תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום החלטתי שהתעסקות עם תחום החומרה- שמתעדכן כל שני וחמישי, ואוברקלוק והבנה בסיסית(או קצת יותר) של איך מחשב עובד, מה בדיוק קורה שם וכו'- אני כבר שולט היטב(+ או -) בכל מקרה- אני רוצה להתחיל להתעסק קצת עם תכנות... אני יודע בערך מה מהות הצופן הבינארי, ויש לי ידע ברמה של 5 י"חל כיתה י' (וטיפה יותר... ואני אוהב לשבור את הראש עם בעיות קשות) אשמח םא תתנו לי קצת רקע על הנושא מה הם בעצם קודים שונים של תכנות? איך "פורצים" למחשב(ולא עם תוכנות)? מהן פרצות אבטחה? וכל דבר שיוכל לעזור... מודה לכם מאוד, נדב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי string שמכיל בתוכו מספרים. למשל "1041" ואני צריך להדפיס אותו שיראה כך: "001041" זאת אומרת שכל מספר שיש לי ב string ייוצג על ידי 6 תווים בהדפסה. כרגע זה מדפיס לי למשל "0" ואני צריך שידפיס "000000" נסיתי עם strtol אבל זה לא מצליח לי. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקצייה רקורסיבית שמקבלת כקלט מחרוזת ותו, ומחזירה את המיקום אחרון של התו, אם התו לא מופיע היא מחזירה 0 אין להשתמש במשתני עזר או בפונקציות נוספות. זה פשוט מתסכל, אני יושב שעות על פונקציה ולא מצליח.... הנה מה שכתבתי (לא עובד כמו שצריך, פשוט קשה לי יותר מידי לחשוב רקורסיבית ) במקרה הזה הפונקציה אמורה להחזיר 4. //אני יודע שזה לא עובד זה מה שאני כתבתי, ואין לי מושג איך לכתוב את הפונקציה הנכונה... #include <iostream.h> int lastPosition(char str[], char letter); void main (void) { char str[20]="abaafg"; cout<<lastPosition(str,'a'); cout<<endl; } int lastPosition(char str[], char letter) { //תנאי עצירה, כשגודל המחזרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } } } וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתי תודה יום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמעתי על המושג הזה WebService ועניין אותי אם אני יכול לנצל אותו לגבי מה שאני רוצה לבצע: אני רוצה לשלוח הודעה לתוכנה שבניתי בכול פעם שמשתמש נכנס לאתר שלי ובהתאם לכך להדליק נורת לד שמחוברת ליציאת המדפסת שלי. בעיקרון את התיקשורת עם היציאת מדפסת והדלקת הלד כבר בניתי ואכן אני מצליח לשלוט על הלד בעזרת המחשב (השתמשתי בסיפרייה בשם inpoutx64 אשר נותנת לי ליצור תקשורת עם היציאת מדפסת בWindows 7) הבעיה היא עכשיו היא איך אני שולח מדף אינטרנט מידע לתוכנה שבניתי בכול פעם שניכנס משתמש לאתר. חיפשתי מידע באינטרנט ומצאתי דבר שניקרא WebService לאחר חקירה קטנה מצאתי גם את הכלי של מיקרוסופט שנקרא: Microsoft Visual Web Developer לבסוף כתבתי את התוכנה הבאה: Imports System.We…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה לבצע בעזרת תוכנת CVI, למי מכם שמכיר, אני מנסה לטעון קובץ wav לתוך מערך על מנת לבצע עליו עיבוד ולצערי אני לא מצליח. אשמח להצעות בנושא, בנוסף אם יש לכם פתרונות שדורשים תוספים אנא הוסיפו אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ltr] http://en.wikipedia.org/wiki/Programmers' Day [/ltr]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה ליצור תכנית שעורכת תור במשרד הפנים במשך ארבע שעות. כל דקה נכנסים n אנשים לתור ->מספר האנשים הנכנסים אינו מוגבל. ישנן 5 עמדות. כל אדם שנכנס מקליד את שמו, ומספר הפכולה שברצונו לבצע שהיא מספר הדקות שהוא צריך לשהות בעמדה. בכל דקה, צריך להופיע פלט- מי נמצא באיזו עמדה. הבעיה שלי: הפלטו שמופיע, מחשיב רק את האנשים החדשים שהכנסתי לתור ואל את האנשים שנמצאים כרגע בעמדות אשמח לעזרה. הערה: ישנו קובץ מחלקה של תור בו מוגדרות שהפעולות שינתן לבצע עליו והן: 1. בדיקה האם התור ריק. 2. הכנסת אדם לסוף התור. 3.הוצאת האדם הראשון מהתור. 4. הצצה לפרטיו של האדם הראשון שבתור. זהו התכנית שרשמתי: #include <iostream> #include <conio.h> #include "queue.h" #include "queueList.h…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-