תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני משנה את שם שמשתמש והסיסימה שלחו לי את זה מוכן <script language="javascript"> <!--// /*This Script allows people to enter by using a form that asks for a UserID and Password*/ function pasuser(form) { if (form.id.value=="JavaScript") { if (form.pass.value=="Kit") { location="page2.html" } else { alert("Invalid Password") } } else { alert("Invalid UserID") } } //--> </script> <center> <table bgcolor="white" cellpadding="12" border="1"> <tr><td colspan="2"><center><h1><i><b>Login Area</b></i></h1></center></td></tr> <tr><td><h1><i>…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במחלקה שבכול פעם שהעכבר זז ממקומו היא "מקפיצה" אירוע עם הפרמטר שמכיל את מיקום העכבר, בעיקרון כאשר אני משתמש במחלקה באותו הליך של ה-UI הכול עובד כמו שצריך ואכן כול פעם שהעכבר זז "מוקפץ" האירוע, הינה דוגמא של הקוד (הקוד לא נכון וכתבתי רק בשביל ההדגמה): Dim WithEvents MHook as MouseHook Private Sub Form_Load(Byval Sender as Object, SomeArgs) Handles Me.Load MHook = New MouseHook() End Sub Private Sub Mouse_Moved(byval ptLocat as POINT) Handles MHook.MouseMoved Debug.Writeline("Mouse Moved") End Sub ברגע שאני מכריז על המשתנה כ-New המחלקה אוטומטית מתחילה לעלות אירועים כשהעכבר זז, ביינתים הכול עובד נפלא, ברגע שאני מריץ את התוכנה מופיע לי בשורת ה-Debug…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון מדעי אני מסתדר עם כל הפונקציות אבל לא מצליח להבין איך לתכנת את הסוגריים, לדוגמא: (3+2(5*4))*2 לצורך הענין התוצאה אמורה לצאת 86 אני אשמח לעצות והכוונה איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אתר שאני מריץ על שרת לינוקס.. יש לי בעיה עם מספר החיבורים למשתמש.. הוא מוגבל ל1, ואי אפשר להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה שהמשתמש יוכל להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית \ להשתמש במנהל הורדות למספר חיבורים להורדה אחת.. בנוסף רציתי לדעת איך אפשר לאפשר חידוש הורדה ע"י מנהל הורדות..?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מתכנת כבר די הרבה זמן בjava וקצת c#, כבר שנתיים שאני מתכנת לאנדרואיד. אבל אין לי מושג ירוק בפיתוח אתרים ואני ממש רוצה ללמוד. בעקרון אני רוצה ללמוד html5 וcss3 למען העיצוב, ואיזה סקריפטינג כמו php או ruby. sql אני כבר יודע. איפה המקום הטוב ביותר ללמוד בו את הנ"ל? (עדיפות כמובן לאתרים חינמיים).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } } } וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתי תודה יום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עובד עם C# אבל גם אם יש למישהו פתרון ב VB.NET זו לא בעיה לתרגם. יש לי קובץ XML שנראה נגיד ככה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Referrals> <ref url="google.com"> <visits>15</visits> </ref> <ref url="yahoo.com"> <visits>12</visits> </ref> </Referrals> אני צריך שהדף יציג משהו כזה: google.com: 15 yahoo.com: 12 מבינים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,שיניתי נושא להודעה קודמת שהייתה לי.. טוב אז ככה,נגיד יש לי משחק רשת כלשהו ואני רוצה לשנות אותו לגמרי (נגיד מאנגלית לעברית) איך עושים את זה? אם זה כל כך חשוב המשחק נקרא gunbound wc .. תודה רבה רבה מראש!! (כמובן שלפני כל שינוי והפצה של המשחק בעברית לחברי אני ישאל את מנהלי המשחק,אני בקשר טוב איתם כי כל הזמן פורצים לי ילדים מהכתה!!! )
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בצורה ברורה ועניינית מה זה decorator למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה בג'אבה. יש לי מבחן על כל העניינים האלה שבוע הבא ובאמת שלא הצלחתי להבין את הדקורייטור. תודה, ארנון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לעשות תוכנית REAL TIME כאשר יש לי נקודה שזזה לפי פונקציה מסויימת ואני אמור לעקוב אחריה עם העכר ואז להציג את הגרף של הנקודה יחד עם הגרף של תנועות העכבר שעשיתי את הפונקציה של תנועות העכבר המרצה נתן לנו והיא:function mouseMove (object, eventdata) xyPosition = get (gca, 'CurrentPoint'); xyPosition = round ( 100 * xyPosition ) / 100 ; title(gca, ['(X,Y) = (', num2str(xyPosition(1,1)), ', ',num2str(xyPosition(1,2)), ')'], ... 'fontSize' ,20 ); התוכנית שמזיזה את הנקודה עשיתי כך: y=0.5; x=1:0.01:100; x2=sin(x); delay=0.0005; for i=2:numel(x); pause(delay); hold on plot(x2(i),y,'ob'); plot(x2(i-1),y,'ow') end עכשיו כאשר אני קורא לפונקציה של העכבר בלולאה ע"י הפקודה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לפתור לי את הבעיה: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל עמודה, וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו-ממדי ומחזירה true אם המערך מהווה ריבוע קסם, או false אחרת. דוגמה לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 4 9 2 3 5 7 8 1 6
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*הבנתי שזו בכלל לא הייתה בעיה, בסוף הצלחתי להבין מה לרשום. תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא קוד של kernel? בוודאות יש אם בלינוקס מקמפלים אותו כל מיני משתמשים. כל מה שאני מצליח למצוא זה קבצים על סיומת משונה. הקבצים לא אמורים להיות C ו C++? אשמח לקישור אם יש למישהו. אם הסיומות שונות אז עם איזה תוכנה אני יכול לפתוח אותם בוינדוס?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-