תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Label בעברית בתוך טופס כאשר המאפיין RightToLeftLayout של הטופס מסומן ל True. ה Label מכיל טקסט שמשתנה בזמן הריצה (מתרחב ומתקצר). כאשר ה label נמצא ישירות על הטופס הוא באמת מתרחב מימין לשמאל כאשר הצד הימני שלו נשאר קבוע במקום כמו שצריך בעברית. כאשר אני שם את ה label בתוך groupbox זה לא עובד וצד שמאל נשאר קבוע במקום כך שצד ימין של ה label "משחק" ולא נראה טוב על המסך. יש למישהו מושג מדוע ה Layout הראשי של התוכנה לא משפיע וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו בבקשה יודע איך אני שולחת לפונקציה מספר ואינדקס ככה שספרת היחידות מייצגת את האינדקס 1 וכך הלאה... והפונקציה מחזירה לי את המספר ללא הספרה במיקום האינדקס. אני צריכה לעשות את זה ללא מערכים. למשל אני שולחת לפונקציה (123421, 3) והפונקציה מחזירה 12321 ואז אני בודקת אם נוריד את הספרה הזאת נקבל פלינדרום. כמו כאן למשל. בבקשהההה תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי אתר ראשון שלי איפה הכי טוב לאכסן את האתר?עד 150 דולר לשנה(חינם יהיה יותר טוב) האם זה ישפיע על מהירות האתר במחשב הלקוח?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שבעת לחיצה על תמונה כלשהי יפתח חלון חדש במידות שאני אקבע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה נתונה לי המחלקה הבאהתקראו למטה יש גם נתון) ככה יש 3 שאלות: 1) מה עושה השיטה what באופן כללי? 2) נתון מערך בגודל n המכיל מספרים שלמים ומספר שלם num. מה מבצעת השיטה something ? 3)לכתוב את השיטות what & something בצורה רקורסיבית(ללא שימוש בלולאות בכלל) אבל אתם יכולים לשנות את החתימות של השיטות(כלומר להוסיף פרמטירם כרצונכם). עכשיו עניתי על 1 2 ועשיתי רקורסיה לwhat נתקעתי בsomething תשובות(תקנו אותי אם טעיתית, תודה) 1)השיטה מחשבת סכום המספרים מlow עד low+len-1 2)השיטה מנסה למצוא מספר או רצף מספרים שסכומם יהיה שווה למשתנה num 3) public static int what ( int [ ] array, int low, int len) { if (low== low+len-1) return array [ low+l…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התכנית עובדת, אבל בסוף ההרצה מופיעה הודעת השגיאה: stack around the variable 'st1' was corrupted הבעיה היא בשתי הפונקציות. מה הבעיה? #include <string.h> #include <stdlib.h> #include<stdio.h> void rle (char *s1, char*s2){ int count=1, i, j = 0; for (i = 0; s1[i] != '\0';i++){ count = 1; while(s1[i] == s1[i+1]){ count++; i++; } s2[j++] = count+'0'; s2[j++] = s1[i]; } s2[j] = '\0'; } char *rleReverse(char *str){ int i=0, j=0, count=0; char *ans ; for (i = 0; i<strlen(str);i++) if (str[i] >= '0' && str[i]<= '9') count = count+ (str[i]-'0'); ans = (char*)malloc(count*sizeof(char)); for(i = 0;str[i] != '\0'; i …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש חבילת שפת עברית למערכת הפורומים Vbulletin? כל גרסא תתאים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה קשה לי למצוא נושא למה שאני רוצה, אני אנסה להסביר את עצמי. בכול האתרים יש את החלק העליון למשל HWZone יש את הלוגו ואת הקישורים השונים לדפים השונים באתר, החלק הזה יהיה בכול מקום שאני אלך אליו באתר, אני רוצה לעשות את אותו הדבר ככה שאני לא אצטרך להעתיק את הקוד לכול דפי ה-HTML שלי, יש לי קובץ בשם header.htm שיש בו את כול החלק העליון בלבד, האם יש דרך ל"צרף" אותו לכול דף ככה שאני לא אצטרך לכתוב את הקוד מחדש בכול דף אחד באתר? אני יודע שאת הפונקצייה include("file.htm") ב-PHP אבל אני מחפש דרך אחרת. האם יש דרך ב-CSS למשל לעשות את זה? יש לכול הדפים שלי קובץ CSS חיצוני שבו הם משתמשים בכדי לקבל את התבנית של איך שהאתר יהיה, אם יהיה אפשרות להוסיף בקובץ החיצוני הזה איכשהו אפשרות לצרף א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-