עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by יאיר ברוך,

בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ~שירה,

יש לי מחלקה A שאחד השדות שלה הוא רשימה המכילה אובייקטים ממחלקה B: public List<B> doclist; איך משתמשים בפונקציה Find כדי לחפש אם קיים אובייקט ברשימה? איך אני מכוונת דווקא לחיפוש בשדה מסוים (name) במחלקה B?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. להלן קטע קוד שורה 2 לרוב עפה ב exepation בטענה שאין תגובה מהשרת עבור רוב הלינקים שאני שם בפרמטר _url. (הלינקים תקינים ועובדים ידנית) מה ניתן לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by asafm,

אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alonezer,

אני רק התחלתי ללמוד ואני לא מבין איך לקמפל נגיד אני רוצה לעשות תוכנה כזאת: using System; public class CHello { public static int Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello World"); return 0; } } ואז שזה יופיע כתוכנה, מה אני צריך לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by znavot,

java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. ומחזירה שבע אם קלטה שלוש וההפך

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kEv,

הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by alex28,

שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lesForce,

שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bdoron,

הייתי שמח להסבר קצר מה זה sprite מה השימושים שלו ב XNA ? מתי בעצם אני אבחר להשתמש בsprite

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DevArea,

שלום לכולכם, DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה להכניס כמה קבצי CSV שיש לי לתוך קובץ אחד, ושכל CSV יהיה בתוך Sheet נפרד. (את הנתונים שלי אני יכול לארגן בכל מיני צורות), ככה שעם מישהו מכיר דרך כל שהיא שיגיד אני כבר אבצע את ההמרות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by skywalker13,

שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by יוסי 123,

היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ניר.,

מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה אני בונה אתר וכאשר אני משלב בטקסט עיברי טקסט אנגלי אז כל השורה זז ובאלגן ואי אפשר להבין מה כתוב . איך אני עושה שזה לא יזוז , הטקסט נכתב בדפי HTML בלי שום תוכנה .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ZuBi,

שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by stas4000,

אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם.. הבעיה היא כזו- אפיינתי STRUCT כלשהוא וכעת יש לי אחד כזה ב main. אני מעוניין להעביר פויינטר אליו לשיטות שונות, ונתקל בשגיאה מהקומפיילר. על רגל אחת - typedef struct samplePoint { ... int a; ... } point; void someFunction( point * p, ...) { p.a = ...; } אני מתכנת ב CodeBlocks + GCC. בנסיון לקמפל אני מקבל שגיאות כמו: |19|error: request for member '_dimension' in something not a structure or union| כאשר אתם יכולים לנחש שזהו אחד מהשדות של הנקודה. חותמת אותה פונקציה היא בדומה לזו שציינתי בדוגמה. אשמח להבין מה עשיתי פסול וכיצד בכל זאת ניתן לעשות זאת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eliom,

איך כותבים תוכנית הקולטת מספרים מהמשתמש ומציבה אותם במערך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי לכולם! אני בונה איזה תוכנה ב vb.net אשר תשלוף כמה נתונים מתוך תוכנת הפקסים של WINDOW XP . הבעיה היא שאני לא יודע איפה הנתונים הללו נמצאים. לא מצאתי שום DATABASE או משהו דומה. אני רוצה לשלוף למשל את מספר הפקס שממנו נשלח הפקס וכו". תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.