תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות מערך דו מימדי של תמונות, בגודל למשל של 100 פיקסלים כל אחת וכשאני עובר עליהם התמונה גודלת טיפה, ובלחיצה על תמונה התמונה תגדל לי בצורה משמעותית על האתר למישהו יש מושג איך זה נקרא? איך אני עושה את זה אשמח לדעת - - - תגובה אוחדה: - - - אופס שמתי את זה בפורום הלא נכון אשמח אם תעבירו את השאלה לפורום הנכון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני רק התחלתי C ויש לי קצת בסיס מפסקל אבל עדיין יש דברים שלא מובנים לי א) מה ההבדל בין void main() ל int main (void) ? הסוגריים הם אחרי הכתב כמובן פשוט כאן זה יוצא ככה ב) איך אני עושה חיבור משתנים ב printf ? יעני יש לי משתנה A ומשתנה B ואני רוצה לחבר אותם (בתור פעולת חשבון כמו 2+3) ובלי לבצע השמה במשתנה אחר C לדוגמא... (אם זה אפשרי) אההה... וד"א אני משתמש בקומפיילר של בורלנד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת כרגע משחק SNAKE ויש לי בעיה עם מימוש double buffering כדי שהמשחק יהיה חלק יותר ולא יקפוץ כל שניה. זה הקוד: public class Snake extends JFrame implements KeyListener, Runnable { //Variabales: private JMenuBar menubar ; private JMenu game, instructions, help ; private JPanel p1, p2 ; private JTextArea t ; private ImageIcon cube = new ImageIcon ("scube.png") ; // The icons that creats the snake. private ImageIcon [] sc = new ImageIcon [500] ; // Array of images that will create the snake. private JLabel [] scj = new JLabel [500] ; //Array of labels that will store each cube. private int [] scx = new int [500] ; // The x …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות מוזיקת רקע לתוכנית שלי בC# כי לא ממש הצלחתי להבין משהו מהHelp... ועוד שאלה, מה הדרך הכי טובה לחשב אחוזים של X מתוך Y? percent = 100 / Y* X ; ?? כי ניסיתי לעשות ככה וזה לא יוצא מדויק, למשל 7 מ30 אמור לצאת 23 אבל יוצא 21... תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה עם הבנה של ביטוי מורכב בשפת C אשמח להכוונה int *(*table())[30] לפי מה שאני מבין מדובר בפונקציה שלא מקבלת ארגומנטחם המחזירה מצביע למערך בגודל 30 שבו בכל תא מצביע לטיפוס מסוג int אם זה נכון אז איך שורת ההחזרה אמורה להיראות ?! return **arr ואם זה לא נכון אני אשמח לתיקון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שקופץ הסקרול בר אצלי באתר, הוא דוחף לי את האתר, עכשיו יש לי שוליים באתר והייתי מעדיף שבמקום לדחוף, אז הוא פשוט יופיע מעל או תמיד.. יותר מעדיף שיופיע מעל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט באלקטרוניקה ואני כותב תוכנית בשפת #c אבל יש לי בעיה בfrom שלי יש label וrichtextbox שאני מפעיל את התוכנית אם אני לוחץ על אחת הספרות בין אחד לשש צריך בlabel להופיע המספר שלחצתי ובrichtextbox צריך להופיע תוכן מקובץ מסויים הבעיה היא שהסמן שלי ממוקד בתוך הrichtextbox ושאני לוחץ על אחד המספרים הוא לא פותח את תוכן הקובץ בrichtextbox ולא מופיע הספרה בlabelאני ישמח עזרה אם מישהו יכול לעזור לי ואפילו אשלח לו את התוכנית שיראה אולי הוא אדע מה לעשות ואפילו נדבר בפלאפון כדי שיעזור ליתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי string שמכיל בתוכו מספרים. למשל "1041" ואני צריך להדפיס אותו שיראה כך: "001041" זאת אומרת שכל מספר שיש לי ב string ייוצג על ידי 6 תווים בהדפסה. כרגע זה מדפיס לי למשל "0" ואני צריך שידפיס "000000" נסיתי עם strtol אבל זה לא מצליח לי. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-