תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחרוזת עם אנטרים אחריה. איך אפשר למחוק את השורות הריקות, שתהיה לי רק המחרוזת? (TRIM אינו עוזר) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
בתיעוד כתוב Format: SLL rd, rt, shamt Purpose: To left-shift a word by a fixed number of bits: SHAMT Description: GPR[rd] = GPR[rt] << shamt: The contents of the low-order 32-bit word of GPR rt are shifted left, inserting zeros into the emptied bits; the word result is placed in GPR rd. The bit-shift amount is specified by shamt כיוון שזה R TYPE ברור לי ששדה ה OP-CODE ( 6 ביטים משמאל אפסים) ראיתי בתיעוד שם שגם שדה ה FUNC אפסים-מדוע? איך יזהה את הוראה? כמו כן לא הבנתי את התהליך שהוא עושה, המטרה ברורה , להזיז שמאלה ולהוסיף אפסים במקום אך לא הבנתי את התהליך שמתואר כאן , מדוע RT ניכנס RD ומה זה בידיוק SHAMT (זו המילה שרוצים להזיז? גם כן איך יקודדו אותו ל 32 ביט בבינארי…
-
- 2 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר שאלות ותשובות מבגרויות משנים קודמות. השאלות שאני צריך זה רק מחלק ג של הבגרות(אני צריך רק שאלות על מערכים חד מימדים ועל לולאות..) חיפשתי כבר אבל אני מוצא רק את הטפסים של הבגרות ולא את התשובות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום איך אפשר לעשות חזקה של מספר ללא שימוש במתודה הנ"ל? ניסיתי את הקוד הבא, שנראה לי די הגיוני. var number=1*prompt("enter a number",""); var number1=1*prompt("hezka",""); var goal=number; count=0; while(count<=number1) { goal=goal*number; count=count+1; } alert(goal); אשמח אם תוכלו לעזור ולהכווין אותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני אתרים, אחד רגיל (HTML) ואחד מבוסס ג'ומלה. הבנתי שזה לא טוב שהאתר יהיה נגיש בכתובת גם עם WWW וגם בלי אז אני רוצה שהכתובת תהיה רק בלי WWW כלומר רק ככה: http://website.co.il איך עושים את זה? האם זו אותה דרך עבור אתר ה-HTML ועבור אתר הג'ומלה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסך שלי יש לי 2 שדות, ואני רוצה שברגע שאני אשנה את הערך בשדה א' יתעדכן לי הערך בשדה ב' יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש אתם אחלה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות פרמטרים שקיבלתי בכתובת? למשל, יש את הכתובת: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=FiApple/Blue/ ואני רוצה להפוך את זה ל- http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=helius/ יש פונ שעושה את זה בJS?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1- זמן ריצה של בניית עץ AVL מ N איברם במקרה הגרוע כתבתי שזה O (גדול ) של N LOG N נעשה לולאה על כל ה N איברים(שזה N ) בתוכה,צריך למצוא את המקום להכנסה שזה O (גדול ) של LOG N (כי רצים על הרמות אחרי ההכנסה(עדיין בלולאה) צריך לבדוק אם צריך לעשות גלגול -וזה גם O (גדול ) של LOG N ואז אם צריך גלגול זה O של 1 כי זהמספר פעולות קבוע סה"כ יוצא O(גדול ) של N LOG N קיבלתי על זה תשובה חלקית מדוע? האם זה לא נכון? שאלה 2- אם יש מערך שבנוי בצורת ערמת מקסימום בעל N מספרים כלשהם,יכול להיות שיש אלגוריתם למיון שזמן ריצה שלו הוא O (גדול) של N ? טענתי שלא יכול להיות , כי האלגוריתמים למיון ליניארי (דליים,בסיס וכו') הם רק כאשר יש לי טווח סופי של מספרים וכדומה, אבל כאשר יש N איברים …
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי איזה קוד לסכום מספרים דו-ספרתיים ויש לי איזו בעיה כי הוא לא מראה לי את הסכום הנכון. הנה הקוד: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA A DW 0 B DW 0 PStr DB 13,10,'Enter 2 digit number:',13,10,'$' RStr DB 13,10,' + : ',13,10,'$' Ten DW 10 ; .CODE MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV A,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[2],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 MUL Ten MOV A,AX MOV AX,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[3],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 ADD AX,A MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV B,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[5],AL SUB …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אני מפתח אפליקציה ב-Java שמקבלת מספר כלשהו וממירה אותו ל-4. עד עכשיו השתמשתי באנגלית, אבל אני מעוניין להפעיל את אותו האלגוריתם גם על מילים בעברית. אני צריך אלגוריתם שממיר מספרים למילים בעברית. לדוגמא: 15,615 = חמישה-עשר אלף, שש מאות וחמישה-עשר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב! לעבודה חדשה- ארי צריך ללמוד איך משתמשים בצורה מקצועית בAccess. חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי מדריכים מ2003 בממוצע... אשמח מאוד מאוד לעזרה בחומרי לימוד. ממש תודה, המשך לילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגשה ואני צריך לחבר בין מסד נתונים פשוט שבניתי באקסס לעמוד שאני בונה ב-asp.net ואחרי שאני אגדיר את החיבור אני צריך לדוגמא להזין נתונים בכל מיני TXTBOX ושהם יקלטו לאותו מסד נתונים, שגם בזה אני אובד עצות, אודה לכם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי מה קורה בניתי תוכנה בפסקל שברגע שמפעילים אותה אז היא אמורה לבקש סיסמה ואם הסיסמה נכון אז לצאת מהתוכנית אבל אם היא לא נכונה אז לרשום שהסיסמה לא נכונה ולבקש שוב פעם סיסמה עד שהסיסמה הנכונה תוכנס ויש לי בעיה בקימפול זה רושם ERROR IN STATMENT הינה הקוד var yxy:longint; begin write('enter the password: '); readln(yxy); if yxy = 1000 then begin writeln('this is the right password'); end else begin writeln('this is the wrong password'); readln; end; var xyx:longint begin repeat writeln('access denied',xyx); xyx:=1000; until xyx=1000; end.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב סיימתי ללמוד C בהצלחה בעזרת ספר לימוד(ללמוד C ) אני כרגע יודע די טוב את השפה וחשבתי להתקדם לעבר ++C על איזה ספר אתם ממליצים???? אני כרגע חושב על ++C סדנת לימוד בגלל שהספר לשפת C שקראתי היה של אותו המחבר -יואב נתיב- וההסברים שלו מאוד טובים. אז על מה אתם ממליצים????????
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעסק טיפה עם JAVA ונתקעתי בבעיה מצחיקה. לפי גוגל, יש איזה 5 דרכים בערך לשלוט על מספר הספרות אחרי הנקודה (קרי: לעצב את הפלט) מנסיונכם, מה השיטה הכי קלה ונוחה? אני רוצה לעצב את הפלט של מספר משתנים, ולהציג בכל אחד אורך שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, אני סיימתי ללמוד ג'אווה לאחרונה (מתוך ספרים), ואני שולט לדעתי טוב בשפה, אני מחפש אתר כל שהוא שיש לו מאגר שאלות+תשובות, שאותם אני יוכל לתרגל. עדיפות לעברית כמובן, אבל גם באנגלית זה מעולה. תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-