עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sharpi,

מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Aviv C,

יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by efratmiz,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gal555,

אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?

6. היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by שלום2017,

שלום, אני מתכנת משחק ואני אשמח אם מי שיודע זאת טוב ויכול לעזור יוכל ליצור איתי קשר בפרטי . תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by prophet,

שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bdoron,

התחלתי ליצור משחק ואני עובד עם הספר learn xna 4.0 ושם הוסבר לי איך ליצור sprites, איך להזיז אותם .. ועכשיו למדתי שם ליצור מחלקת אב שהיא מייצגת sprite וממנה אני מוריש ל2 מחלקות נוספות, מחלקה אחת תייצר לי אובייקט שהמשתמש יוכל להזיז על ידי מקשים ומחלקה נוספת לצורך שהמחשב ישלוט בה עכשיו לאחר מכן נאמר לי שיש לי מחלקה בשם gamecomponent שהמטרה שלה זה להיות משולבת בgameloop אני יודע מה זה הgameloop אבל אני לא מבין למה אני צריך את הgamecomponent למה אני לא יכול ליצור את כל האובייקטים שלי כבר בgameloop במחלקה game1 למה אני צריך להשתמש בgamecomponent?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lo_toda,

1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ~שירה,

יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by marvelXX,

שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomkrv,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט מספרים אשר יוקלדו ע"י המשתמש ויופרדו ע"י רווחים לדוגמה: 3 7 5 1 הבעיה הים שאינני יודע כמה מספרים יקליד המשתמש (אם יהיה scanf מיותר התוכנית תחכה למספרים נוספים ואם לא אז לא כל המספרים יקלטו) אני מניח שמדובר בלולאה כלשהי אך מה התנאי עצירה ? בכל אופן אין לי בעיה שהמספרים יקלטו בזה אחר זה למערך ואשתמש בהם משם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by assaf990,

אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Yehudaa,

יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by doker,

אפשר למחוק הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 12131,

"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by E-R-P,

הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asichen,

היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by night-fire,

שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by man with no name,

מישהו מכיר תוכנה טובה לתכנות קובץ ב keylogger ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים