תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציות fgetc ו-fclose, הוא צועק עלי כשאני מגיע לפונקציות האלה. זו פעם ראשונה שאני עובד עם קבצים, אז תגידו לי מה שגוי כאן: #include <stdlib.h> #include <stdio.h> void main() { FILE * fin; FILE * fout; char next; char path[200]; ..... ..... printf ("type the file path\n"); gets(path); while (fin = fopen(path, "r") == NULL) { printf ("the file is not exist. type the file path again\n"); gets(path); } ....... ....... while (next = getc(fin) != EOF) { ....... } ...... ...... printf("%s.\n", fclose(fin) == 0 ? "closed successfuly" : "close failed"); ........ לא צירפתי את הקוד הלא רלוונטי. תודה על הע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם המערכת Elgg יכולה לשמש לבניית אתר היכרויות טוב בעברית ללא התערבות של תכנות נוסף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה לבצע בעזרת תוכנת CVI, למי מכם שמכיר, אני מנסה לטעון קובץ wav לתוך מערך על מנת לבצע עליו עיבוד ולצערי אני לא מצליח. אשמח להצעות בנושא, בנוסף אם יש לכם פתרונות שדורשים תוספים אנא הוסיפו אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לתוכנת eclipse אחרי שהשתמשתי בJELIOT בניתי תוכנית ועכשיו אני לא מבין הרבה שגיאות כאן כמו לדוגמא שמופיעה לי שגיאה ב-readln() זאת התוכנית המלאה: { int num; int sum1=0; int sum2=0; int avg1=0; int avg2=0; int digit1; int digit2; int ta; int []arr4=new int [40]; int [] arr1= new int [20]; int [] arr2 = new int [20]; int [] arr3= new int [40]; int j=0; int k=0; for (int i=0; i<20; i++) { System.out.println ("Enter the number"); arr1[i]= reader.nextInt(); System.out.println ("Enter the number"); arr2[i]=reader.nextInt(); } for (int i=0;i<10; i++) { System.out.println ("Enter a number between 1 to 4"); nu…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-