תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כותב עכשיו פרוייקט C# asp.net web Application ואמרו לי שאני צריך לשלוח אימיילים דרך exchange server ושיהיה גם IMAP חיפשתי קצת על זה..לא מצאתי כמעט קוד איך לשלוח אימיילים... והאמת שגם אם הייתי מוצא קוד אין לי מושג איך לשלב אותו?... בקוד של ה C# ? או ב ASP.NET ? .. איך בדיוק אני עושה את זה ? אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי אפילו בקצת.. תודה וחג שמח..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום, רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו) עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי? ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שתוכנת הVB שלי תשלח פקודות לCMD איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, 1) איך אני מוחק כל מה שיש על המסך, למשל מה שיש ב DrawText למחוק שיהיה מסך נקי. 2) אני רוצה לעשות אופצייה בתוכנת "צייר" שיהיה SAVE, האם יש DIALOG מוכן לשמירה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-