עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, נתקלתי בדילמה מסויימת (שפת C): יש לי עץ בינארי שאני מחפש בו פעם לפי אינדקס ופעם לפי המידע שבתוכו-סטרינג, פה נוצר העתק כמעט זהה של אותה הפונקציה רק עם פרמטרים מעט שונים והשוואה של סטרינג במקום int. לעומת זאת אני יכול ליצור מערך שמייצג את העץ, ולעבור מסטרינג ל-int וההפך בקלות. באפשרות של שכפול קוד, הקוד הופך לפחות אלגנטי, אך חוסך זמן ריצה ומקום (כמובן שמזערי אך אני מדבר בכלליות), ובאפשרות השנייה אני מוסיף עוד מקום ועוד זמן ריצה (אני צריך כל פעם ללכת לחפש במערך ואז להמשיך) אך הקוד יפה יותר כי אני אשתמש תמיד באותה הפונקציה. השאלה שלי היא מה נחשב תכנות נכון? אני יודע ששכפול קוד מסתכלים עליו בעין מאוד לא יפה, אך זמן זה משהו שתמיד צריך לחסוך בו. תודה למגיבים

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום לכולם. סתם חשבתי לעצמי אם אפשר לשנות את הכיתוב שמופיע בסוף על פעולה של תוכנה - "Press any key to continue" ? מדובר בשפה ++C , תמיד אחרי כל הרצת תוכנה מופיע ההודעה הזאת.. ולפעמים יש צורך במקש "מילוט" מהתוכנית אשר יהיה ספציפי.. אבל חוץ מיזה פשוט רציתי לדעת איך ניתן לשנות את הכיתוב הזה למשהו אחר. בנוסף, אם כבר אני ואתם פה.. יש לכם מקור עם מדריכים מומלצים על כל הקשור בפעולות חשבוניות ? אני פשוט קצת בשוק מכל התרגילים המתמטיים האלה והיישום שלהם ב ++C ... אם אפשר איזה מקור טוב שאני אוכל ללמוד את הדברים האלה.. עם תרגילים ודוגמאות זה יהיה נהדר.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מעונין להטמיע נגן בוורדפרס עם סרגל עליון וסרגל צד ובו הקבצים להשמעה, ואפשרות להזיזם עם חיצים כמו בדוגמא הבאה: http://www.taamu.co.il/?category=video&subcat=4 אשמח להתעדכן ולשמוע תשובות!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gevAA,

פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר טבעי שלם, למשל 5 ומחזירה 123454321

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by SAMSONG,

תיתנו לי פקודות בדוס בבקשה SAMSONG

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מנסה להוריד קו תחתון מלינקים לאתר קטן שאני בונה איזה פקודה מורידה אותם? בתודה לעוזרים STONE COLD

• 5 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. Started by assaf990,

יש לי מערך מסוג CHAR ואני רוצה בכל פעם שמופיעה בו סיפרה, להשתמש בה כמספר רגיל. איך עושים זאת? לסיכום 2 שאלות: 1. איך ממירים מערך של CHAR למערך של INT ? 2. באופן כללי איל ממירים סיפרה של CHAR לסיפרה אמיתית INT?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shpitz316,

איך אני מקשר בין הASPX לבין קובץ הJS שכאשר אני מפעיל Event בדף ASPX הוא יופעל במקום שיעדתי לו בסקריפט? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by ה*לה,

חלון גרפי שיתאר פעולת שעון. בניתי מחלקה ליצצוג שעון שעובד בלי הפסקה (מייצג שניות ודקות) איך אני גורמת לשעון להראות על המסך???? יש לי FRAME עם PANEL עליו מה הלאה??

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValue עד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלורר עכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוט document.all['getinfo1'].value='any String'; עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ... תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מושיקו1,

שלום. אני צריך לבנות שיטות רקורסיביות, בלי שימוש בלולאות. אחת השיטות היא : public int howManyEven(int[] a) { howManyEven = a; int n; int b; if(n + 2 == b) b++; return b++; } השיטה אמורה לקבל כפרמטר מערך של מספרים שלמים חיוביים ולהחזיר כמה מספרים זוגיים יש במערך. האם המבנה נכון ? תודה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by barzanger,

אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר

13. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by XxxxBOSSxxxX,

מה השימושים של INTERFACE? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GNR,

שאלות דיי פשוטות אני מניח : 1. נניח שיש לי סטרינג שהוא שהוא בעצם מספר (123456) , איך אני עושה המרה לINT ? או שאני רוצה לקחת רק את 3 בתור INT? 2. איך אני לוקח איבר מהסטרינג והופך אותו לCHAR בודד? 3. איך אני ממיר CHAR ל INT ? ש- a שווה ל97 אם אני לא טועה ולהפך. תודה

• 3 תגובות
    • 14.8k צפיות
  16. Started by bdoron,

יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by pringles,

שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, האם לכל מחלקה שאני בונה צריך להיות בנאי? או שאפשר להשתמש רק ב- MAIN? מה השיקולים לכך שלא צריך בנאי אם התשובה היא לא? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by koko0,

אני מחפש משהו שייתן לי [בדומה] לpywin את כל החלונות שאני פותח באותה מסגרת, ושגם לא יהיו בו מליארד פיצ'רים מיותרים כגון תכנות מלא לג'אווה ושטויות כאלה... [pywin עצמו עושה לי בעיות, וגם אני רוצה משהו ללינוקס...] במה אתם משתמשים? וד"א אני עובד גם על אובונטו אז אם יש המלצות גם לIDE טוב שם אני אשמח...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by נעמה.,

איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by שמוליק123,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת מחרוזת ומוצאת איזה אות מופיעה הכי הרבה פעמים אני מנסה להישתמש בהשוואת כומפר str[j].compare( str ) אבל הוא לא מתכפל אם למישהו יש רעיון אחר איך משווים אות לאות מתוך מחרוזת? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by bdoron,

אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by unknown man,

יש דבר כזה סביבת עבודה כמו Visual Studio (בעיקר אני מחפש את הנוחות שאפשר למשל להוסיף כפתור ולערוך את האיוונט ישר) שתומכת ב Java? תודה D:

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by rosesr,

אם יש למישהו ספר אן משהו דומה עם הסברים מפורטים שהוא יכול להמליץ לי או משהו בסגנון הזה? לא משנה רמת הקושי אני לומד תיכנות מגיל 7(אני יודע אין לי חיים ;D) תודה לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.