תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שקופץ הסקרול בר אצלי באתר, הוא דוחף לי את האתר, עכשיו יש לי שוליים באתר והייתי מעדיף שבמקום לדחוף, אז הוא פשוט יופיע מעל או תמיד.. יותר מעדיף שיופיע מעל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני רק התחלתי C ויש לי קצת בסיס מפסקל אבל עדיין יש דברים שלא מובנים לי א) מה ההבדל בין void main() ל int main (void) ? הסוגריים הם אחרי הכתב כמובן פשוט כאן זה יוצא ככה ב) איך אני עושה חיבור משתנים ב printf ? יעני יש לי משתנה A ומשתנה B ואני רוצה לחבר אותם (בתור פעולת חשבון כמו 2+3) ובלי לבצע השמה במשתנה אחר C לדוגמא... (אם זה אפשרי) אההה... וד"א אני משתמש בקומפיילר של בורלנד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גוגל לאחרונה חסמה את האפשרות של ה-אוטופליי בנגן כרום. השאלה שלי [כבעל אתר] האם ניתן באופן תיכנותי להתגבר על החסימה, או ליצור קוד מסוים שיפעיל את הנגן לאחר שתי שניות וכדומה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בנושא ואני חייב ללמוד html css php עכשיו אני לא יכול ללמוד במכללה ואני רוצה ללמוד דרך האינטרנט האם אתם יכולים להציע איזה אתרים טובים וברורים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... הייתי צריך לעשות ביטוי רגולרי שיגלה לי שהקלט הוא מספרים בלבד. ניסיתי ככה: preg_match(#^[0-9]$#, $var) ... זה נתן true למספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 ו- 9 .. אבל ב- 10 11 12 13 וכן הלאה זה פתאום זורק false.. אז בסוף עברתי להשתמש ב- is_numeric אבל עדיין מישהו יכול להסביר לי למה הפרג מאצ' לא עבד לי טוב?! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא, למשל, שהתכנית תעשה קליקים על מקש מסויים בעכבר או במקלדת, או תוכל להזיז את העכבר בעצמה אני לא ממש מוצא את המילים לגוגל X: תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לתוכנת eclipse אחרי שהשתמשתי בJELIOT בניתי תוכנית ועכשיו אני לא מבין הרבה שגיאות כאן כמו לדוגמא שמופיעה לי שגיאה ב-readln() זאת התוכנית המלאה: { int num; int sum1=0; int sum2=0; int avg1=0; int avg2=0; int digit1; int digit2; int ta; int []arr4=new int [40]; int [] arr1= new int [20]; int [] arr2 = new int [20]; int [] arr3= new int [40]; int j=0; int k=0; for (int i=0; i<20; i++) { System.out.println ("Enter the number"); arr1[i]= reader.nextInt(); System.out.println ("Enter the number"); arr2[i]=reader.nextInt(); } for (int i=0;i<10; i++) { System.out.println ("Enter a number between 1 to 4"); nu…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי את השיטה הזאת - כתבו שיטה במחלקה DrawingBoard בשם getMax שתחזיר את הצורה (מחלקה Shape) בעלת השטח המקסימלי מבין כל הצורות שבלוח. הדפסת פרטי האובייקט המוחזר תהיה בשיטה הראשית. יש לי שיטת עזר בשם compare שבודקת למי יש את השטח הגדול ביותר s זה מערך של Shape public Shape getMax(){ int i; int x; for( i=0; i<counter;){ for (x=1;x<counter;){ if(s[i].Compare(s[x])==1) x++; else if(s[i].Compare(s[x])==-1) i++; else x++; } if(s[i].Compare(s[x])==1) return s[i]; else if (s[i].Compare(s[x])==-1) return s[x]; else return s[i]; } } איפה שרשום getMax יש לי אדום(שגיאה) ורשום לי שאני צריך להחזיר Shape... מה אני צריך לעשות? כל המקומות שיש שם את החלקים מהמער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת באיזה מחלקה אני צריך להשתמש על מנת ליצור מופע של תזוזת כדור, כמובן שזה יראה אמיתי, הבנתי שאני צריך להשתמש במחלקות של פיסיקה... למישהו יצא ליצור אובייקט שבלחיצת כפתור כיוון ומהירות הכדור זז? כאילו זה כדור אמיתי?...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אהלן חברה.... אני כתה י' והשנה אנחנו נצטרך לבנות פרוייקט של לתכנת ג'וק בשפת C...... עכשיו אנחנו נתחיל ללמוד את החומר ר קעוד חודשיים ומשעמם לי אז רציתי לדעת... איך כתובים פקודת OUTPUT.... הבנתי שצריך לכתוב את הפורט.... אבל איך זה נראה איזה INCLUDE.............
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
document.getElementById('mnu').style.fontsize="4"; אני לא יודע בדיוק איך כותבים את זה נכון ואני לא מוצא דוגמה שתוכל לעזור לי ב-W3..... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי תרגיל שבו אני אמור להכניס מספר ולקבל אותו בהקסה. אני אמור לכתוב מתודה שעושה את זה ובגלל שזה קצת מבלבל אותי פתרתי את התרגיל בתור התחלה ללא מתודה ושאני רוצה להעביר את התרגיל למתודה נהיה לי בלגאן. אני רואה מה הבעיה שלי, hexNumber מקבל את הערך הנכון (למשל אם אני מכניס את המספר 125 הוא מקבל 7D)ה אבל כשאני רושם return hexNumber; אני מקבל את השגיאה Cannot implicitly convert type 'string' to 'int' ואין לי מושג מה לעשות הפיתרון לתרגיל ללא מתודה מצורף בקובץ טקסט וזה עם המתודה בהמשך, הבעיה שלי היא ההבנה איך אני מעביר דברים למתודה זה מבלבל אותי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace NumberToHex { class Program { …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-