עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by g1000000009,

מישהו יודע האם המערכת Elgg יכולה לשמש לבניית אתר היכרויות טוב בעברית ללא התערבות של תכנות נוסף?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. הפונקציה מקבל משתנה או מספר מסוג double חשבתי על משהו בסגנון: להתחיל מהספרה הראשונה(לשמור אותה בנפרד) ולבדוק האם שווה לשנייה אם כן אני אבדוק האם כל הספרות של המספר השמור שוות לרצף המספרים הבא וכך עד סוף המספר(או לפחות כמה פעמים) אם לא אני אוסיף את המספר השני למספר הראשון (כך שהם יהיו עכשיו מספר דו ספרתי) ואחזור על הפעולה הראשונה אם לא ימצא רצף עד סוף המספר אני אזרוק את המספר הראשון אחרי הנקודה ואנסה את אותו הדבר על המספרים שנשארו וכן הלאה. ואפשר לעשות שבמקרה שיש עד X ספרות ללא חזרה כמו 0.671 הוא יופיע כ671/1000 א. אני לא בטוח שזה הגיוני אולי לא חשבתי על משהו ... ב.זה לא נראה יעיל במיוחד תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by neogod,

אני מקבל את השגיאה Illigal start of expression על השורה הבאה : private int _numerator , _denominator; ועל כל מחלקות הPUBLIC שיש לי ? מה זה אומר ? ואיך אני נפטר מזה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DXT,

הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RonCohen,

ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dani1999,

מה הכוונה ב Segment Address ומתי צריך "להרחיב אותו" אשמח להסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יצרתי אפליקציה חדשה בסביבת android studio ב-Java המשמרות שלי אשמח לקבל ביקורות על האפליקציה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by assaf990,

יש לי מערך מסוג CHAR ואני רוצה בכל פעם שמופיעה בו סיפרה, להשתמש בה כמספר רגיל. איך עושים זאת? לסיכום 2 שאלות: 1. איך ממירים מערך של CHAR למערך של INT ? 2. באופן כללי איל ממירים סיפרה של CHAR לסיפרה אמיתית INT?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimronfio,

שלום, יש לי עבודה לבצע בעזרת תוכנת CVI, למי מכם שמכיר, אני מנסה לטעון קובץ wav לתוך מערך על מנת לבצע עליו עיבוד ולצערי אני לא מצליח. אשמח להצעות בנושא, בנוסף אם יש לכם פתרונות שדורשים תוספים אנא הוסיפו אותם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by unknown,

אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Kobi-D,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by danielzy,

הקוד החדש למטה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחרונה יצא לי להתעסק עם תוכנה חינמית המשמשת ליצירת מוקד טלפוני וירטואלי בשם asteriks. אותה תוכנה, ברגע קבלת שיחת טלפון, מקפיצה לי חלון קטן ובו. : Answer, Ignor, ומספר סידורי (שמייצג את המספר אליו התקשרו) כיצד אני יכול "למשוך " את המספר הסידורי הזה ע"י תוכנה אחרת? (לטובת ניתוב השיחות, למשל: תמיכה, מזכירות, קבלת קהל) למעשה, אני מעוניין ליצור דפדפן שישתמש במספר הזה כדי לפוח חלון נבחר מתוך מאגר. הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orninyo,

שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Retaliator,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את ה CHECK BOX שלחיצה סוגר מוזיקה לחיצה מפעיל? תודה SendMessage((HWND)lParam, BM_SETCHECK, !SendMessage((HWND)lParam, BM_GETCHECK, 0, 0), 0); if (SendMessage(checkbox1,BM_GETCHECK,0,0)==BST_UNCHECKED) //If UnChecked Box { PlaySound (TEXT ("Welcome.wav"), NULL, SND_FILENAME | SND_LOOP | SND_ASYNC) ; SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_CHECKED,0); // Then Check Box } else { PlaySound(NULL, NULL, 0); SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_UNCHECKED,0); // Else Set UnCheck

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dj silver,

והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.