תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה תוכניות קטנות ב-ASP.NET שהייתי רוצה להריץ, אבל אני לא מעוניין להתקין IIS שלם על המחשב. האם כמו שיש את WAMP ל-,Windows (או LAMP ל-Linux), יש משהו בסגנון עבור ASP.NET? שיהיה קליל, ירוץ על Windows, ויעשה את העבודה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית צייר כפרוייקט, כעת אני צריך לשמור לקובץ בינארי את כל הצורות שציירתי כדי שאוכל אחרי סגירה ופתחית התוכנית לפתוח את הקובץ למצב הקודם ולעבוד עליו. קראתי מסמר מאמרים וכשניסיתי ליישם קיבלתי שגיאה, יש לי בתוכנית ArrayList שמכיל את כל ה Shapes ואותו אני חושב שצריך לנסות לשמור, אם מישהו התעסק בסריאליזציה אשמח לקבל סיוע על גבי הפורום או דרך המסרים. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי גרסה של פסקל שבה אני אמור להיות יכול לכתוב בעברית, אבל שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. מה אני יכול לעשות בשביל לכתוב בעברית? אולי למישהו יש גרסה אחרת שעובדת בטוח עם עברית ב XP? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
איך אני מריץ פקודה של דוס ב C ? איך אני עושה שאני צריך בחלון אקספלורר ללחוץ על כפתור שלח למשל. אז שזה יעשה את זה אוטומטית ב C?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיזו נקודה ועד איזו נקודה מוגדר הזמן של רינדור הדף?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי חלק של קוד שחשבתי שהוא C בהתחלה וניסיתי לקמפל אותו אבל לא הצלחתי יש לו כמה includes #include <windows.h> #include <sys/stat.h> אלו חלק... רציתי לדעת איזו שפה זו .. ואני צריך גם compiler לשפה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למדתי בעבר C ומעט אסמבלר אני מחפש ללמוד שפה חדשה על מנת להרחיב את הידע וגם מכיוון שיש לי לא מעט זמן פנוי. איזו שפה הכי כדאי לי ללמוד? אני רוצה שאותה שפה גם תהיה שימושית בשוק העבודה, וגם לא קשה יותר מידי ללמידה עצמית בהתחשב בזה שאין לי יותר מידי ניסיון קודם. אשמח להמלצות, ואם יש אתרים ומדריכים באינטרנט שיעזרו לי להתחיל זה רק יעזור! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בעל ותק של יומיים בתכנות PHP ויודע להעלות "hello world" לדף אינטרנט באמצעות PHP אך זה לא מספיק לדרישות עימן עלי להתמודד. אני צריך לאפשר למשתמשים להפעיל job SSIS בשרת SQL 2005 ככל שירצו (לא בלו"ז קבוע). אני מניח ש PHP הינו הכלי הראוי אך חוששני שכדי ללמוד לעשות זאת בעצמי ידרשו לי מס. שבועות ותהיתי אם מישהו פה יכול להדריך אותי ברחל בתך הקטנה כיצד עושים זאת או להפנות אותי למדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין פורום בשפת תיכנות php מה אני צריך לדעת ובמה אני מתחיל ? בבקשה תעזרו לי תודה מראש :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני עושה SPLIT בין גרש ? אם למשל יש לי STRING ואני עושה string st = word.split('''); הקומפיילר לא מקבל, ניסיתי לעטוף את זה ב-\ וזה לא הלך יש לי פשוט משפט ואני רוצה לחלץ מה שבין הגרש הראשון והאחרון
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר מסוים. אין לי כסף לאנשי מקצוע שיבנו את האתר אז רציתי ללמוד קצת כישורים בסיסים בפיתוח אתרים כדי לראות אם יש טעם לפתח את הכישורים הרלוונטים או פשוט ללכת לאנשי מקצוע וזהו. מאיפה להתחיל? מה רלוונטי היום?
-
איך ניתן לבצע החלפת תוכן של מחרוזות בפונקציה? נניח שיש לי רשימה שמכילה מחרוזות, ואני שולח אותה לפונקציה אחרת כדי שתשנה חלק מהמחרוזות לפי התוכן שלהן. לא ראיתי שיש השפעה על תוכן הרשימה בפונקציה הקוראת לפונקציה הזו בשום דרך.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע ליכתוב ולשנות BIOS שידע אסמבלר זה רציני וצריך מישהו שמבין מה הוא עושה עם ניסיון עבודה של כמה ימים 3 בערך ותשלום גבוה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: <form id="edit_pod" action="action.php" method="get"> <input type="hidden" id="txt_pod_id" value="<?php echo $pod_id; ?>" /> <table class="edttable"> <tr> <td> Date: <br /> <small><i>(Hebrew date will be calculated and displayed in the site)</i></small> </td> <td> <select id="sel_d"></select> <select id="sel_m"></select> <select id="sel_y"></select> </td> </tr> <tr> <td> Category: </td> <td> <select…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אני מצליח להציג את כל הטבלה דרך הפקד GRIDVIEW אבל אני לא מצליח להציג שורה אחת ספציפית דרך שאילתא ... var query = from a in db.Table1s select a; dataGridView1.DataSource = query; השורה שהאחרוה מצוגה לי על הFORM את כל הטבלה ...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-