תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות S1 ו-S2 ומחזירה true אם S2 היא תת מחרוזת של S1 ו-false אם לא. זה מה שכתבתי עד עכשיו: אני נותן לינק לרשת לקוד שלי כי כבר מאתמול אני לא מצליח לכתוב פוסט שיש בו קוד: http://www.pastebin.ca/2536950 אני שולח לפונקציה 2 מחרוזות: heyl ו-el לאחר שה-e מושווה מול ה-e של המחרוזת S2 מגיע התו y ובגלל שהוא לא נמצא אני רוצה להתחיל מחדש ולשלוח לפונקציה את המחרוזות המקוריות אבל כבר שיניתי אותם אז חשבתי להשתמש בהעמסת יתר אבל בשאלה רשום בפירוש שאם אני לא ישתמש בהעמסת יתר והתשובה שלי נכונה אני יקבל את מלוא הנק' אז אני לא רוצה להתשמש בהעמסת יתר אבל לא מוצא דרך אחרת.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך לעבוד נכון עם פתיחת ויצירת אובייקטים דינמיים? נניח, יש לי צ'אט ואני רוצה שכל פניה של חבר אלי תפתח חלון חדש (עם פקדים משלו שאוכל כמובן להתיחיס ולעדכן ספצפיתי אותם כשהשיחה תתמשך) למשל משהו כזה: win_num = {} def OpenWindow(memberid,member_gender,member_UserNick,member_Message): print ("memberid:" + memberid + "gender" + member_gender + "usernick" + member_UserNick + "msg:" + member_Message) if memberid in win_num: print ("kooooooooooooooooooooooo") txt_num[memberid].insert(INSERT, member_UserNick + ": " + member_Message + "\n") else: win_num[memberid] = Toplevel() …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי לשאול האם קיים שירות שנותן לך כתובת + אחסון אתר (-ממש קטנצ'יק מבחינת נפח מידע - כמה מגהבייט) בחינם וללא פרסומות (-גם אם יש פרסומות לא נורא). יש שירות שנקרא 000webhost והוא מצויין אבל אני מעוניין במשהו אחר כי הוא עושה לי קצת בעיות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה אתר ב- PHP ויש לי בעיה בכתיבת שאילתא יש לי שדה בטבלה ב- MYSQL של datetime" כל פעם שיוזר מכניס אוביקט לאתר אני מכניס את התאריך והשעה שבה הוא הכניס ועכשיו אני רוצה לשלוף את האוביקטים בכל מני תווחים של תאריכים כלומר : כל האוביקטים שהכנסו היום,בשבוע האחרון ,בחודש האחרון וכו, אפשר בבקשה עזרה איך לכתוב את השאילתה ב- PHP תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני גאה להציג את אפליקציית SmartWord - אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון ללימוד אוצר מילים ב14 שפות שונות לבחירתכם. כמו כן יש קטגוריית מילים באנגלית לפסיכומטרי לכל מי שמעוניין לגשת לאמי"ר או לפסיכו אי פעם. להורדה (Android וiOS): https://www.spartapps.com זה בחינם! ללא הגבלת כמות המילים ללימוד ביום.זה קל!בחר את השפה שאתה מעוניין ללמוד מתוך 14 שפות זמינות והתחל מיד. זה חכם! האפליקציה משתמשת בשיטה יעילה ומוכחת לשינון מילים באופן מהיר ופשוט. תכנית הלימוד מותאמת לרמה שלך ומשתנה בהתאם ליכולת הלימוד שלך. זה מותאם אישית! תרגם כל מילה שתרצה מכל מקום במכשיר, והוסף אותה ללמידה. תוכל ליצור קטגוריות מילים משלך ולשתף אותן עם אנשים אחרים.תו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לקבל קוד שגיאה משגיאות קיימות ב.NET בדומה לHRESULT בC++? אני יודע איך לזרוק אחת עם HRESULT אבל בכל הדיפולטיות אני לא מוצא שום פרופרטי או מתודה שמוציאה את זה, אני לא רוצה לפרסר עכשיו 20 אופציות טקסט או להוציא סיפורי סבתא החוצה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה אני בונה תוכנה ב.net אשר עוסקת סביב אובייקט עץ שאני יצרתי, כרגע במהלך הפיתוח האובייקט סה"כ שוקל מספר kb בודדים אך בתיאוריה הוא עלול להתנפח מאוד ולהגיע לגדלים של מאות מגה ואולי אפילו גיגות. מה שמן הסתם מיד מקפיץ את הפחד מ"Out.Of.Memory" באופן עקרוני אני אמור לכתוב לאובייקט באופן קבוע ובמקביל גם לקרוא ממנו. לכן במקום להשתמש בbinary serialize הפשוט שאני משתמש בו כרגע חשבתי על לממש כמו xmlReader\Writer בעצמי לעץ שלי (בעיקר כי מבחינה לוגית זה נשמע מתאים, מעץ בניגוד להרבה אובייקט אחרים אפשר להפיק נתונים ולהשתמש בו מבלי לקרוא את כולו). רק שאין לי שמץ איך עושים את זה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה מראש תומר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חזרתי לא מזמן למקורות- לC כדי לנסות למצוא פונקציה חזקה שמייצרת מספרים רנדומלים טובים. לפי מה שהבנתי בC הפונקציה שמייצרת מספרים, RAND, מייצרת פסדו-רנדומליים קבועים בין 0 ל32767, כאשר אני פשוט "דוגם" מספר מסדרה קבועה שרצה ולכל מספר הסתברות שווה להופיע. אפילו אם אני עושה SEED עם SRAND עדיין המספרים לא כל כך טובים... גם random() בדומה לrand לא משהו בכלל... אבל אז שמתי לב לפונקציה מעניינת בשם CryptGenRandom בספרייה Wincrypt.h שלפי מה שקראתי עליה ע"י ישום טוב שלה למקור רנדומלי CSP ניתן לייצר פונקציה חזקה למספרים רנדומליים.. יחד עם זאת יש עליה הרבה סימני שאלה שלא ממש הצלחתי להבין, כמו מה מקור האנטרופיה שלה... מישהו פה פיתח משהו טוב עם הפונקציה הזאת למספרים רנדומל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תרגיל בC++ שאני קצת מסתבך פה, לכאורה הוא היה נראה פשוט משאר התרגילים... זה סתם קטע טכני,זה הולך ככה: ממש מחלקה בשם God כך שיהיה ניתן ליצור ממנה אובייקט אחד בלבד וכל בקשה ליצירת אובייקט נוסף תחזיר את האובייקט הראשון. אז אני מבין שאני צריך להשתמש במשתנה סטטי כדי לספור את מספר האובייקטים שנוצרים אבל איך אני גורם ליצירת אובייקט להחזיר לי אובייקט אחר שנוצר מקודם לכן?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי פרויקט בשפת #C . הפרויקט הוא משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק כך שיהיה אפשרות לשחק משחק חדש או לפתוח משחק קיים(שמור). השאלה שלי היא איך אני שומרת את הנתונים של המשחק כך שגם אם אני אסגור את הפרויקט אני אוכל לפתוח אותו שוב ולהמשיך לשחק. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה לאחר שעתיים של נסיונות. תודה. ההודעה נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אובייקט ואני רוצה לעשות מתוך אותו אובייקט בנייה מחדש זאת אומרת איפוס של האובייקט ופשוט שיבצע את הconstructor מחדש. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי משימה לכתוב חתיכת קוד פשוטה יחסית. התוכנית מקבלת מספר מהממשתמש ועושה אחת מהפעולות הבאות 1) בודקת האם המספר ראשוני או לא 2) ופה הבעיה. היא משתמשת במספר שנקלט למשחק 7 בום. הוא מדפיסה את כל המספרים שמתחלקים ב 7 ללא שארית ו את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. ומדפיסה אותם בסדר מהקטן לגדול. הכל טוב ויפה עד לחלק האחרון. יש לי קוד לא מושלם הבעיה שלי היא איך לסמן את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. חשבתי על משהו כמו לחלק ת המספר ב 10 כל פעם אבל נגיד שיש לי 127675 איך אי יכול לסמן את כל ספרות ה 7 ? הנה הקוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפיץ פרסום לקבוצה של מתעניינים, משיטוט באינטרנט ובפורומים השונים הבנתי ששימוש בפוטושופ הכי מתאים לחיתוך התמונה הכללית לתמונות קטנות ויצירת קובץ HTML לכדי תמונה שלמה והפצה של הקובץ הגעתי למצב שיש לי קובץ מוכן ב HTML ואם אני מפיץ אותו בתוך הארגון הוא נראה תקין הבעיה מתחילה בהפצה לשרותי דואר חיצוניים כגון - גוגל/יאהו/הוטמייל/וואלה/נענע/ועוד. בהפצה לאותם שרותי דואר יש תופעה (כפי הנראה מוכרת באינטרנט) שגוגל/יאהו/הוטמייל/וכד' יוצרים רווחים בין התמונות תמונה לדוגמה - כאן זה הקוד שאני ייצרתי ולמרות כל מה שאני מנסה עדיין מוצג עם רווחים <!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd”> <html> &l…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם קיים דיבאגר קצת יותר נוח מה Turbo-Debugger של Borland? משום מה אצלי הוא מסרב להפתח על כל המסך
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אחד עם מישהו שעזר לי טיפה לנקות את הקוד.. זה ריבוע קסם או קוביית קסם לא כל כך מבין בזה.. בשביל לבנות את זה ציירתי קובייה של 3X3 וראיתי מה אני צריך בשביל זה. אולי יעזור למישהו... הנה התמונה שציירתי: http://img542.imageshack.us/img542/7176/silr.png [ATTACH=CONFIG]3295[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-