תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קבוצה של jlable שנקראים לדוגמה jlable1,jlable2 ,jlable3....וכו אני רוצה להגיע לליבלים האלה באמצעות משתנה כלומר לבצע משהו כזה : for(i=0;i<100;i++) jlable+i.setlable("bla") יש למישהו מושג איך עושים את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שבעת לחיצה על תמונה כלשהי יפתח חלון חדש במידות שאני אקבע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום, אני מנסה למיין עם qsort איזשהו מבנה נתונים של רשימה ומשום מה זה לא מצליח, הנה המבנה (כלומר מה שמכיל כל איבר ברשימה): typedef struct { char company_name[LEN]; // company name jobsList Ljob; // pointer to list of jobs int jobCounter; char city[LEN]; char street[LEN]; char tel[11]; char expertise[LEN]; int yearOfFoundation; Bool inStockMarket; }CompanyLookingForWorkers; והנה פונקציות המיון (qsort והפונקציה שאמורה למיין את זה לפי שם) void sortList(List L) { int n=0; Position p = Advance(L); while(p) { n++; p = Advance(p); } qsort( Advance(L), n, sizeof(L), cmpCompaniesByName); } int cmpCompa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו בבקשה יודע איך אני שולחת לפונקציה מספר ואינדקס ככה שספרת היחידות מייצגת את האינדקס 1 וכך הלאה... והפונקציה מחזירה לי את המספר ללא הספרה במיקום האינדקס. אני צריכה לעשות את זה ללא מערכים. למשל אני שולחת לפונקציה (123421, 3) והפונקציה מחזירה 12321 ואז אני בודקת אם נוריד את הספרה הזאת נקבל פלינדרום. כמו כאן למשל. בבקשהההה תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עובד בוויזואל סטודיו 8. אני מעוניין שטקסטבוקס שאני גורר לא יראה את התווים הנכתבים אלה "*". מישהו מכיר את הפקודה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני קורא קובץ TXT בעזרת ifstream זה מגיע ללא רווחים או אנטרים הכל בשורה אחת איך אני עושה שזה יקרא הכל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר מלא זמן עובד אם מחשב? והייתי רוצה לדעת איך ליצור תוכנה פשוטה. אני לו כל כך מבין בזה אבל אולי יש איזה קודים ששמים או תוכנה שיוצרת לך את זה אפשר לדעת איך בעצם יוצרים תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, רוצה להכניס לאתר שאני בונה קורא RSS שיציג את ה-FEED בקופסת SCROLL. מצאתי משהו כזה אבל הוא לא תומך לי בעברית. http://widgets.cc/rss/scrollbox מכניס את ה-FEEDS הבאים למשל: http://www.globes.co.il/webservice/rss/rssfeeder.asmx/FeederNode?iID=585 http://www.ynet.co.il/Integration/StoryRss2.xml בראש האתר שלי יש את הקוד הבא: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="he" lang="he"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> איך אני גורם לזה לתמוך בעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחשוב על ייעול הקוד אימות התחברות שלי, אשמח להצעות ייעול / שיפור / אבטחה ולביקורת בונה. <?php ################################################################### ## Strating Sessions. ## ################################################################### session_start(); ################################################################### ## Set Cases For Functions. ## ################################################################### switch ($_GET['page']) { case 'login': login(); break; default: login(); break; } ##################…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL. mov al, 0 mov dl, 0 mov dh, 5eh cmp dx, 0 jnz end mov al, 1 end: . . . הקטע המוצע אינו נכון. א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון. ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון. ג. תקנו את התכנית. ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-