עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 123elad,

שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!

2. Started by נעמה.,

יצרתי פרויקט בJAVA המכיל 5 חלונות (חלון ועוד ארבעה פאנלים הנמצאים בו) בכל חלון אני מקבלת ההערה כזו: מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by RonCohen,

ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז עשיתי סקריפט שרץ כל הזמן כשהווינדוס 7 עולה והסקריפט הזה מוגדר בעצם לא לעשות כלום אלה רק לחכות לזמן שבו הוא יבצע את הפעולה זה הסקריפט: הוא כתוב בשפה של תוכנת הסקריפטים AutoIt3 . הסקריפט לא עושה כלום חוץ מלחכות למצב מסוים וכשהמצב הזה קורה אז הוא עושה את הפעולה. וזה עובד אבל הבעיה היא שהוא לוקח סתם 5 CPU בזה שהוא רק מחכה.. מה אפשר לעשות בשביל שהוא לא יקח לי 5% מה CPU ? זאת הפעולה שהוא עושה כשצריך: )ואת הפעולה הזאת הוא עושה רק מתי שאני מריץ קובץ EXE (במקרה הזה זה נגן)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Hacker1221,
    • 0 תגובות
    • 374 צפיות
  6. Started by creative,

אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by ה*לה,

פרדיקט המקבל רשימה- וצריך להחזיר את הרשימה המושטחת, לדוגמא: קלט: [1,[2,3], 4] פלט: [4,2,3,1] איך עושים את זה?? (אם האיבר אינו atomic (כמו האיברים הראשון והאחרון) מה עושים עם האיבר האמצעי??)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by iliagildin,

קיבלתי היום משימה במכללה ליכתוב פונקציה ב C שמקבלת ווקטור ומחזירה פוינטר לכל תא בווקטור וכמו כן גם תוכנית void main שמדפיסה את המשתנה הנל מהפונקציה על פניו המשימה קלה אבל אני לא יודע איך אני מחזיר פוינטר מפונקציה או איך אני קורא לפונקציה שהערך המוחזר הוא הפוינטר int *as for i=1 i=sizeof(x) i++ as(i)=&x(i) end return(as) תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אם אני רוצה לבנות מערך דו מימדי למשל כמו פה: http://www.milliondollarhomepage.com/ אין לי מושג איך להתחיל לרשום את זה אני רק מתאר לעצמי שרושמים את זה ב-Java אבל איך אני בונה מערך בגודל מסויים שאני גם יעבור עליו הוא ירשום לי את המיקום של כל תא במערך, כמו (1,1) או (80, 97) סתם לדוגמא. אם למישהו יש דרך או סקריפט לרשום את זה אני נורא אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. שלום אני מחפש דרך לבחור קבוצה נניח 10 מספרים בטווח 0-50 בצורה רנדומלית ושכל בחירה תהיה ייחודית, בשיטה הבסיסית יש כפילויות.. Random random = new Random(); random.Next(0, 50); והשפה כמובן C# תודה

• 5 תגובות
    • 13.3k צפיות
  11. שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by matteo,

אני משתמש במהדר dev c++ אני לא מצליח להשתמש בפונקציית sleep אני עושה ככה sleep(5000); פשוט לא מצליח מישהו יכול לעזור לי אולי צריך להכניס סיפרייה לקוד? משהו?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. tcity.FindFirst "city=" & Str(cb_city) ERROR type mismatch מה צריך לעשות? tcity זה הטבלה city זה מפתח ראשי מסוג טקסט זה חלק מקוד של הצגת ערכים של טבלה עם עמודה אחת בשם city מסוג טקסט, פשוט טבלת מאגר ערים שמיוצגת בVB על ידי קומבו בוקס. הוא נותן לי את טעות 13 שכביכול אין תאימות בנתונים. מה לעשות?

17. אני צריך למצוא נוסחה(רקורסיבית) לבעיה בכותרת כאשר לכל צלע יש משקל(היכול להיות גם שלילי, איך אין מעגלים בגרף).נסמן פתרון אופטימלי לבעיה עבור הקודקוד v ב- Opt(v). הרעיון שלי הוא כזה: נסתכל על v ועל כל הקשתות מהצורה (u,v) כלומר הקשת האחרונה במסלול.קיימות 2 אפשרויות: או שהיא צהובה או שהיא שחורה. אם היא שחורה, נחפש opt(u) בגרף g. אחרת אנחנו צריכים את opt(u) אבל בגרף g', שזהו הגרף g לאחר שהוסרו ממנו כל הצלעות הצהובות. opt(v)=min{ opt(u) in g+w(u,v) for each black edge , opt(u) in g' +w(u,v) for each yellow edge} zz] עכשיו, איך מובטח לי כאן, שתבחר בוודאות קשת צהובה? חוץ מזה, אני גם קצת תקוע בנוגע לשורש. לדעתי התשובה עבורו אמורה להיות אינסוף (כי אין מסלול מהשורש לעצמו שע…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eyal177,

בעקבות תקלה חמורה מאוד שקרתה לי ליפני יומיים ואיבדתי חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. שאין אפשרות לשחזר את החומר הזה החלטתי לעשות צעד שפעם הבאה דבר כזה לא יקרה. אז ככה יש לי שרת בן 3 חודשיים חדש באריזה. כמו כן יש לי NAS , ספק כח, פיירול ואפילו סוויץ. זה היה אמור להיות שרת שמחזיק אתרים אבל ביגלל אי התאמה של המעורבים בפרשה הפרוייקט נפל ואני נישארתי עם ציוד. אני מעוניין ליבנות מערכת גיבוי אשר תגבה אוטומטית בפרק זמן שאני יגדיר את כל הכוננים שלי . וכן תיהיה מחוברת ל2 מחשבים אשר יעבירו את המידע שיש על המחשבים לגיבוי לכוננים ברגע שאבחר לעשות את זה כמובן שיהיה לי גישה לחומר מכל מקום בעולם { כמובן מוגן בסיסמאות } אז.. איפה מתחילים איך עושים מה עושים יש פה מישהו שבא לו לכנס לפרוייקט…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ilia990,

fd

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by ExploiT,

שלום כולם עכשיו סוף סוף יש לי זמן ללמוד קצת תכנות אז רציתי לדעת אילו שפות שווה ללמוד היום ? שפות שימושיות כיום ולעתיד ? למשל אל תגדיו פסקל כי זה כבר ענתיקה אני בנתיים יודע html וטיפה וויזול ביסיק עם התוכנה של מיקרוספוט הדרעק הזה

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שלום, בקטע קוד המצורף אני מעוניין לקרוא מהמשתמש ערך אחד וכך להפעיל את המחלקה הרלוונטית במקום המערך הנוכחי. כיצד אני עושה זאת? http://www.csharp-station.com/Tutorial/CSharp/lesson09 using System; public class DrawingObject { public virtual void Draw() { Console.WriteLine("I'm just a generic drawing object."); } } using System; public class Line : DrawingObject { public override void Draw() { Console.WriteLine("I'm a Line."); } } public class Circle : DrawingObject { public override void Draw() { Console.WriteLine("I'm a Circle."); } } …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by xcd67,

שלום רב, אשמח לעזרה בנושא שפת C - קיבלתי תרגיל לבנות תוכנה שאמורה לבצע: תקלוט התוכנית מספר שלם ותדפיס למסך האם מופיעה בו הספרה 5 במידה והמספר הנקלט אינו שלם או שנקלטו תווים שאינם מהווים מספר (חישבו איך תוכלו לבדוק זאת) יש להדפיס למשתמש הודעה מתאימה בשורה נפרדת ולהמתין לקלט חילופי. אין לי מושג איך להתחיל אפילו לכתוב את זה - מבני בקרה מותרים לשימוש - IF - ELSE - WHILE - FOR - DO.WHILE - WHITCH אפילו כיוון כללי יספיק לי... תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by יוגב1,

היי, אני מתחיל להתעניין בהקמת אתר משלי ורציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בהקמת האתר. משהו כמו תוכנה גארפית שניתן לכתוב בה או ממש "לגרור" לתוך הדף איזו שהיא תמונה במקום להסתבך עם פקודות. קיים משהו כזה בכלל? ואם לא מהיא הדרך הקלה ביותר (חוץ מלקנות דרך אתר אחר) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.