תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעסק עם תוכנה חינמית המשמשת ליצירת מוקד טלפוני וירטואלי בשם asteriks. אותה תוכנה, ברגע קבלת שיחת טלפון, מקפיצה לי חלון קטן ובו. : Answer, Ignor, ומספר סידורי (שמייצג את המספר אליו התקשרו) כיצד אני יכול "למשוך " את המספר הסידורי הזה ע"י תוכנה אחרת? (לטובת ניתוב השיחות, למשל: תמיכה, מזכירות, קבלת קהל) למעשה, אני מעוניין ליצור דפדפן שישתמש במספר הזה כדי לפוח חלון נבחר מתוך מאגר. הכיצד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחי עכשיו לומד בבית ספר HTML כמו שכולם למדו אז הוא צריך לעשות דף עם תמונה ועוד שטויות עכשיו כאן הקטע המעצבן לא כל תמונה בפורמט jpg עובדת רק תמונות שהמחשב בוחר או הexplorer בוחר להציג :kopfpatsch: ניסיתי לשנות מספר תמונות וזה עובד פעם כן ופעם לא לא קשור לגודל ולעוד שטויות פשוט הוא מציג תמונות שבא לו ניסיתי לשחזר הגדרות של הדפדפן לא עזר אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי תוכנית למשחק 7 BOOM. בכל פעם כשיש מספר BOOM רצופים יש בניהם מרווח: BOOM BOOM וכדומה..איך אני מבטלת את המרווח הזה??? תודה!(: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int n,j,w; printf("insert a number within [1,1100]:"); scanf_s("%d",&n); if(n==0){ printf("good bye!!"); _getch(); return(0);} while(n) { if(0>n||n>1110)printf("illegal number,please insert a number within [1,1100]:"); else { w=(1>n-5)?1:n-5; for(j=w;j<=n+10;j++) { if(j==7||j%10 == 7 || (j/10)%10 == 7 || (j/100)%10==7) { printf("boom\n"); } else { printf("%d ",j); } } } printf("\n"); pr…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לא להדפיס , אלא לחליף "פיזית". :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מנועים שהכנתי בשבילם קוד בשפת c ניסתי להפעיל את שתי המנועים ביחד ואחרי 5 שניות להפסיק את פעולתו של אחד המנועים.. מישהו אולי יודע איזה פקודה יש כדי לשלוט בזמן בזמן פעולה של כל אחד מהמנועים בנפרד??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה לכתוב תכנית בפקודות של דוס(קובץ BAT).יש לי כבר דיסקט איתחול שמעלה את המחשב לדוס.התוכנית יושבת במחיצת FAT16 של 2 ג'יגה(עד הדיסק הקשיח כמובן) והיא מכילה 2 ספריות שנקראות לצורך הענין RAFI,DANA כאשר בכל ספריה כזאת יש קובץ שנקרא P.BAT תיכף תבינו למה אני מציין זאת. התוכנית שאני צריך שתעזרו לי לכתוב צריכה לתת למשתמש את הוראת הבחירה הבאה ולהמתין עד שהמשתמש יבחר באחת מן השניים כמובן: to burn RAFI press a to burn DANA press B ואז אם לחצתי a,שתיכנס לספריית RAFI ותפעיל שם את קובץ P.BAT אם לחצתי b,שתיכנס לספריית DANA ותפעיל שם את קובץ P.BAT. מבחינתכם קובץ P.BAT לא קשור כרגע כי זו תוכנית אחרת לגמרי אני רק רוצה שהיא תופעל ע"י המשתמש שבחר את אחת מהא…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך לממש פרוטוקל תקשורת UDP בשפת C או בJAVA וכרגע אני מעדיף את C. הורדתי כמה דוגמאות של פרוטוקולים פשוטים אך עדיין הייתי מעוניין בדוגמא טובה ומפורטת יותר של העברת קבצים...אם מישהו מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה!!! חנוכה שמח ושבוע טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משיגים (שומרים כמחרוזת) את יעד הקובץ שאליו מצביע קובץ LNK מסויים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה היא השיטה לחישוב של חיטוך של שני קטעים ע''י דטרמיננטה? שמעתי שיש פתרון הרבה יותר פשוט מהפטרון הרגיל והמסובח, בעזרת וקטורים. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-