עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ftom2,

הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by soheyrom,

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני רוצה להסב את ה-string שיש לי (מכיל ספרות) ל-int איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mcalfi,

תתקנו אותי אם אני טועה: Unicast שולח את המידע אחד אחד לכל מחשב שמבקש אותו באופן אישי יאנו אחד אחד. לא בו זמנית ולכן הוא מעפן ולא יעיל. אלה אם כן אני רוצה נגיד לעשות CHAT פרטי אחד על אחד. הפצת נתונים ב-Multicast שולח את המידע רק למחשבים שמבקשים אותו-בו זמנית. מעולה לCHAT ואז אני לא צריך שרת שיקבל את ההודעה וישלח לכל המשתמשים בחזרה. זה עושה את זה בשבלי. הפצת נתונים ב-Broadcast שולח את המידע שאני רוצה לכל מי שמחובר אליי ( ??? לא נראה לי שהבנתי את זה) ואפילו אם המחשבים לא רוצים את המידע הזה אני שולח להם בכל זאת אבל בו זמנית. בטחלס אין לי מושג להמ שמישו ירצה להשתמש בזה ולא בMULTI CUST. ואגב אני צריך לעשות את זה בפעולה חוזרת לכל איפי שיש לי ברשימה. ממש לא טוב. אבל אני בטוח טועה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by AnTiSh0ck,

אני מתחיל בכל העניין, אבל עדיין לא מבין למה לא הולך לי בתרגיל הזה. אני לומד את השפה דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" הוצאה שנת 1998 התרגיל: קלוט מספרים חיוביים או שליליים ומצא את המקסימלי מביניהם. יש לקלוט עד שיקלט המספר 0 או עד 5 מספרים לכל היותר. התרגיל בא אחרי חומר על לולאת while אז צריך לבצע את התרגיל בעזרתו. הקוד: #include "stdafx.h" #include <stdio.h> void main() { int i=0, top=0, input=1 ; while(i<=4 && input!=0) { printf("enter a number: "); scanf("%d", &input); if(input>top) top=input; i=i+1; } printf("the biggest number is: %d", &top); } אני משתמש ב visual c++ 2008 בגלל זה יש את הספריה הראשונה. מה שקו…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by issac,

מעוניין ללמוד על אחת הטכנולוגיות, מה מביניהם עדיף? לפי מה שידוע לי מיקרוסופט הפסיקה עם פיתוחה של asp. ומה השדרוג בינה לבין .net? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Nahum2,

אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Lior4543,

אהלן, אני רוצה שתעזרו לי ותגידו לי בבקשה איך אני יכול להשתמש בפקד העלאה input type="file" ולהעלות קובץ לאחסון שלי..

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by Gil3,

שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by mimig,

אודה לעוזרים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה תוכנה שתוכל להכנס לאתר של האונ' שלי ולמשוך משם ציונים וכדו'. איך עושים את זה? אני אמור לקרוא את הדף אינטרנט שנשלח אלי ולפענח אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by redred,

השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.

16. Started by yosefor,

למדתי את כל שפת C, וגם כתבתי מספר פרוייקטים קטנים בעזרתו. לא מזמן נזכרתי שיש עוד מילים שמורות שכמעט ולא משתמשים בהם שאני לא יודע איך להפעיל אותם. המילים הם: asm auto inline register restrict volatile אני רוצה לדעת איחך להשתמש בהם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעיניין :-) תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by guyman20,

שלום, אני בונה תוכנה קטנה בלי ממשק ויזואלי, אבל אני כן צריך יכולת קלט ופלט עם המשתמש. המשתמש יריץ את התוכנה דרך דוס, בXP ומעלה, ואני רוצה שהוא יוכל לראות ולכתוב עברית. אני יודע שעם הג'אווה עצמה אין לי בעיה, אבל יש בעיה עם החלון דוס! ניסיתי להוריד מלא תוספים שונים שמצאתי באינטרנט, כמו hebdosxp וכאלה, אבל כלום לא עזר! אם אין לזה פתרון דרך דוס, אני אשמח אם תתנו לי קוד לתבנית של ממשק ויזואלי בסיסי, עם חלון קלט ופלט. אני פשוט לא יודע כלום ב JFrame.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Get-Process,

היי יש לי שאלה בקשר לסוגי הארכיטקטורות לדוגמא: מה הבדל בין IA32 לx86 ? וכשאני אומר ארכיטקטורה x86 זה כולל גם 64 וגם 32 ביט? או שזה לא קשור , בקיצור אני מבולבל . Page tables : האם במעבדים של 64 ו32 יש הבדל בגישה לטבלת הדפים?(בזכרון הוירטואלי?) אשמח לליינקים או לסבר קטן שיאיר את עיני.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aadidi454,

שלום! השנה התחלתי לילמוד מדעי מחשב והבעיה היא שעברתי לבית ספר חדש ולא רשמו אותי שם דברתי ובסוף אני בפנים אבל על תנאי ממוצעה מעל 80 :'( טוב לעיקר רציתי שתיתנו לי כלים איך לילמוד למבחנים שם איך להבין את המורה ומה לעשות איך לילמוד לזה ת תודה רבה על עזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by 8us.co.il,

איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by ely2001,

נתקלתי בבעיה קטנה:לפני סגירת חלון ע"י לחיצה על X אני רוצה שיפתח חלון חדש שישאל אותי האם אני בטוח או לא.אני מבין ש ActionListener קשור לזה. אבל איך אני גורם לו "לחוש" את הלחיצה על ה X.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מהי הסיבוכיות של מציאת ערך בטבלת האש עם הרבה ערכים ומעט מפתחות? האם זה עדיין O(1) ? למשל מספר התלמידים בישראל כאשר המפתחות זה ציונים וצריך למצוא סטודנט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים