תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מפתח בPHP אתר. יש לי טבלה פשוטה הנבנית מנתונים הנשלפים מהDB. אני רוצה להוסיף לטבלה אפשרות מיון לפי טבלאות ולמטה חצים קדימה אחורה בדפים. אני יודע איך לשלוף ולהציג מידע במקטעים נגיד 20 ערכים בדף אבל אשמח לקבל הכוונה / מדריך כיצד לבנות טבלה (צד לקוח) מתמיינת כמו מה שיש ביד2. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Order=salescat&Desc=&Order=salescat&Desc=DESC תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשלוח ליחצות מקלדת ע"י SendInput. הכל עובד כשאני נמצא בWIN, אך שאני נכנס למשחק כלשהו, הפונ נחסמת ע"י תראד אחר. איך אני יכול לעקוף את החסימה הזו, ואיך אני יכול לחסום תוכניות אחרות? http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/sendinput.asp תודה. עריכה: עכשיו גיליתי את BlockInput: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/blockinput.asp יש אפשרות לשחק עם זה קצת? האם BlockInput חוסם גם גויסטיקים(עבור INPUT_HARDWARE)?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתי היא השפה הכי מחו*בנת שיש וגם יש כמה מתכנתים בין הטובים בישראל שאמרו לי גם PASCAL חר* של שפה לא שווה להתחיל ללמוד שאלתי אותם רק כשהתחלתי תיכנות עכשיו אני בינוני על גבול הטוב מאד ואז "מומחה" :xyxthumbs:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחלקה A שאחד השדות שלה הוא רשימה המכילה אובייקטים ממחלקה B: public List<B> doclist; איך משתמשים בפונקציה Find כדי לחפש אם קיים אובייקט ברשימה? איך אני מכוונת דווקא לחיפוש בשדה מסוים (name) במחלקה B?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדפסת מספרי ז'רמן (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99_%D7%96'%D7%A8%D7%9E%D7%9F). התוכנית אמורה לקבל שני מספרים ולהדפיס את מספרי ז'רמן בטווח התוכנית שכתבתי עוברת קומפילציה. הערכים שהכנסתי הם 1 ו 23 כשעקבתי באמצעות הדיבאגר על ריצת התוכנית משום מה הוא נתקע לי בלולאת ה for על הערך 13. [color=rgb(51, 51, 51)][font=lucida grande][size=13px]#include <stdio.h> void main(){ int num1,num2,i,temp1=0,temp2=0; printf("enter two numbers:"); scanf("%d%d",&num1,&num2); if(num1<num2){ for(i=num1;i<=num2;i++){ temp1=2; while(temp1<i/2){ if(i%temp1==0) break; else temp1++; if(temp1==(i/2-1)){ temp1=2; temp2=(i*2+1); …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בהרצת תוכנה דרך קוד C אני צריך להריץ את התוכנה בפקודה הזאת C:\dir\smd.exe exec hide "C:\dir\test.txt" ניסיתי את הקוד הבאה, הקוד C מתקמפל אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור שמריץ את הפקודה מראה לי ERROR ProcessStartInfo smd = new ProcessStartInfo(); string dir = @"C:\dir\"; smd.Verb = @"exec hide \"C:\dir\test.txt\""; smd.FileName = dir + "smd.exe"; Process.Start(smd);
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותכם אני צריך עזרה. רציתי לבקש קוד תוכנה,של תוכנה ממש פשוטה וקטנה. אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע,ז"א שתהיה ליד השעון ויהיה ניתן לסגור אותה בקלות. דבר שני אני רוצה שהתוכנה תכנס כל שעה לכתובת "aa" זהו,זה כל מה שאני רוצה שהתוכנה תעשה זה לא להציף,או לכל משחקי הרשת הטיפשיים האלה.... אני אודה למי שיעזור לי... תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני קורא ספרים של לימוד שפת c. ובספרים רשומים דוגמאות של קודים. ואני רוצה לנסות אותם ב-vs. ואני רוצה להעתיק את הקודים האלה לעורך של vs הבעיה היא שאין לי כח להעתיק את הקודים ידנית לעורך. יש פתרון?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי לעשות צייר וסנייק ובשני המקרים צריך להשתמש בinvalidate כדי שהמסך ימחוק את הציוק הקודם ויצייר אותו שוב מחדש במיקום ובוגדל החדשים. הבעיה היא שזה גורם למסך לרצד. זה קורה לי תמיד בשימוש בinvalidate. מה הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב rainmeter ואחת מהאפליקציות מציגה את מזג האוויר עכשיו צריך לקנפג אותה כדי שיציג את אזור האזור שלנו , אחרי חיפוש הגעתי להסבר הזה : http://docs.rainmeter.net/tips/webparser-weather-location-code אני מבין מה צריך לעשות ויש לי את הקוד של אזור הזמן שלי אבל אני לא מוצא איפה לערוך בקובץ של האפליקציה. [Rainmeter] Author=P2C | toastbrotpascal.deviantart.com Update=1000 @include="#SKINSPATH#\ABP\Variables.txt" @include2="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#\Colors.txt" [Variables] Closed=0 Open=1 [BG] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" [BG2] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG2.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" Y=115 Hi…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לכתוב צייר ב CSharp כפרוייקט, כרגע ב main form אני פשוט מצייר קו פשוט 1) מדוע הקו לא מרענן את החלקים הקודמים כלומר בזמן הגרירה שלא יצייר צבע אלא לבן? 2) איך אני משלב את זה לתוך Class עם הורשה כך שתהיה פונקציית ציור ב Base Class ויירשו ממנה? אשמח לדוגמא לבחירת ציור קו או עיגול. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-