תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי) int[,] a=new int [2,2]; a[0, 0] = 1; a[0, 1] = 2; a[1, 0] = 3; a[1, 1] = 4; int i,j,s,t; s = a.Length(0); t = a.Length(1); for (i = 0; i <s; i++) { Console.WriteLine(""); for (j = 0; j < t; j++) { Console.Write(a[i, j]); } } הבעיה שלי בa.length שניהם מה לעזאזל לא נכון אם משיהו לא הבין שיגיד כי זה דחוף לי נ.ב השפה היא C#
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Response - לאיזה using System שייך?? (מה אני צריכה להגדיר כדי שיזוהה בקוד?)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay"); DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להדפיס ערך של משתנה בפורמט של printf בתוך הswitch case השני מוחזר לי ערך שגוי במקום הערך הנכון... בנוסף,ראיתי שלהבדיל מהדפסת משתנה אין בעיה להדפיס סתם מחרוזת וכלן ניסתי type casting from double to char אבל לא הצלחתי... להלן קטע הקוד.. #include <stdio.h> switch (to){ case 'K': sum*=K; break; case 'C': sum*=C; break; case 'I': sum*=I; break; case 'F': sum*=F; break; case 'Y':sum*=Y; sprintf(b,"%lf",∑);;break; case 'L': sum*=L; break; } return 0; }
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט? יש המלצות הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרים עם מדריכים טובים ומקצועיים ללימוד שפות תיכנות? אין לי רקע בנושא ואני מחפש ללמוד בינתיים לבד ולבדוק אם זה מתאים לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת משחק ואני אשמח אם מי שיודע זאת טוב ויכול לעזור יוכל ליצור איתי קשר בפרטי . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט, אפשר להגביל אותה כך שהמשתמש יוכל להכניס רק עד אורך מסויים של מחרוזת (נניח 10 תווים)? תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, אז איך עושם את זה? כי בג'אווה זה אוטמטית וזה ממש נוח.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה הכי פשוטה שיש, התחלה של משהו. בעבר עבדתי עם זה הרבה ולא היו לי בעיות. כרגע כבר בשלב הראשוני אני לא מצליח לייצר תקשורת בין שני מחשבים. זה הקוד שב'שרת': TcpClient tcpClient = null; try { tcpClient = server.AcceptTcpClient(); NetworkStream stream = tcpClient.GetStream(); int i; while ((i = stream.Read(bytes, 0, bytes.Length)) != 0) { if (BytesReceivedEvent != null) { BytesReceivedEvent(bytes); } } } finally { tcpClient.Close(); } וזה הלקוח: TcpClient tcpClient = new TcpClient(); tcpClient.Connect(ipEndPoint); Stream stream = tcpClient.GetStream(); stream.Write(bytes, 0, bytes.Length); tcpClient.Close() אני עו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני אוריד cygwin אני אוכל לכתוב תוכניות בקוד שיעבוד ללינוקס שיעבדו ב windows? אני שואל את זה כי זה כתוב במדריך של beej לתכנות בסוקטים בחלק שמופנה למתכנתי windows http://www.beej.us/guide/bgnet/output/html/singlepage/bgnet.html#windows זה נראה לי מוזר אבל אם זה נכון זה יעזור לי כי berkley socket בלינוקס מאפשר יותר מ winsock(שליחה וקבלה ברמת data link layer).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-