עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by generalA,

מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. שאלה למי שמבין אם יצרתי פונקציה המחזירה מערך של תויים אז אני רושם בצורה כזאתי (ללא הצהרה מפורשת על גודל המערך): char[] newShring(char[] a) { int i; char temp,newA[]; temp = a[o]; for (i=1;i<strlen(a);i++) { if (temp == a) { newA[k] = temp; k++; } temp = a; } return newA[k+1]; } ואם אני רוצה לפנות לפונקציה מהתוכנית הראשית אני פשוט מצהיר על מערך חדש מאותו סוג ללא הצהרה על גודל המערך ואז: void main() { int i; char[k+1] mainString; char[] mainA = {"aaffbc"}; mainString = newShring(mainA); gets(mainString); } mainString זה המערך החדש char[] newShring(char[] a) newString זה הפונקציה mainA זה המערך ששלחתי לו

3. Started by Eddiebrava,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by benx,

שנה שעברה לקראת סוף השנה המורה אמר שנבנה איזה תכנית נחמדה מה שבא לנו אז החלטתי לבנות איקס איגול, המשחק בנוי בצורה שכל אחת מ-9 המשבצות ממוספרת מ-1 עד-9 והמשתמש בוחר מספר ושם מופיע איקס, לאחר מכן התור עובר לשחקן עיגול, הוא בוחר מספר וכן הלאה עד שיש שורה או אלכסון והמשחק נגמר(כמו ה-NUMPAD במקלדת) למעשה זהו מערך חד מימדי בגודל 9, ונתונים הצירופים שצריך כדי לנצח (למשל 1,4,7 או 1,2,3) הכל עובד מצויין, אבל יש בעיה בבדיקת קלט, לפני שאני מכניס איקס או עיגול למשבצת, אני רוצה לוודא שהיא ריקה ואין שם איקס או עיגול, וכאן הבעיה. m הוא המערך שאותו אני רוצה לבדוק. N defined as 9 הנה שורות הקוד הרלוונטיות : void input_check(int m[N], int num); void main() { printf("Player X \n"); …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי תוכנית ובה LISTBOX, הוספתי לו גם contextMenuStrip עם תפריט, כשאני לוחץ קליק ימני יש לי אופציה של DELETE שקולטת את ה-string של הקובץ ומסירה אותו מה-LISTBOX ועוד אופציה שזה אני רוצה לקלוט אחרי הלחיצה את ה-INDEX של הקובץ שלחצתי עליו ב-LISTBOX כל מה שלא השתמשתי בו (selected item, selected index וכו') תמיד החזיר לי מינוס 1 ולא את ה-index, אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ishai82,

התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה ללמוד פלאש כדי לבנות אתר עם יישום פלאש לא כל כך מורכב שיתקשר עם מסד נתונים אני מתלבט אם ללמוד AS3 או AS2, ראיתי שההבדל ביניהם עצום. מצד אחד 3 מחזיק יותר אפשרויות כנראה, אבל מצד שני אולי 2 הוא די והותר בשביל מה שאני צריך ובנוסף יותר פשוט. אני אשמח אם מי שבקיא בתחום הפלאש יספק לי כמה עצות מועילות. הייתי היום בכמה חנויות ספרים ולא מצאתי אף ספר על actionscript. יש כזה בעברית? אולי מישהו יוכל להמליץ לי על ספר באנגלית או בעברית (עדיף עברית אבל עוד יותר עדיפה איכות) שאפשר ללמוד ממנו? יש המון חומר באינטרנט אבל אני רוצה ללמוד בצורה מסודרת מספר בתודה והערכה רבה, hasod.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ras81,

שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by mega1234,

מחפש ספר טוב ללמוד איתו C++ או C, יש למישהו המלצות ? ( עדיף גם שיהיה קצת מתקדם - אני כבר יודע פסקל )

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Nahum2,

ה DEBUGGER לא רוצה לעבוד... איך לעזזל נכנסים עליו.... אני שם BREAKPOINTS אני ב DEBUG ושום דבר לא קורה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idofr,

שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  13. היי, אני רוצה להטמיע באתר שלי באיזור ללקוחות רשומים בלבד סרטון יוטיוב שלי. הבעיה שברגע שאני שם את הסרט באתר (אפילו אם האיזור בו אני שם את הסרטון מחייב הרשמה מראש) - כל אחד שנכנס לשם יכול לבחור לצפות בסרט ביוטיוב ישירות ואז להעתיק משם את הקישור ולהפיץ אותו. האם יש דרך לחסום את האופציה להעתיק את הקישור של הסרטון ו\או לצפות בו ביוטיוב? או כל דרך אחרת שאתם מכירים בה בהם אני יכול להראות סרטון אצלי באתר (מבלי לשים את הסרט על האתר שלי) מבלי שניתן יהיה באמצעים סבירים להפיץ אותו? תודה, רם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, אני מנסה לבנות מערכת פשוטה בphp וsql שבה נתונים (למשל שמות של אנשים) יוצאו מהמסד ויודפסו למסך... לאחר שקראתי קצת בנושא כתבתי את הקוד הנ"ל: <?php include 'config.php'; $get_data = mysql_query(' SELECT * FROM testTABLE'); $data_count = mysql_num_rows($get_data); if ($data_count>0) { while ($data = mysql_fetch_array($get_data)) { $id = $data ['id']; $Fname = $data ['fname']; $Lname = $data ['lname']; $names .= '<b>'.$Fname.'</b><br />'.$Lname.'<hr />'; } } else { $names = 'כרגע אין אנשים רשומים'; } echo $names; ?> עכשיו השאלה שלי היא כזו: כאשר אין שמות במסד אז מודפסת השורה בעברית שאומרת שאין אנשים רשו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, יצא למישהו להתעסק עם הסיוט frameset? יצרתי 2 מסגרות אפקיות עם הקוד הבא: <frameset rows="272,318"> <frame src="title.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> <frame src="body.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> </frameset> וקיבלתי את 2 התמונות שבתוך 2 קבצי ה htm שהוגדרו כמסגרות. אלא מאי ? 2 התמונות מופרדות בפס לבן שאינו מן הענין ואין לי כל חפץ בו ! רציתי ש 2 התמונות (במסגרות) תהיינה רציפות וללא פס לבן ומרגיז שחוצה אותן. יש למישהו מושג איך להתפטר מהקו המרגיז הזה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by michaelsko,

שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איך ניתן לדעת באיזה קומפיילר הויזואל סטודיו משתמש?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

הלב של מערכת ההפעלה, משהו פשוט לא מסובך מדי מישה יודע איך לעזור?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. בספר כתוב שהקוד הבא הוא עושה ככה שברגע שהעכבר יעבור על הקישרו צבע הרקע של המסמך יהפוך לצבע אחד ואם להסיר את העכבר מהקישור הרקע ישנה את הצבע למשהו אחר וזה לא בדיוק עובד. הנה הקוד (מועתק מהספר): <html dir="rtl"> <head> <title>5-01</title> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>הוד-עמי, נותנים לך ידע להצלחה</h1> <hr /> <br /> העבר את הסמן <a href="http://www.hod-ami.co.il" onmouseover="document.bgcolor='red';" onmouseout ="document.bgcolor='lightblue';"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html>

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מכיר את Php ואני צריך מתכנת אתרים ואמרו לי ש asp אותו דבר כמו php אבל יש בו יותר הגנות ופחות יותר טוב לתיכנות אתרים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by smulikon,

היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by t_elad,

יש לנו אתר שיש בו מחירון הייתי רוצה לעשות בצד שלו את תוצאה של מה שאני מסמן במחירון בהתאם: 1.שיזוז בהתאם לדף. 2.המלצות שמשתנות בהתאם לבחירה (לדוגמא:רצוי לחזק ב...) 3.הסבר משתנה בהתאם לבחירה. 4.מחיר משתנה . 5.ואם יש אפשרות לבנות דגם משתנה למשל להוסיף קווים למבנה מסויים בהתאם לבחירה. עד כמה זה מסובך או לא אפשרי אשמח אם תענו לי . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.