תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שקופץ הסקרול בר אצלי באתר, הוא דוחף לי את האתר, עכשיו יש לי שוליים באתר והייתי מעדיף שבמקום לדחוף, אז הוא פשוט יופיע מעל או תמיד.. יותר מעדיף שיופיע מעל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
תרגיל שנורא הסתבכתי איתו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור . פתירה ברקורסיה :התוכנית מקבלת מספר שלם חיובי ותפקידה להחזיר את המספר כשהוא ממוין בסדר עולה בספרותיו דוגמה 15236 ל : 12356
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(שפת תכנות Visual Basic בסביבת עבודה Visual Studio 2010). אהלן. אני משתמש בפקד Awesomium שעוזר לי ליצור דפדפן. נעזרתי בקוד דוגמא שבא עם הSDK. הקוד לדוגמא מכיל חלון עם הפקד, שמציג לי form יחיד של הדפדפן awesomium. אני גולש באתרים, ואז בהפעלה נוספת של הקוד כל המידע נשמר לי. החלטתי להעזר בקוד ולפתח אותו לכיוון של דפדפן שתומך בטאבים. הוספתי tabcontrol, וכל tab חדש משכפל לי את הform של דפדפן (בשם webform) הכל עובד טוב עד שאני בא לסיים את התוכנית. אם אני סוגר את כל הforms ואז רושם end, התוכנה נסגרת, אבל המידע של הדפדפן, cookies, לא נשמרים. כשאני מוסיף שורה לפני - webform.dispose, (שם החלון שמכיל את קוד הדפדפן), ואז מריץ את התוכנה, עושה שינויים, ומנסה לסגור את התוכנה - התוכנה פ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת כרגע משחק SNAKE ויש לי בעיה עם מימוש double buffering כדי שהמשחק יהיה חלק יותר ולא יקפוץ כל שניה. זה הקוד: public class Snake extends JFrame implements KeyListener, Runnable { //Variabales: private JMenuBar menubar ; private JMenu game, instructions, help ; private JPanel p1, p2 ; private JTextArea t ; private ImageIcon cube = new ImageIcon ("scube.png") ; // The icons that creats the snake. private ImageIcon [] sc = new ImageIcon [500] ; // Array of images that will create the snake. private JLabel [] scj = new JLabel [500] ; //Array of labels that will store each cube. private int [] scx = new int [500] ; // The x …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט באלקטרוניקה ואני כותב תוכנית בשפת #c אבל יש לי בעיה בfrom שלי יש label וrichtextbox שאני מפעיל את התוכנית אם אני לוחץ על אחת הספרות בין אחד לשש צריך בlabel להופיע המספר שלחצתי ובrichtextbox צריך להופיע תוכן מקובץ מסויים הבעיה היא שהסמן שלי ממוקד בתוך הrichtextbox ושאני לוחץ על אחד המספרים הוא לא פותח את תוכן הקובץ בrichtextbox ולא מופיע הספרה בlabelאני ישמח עזרה אם מישהו יכול לעזור לי ואפילו אשלח לו את התוכנית שיראה אולי הוא אדע מה לעשות ואפילו נדבר בפלאפון כדי שיעזור ליתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, int a=100; char c=(char) a; לפי מה שאני הבנתי אין אפשרות להעביר את המידע בין הטיפוס int ל char מיכוון שלפי הטבלה הנ"ל [TABLE=class: text, width: 90%, align: center] [TR] [TD=width: 17%]char[/TD] [TD=width: 23%]תו בודד 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]כתיבת תוים 'A' - 'Z', 'a' - 'z', סימנים מיוחדים וכדו'.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]byte[/TD] [TD=width: 23%]שלם 8 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 128 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]short[/TD] [TD=width: 23%]שלם 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 32,768 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]int[/TD] [TD=width: 23%]שלם 32 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם 2,147,483,648 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציות fgetc ו-fclose, הוא צועק עלי כשאני מגיע לפונקציות האלה. זו פעם ראשונה שאני עובד עם קבצים, אז תגידו לי מה שגוי כאן: #include <stdlib.h> #include <stdio.h> void main() { FILE * fin; FILE * fout; char next; char path[200]; ..... ..... printf ("type the file path\n"); gets(path); while (fin = fopen(path, "r") == NULL) { printf ("the file is not exist. type the file path again\n"); gets(path); } ....... ....... while (next = getc(fin) != EOF) { ....... } ...... ...... printf("%s.\n", fclose(fin) == 0 ? "closed successfuly" : "close failed"); ........ לא צירפתי את הקוד הלא רלוונטי. תודה על הע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה עם הבנה של ביטוי מורכב בשפת C אשמח להכוונה int *(*table())[30] לפי מה שאני מבין מדובר בפונקציה שלא מקבלת ארגומנטחם המחזירה מצביע למערך בגודל 30 שבו בכל תא מצביע לטיפוס מסוג int אם זה נכון אז איך שורת ההחזרה אמורה להיראות ?! return **arr ואם זה לא נכון אני אשמח לתיקון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-