תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני חושב על לימודי פיתוח תוכנות\אפליקציות סלולריות. האם מקצוע מסוג זה דורש ראש מתמטי? סליחה מראש על השאלה הכללית פשוט אין לי ידע בנושא...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כשמודבר בסרטוני רשת למשל ביוטיוב שאני מעלה על דף שלי, יש לי אפשרות לעשות מעין AutoPlay לסרטון שיתנגן אוטומטית עם העלאת הדף ללא צורך מצד הגולש ללחוץ על כפתור ה PLAY? זה למשל ה embed של סרטון מסוים: <object width="425" height="350"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I6lmIchRlD4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> אני אשמח, אם זה אפשרי, לקבל הדגמה עליו. תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עשיתי את התנאי if (i == ans[0]||i == ans[1]||i == ans[2]||i == ans[3]) i אמור להיות מספר שנבחר ברנדומליות בין הטווח 0-3. ואני רוצה שהוא ידפיס כל פעם מחרוזת בסדר שונה. ולכן כל פעם שימצא מספר שדומה לאחד מהם הוא עוד פעם יקח מספר רנדומלי עד שיצא מספר לא משומש. אבל שאני מפעיל את התוכנית אני מקבל שגיאה: ISO C++ forbids comparison between pointer and integer ans זה מערך של מחרוזות. ואני משתמש במהדר DEV. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים כתבתי לכם (בפורום אחר באתר) על הרצון שלי להקים אתר אינטרנט שיעסוק בתחומי המולטימדיה השונים. בהודעה הקרובה אעדכן אתכם על ההתפתחויות השונות וכמובן אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. האתר שאני רוצה להקים יעסוק בתחומי המולטימדיה, התוכן יהיה בעיקר טקסט לצד תמונות וסרטים במינון מסוים. בשלבים אלה של הפרויקט אני הגעתי למצב שבו אני צריך למצוא שרת (ככל הנראה ייעודי) שיעזור לי לארח את התכנים הרבים (פרטים על כך בהמשך), וכמובן להרכיב מסד נתונים (SQL), מאחר ואין לי ידע בתיכנות כלשהו. אומנם כתבתי מה אני רוצה במסד הנתונים. בנוסף מאחר ואין לי ידע בפוטושופ והאתר יצריך שימוש והתאמה של תמונות לטקסטים מאחר ואני מקבל אותן ברזולוציה גבוהה מאוד שלא בדיוק מתאימה לאתר (לאחר הת…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי CSS מוגדר ל TABLES בכל הדף, אבל יש לי TABLE אחד שאני רוצה שיהיה רגיל, בלי CSS, איזה קוד אני צריך להכניס איפה? תודה. ועוד משהו... <center> <table border="1" bordercolor=black width="600" bgcolor="skyblue"> <tr> <td align="right"> <center> <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/news">[/url] בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/videoz">[/url] בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/programs">[/url] םניחב הדרוהל תונכות </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/friends">[/url] בלה בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עיצה ? הקוד שלי מורכב מ header file שהוא base class כדלקמן: //baseh.h #ifndef mybase #define mybase class base { public: base(int); protected: int first; }; #endif ומקובץ פונקציות למחלקה כדלקמן: // base.cpp #include "base.h" base::base(int myF) { first = myF; } ו header file למחלקה יורשת כדלקמן: // inher.h #ifndef myinher #define myinher #include "base.h" class inher : public base { public: inher(int, int); private: int second; }; #endif וקובץ פונקציות למחלקה: // inher.cpp //#include "base.h" #include "inher.h" inher::inher(int myFirst, int mySecond) { first = myFirst; second = mySecond; } היישום הינו: // temp.…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Linking... LINK : fatal error LNK1168: cannot open Debug/ex_3.exe for writing Error executing link.exe. יש לכם אולי מושג למה לעזאזל למה הלינקינג לא מצליח ,,חוץ מהקטע שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ אני לא מצליח למצא סיבה.ויש אולי דרך לעשות לינקינג בצורה ידנית? זה בvusual studio C++
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לעשות את זה ומסבתך עם ההגדרה של SET, אשמח לעזרה מהירה: עליכם לכתוב תכנית מחשב אינטראקטיבית הקוראת פקודות, מפענחת ומבצעת אותן. הפקודות עוסקות בפעולות על קבוצות. היא אוסף של איברים, ברי מניה, שכל איבר בו מופיע לכל היותר פעם - set - תזכורת: קבוצה אחת. אשר מסוגל להחזיק קבוצת set את הטיפוס typedef עליכם להגדיר, תוך השימוש בפקודת 0]. על מבנה הנתונים שבחרת להיות יעיל מבחינת כמות זיכרון, הנדרשת ... שלמים בתחום [ 127 A,B,C,D,E,F לשמירתו (רמז: עבודה עם סיביות). בנוסף עליכם להגדיר 6 משתנים חיצוניים מטיפוס זה. כל שם קבוצה בפקודות שלהלן יילקח מתוך השישה הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. נתנו לי לעשות ב-java script טבלה 6 על 6. כתבתי את הקוד הבא, אבל אני לא מצליח לעשות ככה שבמשבצות לא יהייה כתוב כלום. <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'>") ; for ( i = 1 ; i <= 6 ; i++ ) { document.write("<tr>") ; for ( j = 1 ; j <= 6 ; j++ ) { document.write("<td>" + + "</td>"); } document.write("</tr>"); } document.write("</table>"); </script> </head> <body> </body> </html>
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי מערך מבנים הקורא נתונים מתוך קובץ בהרצה מופיעה שגיאה 'הנתונים לא נקראו מהקובץ' הנה הקוד תודה גדולה למסייעים!!! #pragma warning (suppress : 4996) #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include <iostream> using namespace std; #include <cstring> #include <fstream> int len(struct PERSON p) { int leng = strlen(p.first); leng+= strlen(p.last); leng += 4; return leng; } void fullName(char* p,struct PERSON &person) { char fullName [52]; strcpy(person.first, fullName); strcat(fullName, " "); strncat(fullName, person.middle, 1); strcat(fullName, " "); strc…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני לומד java בתוכנה eclipse ויש לי תרגיל כזה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם. עליכם למנות כמה מספרות המספר הן זוגיות. אני לא יודע איך לפתור כאשר אין לי את מספר הספרות במספר (ניתן להיעזר בלולאות).
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דף שממנו יש קישורים לסרטוני וידאו. ואני רוצה שכל סרטון יפתח בחלון חדש, אבל אני רוצה שהוא יהיה בדיוק בגדול של הסרטון. ניסיתי עם javascript ופונקציית ה resizeto, אבל זה משנה את הגודל של כל החלון (ביחד עם הטולבארים והכל). אפשרות שחשבתי עליה היא להעלים את הטולבארים ואז לשנות את הגודל של החלון. אבל לא מצאתי איך אני מעלים את הטולבארים בחלון שכבר פתוח. *המידות של הסרטון קבועות וידועות לי. יש אפשרות אחרת בJS או בPHP לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-