תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עושה תוכנה שהמטרה שלה זה שחברה תרשם בה ואחרי זה אתה גם נרשם בתוך הדף שהחברה קבלה שם וסיסמה אתה מתחבר בתור עובד השאלה שלי היא הכזאת... מה דעתכם על נושא הlogin? זה ניראה לי קצת מסורבל שבדף הראשי יהיה לי לוגין לחברה .. ואחרי זה מתוך הדף של החברה יהיה גם לוגין לעובד מה אתם ממליצים? לעשות דף לוגין שאולי יכיל 4 פרמטרים? שם חברה סיסמה חברה שם עובד וסיסמת עובד? ניראה לי גם דפוק... המטרה שלי היא שעובד יגיע ללוגין, התחבר עם סיסמה ומספר ID ויתחבר כמובן שלפני זה בתוך החברה יעשו לו הרשמה לאתר אבל עדיין יכול להיות 2 חברות שיתנו לעובד מסויים אותו ID ואותו סיסמה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך ממש לפה אבל אני לא מבין איך הפונקציה random בכל שפות התכנות עובדות? איך המחשב יודע להוציא סתם מספר רנדומאלי? אני לא שואל איך עושים את זה. השאלה איך זה עובד? איך המחשב "מנחש" לבד מספר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספר ללימוד java. כרגע אני בתחילת לימודי י"ג בהנדסת תוכנה,ובתיכון למדתי c# 10 יחידות. אני מחפש ספר ברמה בסיסית+. תודה ,דור
-
- 4 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום, יצרתי DATABASE מקומי ריק. יצרתי טבלה. אני רוצה להכניס שורה דרך הקוד. הרצתי קוד השורה הוכנסה אך אני לא רואה את השורה בטבלה. זה כאילו הנתונים שהכנסתי לא נשמרו. מה לא עשיתי נכון? זה הקוד שהרצתי: SqlConnection cn = new SqlConnection(CaloriesCalculator.Properties.Settings.Default.myDatabaseConnectionString); try { string sql = "INSERT INTO Foods(id,name,amount,calories) VALUES(2003,'a','b',22)"; SqlCommand mySqlCommand = new SqlCommand(sql, cn); cn.Open(); int m = mySqlCommand.ExecuteNonQuery(); id++; MessageBox.Show(m.ToString()); } …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נניח יש לי מחלקה Ball והשיטה הבונה שלה מוגדרת כך: Ball:Ball(float posX, float posY) והמאפיינים של המחלקה הם גם: posX ו-posY השאלה שלי היא איך אני מציב את הפרמטרים במאפיינים של המחלקה כשיש להם אותו שם? אם אני לא טועה ב-JAVA משתמשים במילה this כדי לעשות את זה.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרגיל בשפת C. אני צריך לכתוב תוכנה שהמשתמש מכניס מספר והתוכנה הופכת את זה לספרות רומיות. אני לא ממש מוצא דרך שהתוכנה תקבל מספר ותמיר את זה לאותיות נגיד שיכניסו 3 ויתקבל III. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני בונה משחק ואני מחפש sprite sheet של יצור או אדם לוחם משהו כזה אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט ממש מכוער! אשמח אם אתם מכירים אתרים שאפשר להוריד בצורה חינמית מטריצות של דמויות, sprite sheet של דמות שלמשל בשורה ראשונה הולכת ימינה, שורה שניה הולכת שמאלה שורה שלישית קופצת דברים בסגנון האלה אשמח לעזרה , אני מחפש קובץ png שהרקע יהיה כמובן שקוף ואני יכול לשתול את אותו דמות במשחק שלי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות סוג של תיזמון כלשהו ב- ASP (כמו הפקודה setInterval ב- JavaScript)?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב איזה מדריך בסיסי לHook? אתם יודעים, משהו שיגיב למשל לאיזה לחיצת מקש, מחוץ לתוכנית, או משהו כזה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקבלת מחזיק כוסות קפה בחינם לחץ כאן. נ.ב. תודה ל-MadHattr על הקישור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד את הבסיס של פייתון ואני מנסה לעשות איזו משימה די פשוטה ואני תקוע קצת.. אשמח לעזרת המנוסים פה בפורום! המשימה שלי: לכתוב תוכנה המבקשת מהמשתמש 10 מספרים בידיוק (לא משנה אילו) ולאחר שהמשתמש מכניס אותם אז התוכנה בעצם מחשבת את הממוצע של המספרים. הצלחתי לתחום את הפעולה של הכנסת המספרים לעשר פעמים בלבד אבל אני לא מצליח לבצע את הפקודה שבה התוכנית מבצעת פעולת חיבור לכל המספרים, ומשם מחלקת אותם (פחות בעיה). אשמח מאד לעזרה! לכל העוזרים תזכרו שהידע שלי הוא מאד מאד בסיסי כך שההסברים שלכם צריכים להיות בשפה שתהיה מובנת לי :) תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בבית ספר במסלול הנדסת תוכנה אז עכשיו שסיימתי י"א סיימתי כבר את 5 היחידות הראשונות, אבל אני רוצה להתקדם בשפה את היסודות אני יודע ואני חושב שאני תפסתי את השפה מהר ואני ממש נהנה לחשוב ולהגיע לפתרונות כמו שהיו לנו שאלות אבל אני רוצה לקחת את זה צעד קדימה, איך להתקדם? להתחיל לכתוב פרויקטים קטנים? ללמוד עוד מאתר? אם פרויקטים אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי פרוייקט עם מחלקה אחת ותוכנית ראשית בnetbeans אני צריכה להשתמש בקלט מהמישתמש בתוכנית הראשית לפי מה שאני זוכרת מהביצפר, צריך לכתוב בתחילת התוכנית התוכנית:import java.util.*; ובתחילת הקוד עצמו: Scanner reader=new Scanner(System.in); (אני רוצה להשתמשת בפקודה reader.next) יש לי שגיאה בתוכנית הראשית בכל שורה שבה יש את הפקודה של הקלט.. למשל: x=reader.nextString (); אחרי קריאה על קלט באינטרנט, הוספתי static לשורה של הscanner, ואז הכל היה תקין מבחינת הקלט, אבל היו לי 2 שגיאות בשורה עצמה של הscanner יש למישהו מושג מה עושים עם השגיאות?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:16:03 שכחתי לציין שפקודות שקולטות ערכים מטיפוס int וdouble עובדות שם, ואין שם שגיאה לגביהןהשגיאה היא רק לגב…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפתוח אשכול, זה נראה לי הכי מתאים.. בכל מקרה, אני לא מצליח להוסיף DB ל - sqlserver אני מקבל את ההודעה הבאה: ממה שאני מבין, אין הרשאות למשתמש. אם אני צודק או לא, מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כתוב תכנית הקולטת זמן(מורכב מ-3 ערכים(3 מספרים): שעה, דקה, שנייה), בו טיל משוגר. אחר-כך תכנית שקולטת משך הזמן(בשניות –עוד מספר) שהטיל שוהה באוויר. יש לחשב ולהדפיס את מועד נחיתה(שעה, דקה, שנייה). (יש להשתמש במשתנים מסוג long int ) דוגמא: (משמאל לימין) קלט : 6 15 35 (6 שעות, 15 דקות, 35 שניות) 40 (שניות שהטיל באוויר) פלט: 6 : 16 : 15 (מועד נחיתה) מועד ההגשה לתרגיל הסתיים, אשמח אם מישהו שיודע יפתור את התרגיל נכון כדי שאוכל ללמוד להבא איך פותרים תרגילים מהסוג הנ"ל. ישבתי על התרגיל לא מעט זמן ולא הגעתי לפתרון הנכון. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרויקט שמטרתי בו כרגע היא לגרום לו לעבוד כולו ב RELEASE. (קרי לרוץ יותר מהר) הבעיה היא כזאת - הפרויקט מתקמפל יפה מאוד ורצ בלי בעיות ב DEBUG. אולם ברגע שאני מנסה לקמפל ב RELEASE הוא מקבל שגיאות לינקינג... (הפרויקט תלוי בכמה תתי פרויקטים שכולם מתקמפלים יפה מאוד ב RELEASE) מה שעשיתי לצורך התחלה הוא לקחת את הבלוק של ה DEBUG בקובץ DSP של הפרויקט. (אני עובד בויזואל סטודיו 6) והעתקתי אותו לחלק של ה RELEASE ככה שכל מה שיבדיל בין הקונפיגורציות הוא השם שלהן אחת היא win 32 debug והשנייה win 32 release זה הכל! (כל שאר האופציות זהות בלי אופימיזציות או שום דבר בסגנון) הבעיה היא שאני במצב כזה מקבל שגיאת לינקינג ב RELEASE ו DEBUG לא!!! אני פשוט לא מבין איך זה ית…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-