עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by viper_sb,

שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by מנטה,

יש לכתוב מתודה סטטית בג'אווה המקבלת מצביע לראש רשימה המכילה מעגל, ומצביע לצומת כלשהו בתוך המעגל. המתודה תהפוך את הרשימה לרשימה חסרת מעגלים תוך שמירה על סדר האיברים. היא אינה מחזירה ערך (void).דרישות:*יש להיעזר במתודה סטטית reverseList (אותה אין צורך לממש!) המקבלת מצביע לראש רשימה חד-כיוונית חסרת מעגלים, הופכת את הרשימה ומחזירה את ראש הרשימה ההפוכה.*סיבוכיות זמן O(n) .*ניתן להקצות זיכרון אבל רק בגודל קבוע.*מותר שיטות עזר. בשאלה המקורית אין חיוב להשתמש במתודת הרוורס ולכן הצלחתי לפתור. אבל לפתור בעזרת הרוורס - לא הצלחתי! לכן אני פונה אליכם. אודה לכל רמז/ עצה/ כיוון....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by freesoul23,

באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by שריה 24,

שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ulmi,

היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mango H,

שלום, קיבלנו שאלה במערכים והסתבכתי בחלק אחד בשאלה: ביקשו תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין -100 איך אני עושה מספרים אקראיים? הבנתי שיש ספרייה לזה אבל איך משתמשים בה? תוודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לפני כמה זמן קראתי מדריך מעולה באתר אחר, קיבלתי השראה והתחלתי לבנות משחק ב SDL... המשחק כבר כמעט גמור (כל הממשק גמור, נשאר רק החלק הביצועי של חוקי המשחק, אבל זה שעתיים עבודה), אבל יש לי דבר אחד שלא עובד לי בכלל. שאלה 1: כשאני שולח את הקובץ XO.exe (שהוא נבנה מהקומפיילר שלי, Visual C++), לחברים, הוא קורס עוד לפני שחלון הדוס נפתח, עם שגיאה (לא זוכר אותה). אצלי במחשב הכל עובד טוב, אבל כשאני שולח למישהו, או אפילו שולח את זה למחשב של אחותי הקטנה, הוא לא עובד. ניסיתי לצרץ את הקובץ SDL.dll, אבל עדיין לא עובד. אפילו כשאני שם אותו ב system32. במירק אמר לי אחד באיזה ערוץ תמיכה אחד, שאצלו זה עבד בגלל שהוא עשה משהו שנקרא Static Linking ל DLL, דבר שהגדיל את קובץ ההפעלה בכמה מגה (3-4)…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by assaf990,

יש לי מערך מסוג CHAR ואני רוצה בכל פעם שמופיעה בו סיפרה, להשתמש בה כמספר רגיל. איך עושים זאת? לסיכום 2 שאלות: 1. איך ממירים מערך של CHAR למערך של INT ? 2. באופן כללי איל ממירים סיפרה של CHAR לסיפרה אמיתית INT?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by raffi_vk,

שלום לכולם, הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה לכתוב תכנית בפקודות של דוס(קובץ BAT).יש לי כבר דיסקט איתחול שמעלה את המחשב לדוס.התוכנית יושבת במחיצת FAT16 של 2 ג'יגה(עד הדיסק הקשיח כמובן) והיא מכילה 2 ספריות שנקראות לצורך הענין RAFI,DANA כאשר בכל ספריה כזאת יש קובץ שנקרא P.BAT תיכף תבינו למה אני מציין זאת. התוכנית שאני צריך שתעזרו לי לכתוב צריכה לתת למשתמש את הוראת הבחירה הבאה ולהמתין עד שהמשתמש יבחר באחת מן השניים כמובן: to burn RAFI press a to burn DANA press B ואז אם לחצתי a,שתיכנס לספריית RAFI ותפעיל שם את קובץ P.BAT אם לחצתי b,שתיכנס לספריית DANA ותפעיל שם את קובץ P.BAT. מבחינתכם קובץ P.BAT לא קשור כרגע כי זו תוכנית אחרת לגמרי אני רק רוצה שהיא תופעל ע"י המשתמש שבחר את אחת מהא…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אני מחפש ספר טוב שאפשר להתחיל ללמוד סי שארפ או ג'אווה. "JAVA על כוס קפה" זה ספר טוב? תודה, פיני.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Pum,

מה היא השיטה לחישוב של חיטוך של שני קטעים ע''י דטרמיננטה? שמעתי שיש פתרון הרבה יותר פשוט מהפטרון הרגיל והמסובח, בעזרת וקטורים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by POD,

שלום לכם, לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא: x= 2 OR 3 AND 5 תודה. אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by נעמה.,

איך קולטים נתונים לתוך קובץ? איך קוראים נתונים מתוך קובץ ומדפיסים אותם על המסך??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by assaf990,

איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lo_toda,

A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Liran -,

שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lordgod,

איך מפעילים קבצים בC , קבצי EXE או טקסט בעזרת איזשהי פונקציה או משהו . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by carman6,

שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by chatmecoil,

פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pantera,

אני כרגע סטודנט למדעי המחשב ועברתי קורסים בתכנות של ג'אווה וג'אווה מתקדם ו C ולומד עצמאי פייתון, אני כרגע מחפש עבודות במשרת סטודנט בפיתוח או QA השאלה שלי היא מה באמת הרמת תכנות שמצפים מסטודנט? אני מפחד שהרמת כניסה היא גבוהה מדי וזה גורם לי לחששות ולכן הנטייה שלי היא לכיוון ה QA למרות שאני אוהב לתכנת. מה בתכלס מצפים מסטודנט בעבודה כזו (באופן כללי), ומה לצפות במקרה שאני מתקבל לעבודה בתחום? אם מישהו שעובד בתחום יוכל לספר על החוויה האישית שלו בעבודה הראשונה אני אשמח כי לצערי אין לי חברים בתחום ואני מרגיש שאני חסר יידע. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LennonRulz,

*הבנתי שזו בכלל לא הייתה בעיה, בסוף הצלחתי להבין מה לרשום. תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

איפה אני משנה את שם שמשתמש והסיסימה שלחו לי את זה מוכן <script language="javascript"> <!--// /*This Script allows people to enter by using a form that asks for a UserID and Password*/ function pasuser(form) { if (form.id.value=="JavaScript") { if (form.pass.value=="Kit") { location="page2.html" } else { alert("Invalid Password") } } else { alert("Invalid UserID") } } //--> </script> <center> <table bgcolor="white" cellpadding="12" border="1"> <tr><td colspan="2"><center><h1><i><b>Login Area</b></i></h1></center></td></tr> <tr><td><h1><i>…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.