תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי לעשות גלרייה שכל התמונות נראות בקטן ועל כל תמונה שאני ילחץ היא תיפתח בחלון בנפרד אז במקום לעשות את זה ארוך ולשים תמונות קטנות ולינקים מצאתי סקריפט בתוכנה CASPER HTML אבל יש לי בעיה רואים את התמונות בגלרייה אבל בחלון שנפתח לא רואים כלום מישהו יודע למה??? <HTML> <HEAD> <TITLE></TITLE> <Meta Name='GENERATOR' content='Casper HTML'> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</tit…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה ליצור תכנית שעורכת תור במשרד הפנים במשך ארבע שעות. כל דקה נכנסים n אנשים לתור ->מספר האנשים הנכנסים אינו מוגבל. ישנן 5 עמדות. כל אדם שנכנס מקליד את שמו, ומספר הפכולה שברצונו לבצע שהיא מספר הדקות שהוא צריך לשהות בעמדה. בכל דקה, צריך להופיע פלט- מי נמצא באיזו עמדה. הבעיה שלי: הפלטו שמופיע, מחשיב רק את האנשים החדשים שהכנסתי לתור ואל את האנשים שנמצאים כרגע בעמדות אשמח לעזרה. הערה: ישנו קובץ מחלקה של תור בו מוגדרות שהפעולות שינתן לבצע עליו והן: 1. בדיקה האם התור ריק. 2. הכנסת אדם לסוף התור. 3.הוצאת האדם הראשון מהתור. 4. הצצה לפרטיו של האדם הראשון שבתור. זהו התכנית שרשמתי: #include <iostream> #include <conio.h> #include "queue.h" #include "queueList.h…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת כרגע משחק SNAKE ויש לי בעיה עם מימוש double buffering כדי שהמשחק יהיה חלק יותר ולא יקפוץ כל שניה. זה הקוד: public class Snake extends JFrame implements KeyListener, Runnable { //Variabales: private JMenuBar menubar ; private JMenu game, instructions, help ; private JPanel p1, p2 ; private JTextArea t ; private ImageIcon cube = new ImageIcon ("scube.png") ; // The icons that creats the snake. private ImageIcon [] sc = new ImageIcon [500] ; // Array of images that will create the snake. private JLabel [] scj = new JLabel [500] ; //Array of labels that will store each cube. private int [] scx = new int [500] ; // The x …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-