עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Rapi,

אני לומד עכשיו JAVA מספר (מתכנת C במקור), ורשום בו שאחרי שמגדירים STRING אז אי אפשר לשנות את תוכנו. בניסיונות שעשיתי (בeclipse אם זה משנה), הצלחתי ללא בעיה. מישהו יודע אולי למה הם התכוונו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

3. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לסייע לי להיפטר מהמודעה שמונעת ממני להיכנס לדף האינטרנט הזה, אני מאמין שמדובר בסקריפט קטן שמסיר אותה. http://www.kipa.co.il/special/tubeav/ תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eyal1728,

היי כולם אני ממש ממש חדש ורוצה ללמוד פיתוח לאנדרואיד ולזה דרוש קודם ידע ב JAVA , יש לי ידע ב C# שזה די דומה ל java אבל עדיין הסבה ל java היא לא קצרה במיוחד . קניתי את הספר the java tutorial אם מישהו מכיר http://opus.co.il/product_info.php?products_id=535וראיתי שהמערכות ההפעלה הנתמכות הן ישנות (xp ומטה) , הספר יצא לאור בשנת 2001 ומגיע בדיסק sdk ver 1.3 או 2 ואני יודע קיימת היום גירסה 7בקיצור להתחיל ללמוד מהספר או להחזירו ? מבחינת הלימוד בספר יכול להיות דרכי לימוד של צורות כתיבה ישנות שסתם יבלבלו אותי להמשך או שהשינוי משנת 2001 עד עכשיו בצורת הכתיבה של ה java לה השתנה מאוד (לא רק צורת כתיבה אלא גם קיצורים ושינויים ועזרים נוספים שלא היו אז)אז... כדאי להסתמך על הספר ? (אני מת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pbl1,

חבירם יש כמה דברים שלא הבנתי {מן הסתם כנראה חשובים?} בזמן שקראתי את הספר של תכנות סי 1} מהו קבוע שלם הקסא דצימלי? ומה זה בכלל הקסא דצימלי? 2}מהו קבוע שלם אוקטואלי? ומה זה בכלל אוקטואלי? 3}מה זה דצימלי? 4}מהו ייצוג אקספוננציאלי 5}תווים אלפא נומריים? מה זה האלפא נומריים? 6} לא כל כך הבנתי את ascii &ebdcic 7} אריטמטי הכוונה מתמטי? 8}אופרטורים בינארים, מספרים בינאריים, מה זה בינארי באופן כללי? 9}אופרנדים מה זה? 10}אופרטור אונרי מה זה? 11}מפעילים לוגיים? 12}פעולות הזזה >> << במה הן עוזרות בדיוק? מצטער אם השאלות קצת דפוקות נ"ב אני רואה שהרבה שואלים על סוגי שפות תכנות אז אולי כדי לכתוב מדריך על שפות תכנות כמו c,c++,delphi,pascal וכד' ושבו יהיה כתוב מה בדיוק עוש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by No_Man,

הכנתי מצגת קטנה . . . 154 שקופיות . . . על המשחק "מי רוצה להיות מיליונר" . . . עבדתי על זה איזה 4 ימים כי לא היה לי אינטרנט אז חיפשתי מה לעשות |: השלה שלי היא כזאת . . . איך אני יכול לעשות מין ריבוע כזה שיהיה ניתן להזין אליו שם שישמר ובסוף המשחק, רק בסוף יהיה רשום נגיד: "כל הכבוד Name זכית במיליון דולר" או משהו כזה ו-Name זה בעצם מה שהם יזינו בהתחלה . . . נראה לי שאפשר לעשות את זה בויזואל ביסיק אבל אין לי את תהוכנה ואני גם לא יודע בדיוק איך . . . למישהו יש דרך קלה יותר ? או לחלופין, מישהו יכול להכין לי אחד כזה ב-VB (ולהגיד לי גם איך אני משלב את זה במצגת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

האם יש כלי (אולי אפילו ב-VS) שמאפשר לראות המרה של קוד c לאסמבלי? האם הוא יהיה מובן בכלל? אני מתכוון האם זה כאילו כתבת את הקוד(הפונקציונליות שלו) באסמבלי לבד, להזניח כל מיני כתובות - כאילו שלא יהיו לו כל מיני כלים של דיליי או השד יודע מה שאני לא אבין...(לא משנה כרגע bear\virtual)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

שלום, אני מרגיש שמיציתי את תחום ה-WEB והאינטרנט ועכשיו ברצוני לבנות תוכנה. התוכנה שאני רוצה צריכה להקליט אותי ולבצע כל מיני אפקטים כמו המהרה וכו'... עכשיו אני רוצה לדעת באיזו שפה יהיה לי הכי נוח: 1. להקליט ולקרוא את הHZ. 2. ליצור ממשק משתמש. 3. להשוות קטעי קול... אני מתלבט בין C++ וויזואל C++. על מה אתם ממליצים? לא חייב מביניהם..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! אני כותב עכשיו אפליקציה מאוד פשוטה (מתוך ספר לימוד לאנדרואיד) ונתקלתי בבעיה: בקובץ ה-xml של ה-layout יש לי TextView שאמור להציג למשתמש שאלה. בקובץ ה-xml של המחרוזות יש לי מחרוזת בשם question_text_view שמכילה את השאלה. היא מוגדרת כך: <string name="question_text_view">The Pacific Ocean is larger than the Atlantic Ocean.</string> בקובץ ה-layout שהוזכר, ה-TextView מוגדר כך: <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:padding="24dp" android:text="@string/question_text_view" /> בהתחלה הייתה טעות בהגדרה ובשורה הלפני אחרונה היה רשום: android:text="@string/question_text" כלומר, question…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by barcelona2002,

שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה PHP NUKE לעומק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by IDan2013,

שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sharonp,

צהריים טובים אני רוצה ליצור תת-תוכנית אליה אני שולח n (מספר טבעי), שני מערכים בגודל n, ו- x מספר כלשהו כשבתור פלט אני מקבל y מספר אחר התת-תוכנית משתמשת בקלט על מנת לחשב על y אך לא משנה את הקלט ומחזירה לתכנית שכחתי איך אני רושם את 'השליחה' במיוחד כשזה נוגע לשליחת מערך של מספרים ? (המערכים הם בגודל n+1 לצורך העניין וכבר מכילים ערכים) y = calc_y(n, x[i], y[i], x);

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/net-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%97-%d7%95%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omfir,

אהלן,יש לי בעיה קטנה בפתרון שאלה. מה שנתבקש מהשאלה זה לבדוק שארית של מספר אקראי בין 0 למיליון ובדוק אם שארית 7 בספרותיו שווה לאפס אז יודפס בום. לצערי לא מצאתי דרך לבדוק את שארית ספרות של מספר אקראי בין 0 למיליון,ברור שאפשר ללכת לפי עשרות וכו' אבל אולי יש דרך יותר יעילה?. תודה,עומר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by config,

היי רציתי לדעת איך אני יכול ללמוד PHP , בלי לקנות ספר ,אלה רק לקרוא מדריכים מפורטים. והאם אני צריך לדעת HTML לפני או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ביצה,

שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 8us.co.il,

א.איך אני עושה שיהיה לי קוביה מתחת לתמונת הקטגוריה במוד CS דוגמה : http://mycomp.co.il/forum/index.php כמו ב http://www.fxp.co.il/ שיש להם מתחת לכל תמונה קוביה עם שם הקטגוריה! ב. איך אני משנה צבע לקטגוריות! משום מה הצבע לבן אצלי . ג.איך אני משלב HEDER יפה שוב כמו בפורום FXP ....אני רוצה לעשות תפריט יפה עם כפטורים יפים אני יודע איך לעשות את זה ב HTML בעיה שלא מצליח לי לשלב את זה בפורום זה יוצר מגעיל ועושה שגיאות... ד.הוספת כפטור לפרסם נושא חדש ..להחליף אותו בכפטור .... תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. בקטע קוד שצירפתי למטה , יש לי בעיה , שלא ברור לי מה הפעולה מחזירה בצורה הרקורסיבית. למשל אם ניקח את העץ הזה: אז הוא בודק שהצומת הראשונה מפנה למשהו , ואז עושה אותו פעולה על החלק השמאלי ועל החלק הימיני של העץ וכו'.. הבעיה שאם לדוגמא בעץ הוא התחיל ב-8 ואז -3 ואז 8 , עכשיו בחזור מה הוא מחזיר בדיוק? 0 ואז מה? מן הסתם שהוא מחזיר 1 בכל פעם אבל לא הבנתי למה ואיך... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 888,

איך אני מפעיל את הסביבת פיתוח LCC?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים