובים(חוות דעת בכלל מלמידה מהאתר הזה של הקורסים) אני לומד במקביל C++ ואני נהנה מהחלק של הפענוח של הזכרון וזה אני יודע קצת C ככה שאני חושב שיהיה לי קל להשתלב,בעקרון,כבר הם התחלו את הקורס ואני מבין פחות או יותר בגלל הידע בC++(בחלק של המצביעים שהם התחילו) אז סליחה על החפירה חוות דעת ><"

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. צהריים טובים. אפשר חוות דעת על 2 ספרים ללימוד ג'אווה שמצאתי? הראשון הוא חושבים ג'אווה של ברוס אקל והשני ספר של זיו איילון וזהר עמיהוד. מישהו מכיר? ואם אפשר המלצה לספר של פייתון וג'אווה נוספים? תודה

18. Started by bdoron,

האם שמעתם על Groovy? שמעתי שזה JAVA זה נכון? האם לעבוד בתכנות שפה מהסוג הזה יכולה להואיל לי? זאת אומרת אני יוכל להגיד שיש לי ניסיון בjava? או שזה לא אותם פקודות כמו גאווה אשמח לחוות דעת למי שמכיר את השפה ויצא לו לעבוד איתה.. או שזה משהו שעדיף לי לא להכנס אליו.. מממ תחום עבודה שקבלתי הצעת עבודה , ואני קצת מפחד לצבור נסיון בתחום שלא שווה את ההשקעה, הרי רוב הצעות העבודה מתמקדות בjava וc# ולכן אם גרובי נותן לי ניסיון בjava אז ניראה לי שאתן לזה צאנס אבל אם זה שפה שאף אחד לא מתעסק איתה, והפקודות שלה רחוקות שנות אור מjava וזה לא יתן לי נסיון בjava אז לא ניראה לי שאני אלך לכיון הזה בגלל זה אשמח אם מישהו מכיר את השפה ואם זה יתן לי משהו מבחינת נסיון תעסוקתי לשפה כמו java ... תודה …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by AvengersAssemble,

בניתי Console Application של איקס עיגול שבוע שעבר וחבר סיפר לי שיש הרבה אנשים מבינים באתר הזה, אז חשבתי לפרסם ולשמוע מה דעתכם. אני לומד C# רק שבועיים אז אל תצפו למשהו מדהים, עם זאת אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר מה אפשר לשפר בשביל שהתכנית תהיה יותר יעילה ומובנת ולמה. התכנית: http://pastebin.com/M67nXUam# כל שחקן מכניס בתורו מספר שורה ועמודה, התכנית מכריזה אם יש מנצח או תיקו, בודקת שאין ניסיון לשכתוב "משבצת" שכבר שובץ בה X/O, מדפיסה בתחילת כל משחק את מספר המשחק והתוצאה (נקודות של X, נקודות של O, מספר משחקים שנגמרו בתיקו). ועוד שאלה: את הלולאה שאין ניסיון שכתוב (רמאות) כתבתי בתור לולאת while, אבל מכיוון שהיא בכל מקרה חייבת לרוץ פעם אחת ואז אם התנאי עדיין מתקיים לרוץ שוב ו…

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. Started by Daniel Fogel,

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

21. Started by razaviv,

שלום תביעו בבקשה חוות דעת על האתר שלי, מה צריך לשפר להוסיף לשנות תודה , אם האתר טוב. www.hypersonic.bryansoft.info תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://members.lycos.co.uk/moroses/Uploads/StackInt/StackInt.htm אשמח אם תומרו לי מה דעתכם על המימוש למחסנית שעשיתי ;D

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by yigael_o,

היי, רצית את חוות דעתו של מי שמכיר על מספר סביבות פיתוח Borland® Developer Studio היא הראשונה כרגע אני עובד על VS2005 של מיקרוסופט. אז יש לי כמה שאלות ספיציפיות. האם ה C++ של בורלנד הוא אמיתי או .NET? האם ניתן להעביר תוכניות בצורה חלקה מ VS2005 לבורלנד ולהיפך? האם למישהו יש חוות דעת על ההפרש במחיר בין VS2005 (בערך 800$) ל בורלנד (בערך 3500$)? מה גורם לכזה הפרש? יש באמת הצדקה? האם פשוט ללמוד דלפי? (אין לי ניסיון בפסקל, רק ב C C++ C# JAVAו VB) הסביבה השניה היא JBuilder 2007 Turbo מה הרמה שלה יחסית לאקליפס (ראיתי שהיא בנויה עליה אבל מה ההבדלים) האם קל ללמוד אותה או שעדיף להשאר באקליפס? ואם כבר אז עוד שאלה, למה מחלקים אותה בחינם? מה האינטרס שלהם?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  24. Started by 8us.co.il,

http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברים. כתבתי תוכנית קטנה שמחפשת מחרוזרת בתוך קבצים, ורציתי לשמוע חוות דעת לגבי סגנון הכתיבה שלי, אני מנסה לשפר את ההרגלי כתיבה וסגנון הכתיבה. לא מזמן נכנסתי לשפות מונחות עצמים, לכן אבקש דגשים בכל המובנים הנ"ל של הקוד. לדוגמה האם אני עושה שימוש נכון בclass שעשיתי ? האם לא היה כדאי לעשות אותו סטטי וכו'. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.IO; using System.Diagnostics; using System.Collections; namespace Search_Files { class TestProgram { static void Main(string[] args) { FileSearch.DirectoryPath = @"D:\My Documents\Lyrics\"; FileSearch.Pattern = "*.*"; FileSearch.IncludeSubDi…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים