תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני בונה אתר ויש בו טופס "צור קשר". כשמנסים לשלוח הודעה בלי שממלאים את הפרטים נוספות הודעות מעל הבורדר של הטופס שמודיעות אילו פרטים לא מולאו. כשההודעה נשלחת החלון נמחק ומופיעה הודעה (שאומרת תודה על הפניה). אני רוצה שגם במקרה שלא כל הפרטים מולאו, החלון ימחק ויופיעו השגיאות, או לחלופין יפתח עמוד חדש ובו תופיע הודעה כללית שאומרת: "לא מלאת את כל הפרטים". זה לא אמור ליהיות עניין מסובך אבל לא עליתי על הפקודה שמנקה את החלון לפני שההודעה מודפסת ואני לא יודע איך לגרום לך שבמקרה ויש שגיאות יעבור עמוד. והקובץ האחראי על העניין: <? /* removing space characters from the edges of the data infos */ $_POST["mail_from"]=trim($_POST["mail_from"]); $_POST["mail_name"]=trim(…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות בלולאה? (בכדי לצייר את הקווים מקודקודי המשושה שמצוייר מראש לפני הלולאה עד נקודת הגובה) מצורפת השאלה. function peramida(n ,h) hold on; n=8; h=3; l=linspace(0,2*pi,n); x=cos(l); y=sin(l); plot3(x,y,l); for i=1 : n end [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך משלבים עברית ב-PHP וב-MYSQL בצורה כזו שגם אוכל לראות את העברית באתר, וגם אוכל לראות הכל בעברית כשאני מסתכל ב-PHPMYADMIN? בנתיים מה שבניתי מציג את העברית באתר אבל ג'יבריש במסד הנתונים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באתי לכתוב פה על איך שאני לא מצליח לגרום לפרוייקט לפעול וכמה אני מיואש מזה וכו', אבל בסוף קלטתי שניסיתי ליצור כל הזמן Win32 Console App ולא פשוט Win32 App.. (אני יכול להשבע שעשיתי פרוייקטים של console על המחשב הקודם שלי עם VC6 והם עבדו עם ספריית SDL..). בכל אופן, כל מה שנשאר לי מהפרשה שלי עם הספרייה הזו היא האזהרה הבאה בעת הבניה: 1>LINK : C:\Users\user\Documents\Visual Studio Codename Orcas\Projects\Breakout\Debug\Breakout.exe not found or not built by the last incremental link; performing full link 1>MSVCRTD.lib(cinitexe.obj) : warning LNK4098: defaultlib 'msvcrt.lib' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library 1>Embedding manifest... …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כלי (עדיף פשוט) שבעזרתו אוכל לתכנן ולשרטט דיאגרמת מחלקות (על פי תקן ה UML או משהו דומה) וכן שהכלי ידע לייצר קוד (חתימות של פונקציות בעיקר) על סמך הדיאגרמה בשפה #C. אני זוכר שנתקלתי פעם בדבר כזה,,, אבל לא זוכר איך קוראים לתוכנה. מישהו מכיר דבר כזה? תודה מראש. מטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישחק הזה דבר ראשון אין משמעות או משהוא. זה הולך ככה אתם נמצאים בריבוע בישביל לזוז ימינה תילחצו 2 למעטה 3 למעלה 4 ושמאלה 1. עכשיו אני צריך עזרתכם איך מי פה אני ממשיך לסנייק?. דרך הגב בתחילת המישחק תילחצו 2 או 3. ואני יודע מערכים פונקציות ומצביעים יש מצב אני מצליח ליבנות סנייק. #include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { int x; int t; string p; string a[60]; int z; int count1; int count; int sum1=-1; int sum=10; for(count=0;count<10000;count++) { for(count1=0;count1<100;count1++) { cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; } cout<<""<<endl; cout…
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לכתוב קובץ batch file שמגדיר באספלורר (7) שקבצי TEMP יהיו על 10 מגה. אני צריך סקריפט לזה כי יש לי בעבודה 200 מחשבים שצריך להכיל עליהם את ההגדרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה, אני עובד על אתר (עם פריימים, גרפיקה, פלאש וכו') וברזולוציה של המחשב שלי בו אני עובד על האתר הוא נראה מצויין, אך במחשבים אחרים עם רזולוציה אחרת (או אצלי עם רזולוציה אחרת) כל העיצוב והפורמט של האתר פשוט נדפק ונהרס. השאלה אם יש סקריפט, או כל דרך שהיא לגרום לעיצוב ולמבנה להשאר בכל רזולוציה, בלי להתחיל לעצב את האתר מחדש עבור כל רזולוציה שהיא. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני צריך מדריך כולל לויזואל בייסיק 2008 (חשוב שיהיה בו SQL איך להתחבר ואיפו לכתוב את השאילתות וכו'....)
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש איזה משחק שיש בו בעיה.. חיפשתי תשובה באינטרנט ומצאתי שאני צריך ליצור קובץ bat ולרשום בו משהו מסויים... מישהו יודע איך ליצור קובץ כזה ואיך לרשום בו מה שאתה רוצה? מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. פשוט מכל הקטגוריות הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים..
-
- 4 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד פלאש כדי לבנות אתר עם יישום פלאש לא כל כך מורכב שיתקשר עם מסד נתונים אני מתלבט אם ללמוד AS3 או AS2, ראיתי שההבדל ביניהם עצום. מצד אחד 3 מחזיק יותר אפשרויות כנראה, אבל מצד שני אולי 2 הוא די והותר בשביל מה שאני צריך ובנוסף יותר פשוט. אני אשמח אם מי שבקיא בתחום הפלאש יספק לי כמה עצות מועילות. הייתי היום בכמה חנויות ספרים ולא מצאתי אף ספר על actionscript. יש כזה בעברית? אולי מישהו יוכל להמליץ לי על ספר באנגלית או בעברית (עדיף עברית אבל עוד יותר עדיפה איכות) שאפשר ללמוד ממנו? יש המון חומר באינטרנט אבל אני רוצה ללמוד בצורה מסודרת מספר בתודה והערכה רבה, hasod.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נותן את הקוד הזה mov ax,si mov cx,8 div cx SI-מכיל 4 במקרה זה אני עובד עם האמולטור EMU8086,למי שמכיר-זה נותן לי אופציה להריץ את הקוד בתוך האמולטור,שלב שלב,ככה שאני יכול לדבג בנוחות אחרי הפקודה DIV CX אני אמור לקבל: AX=0 DX=4 מה שאני בפועל מקבל AX= 4000H DX=4 H מסמן מספר בהקסה אני לא מבין מה גורם לדבר המוזר הזה,זה ממש לא הגיוני דוגמא נוספת-אני מריץ את הקוד כאשר SI מכיל 6 ואני מקבל AX=8000H DX=6 למישהו יש רעיון על משהו שיכול להשפיע על החלוקה,או לגרום לכזה מצב? נ.ב ניסיתי גם IDIV
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-