תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מאחסן כמה נתונים בשרת בקובץ XML. העניין הוא, שעם דפדפן אני טוען את הקובץ תוך שניה, ועם התכנה זה לוקח כ15 שניות. הקובץ שוקל ממש קצת וזה כולה 6 שורות (כולל התאגים) להלן הקוד: Dim m_xmlrprofileData As XmlTextReader m_xmlrprofileData = New XmlTextReader("http://www.####.co.il/settings.xml") m_xmlrprofileData.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.None m_xmlrprofileData.Read() m_xmlrprofileData.Read() While Not m_xmlrprofileData.EOF m_xmlrprofileData.Read() If Not m_xmlrprofileData.IsStartElement() Then Exit While End If m_xmlrprofileData.Read() …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוח אם פה זה המקום הנכון לרשום, תרגיל שקיבלתי במבוא לאסמבלר, ואני צריך בו עזרה התרגיל אומר כך: נתונים שני מספרים בבסיס עשרוני: A=0.5566*10^2 B=0.7777*10^3 חשב בבסיס עשרוני: A-B בשיטת נקודה הצפה נתון: מנטיסה=4 ביט חזקה=3 ביט למנטיסה יש סיבית סימן אני יודע לחבר מספרים, אבל רוצים פה שאני אחסר את A מ B ומשום מה יוצאת לי תשובה לא הגיונית מישהו יכול להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות S1 ו-S2 ומחזירה true אם S2 היא תת מחרוזת של S1 ו-false אם לא. זה מה שכתבתי עד עכשיו: אני נותן לינק לרשת לקוד שלי כי כבר מאתמול אני לא מצליח לכתוב פוסט שיש בו קוד: http://www.pastebin.ca/2536950 אני שולח לפונקציה 2 מחרוזות: heyl ו-el לאחר שה-e מושווה מול ה-e של המחרוזת S2 מגיע התו y ובגלל שהוא לא נמצא אני רוצה להתחיל מחדש ולשלוח לפונקציה את המחרוזות המקוריות אבל כבר שיניתי אותם אז חשבתי להשתמש בהעמסת יתר אבל בשאלה רשום בפירוש שאם אני לא ישתמש בהעמסת יתר והתשובה שלי נכונה אני יקבל את מלוא הנק' אז אני לא רוצה להתשמש בהעמסת יתר אבל לא מוצא דרך אחרת.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כמה שאלות לגבי מחלקה RANDOM: 1. אני יצרתי מחלקה בשם DIE שהיא מדמה קובייה והיא נותנת מספר אקראי בין 1-6. ואני רוצה שיהיה אפשר להשים caption בסוגריים שלה, לדוגמא: Die cube = new Die(Moshe) איך עושים את זה? 2. אני צריל להגריל 2 מספרים בין X ל-Y כאשר אני לא יודע ש-X הוא הערך הרטן מבין השניים. צריך לתת דרך איך לפתור את זה. אז יש דרך אחת שעליתי לבד ושהיא השוואה ביניהם מי קטן יותר ואני צריך עוד דרך אחת. שאלה אחרונה: 3. אני דיי מתקשה עם התרגיל הזה מה שיוצא לי זה ששתמיד השניים הם שווים שני חברים משחקים בהטלת שתי קוביות. כתוב תוכנית הקולטת את שמות שני השחקנים ובונה שתי קוביות המייצגות את שני השחקנים, כאשר כותרות הקוביות הן שמות השחקנים שנקלטו. כל שחקן מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני פותח מודעות דרושים בתחום התוכנה אני רואה הרבה דרישות כמו דרישה לידע משמעותי בLINUX או נסיון בפיתוח בסביבת LINUX אני כרגע לומד תואר במדעי המחשב ורציתי לדעת מה הכוונה שהם רושמים את זה כדי ללמוד את זה, האם זה סתם לדעת איך לכתוב קוד במערכת של LINUX או משהו יותר מזה. אני מתעניין בעיקר בתכנות בJAVA והתחלתי ללמוד ANDROID לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה אתר ב- PHP ויש לי בעיה בכתיבת שאילתא יש לי שדה בטבלה ב- MYSQL של datetime" כל פעם שיוזר מכניס אוביקט לאתר אני מכניס את התאריך והשעה שבה הוא הכניס ועכשיו אני רוצה לשלוף את האוביקטים בכל מני תווחים של תאריכים כלומר : כל האוביקטים שהכנסו היום,בשבוע האחרון ,בחודש האחרון וכו, אפשר בבקשה עזרה איך לכתוב את השאילתה ב- PHP תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לעבוד נכון עם פתיחת ויצירת אובייקטים דינמיים? נניח, יש לי צ'אט ואני רוצה שכל פניה של חבר אלי תפתח חלון חדש (עם פקדים משלו שאוכל כמובן להתיחיס ולעדכן ספצפיתי אותם כשהשיחה תתמשך) למשל משהו כזה: win_num = {} def OpenWindow(memberid,member_gender,member_UserNick,member_Message): print ("memberid:" + memberid + "gender" + member_gender + "usernick" + member_UserNick + "msg:" + member_Message) if memberid in win_num: print ("kooooooooooooooooooooooo") txt_num[memberid].insert(INSERT, member_UserNick + ": " + member_Message + "\n") else: win_num[memberid] = Toplevel() …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנת לקוח המדברת עם שרת באמצעות socket. הנה הקוד של תחילת התוכנית: #include <stdio.h> #include <winsock.h> int main() { int sockfd; WSAData wsaData; printf("starting WSA..."); if (WSAStartup(MAKEWORD(1,1),&wsaData) != 0) { printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); printf("Creating Socket..."); if ( sockfd = socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0) == INVALID_SOCKET ){ printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); } הבעיה היא שהמשתנה sockfd מקבל תמיד 0 אחרי שאני מפעיל את הפונקציה socket. ואז אם אני מנסה לעשות לו למשל connect אני מקבל את שגיאה 10038, שאומרת שאני מנסה לעשות פעולה שצריכה משתנה שהוא socket, על משתנה שהוא …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהאופציות בה פועלות לפי Charים. אבל עם מכניסים קלט ריק (כלומר לReadline פשוט לוחצים אנטר) אז היא קורסת. איך מתעלמים מקלט ריק כזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצורפת שאלה. עלינו לממש קריאה לפונקציה בשם foo הכתובה ב- c עם ארגומנט אחד שערו 0x100fa500. מה הקוד שיבצע זאת נכון? a) sub esp,2 mov word[esp],0xa500 sub esp,2 mov word[esp] , 0x100f call foo add esp 4 d) sub esp,2 mov word[esp],0x100f sub esp,2 mov word[esp] , 0xa500 call foo add esp,4 מדוע התשובה הנכונה היא d?(זו התשובה שמופיעה בפתרון המבחן) לפי איך שיצא לי בסעיף a , המספר נכנס בדיוק כמוו שהוא היה נכנס עם פקודת push וב- d דווקא לא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה לאחר שעתיים של נסיונות. תודה. ההודעה נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פעם הייתי מתעסק בתכנות אבל כבר דיי חלוד היום מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנה שתעשה השוואה ברמת פיקסלים בין 2 תמונות? הרעיון הוא שיש תמונה אחת קטנה ואחת גדולה (שכוללת 4 קטנות בתוכה) התוכנה תחזיר תשובה באיזה מיקום נמצאת התמונה הקטנה 1/2/3/4 צירפתי 2 קבצים לדוגמא של הגודל תמונה וכו' 1 - התמונה הקטנה 2 - התמונה הגדולה שבנויה מ 4 קטנות מישהו יכול לעזור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לקבל קוד שגיאה משגיאות קיימות ב.NET בדומה לHRESULT בC++? אני יודע איך לזרוק אחת עם HRESULT אבל בכל הדיפולטיות אני לא מוצא שום פרופרטי או מתודה שמוציאה את זה, אני לא רוצה לפרסר עכשיו 20 אופציות טקסט או להוציא סיפורי סבתא החוצה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-