עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, יש לי משימה לכתוב חתיכת קוד פשוטה יחסית. התוכנית מקבלת מספר מהממשתמש ועושה אחת מהפעולות הבאות 1) בודקת האם המספר ראשוני או לא 2) ופה הבעיה. היא משתמשת במספר שנקלט למשחק 7 בום. הוא מדפיסה את כל המספרים שמתחלקים ב 7 ללא שארית ו את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. ומדפיסה אותם בסדר מהקטן לגדול. הכל טוב ויפה עד לחלק האחרון. יש לי קוד לא מושלם הבעיה שלי היא איך לסמן את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. חשבתי על משהו כמו לחלק ת המספר ב 10 כל פעם אבל נגיד שיש לי 127675 איך אי יכול לסמן את כל ספרות ה 7 ? הנה הקוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by doker,

יש לי Y נתון שהוא מספר גדול אני צריך למצוא את הX ש X^X יהיה כמה שיותר קרוב למספר Y ואם יש X אחר ש(X^(X+1 או ש (X^(X-1 שיציג אותו יש למישהו רעיון? דרך אגב Y יכול ליהיות גם גדול מ20 ספרות תודה

3. Started by nitzo,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי מכללות ללימוד php האחת גדולה, יקרה ובעלת מוניטין - עלות 15,000 שח עשרה חודשים לימודי ערב - סכום מאד קשה לעיכול השנייה מכללה עלומת-שם פה בעפולה זולה יותר ונותנת רושם לא כ'כ טוב אני יכול להעביר לפה סילבוסים של הקורס אם יש צורך השאיפה שלנו היא כמובן לקבל את הכלים הטובים ביותר במחיר הטוב ביותר על מנת להשתלב בעבודה בסיום הלימודים. מה המחיר ההגיוני שצריך להסכים לשלם עבור קורס מקיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי קובץ EXE שמשמש לצורך הדגמה מסויימת, ולוקח תמונות מתוך תיקייה מסודרת, על גבי המחשב שלי. האם וכיצד ניתן להעלות את הקובץ EXE והתיקייה לדף האינטרנט שלי כך שקובץ הEXE ירוץ "ONLINE" מבלי שיצתרכו להוריד אותו, ואת התיקייה ורק אז להפעיל את קובץ הEXE לשם ביצוע עבודתו? *הקוד שבו בנוי קובץ הEXE הוא בשפת ++C, ומה שהקובץ עושה למעשה זה לבנות דברים ויזואליים תוך כדי שימוש בתמונות מסויימות המסודרים כולן יחד בתיקיה אחת. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Shbd,

למשל יצרתי דף members.asp השאלה שלי איך מקובל לגשת למידע אחר באותו דף על ידי QSTR למשל אם אני נותן לו members.asp?me=profile לכתוב בדף של ה- members לאותו QSTR את המידע אותו אני ירצה לרשום או להכניס לו inner file בשביל לא להכביד על הדף או שזה לא משנה. דוגמה לקוד: <% if QStrme = "me" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstrme.asp" --> <%elseif QStrme = "editme" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstreditME.asp" --> <%end if%> האם גם ככה צריך להשתמש באתר תקני? סליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות פשוט אני די חדש בזה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DotC,

עשיתי אחד עם מישהו שעזר לי טיפה לנקות את הקוד.. זה ריבוע קסם או קוביית קסם לא כל כך מבין בזה.. בשביל לבנות את זה ציירתי קובייה של 3X3 וראיתי מה אני צריך בשביל זה. אולי יעזור למישהו... הנה התמונה שציירתי: http://img542.imageshack.us/img542/7176/silr.png [ATTACH=CONFIG]3295[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי חברה! אני אלי, ואני עובד כרגע על רעיון טכנולוגי עם שותף, ואני מאוד זקוק לעזרתכם, כי אני לא מבין גדול בתכנות. אני כרגע מאפיין מערכת עבור שותף טכני. במערכת יש התקשרות עם שרת בין שני משתמשי קצה ואני צריך למזער את זמןן ההתקשרות הזה, מפני ששני המשתמשים נמצאים אחד מול השני ושניהם מחכים להתקשרות להסתיים, ואלו הם השלבים: 1. לקוח קצה שולח בקשת כניסה לעסק מהמכשיר הנייד על גבי האינטרנט. 2. השרת ובו מאגר המידע מקבלים הבקשה ומתבצעת ההחלטה אם לאשרו. 3. אישור\סירוב כניסה נשלח לעסק (דלפק כניסה) ומתקבל בתכנת PC על גבי האינטרנט גם כן. חשוב לי שההתקשרות הזו תהיה מאוד מהירה מפני שעיכוב עלול ליצור תסכול אצל הלקוח ועומס בכניסה. חברה, תעזרו לי להבין אומדן זמן ההתקשרות ואיך ניתן לש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני בונה גלרית תמונות לעסק של אחי ואני רוצה ליצרוב את זה על דיסק הגלריה בנויה בשפת HTML אבל יש לי בעיה אחת -אני רוצה שהindex (דף ראשי) יפתח אוטומטית אחרי שמכניסים תדיסק כמובן למחשבי PC מבוססי WIN ובמיקרה שאפשר גם למאק ולינוקס (אין דברים מיוחדים בקוד של הHTML שכתבתי) מה אני צריך לעשות שזה יקרה-אני מבין רק בHTML אז במיקרה שהפיתרון בשפה אחרת אני צריך הסבר בשיטה של א ב בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר אתר ממנו ניתן ללמוד או להוריד מדריך\ספר פרמייר פרו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by e.s,

?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yudi770,

שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

מדריך כיצד להשים תמונה וכיצד לעשות כתב עבה ושיהיה רושם בצד ימין בבקשה בעברית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הי, אני קצת חדש בעולם התכנות ויתכן שהבעיה שלי בסיסית מידי ולכן לא מצליח למצוא לה פתרון בשום מקום. אני לומד EMGU עבור #C (מערכת לניתוח תמונה). אני מנסה להריץ קוד מאד מאד פשוט שמגדיר מטריצה ומציג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Emgu.CV; using Emgu.CV.CvEnum; using Emgu.CV.Structure; namespace matrix_take_5_with_x64_2._4._2 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void button1_Click(object sender, Event…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nokobik,

האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DOGMA,

יש דרך לקבל קוד שגיאה משגיאות קיימות ב.NET בדומה לHRESULT בC++? אני יודע איך לזרוק אחת עם HRESULT אבל בכל הדיפולטיות אני לא מוצא שום פרופרטי או מתודה שמוציאה את זה, אני לא רוצה לפרסר עכשיו 20 אופציות טקסט או להוציא סיפורי סבתא החוצה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by johnynardi,

שלום לכולם , ושבוע טוב... רשמתי תוכנית שקולטת מספר ואז מדפיסה * במיקום שלו במטריצה רציתי לשאול האם יש דרך לקלוט מספר עוד מספר ולהדפיס אותו , מבלי להדפיס מחדש את כל הלוח? scanf("%d",&num); for (i=0 ; i<=100 ; i++) { if (i%10 == 0) { for(j=1 ; j<=10 ; j++) { if (bord[i][j] == num) { printf(" * " , bord[i][j]); count++; } else { printf(" " , bord[i][j]); } } printf("\n"); } }

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rscha,

בוקר טוב. אשמח לקבלת משוב והערות על האתר שבניתי http://chavruta.byethost33.com

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Nurit2005,

לאחרונה בנייתי אתר ובו כמה קבצי פלאש כידוע קבצי הפלאש לא מופיעים בזמן הגלישה לאתר בפלאפון. אך משהוא אמר לי וגם לי זה היה נשמע מוזר, שיש איזה תוכנה מיוחדת או איזה קוד המאפשר לצפות בקבצי פלאש בפלאפון מבלי להתקין את תוכנת הפלאש. רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן אז מה השם של התוכנה או הקוד. בתודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arkins,

אני בונה אתרים קטנים בגודל 1 מגה כל אתר אני צריך מקום אחסון + דומיין co.il לכל אתר כזה שגם תומך php מכירים שרת מומלץ לאחסון במחיר נמוך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BenC,

קודם כל היי! אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לשפות תכנות. התחלתי ללמוד לפני כמה ימים שפות תיכנות ורק היום ביצעתי את התכני שלי (יותר נכון של המורה אבל אני כתבתי אותה!). בקיצור אני לומד פסקל, אני יודע שהיא ישנה וכו', אבל המעבר מפסקל לשפה אחרת קל (ככה לפחות המורה אמרה לנו...), וסה"כ השפה קלה ללמידה אז יותר קל ללמוד אותה ולהיבחן עלייה. בקיצור שתי שאלות\בקשות: 1) מאיפה מורידם פסקל (בהנחה שזאת תכנה חינמית...) 2) היכן אני יכול למצוא מדריך או איזשהו מידע על השפה בכלל ועל כל מיני פונקציות בה... בתודה. Ben

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.