תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל הודעת שגיאה TypeError: 'int' object is not callable כשאני מנסה לטעון את הקוד הזה def welcome(name): print ('Hello' ,(name) ,'and welcome to the World of Games (WoG).\nHere you can find many cool games to play.') def load_game(): print ('1. Memory Game - a sequence of numbers will appear for 1 second and you have to guess it back\n2. Guess Game - guess a number and see if you chose like the computer\n3. Currency Roulette - try and guess the value of a random amount of USD…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
/' - - - תגובה אוחדה: - - - הוספתי את השאלה בקובץ טקסט פשוט הייתה פה בעיה עם הכתיבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש חבילת שפת עברית למערכת הפורומים Vbulletin? כל גרסא תתאים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם! אני בונה איזה תוכנה ב vb.net אשר תשלוף כמה נתונים מתוך תוכנת הפקסים של WINDOW XP . הבעיה היא שאני לא יודע איפה הנתונים הללו נמצאים. לא מצאתי שום DATABASE או משהו דומה. אני רוצה לשלוף למשל את מספר הפקס שממנו נשלח הפקס וכו". תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת מידע קטנה לארגון. המערכת תכלול אתר אינטרנט ומסד נתונים. האתר יכלול בין השאר טפסים, קריאה וכתיבה מתוך מס"ד נתונים ואיבוד ההמידע שיזון ע"י המשתמש באתר. יש לי ידע נרחב בOOP עיקר התכנות התבצע בJAVA ובניית אתרים בHTML. אני מתלבט באיזה שפת תכנות להשתמש כדי לקשר בין השניים? חשבתי להשתמש בJSP כי השפה זהה לJAVA. העניין שבגלל שהולך להיות שם קטע קוד לא פשוט אני חושש שאני אסתבך עם קימפול ודיבאגינג. באיזה שפה אתם הייתם ממלצים לי לבנות את האתר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-