עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש אתר שמקבץ את הדברים הללו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם. אני לא מבין כלום בתיכנות וגם לא מתיימר להיות אחד כזה.. אני מעוניין לערוך לאנ'צר שמתחבר לשרתי משחק.. את הלנ'צר בנה איזה הולנדי ואין לי מושג באיזה שפה הוא בנוי. מה שאני רוצה להוסיף זה מוניטור שיראה כמה שחקנים יש בשרת ואיזה מפה זה ההודרה של הלא'נצר הכל מתוכנן למשחק far cry http://www.upfile4u.net/Files/7e5s8i.rar זה הטראקר שאני רוצה להכניס http://farcry.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=4189 תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תכנתתי בactionscript 3.0 קליינט שמקבל מידע משרת (הוא פותח בעזרת URLLoader דף על שרת) השרת שולח כל פעם משהו אחר אבל הפלאש מתעצל ולוקח מהמטמון במקום מהשרת וכך יוצא שבמקום לקבל 10 דברים שונים אני מקבל 2-3 דברים מתוך ה10 שחוזרים על עצמם מה לעשות? שלא יגע בCACHE...

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by A-L-o-n,

אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

שלום. לצערי שכחתי את הכללים של C++ ויש לי בעיה קטנה. נניח שקיים הקוד הבא: class List { int data; List *next; List(d) : data(d), next(NULL) {} } כלומר מחלקה בשם List בעלת קונסטרקטור שמקבל פרמטר אחד. כעת אני בונה מחלקה חדשה: class A { List MyList; ... } ואני רוצה לאתחל את MyList בקונסטרקטור של A, עם הפרמטר 1 (כלומר MyList יהיה אובייקט שיאותחל עם הקונסטרקטור של List עם פרמטר 1). איך אני כותב את הקונסטרקטור של A במקרה הזה? תודה מראש, מקווה שהובנתי.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  6. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים כאשר אני מריץ שאילתות.. וכן אני קראתי כבר על אינדקסים הבנתי שיש עוד דרכים שניתן להאיץ ולשפר ביצועים אשמח אם תפרטו לי נושאים ששווה לי ללמוד... אני מרגיש שאני לא הכי שולט בכל הנושא הזה ... לא ברמה שהייתי רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני מתכנת פרוצדורלי (תכנות מדעי) ב- MATLAB ו- C כבר כמה שנים. אני מעוניין לפתח תוכנה על הפלטפורמה של Android, ולכן אני צריך ללמוד "קצת" JAVA. אני צריך המלצה לספר שמשלב JAVA וקצת DB-SQLite, לא ממש למתחילים, עם עקרונות טובים והסבר טוב על OOP. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gforce,

אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"‪D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by DOGMA,

אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by Kerberos,

אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. אני בונה אתר ויש בו טופס "צור קשר". כשמנסים לשלוח הודעה בלי שממלאים את הפרטים נוספות הודעות מעל הבורדר של הטופס שמודיעות אילו פרטים לא מולאו. כשההודעה נשלחת החלון נמחק ומופיעה הודעה (שאומרת תודה על הפניה). אני רוצה שגם במקרה שלא כל הפרטים מולאו, החלון ימחק ויופיעו השגיאות, או לחלופין יפתח עמוד חדש ובו תופיע הודעה כללית שאומרת: "לא מלאת את כל הפרטים". זה לא אמור ליהיות עניין מסובך אבל לא עליתי על הפקודה שמנקה את החלון לפני שההודעה מודפסת ואני לא יודע איך לגרום לך שבמקרה ויש שגיאות יעבור עמוד. והקובץ האחראי על העניין: <? /* removing space characters from the edges of the data infos */ $_POST["mail_from"]=trim($_POST["mail_from"]); $_POST["mail_name"]=trim(…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  15. שלום. איזה תוכנה אתם ממליצים לכתיבת Html / css ? תודה!

• 4 תגובות
    • 22.3k צפיות
  16. Started by dududs,

האם זה נכון שלא ניתן לשלוח אישור להרשמה למייל של וואלה שכותבים ב-PHP ??

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by intel suck,

יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …

18. איפה אפשר למצוא את פונקציות הספרייה של C למשל getch, printf או התואמות להן ב ++C כולל הספריות שלהן ששמים ב INCLUDE כמו ה iostream.h?

19. Started by HELPMAN,

שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TomerPerez,

אני בניתי פונקציה שמוחקת משתנים ממסד נתונים מmysql. היא עבדה מעולה ועכשיו בניתי עוד אחת למחיקת משתמשים ואני לא מצליח להבין למה היא לא עובדת לי. http://pastebin.com/8EwJb0mB http://pastebin.com/buQDMmhF הנה היא היא פשוט מחזירה אותי לטבלת המשתמשים הראשית בלי למחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה, תומר.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by blackthought,

מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.

24. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.