עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הרעיון הוא (למי שלא ראה בפורום "כללי") הוא לעשות אתר על מתכונים במטבח הישראלי (מכל הסוגים: סיני, איטלקי, יפני, מזרחי וכולי).. עכשיו התחלתי לבנות את האתר (כמובן מהחלק הכי מסובך - כמה מתאים לי) ובניתי מסד נתונים ב-Access שכולל שלושה טבלאות: 1. מתכונים 2. סוגי מתכונים (איטליקי/סיני/יפני/וכולי) 3. משתמשים רציתי לדעת מהי דרגת הקושי עבור מישהו שכבר ראה שימוש ב-SQL (במקצוע Visual Basic) אבל לא ממש השתמש בו לשלב את עם האתר? באתר אני רוצה שיהיה רשימת תפוצה של דואר (אני מניח שזה דרך מסד נתונים), ורשימת מתכונים. מה נדרש ממני מבחינת SQL כדי לעשות את זה? האם אני יכול פשוט לקחת ממשק מוכן ופשוט לחבר אותו למסד נתונים (מדובר בפרויקט לבגרות)...? ד"א, איפה יש אתרים שמסבירים תחביר של SQL ו…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chibbi,

שלום לכולם אני רק התחלתי לא מזמן ללמוד גאווה סקריפט עכשיו ביקשו ממני לעשות סליידר תמונות פשוט בעזרת גוגל בעיקר וכמה שינויים קטנים קתבתי את הקוד הבא אבל אני לא מצליח להוסיף לו פרמטרים לקבוע אורך ורוחב תמונה אתם יכולים בבקשה לעזור לי? [tt] <script type='text/javascript' src='http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.2.min.js'> </script> <script type="text/javascript"> var imgs = [ 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-03.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-02.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-01.jpg']; var cnt = imgs.length; $(function() { setInterval…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by RonCohen,

כשאני קורא קובץ TXT בעזרת ifstream זה מגיע ללא רווחים או אנטרים הכל בשורה אחת איך אני עושה שזה יקרא הכל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום 1. אם אני נכנס לאתר מסויים דרך משתמש X ואני נכנס אליו בחלונית אחרת מאותו מחשב עם משתמש Y כמה SESSIONS ירשמו לי? ובקצרה, לפי מה נרשמים הSESSIONS , לפי IP? או לפי טעינות דף WEB 2. איך אני יודע מי מהמשתמשים מחוברים כרגע באתר? הרי בתקיה בה נשמרים הsessions בשרת יש רק קבצים עם שמות חד חד ערכיים שרירותיים. תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by c5123,

צרפתי 2 קבצים קוד\בעיה טוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסביר כל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחרים אבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה??? הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0 כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0 אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימה אם לא אז אני משנה את arr ב i ל 1 ומוסף את אותו קלף לרשימה כך לא היה לי אותו קלף פעמים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by skywalker13,

שלום יש לי שאלה איך אני בודק אם ב-<input> כלשהו כתבו רק בשפה מסויימת במקרה שלי באנגלית? ואיך אני יכול לעשות הגבלה של תווים ב-input כלשהו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by gng,

אני מנסה ליצור תוכנה שתוציא את האודיו מתוך קובץ MP4. התחלתי לחפש מידע על מבנה קובץ הMP4, מסתבר שאין מקום נח עם המידע. לבנתיים הצלחתי להבין באופן כללי את המבנה, אם יש מישהו שיודע על מקור מידע נח לזה אשמח לשמוע. בנוסף, בהנחה שאני מצליח להוציא, למיטב הבנתי זה יהיה בפורמט M4A, איך אני אוכל להמיר לMP3? (בכתיבת תוכנה, לא בתוכנה קיימת) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by forMR,

אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. "נתונה הפונקציה הבאה אשר מטרתה היא קיצוץ השבר של מספר ממשי חיובי תוך שימוש בפונקציה התקנית round:" function TruncPositive (Num: real) :integer; {טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי} {טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc} begin TruncPositive := round(Num - ___) end; המשימה: השלם את החלק הביצועי של הפונקציה. *הערה: אם ה"קוד" משבש את טענת הכניסה ויציאה: טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc אני חושב שאפשר לעשות את זה כך: TruncPositive := round(Num -(num / 10) אבל יש עם הפיתרון הזה בעיה - הוא תקף רק לגבי מספרים דו ספרתיים(או שזה נקרא חד ספרתיים?) כגון …

14. Started by pain_killer12,

שלום חבר'ה, אני צריך לכתוב תכנית שקולטת 2 סטים של מספרי ת.ז, גובה ומשקל ומציגה אותם כמו בקובץ התמונה שהעליתי. התמונה שהעליתי היא הפלט עבור הקלט הבא: 3058712 1.706 78.858 123456789 0.743 10.2 זה הקוד שכתבתי, קצת מסובך ולא יפה, אבל זה מה שהצלחתי לעשות. בכל מקרה, הבעיה היחידה שיש בו היא שכשאשר אני מנסה להציג את id2/10 מוצג מספר לא ידוע שלילי וארוך. [left]#include <stdio.h> int main() { unsigned long int id1; unsigned long int id2; float height1, height2, weight1, weight2; scanf("%d %f %f",&id1,&height1,&weight1); scanf("%d %f %f",&id2,&height2,&weight2); printf("--\t----------\t-----\t------\n"); printf(" %d\t%8.8d-%d\t%-4.2f\t %5.2…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  15. שלום. באתר הבא: any.do אפשר לראות שהווידאו אינו Flash, אלא HTML5 (אם אני מבין נכון). כיצד עושים זאת? הייתי רוצה גם כן להטמיע ווידאו בצורה הזאת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sherlock1212,

איפה אפשר ללמוד? אם יש איזה אתר טוב זה יוכל לעזור

17. Started by johnynardi,

כשאני מריץ את התוכנית הפלט הינו : 113 למה זה? char str1[20] = "question 4"; char str2[] = "second"; int i; char *prt; printf("%d\n",*str1);

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש

19. Started by SweeT_EviL,

כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yogev_23,

ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yosefor,

למדתי את כל שפת C, וגם כתבתי מספר פרוייקטים קטנים בעזרתו. לא מזמן נזכרתי שיש עוד מילים שמורות שכמעט ולא משתמשים בהם שאני לא יודע איך להפעיל אותם. המילים הם: asm auto inline register restrict volatile אני רוצה לדעת איחך להשתמש בהם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעיניין :-) תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by orninyo,

למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by kisin,

שלום, אני פרילנסר שבונה אתרי PHP + MYSQL מישהו יכול להמליץ לי על חברת אחסון לאתרים שתהיה טובה ואמינה? כמו כן, אני צריך שהשרת יתמוך ב - php5 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.