תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*הבנתי שזו בכלל לא הייתה בעיה, בסוף הצלחתי להבין מה לרשום. תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תרגיל בC++ שאני קצת מסתבך פה, לכאורה הוא היה נראה פשוט משאר התרגילים... זה סתם קטע טכני,זה הולך ככה: ממש מחלקה בשם God כך שיהיה ניתן ליצור ממנה אובייקט אחד בלבד וכל בקשה ליצירת אובייקט נוסף תחזיר את האובייקט הראשון. אז אני מבין שאני צריך להשתמש במשתנה סטטי כדי לספור את מספר האובייקטים שנוצרים אבל איך אני גורם ליצירת אובייקט להחזיר לי אובייקט אחר שנוצר מקודם לכן?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
C אני יודע C++ אני דיי בטוח שאני יודע. היכן אני יכול למצוא מדריך טוב ל C#?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול למה אנגולר וריאקט לא נחשבות WEB API? או שלא הבנתי מה זה WEB API תודה!!
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא: x= 2 OR 3 AND 5 תודה. אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו, אני לא יודע אם זה קשור בדיוק לפה, אבל זה הפורום שנראה לי הכי פחות לא קשור לנושא הזה. כשכותבים, אפשר לכתוב סימנים מיוחדים בעזרת ALT+NUMPAD NUMBERS כמו "בריבוע" (אי אפשר פה, אפשר בטח בתיבות טקסט אחרות וגם ב NOTEPAD) שהוא ALT+0369803698 מה שאני רוצה לשאול פה זה, למה הסימנים (יש צירופים אחרים) האלה קיימים, מה העיקרון שלהם ועל מה הם מבוססים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. התקנתי visual studio express ,והוא עושה לי שגיאה כזאת בהרצה פשוטה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-