עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by chatmecoil,

פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sshai81,

שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by talgold,

איך אני יורד שורה (אני כותב מספר שמות על המסך בעזרת INT 21 ואני רוצה לרדת שורה בכל שם)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by orninyo,

האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?

5. Started by Eddiebrava,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by _uri,

שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הפונקציה מקבל משתנה או מספר מסוג double חשבתי על משהו בסגנון: להתחיל מהספרה הראשונה(לשמור אותה בנפרד) ולבדוק האם שווה לשנייה אם כן אני אבדוק האם כל הספרות של המספר השמור שוות לרצף המספרים הבא וכך עד סוף המספר(או לפחות כמה פעמים) אם לא אני אוסיף את המספר השני למספר הראשון (כך שהם יהיו עכשיו מספר דו ספרתי) ואחזור על הפעולה הראשונה אם לא ימצא רצף עד סוף המספר אני אזרוק את המספר הראשון אחרי הנקודה ואנסה את אותו הדבר על המספרים שנשארו וכן הלאה. ואפשר לעשות שבמקרה שיש עד X ספרות ללא חזרה כמו 0.671 הוא יופיע כ671/1000 א. אני לא בטוח שזה הגיוני אולי לא חשבתי על משהו ... ב.זה לא נראה יעיל במיוחד תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by efratmiz,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mgm,

שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ikatz,

איך ניתן להוסיף לפרויקט הכתוב ב C# סרט?

13. Started by POD,

שלום לכם, לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא: x= 2 OR 3 AND 5 תודה. אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matteo,

רציתי לדעת משהו אני הולך לקנות היום או מחר ספר על (c++ סדנאת לימוד) ורציתי לדעת אם אני צריך לדעת קודם c++ בשביל ללמוד לאחר מכן visual c++ או שזה בעצם שתי שפות שונות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Nahum2,

C אני יודע C++ אני דיי בטוח שאני יודע. היכן אני יכול למצוא מדריך טוב ל C#?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כל פעם שאני פותח את asp.net אני צריך לעשות rebuild על הדף אחרת הוא לא מכיר בcode behind את האלמנטים שהגדרתי כrunat server ואז אני עושה ריבילד ואין לי errors על אותם אלמנטים וגם לפעמים שאני רושם את השם של אותו אלמנט הוא לא מכיר לי אותו רק אחרי שאני עושה ריבילד למה זה ? זה מעצבן למה אני צריך לעשות כל הזמן ריבילד בשביל שהוא יכיר לי אותם איך אני מסדר את זה כל פעם שאני פותח את הפרויקט הcode behind נראה ככה עד שאני עושה רענון, למה זה ? למה הוא לא מסתנכרן כמו שצריך ולמה גם אחרי הrebuild הוא לא מזהה לי חלק מהאלמנטים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LennonRulz,

*הבנתי שזו בכלל לא הייתה בעיה, בסוף הצלחתי להבין מה לרשום. תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by דין.,

שלום לכולם, אני מתכנת מתחיל ואני מנסה לעשות פרוייקט C חדש בVS'08 אבל משהו לא מסתדר לי. אני עושה פרוייקט חדש ריק ב-Visual C++ (כי אין אפשרות לVISUAL C) ואז כשאני מנסה להוסיף קובץ חדש (NEW ITEM) אין לי אפשרות ליצור קובץ C אלא רק קובץ CPP. בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.