תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כלי שבניתי ובו Combo Box שבו אני מציג string כלשהו, איך אני יכול להכניס בתחילת השורה לפני ה-string אייקון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ טקסט שמכיל שורות כאשר בכל שורה יש לי 4 שדות שמופרדות בניהם ע"י תו מסויים ואני אמור לקרוא אותם לתוך ה-SortedList, השאלה שלי היא אם אני קורא את אותה השורה לתוך ה-SortedList איך זה מסתדר מבחינת ה-Key וה-Value ? האם אפשר לקרוא את זה לתוך ה-SortedList או אולי עדיף להשאיר את השורה כמו שהיא וכאשר אני רוצה משהו מסויים לחלץ מה-SortedList ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין ה Struct של ה Color ל ComboBox?? כך שכל הצבעים יופיעו בתוך הקומבו-בוקס כלל השמות???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מצורף הקוד. למשל כשאני מכניס מספר שלילי או לא שלם הלולאה מגיבה טובה, ומדפיסה שוב להכניס מספר וקולטת בהתאם. כשאני מכניס מחרוזת, זה מדפיס לי אינסוף פעמים enter a number, מבלי לחכות לקלט. כאילו שזה מדלג על ה cin. מה הבעיה פה?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי data base שבניתי: http://imageshack.us/f/259/77878102.png/ אליו אני מכניס נתונים שאני קורא אותם מקובץ טקסט, התחלתי להכניס נתונים קודם לטבלת ה-movies, מכיון שיש קשר בין טבלת ה-movies לבין טבלת ה-categories (נוספה עמודה באופן אוטומטי של categories_id בטבלת ה-movies) לפני שהכנסתי את הסרטים מילאתי את טבלת categories, אחרי זה כשאני מריץ את הקוד שממלא את טבלת הסרטים ולמרות שמילאתי קודם את טבלת ה-categories זה נופל על שגיאה שאומרת: Entities in 'videoLibraryDb.Movies' participate in the 'MoviesCategories' relationship. 0 related 'Categories' were found. 1 'Categories' is expected. static void Main(string[] args) { videoLibraryDb dataBase = new videoLibraryD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור לבנות תוכנית אינטראקטיבית למשתמש. הוא אמור רשום read_set A,45,23,7,6 וכדומה.... ואני אמור להכניס את המספרים לתוך מערך ע"י ייצוג של ביטים כלומר... (המשתמש יכול להכניס רק את המספרים 0-127) כלומר לעשות מערך של char בגודל 16 (0-15) ואם הוא מזין את המספר 12 לדוגמא אז אני אמור ללכת לתא 12 (שמיקום שלו הוא 2 במערך) והלדליק את הביט.... אני יודע את כל הפקודות של הביטים: >> << | וכל אלה... אני פשוט לא מבין איך הפקודות עובודת... אם מישהו יכול לתת לי דוגמא איך עובדים עם זה אני יצליח להבין ולעשות את העבודה! כל טיפ או עזרה עיזור מלא! תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי את תרגיל הבית שמצורף, כבר עשיתי אותו וזה הקוד שיצא לי: #include <iostream> using namespace std; void main() { int course_weight[5] , grade[5] ; int temp_average=0 , sum_weight=0 ,test=0 ; double total_average=0 ; cout<<"Hello please enter 5 course's weight point's"<<endl; //The weight of each course for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>course_weight[i]; sum_weight=sum_weight+course_weight[i]; } for (int j = 0 ; j<10 ; j++)// ten student's { cout<<"Enter student "<<j+1<<" grade"<<endl; temp_average = 0; for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>grade[i]; temp_average =…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנת ב C++ כבר כמה זמן ואני רוצה לתקשר עם שרת MySQL ולהכניס לו ערכים בעיברית ניסיתי להכניס ערכים בעיברית לMYSQL והם יצאו כ ??? כאשר שיניתי את ה CHARSET של MYSQL לעיברית הערכים יצאו גיבריש (אני עבדתי אז דרך הSQL Command Line ) איך אני יכול להכניס ערכים בעיברית לSQL ? ולשלב את זה ב C++ (ז"א- האם קיימת תמיכה בעיברית ב C++ ,האם CHAR לדוגמא יכול להכיל אות בעיברית? ) רועי
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המטרה היא לעשות פעולה שקשורה לשעה של המערכת עליו פועלת התוכנה .
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה ליצור מסמך google sheet (המקבילה של excel) שבו אחת הרובריקות לוקחת בחשבון את שער הדולר היומי ומחשבת דבר מה על פי ערך זה. למשל - יש לי 100 דולר, ושער הדולר היום הינו X, ולכן השווי בשקלים של סכום זה הינו Y. האם למישהו יש מושג איך אני מבצע דבר כזה? יתרה מכך, אשמח אם אוכל להקשות ולבקש מהמשוואה גם לחשב את הערך ביום מסוים (נאמר - 2.8.2014). תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שיש באתרים כאילו פלאג אין של מדיה פלייר כזה שמנגן משהו האם אפשר להוסיף כזה בC# בווינדוס פורמס תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יצרתי DATABASE מקומי ריק. יצרתי טבלה. אני רוצה להכניס שורה דרך הקוד. הרצתי קוד השורה הוכנסה אך אני לא רואה את השורה בטבלה. זה כאילו הנתונים שהכנסתי לא נשמרו. מה לא עשיתי נכון? זה הקוד שהרצתי: SqlConnection cn = new SqlConnection(CaloriesCalculator.Properties.Settings.Default.myDatabaseConnectionString); try { string sql = "INSERT INTO Foods(id,name,amount,calories) VALUES(2003,'a','b',22)"; SqlCommand mySqlCommand = new SqlCommand(sql, cn); cn.Open(); int m = mySqlCommand.ExecuteNonQuery(); id++; MessageBox.Show(m.ToString()); } …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לדוג' int* f(){ int a[10]={1,2,3}; return a; main(){ int *b; b=f(); scanf("%d",&b[0]); } שפת C למה אין פה שגיאה בזמן ריצה? המערך נמצא במחסנית של F לא? המחסנית נעלמת לאחר סיום הפונ' למה אין אקספשין?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב את המדריך הישראלי ל-PHP ולהקים עבורו אתר שבו ניתן להוריד את הספר בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. כתובת האתר היא www.phpbook.co.il. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב מדריך מפורט ל-UML אשר ניתן להוריד אותו בחינם באתר www.umlbook.co.il. האתר כולל גם וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים ב-UML. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-