תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
השימוש בGridView לא נותן מענה למה שאני מחפש, כי הוא מציג מוצרים בשורות. אני רוצה שהתפריט שלי יראה בדיוק כמו באתר הנ"ל (לגלול למטה לאחר הטעינה) http://www.moto-depot.co.il/ כלומר יש שם טבלה של 3 עמודות בכל אחת הרבה תמונת שמתחתן השם והמחיר, והקישור לדף המוצר. איך עושים זאת מבחינה עיצובית? נ.ב ניסית שימוש בDetailsView אך הוא מציג לי בכל עמודה רק מוצר אחד בכל פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מכניס נתונים לתוך TEXTBOX ממסד נתונים כלשהוא. אבל כאשר אני מאפשר למשתמש לעדכן אותם אני ממשיך לקבל את הערכים הישנים מתוך הTEXTBOX. רעיונות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. בקטע קוד שצירפתי למטה , יש לי בעיה , שלא ברור לי מה הפעולה מחזירה בצורה הרקורסיבית. למשל אם ניקח את העץ הזה: אז הוא בודק שהצומת הראשונה מפנה למשהו , ואז עושה אותו פעולה על החלק השמאלי ועל החלק הימיני של העץ וכו'.. הבעיה שאם לדוגמא בעץ הוא התחיל ב-8 ואז -3 ואז 8 , עכשיו בחזור מה הוא מחזיר בדיוק? 0 ואז מה? מן הסתם שהוא מחזיר 1 בכל פעם אבל לא הבנתי למה ואיך... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טבלה שתוכל לתעדכן און ליין, כלומר יהיה לי גישה אליה ואני יוכל לשנות בה נתונים און ליין... כרגע אני משתמש בטבלה מהאקסל וכל הזמן צריך לעלות לIMAGESHACK את העידכון כי זה טבלה עם נקודות וזה של משחק.. רציתי לשאול אם יש מעין טבלה כזה שאפשר לעדכן און ליין לשנות נתונים וכו'.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפת C אני רוצה להתחיל ללמוד C יש לי בסיס בפסקל וניסיון ב-VB כמו כן אני יודע כבר html,javascript ו-asp עכשיו הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ללמוד ממנו או אולי אתר\ים? כמו כן איזה גרסה(C++,C shark,...) הכי יעילה או שימושית ולאו דווקא הכי פשוטה לתפעול אני מעדיף שהתכנות שלי יהיה יעיל ומסובך על לא שימושי ופשוט אם הבנתם אותי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי אתר, איך אני מוסיף לו איקון ליד שורת הכתובת? כמו שבפורום פה יש את האיקון של "המחשב": תודה רבה וסוף שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות מערכת ניהול דומה עם טמפלט והכל מוכן שיאפשר למשתמשים הרשמה לפי דרגות וגם פרסום באתר כמו באתרים שפה קחו לדוגמה גם את המערכת שפה באתר (מערכת החדשות) http://popdownow.me/ http://moridim.me/ http://www.moridim.tv/ אני יודע שהם לא חוקיים אבל אני צריך רק מערכת ניהול דומה לבניית אתר סיקורי משחקים כי להשתמש בWORDPRESS זה לא ממש בה בחשבון כי אין גישה נוחה והכל חייב לעבור אלף עריכות לפני פרסום
-
שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיהת אני לומד מחשבים ונתנו לנו לפסח פרויקט לבנות צומת עובדת. הבעיה היא שמשום מה כל פעם שאני מנסה ליצור רמזור עובד זה לא יוצא. אנא כל מי שיכול שיעזור לי. פרטים: הרמזור עובד ב 4 מצבים:1- אדום 2- אדום+צהוב 3- ירוק 4- ירוק מהבהב בין כל מצב יש השהייה תודה רבה לכל מי שקרא ויכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר. אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו.. הדרישות של העבודה הן- 1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים 2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך 3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt 4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזאת שבנאדם ימלא פרטים והפרטים שהוא מילא יישלחו אליי לדואר אלקטרוני. אני מחפש במחיר של עד 20$ . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה לאחר שעתיים של נסיונות. תודה. ההודעה נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-