עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by erap129,

אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Devil Servant,

שלום ברשותכם אני צריך עזרה. רציתי לבקש קוד תוכנה,של תוכנה ממש פשוטה וקטנה. אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע,ז"א שתהיה ליד השעון ויהיה ניתן לסגור אותה בקלות. דבר שני אני רוצה שהתוכנה תכנס כל שעה לכתובת "aa" זהו,זה כל מה שאני רוצה שהתוכנה תעשה זה לא להציף,או לכל משחקי הרשת הטיפשיים האלה.... אני אודה למי שיעזור לי... תודה ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אושר זקין,

שלום. ניסיתי לעשות צייר וסנייק ובשני המקרים צריך להשתמש בinvalidate כדי שהמסך ימחוק את הציוק הקודם ויצייר אותו שוב מחדש במיקום ובוגדל החדשים. הבעיה היא שזה גורם למסך לרצד. זה קורה לי תמיד בשימוש בinvalidate. מה הפתרון לזה?

4. Started by stas4000,

אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dropc,

אני מצאתי בחיפוש כל מיני המלצות. אשמח לריכוז בבקשה המלצות מבעלי הניסיון ומשהו עדכני יותר. לימוד JAVA מההתחלה ופיתוח לאנדרויד. לימוד PYTHON מההתחלה. לימוד C מההתחלה ולמתקדמים. ראיתי שיש מגוון רחב של אתרים, אני אשמח להמלצה מבעל ניסיון אתר שמקיף את כל החומר ועולה בשלבים לאט לאט של הפיתוח, הסינטקס, אלוגריתם. אתר בעברית ואתר באנגלית לכל אחת מהשפות יעזור מאוד. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הדרישות: בנייה באמצעות שימוש ב- MFC שילוב מבנה נתונים ואלגוריתמיקה חכמה שילוב בינה מלאכותית (MiniMax); משחק כנגד המחשב לא משהו יומרני, כגון שחמט, הצפנה וכ'ו משהו פשוט מעולם משחקי הלוח/קלפים (למרות שלא חובה, בחירה אישית) מוכר כגון (רעיונות של חברי הכיתה): רברסי דמקה פתרון סודוקו או משהו כזה סוקובן בקיצור משהו נחמד שלא יסבך אותי יותר מדי. תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לרוץ על הנתונים שנמצאים במערך. כתובת המערך נמצא במערך של פוינטרים. זה ניראה ככה: ... const unsigned char upper_A[25]={0x0C, 0x00, 0x08, 0x00, 0x0E, 0x00, 0x09, 0xC0, 0x09, 0x30, 0x01, 0x18, 0x01, 0x7E, 0x01, 0xF8, 0x09, 0xE0, 0x0F, 0x80, 0x0F, 0x00, 0x0C, 0x00, 0x08}; // Code for char A const unsigned char upper_B[21]={0x0A, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0xFE, 0x0F, 0xFE, 0x0F, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0xE6, 0x0C, 0xBE, 0x0F, 0x1C, 0x07}; // Code for char B const unsigned char upper_C[23]={0x0B, 0x00, 0x00, 0xF0, 0x01, 0xF8, 0x03, 0x0C, 0x06, 0x06, 0x0C, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x04, 0x08, 0x0C, 0x04, 0x1E, 0x06}; // Code for ch…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם למדתי את HTML, אני רוצה ללמוד עוד שפה שתוכל לעזור לי לשפר את הדף שאני בונה, בין אם זה עיצוב או כל דבר שיכול להיות יעיל לדף אינטרנט. אשמח לעצות שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ניר.,

מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ניר.,

אני בונה פרויקט ב-VB וובו אני גם מקפיץ הודעות למשתמש דרך תיבת הודעהאשר מוצגים בה מספר אפשרויות (כגון:כן , לא, בטל , OK וכו') ואני רוצה לעשות שעל כל אפשרות שהמשתמש ילחץ התוכנית תעשה דבר מסוים... כיצד אני יודע על איזה מאחת אפשרויות לחץ המשתמש ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by assaf990,

אני רוצה לאחסן 2 מחסניות במערך פיזי אחד, בתנאי: כל מחסנית תודיע שהיא מלאה רק כאשר סכום האיברים בשני המחסניות יהיה שווה לגודל המערך. איך כותבים אלגוריתים לזה? מעדיף ב-C++ או אפילו ברעיון, את השלבים והסבר. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BURTON,

אני רוצה לאחד 3 שדות של תאריכים מאותה טבלה ככה שבכל שורה יהיה התאריך המקסימאלי כמו בתמונה הזאת: התאריך בשדה ג הוא המקסימלי ולכן הוא יועבר לשדה החדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shay01,

חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי לכתוב צייר ב CSharp כפרוייקט, כרגע ב main form אני פשוט מצייר קו פשוט 1) מדוע הקו לא מרענן את החלקים הקודמים כלומר בזמן הגרירה שלא יצייר צבע אלא לבן? 2) איך אני משלב את זה לתוך Class עם הורשה כך שתהיה פונקציית ציור ב Base Class ויירשו ממנה? אשמח לדוגמא לבחירת ציור קו או עיגול. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by CodeNinja,

1. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מערך ואת גודלו ותחזיר את המספר הגדול ביותר במערך.... אין לי מושג איך להתחיל עם זה אפילו. 2. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מחרוזת ותו ותחזיר את מספר הפעמים שהתו מופיע במחרוזת. ניסיתי לעשות משהו כזה וזה לא הולך, איפה טעיתי?: \ #include <stdio.h> int count_char(char str[],char ch) //פונקציה ריקורסיבית המקבלת מחרוזת ותו ומחזירה { //כמה פעמים התו מופיע בה if(str[0] == ch) //תנאי עצירה return 1 + count_char(str+1,ch); //החזרת נתוני הריקורסיה return 0; //החזרת אפס ליציאה מהריקורסיה } void main() { char str[]= "halloa"; //הגדרת מחרוזת לצורך בדיקה printf("%d times the char was founded. \n",count_char(str,'l')); //הדפסת התוצאה }

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by moskitos,

יש לי תוכנה שכתובה ה-winform ולה מתודה מהסוג: private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { } המתודה הזו בעצם סורקת בעזרת class את כל ההתקני רשת של המחשב ואח"כ מכניסה אותם ל-combobox. לאחרונה העברתי את התוכנה מ-winform ל-wpf ושם אין לי מתודה מהסוג הזה. כשאני מסתכל בדיבגר בתוכנת ה- winform שלי אני רואה שאחרי הזו: public Form1() { InitializeComponent(); } התוכנה הולכת למתודה הבאה ובה מתבצעת הקריאה למה שאני צריך: static void Main() { Adapters addr = new Adapters(); Application.EnableVisualStyles(); Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false); Application.Run(new Form1()); } אין לי מושג…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by raiman1,

אני בכיתה י"א ובשנה שעברה עשיתי 3 יחידות. מתוכם אחת באקסס. למדתי את הספר "יסודות מדעי המחשב 1/2 בשפת C#" לצערי המגמה נסגרה בגלל שלא היו מספיק תלמידים... אני רוצה להשלים את הבגרות לבד. האם זה אפשרי? או שזה קשה מדי?? בנוסף, מהו ספר ההמשך לסדרת הספרים שאתה למדתי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי סקריפט פרל שכתבתי במיוחד עבור מספר אנשים. אני רוצה לגרום לסקריפט לעבוד ללא קומפלייר כלשהו של פרל, אלא ממש על ווינדוס. כמו שVBS עובד או כל תוכנה אחרת כך שלא צריך להתקין אותה... האם ישנה איזו שהיא דרך לבצע זאת?

22. Started by pbl1,

חבירם יש כמה דברים שלא הבנתי {מן הסתם כנראה חשובים?} בזמן שקראתי את הספר של תכנות סי 1} מהו קבוע שלם הקסא דצימלי? ומה זה בכלל הקסא דצימלי? 2}מהו קבוע שלם אוקטואלי? ומה זה בכלל אוקטואלי? 3}מה זה דצימלי? 4}מהו ייצוג אקספוננציאלי 5}תווים אלפא נומריים? מה זה האלפא נומריים? 6} לא כל כך הבנתי את ascii &ebdcic 7} אריטמטי הכוונה מתמטי? 8}אופרטורים בינארים, מספרים בינאריים, מה זה בינארי באופן כללי? 9}אופרנדים מה זה? 10}אופרטור אונרי מה זה? 11}מפעילים לוגיים? 12}פעולות הזזה >> << במה הן עוזרות בדיוק? מצטער אם השאלות קצת דפוקות נ"ב אני רואה שהרבה שואלים על סוגי שפות תכנות אז אולי כדי לכתוב מדריך על שפות תכנות כמו c,c++,delphi,pascal וכד' ושבו יהיה כתוב מה בדיוק עוש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לסייע לי להיפטר מהמודעה שמונעת ממני להיכנס לדף האינטרנט הזה, אני מאמין שמדובר בסקריפט קטן שמסיר אותה. http://www.kipa.co.il/special/tubeav/ תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SinMaker,

שלום, לצורך תוכנית כלשהי עלי לכתוב פרוצדורה שתבצע חיפש של נתון מסויים בקובץ CSV (קובץ די גדול) ותחזיר StreamReader לאותה רשומה(אם קיימת רשומה עם נתון זהה)או לרשומה הקרובה ביותר(הקרובה מלמטה) (הקובץ ממויין). לדוגמא אם הקובץ הוא: time, value 1,30 21,34 41,37 52,6 64,54 76,73 88,5 94,2 (השורה הראשונה הכוללת את שמות העמודות היא חלק מהקובץ) החיפוש יתבצע תמיד עפ"י העמודה הממויינת time. לדוגמא: אם הפרוצדורה תקבל 41, היא תחזיר StreamReader שמצביע לתחילת השורה הרביעית. אם הפרוצדורה תקבל 65, היא תחזיר StreamReader שמצביע לתחילת השורה השביעית - השורה עם הערך time הכי קרוב מלמטה. עד עכשיו ניסיתי לממש זאת באמצעות חיפוש בינארי, אך זאת בעייה מפני שהפונקציה seek של ה-StreamReader מסרב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים