תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות מוזיקת רקע לתוכנית שלי בC# כי לא ממש הצלחתי להבין משהו מהHelp... ועוד שאלה, מה הדרך הכי טובה לחשב אחוזים של X מתוך Y? percent = 100 / Y* X ; ?? כי ניסיתי לעשות ככה וזה לא יוצא מדויק, למשל 7 מ30 אמור לצאת 23 אבל יוצא 21... תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך סקריפט או לפחות באיזה פונקציה להשתמש כדי לקבל IP של כל מבקר שנכנס לאתר שלי. אני צריך לאסוף את כל הIPS למסד נתונים כלשהוא או קובץ טקסט. כאילו לאחר שמישהו נכנס לעמוד ראשי של האתר הסקריפט קולט IP שלו ורושם אותו לקובץ / מסד נתונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט באלקטרוניקה ואני כותב תוכנית בשפת #c אבל יש לי בעיה בfrom שלי יש label וrichtextbox שאני מפעיל את התוכנית אם אני לוחץ על אחת הספרות בין אחד לשש צריך בlabel להופיע המספר שלחצתי ובrichtextbox צריך להופיע תוכן מקובץ מסויים הבעיה היא שהסמן שלי ממוקד בתוך הrichtextbox ושאני לוחץ על אחד המספרים הוא לא פותח את תוכן הקובץ בrichtextbox ולא מופיע הספרה בlabelאני ישמח עזרה אם מישהו יכול לעזור לי ואפילו אשלח לו את התוכנית שיראה אולי הוא אדע מה לעשות ואפילו נדבר בפלאפון כדי שיעזור ליתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציות fgetc ו-fclose, הוא צועק עלי כשאני מגיע לפונקציות האלה. זו פעם ראשונה שאני עובד עם קבצים, אז תגידו לי מה שגוי כאן: #include <stdlib.h> #include <stdio.h> void main() { FILE * fin; FILE * fout; char next; char path[200]; ..... ..... printf ("type the file path\n"); gets(path); while (fin = fopen(path, "r") == NULL) { printf ("the file is not exist. type the file path again\n"); gets(path); } ....... ....... while (next = getc(fin) != EOF) { ....... } ...... ...... printf("%s.\n", fclose(fin) == 0 ? "closed successfuly" : "close failed"); ........ לא צירפתי את הקוד הלא רלוונטי. תודה על הע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה עם הבנה של ביטוי מורכב בשפת C אשמח להכוונה int *(*table())[30] לפי מה שאני מבין מדובר בפונקציה שלא מקבלת ארגומנטחם המחזירה מצביע למערך בגודל 30 שבו בכל תא מצביע לטיפוס מסוג int אם זה נכון אז איך שורת ההחזרה אמורה להיראות ?! return **arr ואם זה לא נכון אני אשמח לתיקון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש את form1 עכשיו רציתי לפתוח עוד פורם תוך כדי התוכנית בשביל לקבל ממנו ערך בעצם מה שעשיתי זה פשוט עשיתי event ללחצן שפותח חלון ממש רגיל new form() אבל מה שקורה אחרי שקיבלתי מהחלון את מה שרציתי כאשר הוא נסגר החלון הראשי נסגר איתו מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא, למשל, שהתכנית תעשה קליקים על מקש מסויים בעכבר או במקלדת, או תוכל להזיז את העכבר בעצמה אני לא ממש מוצא את המילים לגוגל X: תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-