תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אתר שבניתי, כרגע אין בו כלום(וגם לא מתכוון להיות בו). רק העיצוב לא שלי, מה אני יעשה, אני לא יודע לעצב. www28.brinkster.com/ghosthunter00/ מה דעתכם עליו(אנא הציעו הצעות כי אני מתכוון לשפר אותו)?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העמוד הזה (נוצר כתוצאה סופית של קוד PHP): <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> <script> function populate_cat() { document.getElementById("sel_cat").options[0]=new Option("Bible", "1", true, false);document.getElementById("sel_cat").options[1]=new Option("Gemarah", "2", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[2]=new Option("Halacha", "3", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[3]=new Option("Hebrew", "4", fal…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי תבנית מוכנה שאני רוצה ליישר משמאל לימין. אחד מהפרמטרים שאני חושב שקשורים ליישור הם .brd .main-title, .brd .main-head .hn small, .brd .entry-title, .brd .menu-page .main-head { font-size: 0; left: -999em; text-indent: -999em; position:absolute; line-height: 0em; visibility: hidden; } כשנראה לי הפרמטר left: -999em; הוא זה שיעשה את השינוי, ניסיתי להחליט ל right: ולהוריד את המינוס, אבל כלום לא השתנה - יש הצעות? או שאני לא בכיוון בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
סתם קטע קטן מתוכנית: mov dx, 10 mov ax,5 mul ax, dx ניסיתי לכתוב את הפקודה בכמה קומבינציות נוספות כמו למשל: mul ax, 5 ותמיד מופיעה לי השגיאה: error: invalid combination of opcode and operands מה הבעיה בקוד שרשמתי?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח אפילו לחשוב איך להתחיל ולפתור אותו, אני שם לב שיש לי בעיה עם סוגי תרגילים ברקורסיה והייתי שמח לעזרה בתרגיל הנ"ל: נתונה מחרוזת תוים s. במהלך שליחתה ברשת האינטרנט קרתה תקלה וחלק מהתווים במחרוזת הוכפלו והופיעו ברצף מספר לא ידוע של פעמים. כלומר במחרוזת t שהתקבלה הופיעו כל התווים של s, לפי הסדר במחרוזת המקורית, אבל לפעמים תו מסוים לא הופיע פעם אחת כמו במחרוזת s אלא ברצף מספר לא ידוע של פעמים. נגדיר שמחרוזת תוים t עברה-טרנספורמציה ממחרוזת התווים s , אם כל תו של s נמצא ב- t (לפי הסדר ב- s) לפחות פעם אחת. שימו לב שאם תו מופיע במחרוזת s כמה פעמים (נניח k), אז במחרוזת t שעברה טרנספורמציה הוא יופיע לפחות k פעמים. לדוגמא: אם המחרוזת " s = …
-
- 32 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי טיפוס מסוג lpstr (שזה char* מבחינתי) אני רוצה שlabel1 אותו גררתי מהסרגל כלים יקבל את הערך שלו. אם הייתי רוצה להכניס לתוכו את הערך hello הייתי רושם label1->text-"hello" dd אבל כשאני מנסה לשים בתוכו משתנה אני נכשל כלומר אין לי מושג איך. (הוא לא מקבל char* ( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכווולם! אני די חדש פה-שמעתי שזה אחלה פורום שאוהבים לעזור פה-אז החלטתי להתרשם.. ((: יש לי בעיה ב-C בנושא מחרוזות-3 תרגילים שלא הצלחתי לפתור!אני מאוד מקווה שתוכלו לתת לי כיוון לבעיה: 1.כתוב תוכנית הקולטת 2 מחרוזות.התוכנית תצחק את כול המופעים של מחרוזת אחת במחרוזת השנייה.התוכנית תדפיס את המחרוזת לפני המחיקה,ולאחריה וכן את מספר המופעים שנמחקו. 2.כתוב תוכנית הקולטת ביטוי אריתמטי הכולל סוגריים. התוכנית תדפיס האם תבנית הסוגריים חוקית.(כלומר לכול פותח יש סוגר). 3.כתוב תוכנית הקולטת מחרוזת.התוכנית תדפיס את מספר התת מחרוזות במחרוזת הקלט שמתחילות ב-A ומסתיימות ב-B.יש לכתוב אלגוריתם גרידי. אנשים אני ממש שובר את הראש על התרגילים האלו כבר כמה ימים.בבקשה אם תוכלו-תעזרו תוד…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני עושה כזאת טבלה שיש בה כותרות מוואלה, נענע וכו'(חדשות), ואוטומטית מתי שזה מתעדכן אצלהם זה מתעדכן אצלי.. תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לכתוב פונקציה שמוצאת את תת המחרוזת הגדולה ביותר בין 2 מחרוזות לדוגמא עבור הקלט abcdef ו abdefg יוחזר 3 def נתון נוסף המחרוזות ממוינות בסדר עולה ההגבלה שיש היא לא ניתן לעבור על המחרוזת יותר מפעם אחת למי שמבין סיבוכיות O(n הגבלה נוספת לא ניתן ליצור משתנה חדש בגודל של אחת המחרוזת ניתן ליצור משתנים שלא תלויים באורך הקלט עכשיו הפתרון שאני מצאתי זה להחתיל ממקום 0 להשוות בין התווים במידה והתו באחת המחרוזות גדול מהתו השני אז לקדם את הINDEX של התו הקטן באחד ככה להשוות עד אשר נגמר הקלט הבעיה בפתרון היא עבור קלט aabbbcde abbbbcdg הוא לא יחזיר את אורך הקלט האמיתי אלא 2 cd כי באחת ההשוואות הוא משווה c עם b ואז מדלג ומאפס כל רעיון יתקבל בברכה איך לפתור א…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. בשביל כתיבת אתרים. 2. בשביל כתיבת תוכנה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! מהאתר שלי יש לינק הפותח חלון תוך זמן מסויים מפתיחת חלון מקדים לו...האם אני יכול למנוע פתיחה מחדש של החלון במקרה שמתבצע Refresh בחלון המקדים, ובאופן כללי כיצד אני יכול לזהות את אותו חלון/דף ספציפי עבור שאר החלונות בדפדפן? האם ניתן לעשות זאת ב-client side בלבד? אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.xbox-linux.org/wiki/The_Hidden_Boot_Code_of_the_Xbox מעניין לקריאה למי שמבין... והכי חשוב, הסוף: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב ASP.NET עם #C ואני רוצה לדעת שאם החלון נסגר אז אני ארצה להציג הודעה למשתמש "האם אתה בטוח ...?" ובנוסף, כאשר החלון נסגר אני רוצה לשנות משתנים, אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי קטע קוד שמשתמש בסיפרייה OpenCV, אבל אני מקבל המון טעויות על כך שחסרים לי קיבצי הh או cpp אפילו כאשר אני מפנה את הקישור, למיקום במדויק, אשמח אם משהו יכול לתת לי פוש ראשוני לאיך אני מתחיל שימוש בסיפריה אני רוצה ללמוד אותה. בגדול אפילו אשמח לקבל הסבר איך אני מפעיל את המצלמה במחשב (הנייד) קטע קוד ומה אני מוסיף איפה. תודה מראש משה נ.ב. את הקוד עליו אני מדבר הורדתי מ: http://www.lirtex.com/he/ וגם את הסיפרייה opencv2.2 הורדתי והתקנתי
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-