תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מערכת שתשמש לגלרית תמונות, שתהיה פשוטה ממבט חיצוני אך בעלת יכולות ניהול מתקדמים. למעשה, אני מחפש משהו בסגנון מערכת האלבומים של פייסבוק - יכולת להוסיף אלבומים, להוסיף תמונות, להוסיף כותרות לתמונות ולמחוק/לשנות את הסדר של התמונות הקיימות. הכל - מתוך ממשק WEB ללא כל ידע מוקדם במחשבים ו/או FTP וכו'. המערכת צריכה לעבוד ב-PHP. צריכה להיות יכולת לשלב את המערכת ב-template קיים. המראה החיצוני שלה צריך להיות מרשים (שזה לא יראה כמו משהו שילד בן 12 עשה), אך פשוט ולא מסורבל עם מיליון אופציות. מטרת המערכת היא לשמש כתיק עבודות, ולכן מערכות מלאות כמו coppermine הן overkill ולא מתאימות בעליל. דרישה קריטית נוספת - המערכת חייבת לתמוך בשמות קבצים בעברית. לא אכפת לי שתעש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי את השיטה הזאת - כתבו שיטה במחלקה DrawingBoard בשם getMax שתחזיר את הצורה (מחלקה Shape) בעלת השטח המקסימלי מבין כל הצורות שבלוח. הדפסת פרטי האובייקט המוחזר תהיה בשיטה הראשית. יש לי שיטת עזר בשם compare שבודקת למי יש את השטח הגדול ביותר s זה מערך של Shape public Shape getMax(){ int i; int x; for( i=0; i<counter;){ for (x=1;x<counter;){ if(s[i].Compare(s[x])==1) x++; else if(s[i].Compare(s[x])==-1) i++; else x++; } if(s[i].Compare(s[x])==1) return s[i]; else if (s[i].Compare(s[x])==-1) return s[x]; else return s[i]; } } איפה שרשום getMax יש לי אדום(שגיאה) ורשום לי שאני צריך להחזיר Shape... מה אני צריך לעשות? כל המקומות שיש שם את החלקים מהמער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת משחק ואני אשמח אם מי שיודע זאת טוב ויכול לעזור יוכל ליצור איתי קשר בפרטי . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון חשבתי ללמוד שפת תיכנות ולהתקדם קצת.. עכשיו אני רוצה ללמוד רק לא יודע מה... אני יודע קצת HTML בסיסי שזה כלום :-[ אני חושב שאני צריך פירוט קצת על השפות שיש -מה הם עושות? האם קשה ללמוד בתור מתחיל? ולמה זה שימושי..? כי אני לא יודע באמת מה אני רוצה ללמוד ומה לעשות אם זה... ד"א אשמח אם תמליצו לי על שפה קלה למתחיל כמוני .... תודה רבה ; :xyxthumbs: ;)D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יצרתי אתר ASP.NET, איך אני יכול להכניס אותו בתור IFRAME באתר PHP \ HTML רגיל? שכן VISUAL STUDIO יוצרת מספר עמודים מאחורי ASP.NET. עוד שאלה אם כבר אני כאן אני רוצה ליצור TABLE \ Div אשר גודלו משתנה בצורה דינאמית כאשר מוסיפים לו נתונים... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay"); DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי ויסטה 64 ביט כבר תקופה מאוד ארוכה, לאחרונה התחלתי לעשות קורס בשם "מבוא לשפת C" ולאחר התקנת תוכנת C נתקלתי בבעיית תאימות, מערכת ההפעלה פשוט כותבת לי שאין אפשרות להפעיל את התוכנה. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב ולעבור להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט רק בגלל קורס אחד שעליי ללמוד. האם יש פיתרון לבעיה? ניסיתי את DOSBOX שעבד סך הכול בסדר עד שהייתי צריך להריץ את התוכנית שכתבתי ובשלב הזה הוא לא הבין על איזה "STDIO.H" אני מדבר ונתן לי הרבה שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? בתודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט, אפשר להגביל אותה כך שהמשתמש יוכל להכניס רק עד אורך מסויים של מחרוזת (נניח 10 תווים)? תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט מספרים אשר יוקלדו ע"י המשתמש ויופרדו ע"י רווחים לדוגמה: 3 7 5 1 הבעיה הים שאינני יודע כמה מספרים יקליד המשתמש (אם יהיה scanf מיותר התוכנית תחכה למספרים נוספים ואם לא אז לא כל המספרים יקלטו) אני מניח שמדובר בלולאה כלשהי אך מה התנאי עצירה ? בכל אופן אין לי בעיה שהמספרים יקלטו בזה אחר זה למערך ואשתמש בהם משם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דף מסוים באתר מובייל שאני מפתח שבו יש תמונה גדולה ככה שצריך סקרול גם אנכי וגם אופקי מהספריות שניסיתי כולם לא עובדות בכלל או האופקי לא עובד כאשר מוסיפים dir="rtl" ל-body או ל-div בד"כ האופקי לא עובד(גוררים ורואים את הסקרול עצמו אבל שום דבר לא זז חוץ מהסקרול טיפה bouncy כזה- כמו שמגיעים לקצה) יש תמונה וטקסט עם position absolute על גביה ובגלל זה ה-Dir כן חשוב פה, מבחינתי הפלט של התמונה והנתונים שעל גביה זה קופסא שחורה ובזה לא נוגעים(זה קוד שהיה קיים כבר לאתר הלא מובילי) מהספריות שניסיתי: iscroll 4 jquery iscrollview (תכלס הוא פשוט עטיפה של iscroll) jquery.nicescroll jquery.dragscroll על חלקם גם ניסיתי לעשות קיסטומים ב-CSS/JS של להחליף את כל ה-left: ב-right: וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-