תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי לעשות גלרייה שכל התמונות נראות בקטן ועל כל תמונה שאני ילחץ היא תיפתח בחלון בנפרד אז במקום לעשות את זה ארוך ולשים תמונות קטנות ולינקים מצאתי סקריפט בתוכנה CASPER HTML אבל יש לי בעיה רואים את התמונות בגלרייה אבל בחלון שנפתח לא רואים כלום מישהו יודע למה??? <HTML> <HEAD> <TITLE></TITLE> <Meta Name='GENERATOR' content='Casper HTML'> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</tit…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום החלטתי שהתעסקות עם תחום החומרה- שמתעדכן כל שני וחמישי, ואוברקלוק והבנה בסיסית(או קצת יותר) של איך מחשב עובד, מה בדיוק קורה שם וכו'- אני כבר שולט היטב(+ או -) בכל מקרה- אני רוצה להתחיל להתעסק קצת עם תכנות... אני יודע בערך מה מהות הצופן הבינארי, ויש לי ידע ברמה של 5 י"חל כיתה י' (וטיפה יותר... ואני אוהב לשבור את הראש עם בעיות קשות) אשמח םא תתנו לי קצת רקע על הנושא מה הם בעצם קודים שונים של תכנות? איך "פורצים" למחשב(ולא עם תוכנות)? מהן פרצות אבטחה? וכל דבר שיוכל לעזור... מודה לכם מאוד, נדב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי string שמכיל בתוכו מספרים. למשל "1041" ואני צריך להדפיס אותו שיראה כך: "001041" זאת אומרת שכל מספר שיש לי ב string ייוצג על ידי 6 תווים בהדפסה. כרגע זה מדפיס לי למשל "0" ואני צריך שידפיס "000000" נסיתי עם strtol אבל זה לא מצליח לי. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמעתי על המושג הזה WebService ועניין אותי אם אני יכול לנצל אותו לגבי מה שאני רוצה לבצע: אני רוצה לשלוח הודעה לתוכנה שבניתי בכול פעם שמשתמש נכנס לאתר שלי ובהתאם לכך להדליק נורת לד שמחוברת ליציאת המדפסת שלי. בעיקרון את התיקשורת עם היציאת מדפסת והדלקת הלד כבר בניתי ואכן אני מצליח לשלוט על הלד בעזרת המחשב (השתמשתי בסיפרייה בשם inpoutx64 אשר נותנת לי ליצור תקשורת עם היציאת מדפסת בWindows 7) הבעיה היא עכשיו היא איך אני שולח מדף אינטרנט מידע לתוכנה שבניתי בכול פעם שניכנס משתמש לאתר. חיפשתי מידע באינטרנט ומצאתי דבר שניקרא WebService לאחר חקירה קטנה מצאתי גם את הכלי של מיקרוסופט שנקרא: Microsoft Visual Web Developer לבסוף כתבתי את התוכנה הבאה: Imports System.We…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-