תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה הבעיה אני מנסה להוסיף אנשים למסד נתונים ואני לא מצליח <body bgcolor="E5E5E5"> <% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use,email,pass3,date use=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") %> הוא אומר לי Microsoft JET Database Engine (0x80040E10) ??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים. /p/game.asp, line 14
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד בחברת הייטק בתור בודק והתחלתי ללמוד לאחרונה C#. אני מעוניין להתחיל ולכתוב כל מיני סקריפטים שקשורים לעבודה שלי ב-C# והשאלה שלי היא איך אני יכול להריץ את אותם סקריפטים ? (העבודה שלי כולה בסביבת WINDWS) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חיברתי את הארדואינו נאנו שקיבלתי או יותר נכון את הסטריפ לדים לרגל מספר 2 חיברתי גם את הGND מהארדואינו לסטריפ לדים ומהסטריפ , למקור מתח (5V ) חיברתי כמובן את הלדים גם למקור מתח של 5 החץ בכוון הנכון עכשיו אני מעתיק תוכנה רושם לה רגל 2 במקום 7 שהיה במקור ורושם 30 לדים כמו שיש , במקום 60 ומקבל הודעת שגיאה כזאתי , אחרי 10 נסיונות , הוא לא מצליח להעתיק את זה לארדואינו Arduino:1.8.13 (Windows Store 1.8.39.0) (Windows 10), לוח:"Arduino Nano, ATmega328P" In file included from C:\Users\אבירם אוחנה\Desktop\sketch_jul03a\sketch_jul03a\sketch_jul03a.ino:1:0: C:\Users\���…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במסגרת פרויקט גמר הנדסאי שלי בחרתי לכתוב תכנת שיתוף קבצים בסגנון Napster. כל משתמש יגדיר תיקיית שיתוף שאת כל הקבצים בה יוכלו להוריד ממנו משתמשים אחרים, והמשתמש עצמו יוכל להוריד קבצים שנמצאים בתיקיות שיתוף של משתמשים אחרים. את הקבצים ימצאו באמצעות חיפוש לפי שם. המודל שחשבתי עליו בנתיים הוא מחשב שרת אחד שיאחסן אינדקס פרטים על כל הקבצים הזמינים כרגע להורדה(שם, מספר IP של המחשב שאליו הקובץ שייך, והמיקום של תיקיית השיתוף במחשב זה). באמצעות האינדקס יוכלו משתמשים אחרים לחפש קבצים שהם רוצים להוריד מבלי לחפש בנפרד בכל מחשב אחר אלה רק דרך השרת(בדומה לNapster). דרך המימוש היחידה שאני מכיר כרגע זה באמצעות Socket-ים. אז אם למישהו יש עצות, חומרי למידה, אתרים טובים שאני יכל להעזר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני עובד בוויזואל סטודיו 8. אני מעוניין שטקסטבוקס שאני גורר לא יראה את התווים הנכתבים אלה "*". מישהו מכיר את הפקודה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... זאת הפעם הראשונה שאני פונה לעזרה פה בפורום...פשוט אני התייאשתי... אני הסתדרתי עם שאר הפונקציות של הרשימה...ועם שתיים נתקעתי... לפי הממשק של הרשימה הפונקציות מוגדרות כך: הוצא מרשימה (L, p) - פעולה המוציאה מן הרשימה L את האיבר הנמצא בה במקום p. לאחר ההוצאה נמצא במקום p האיבר שהיה עוקב לזה שהוצא מהרשימה. אחזר מרשימה (L, p) - פעולה המחזירה את האיבר הנמצא במקום p ברשימה. *ההנחות הן שהרשימה לא ריקה, והמקום p קיים ברשימה. הרשימה שלי מוגדרת כך: struct list { int num; list *next }; list *head; אני יודעת שזה די ארוך, אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איבר במערך המקושר הוא struct node // structure of a node for a list { car members_car; //àåáé÷è øëá member members_info; //àåáé÷è çáø îåòãåï node* next; // pointer to an object node }; אבל מה אני צריך לעשות כשהוא אומר לי לעשות initialize לmembers_car ולmembers_info ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי החלטתי לנצל את ימי הקורונה העליזים כדי ללמוד קצת SQL מצרף פה קוד לבסיס נתונים, אשמח לדעת מה התקלה בצירוף הפקודה : max(address_id) מצרף את כל הסינטקס: select * from customer ;(where first_name like 'E%' and address_id<500 and max(address_id תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו בבקשה יודע איך אני שולחת לפונקציה מספר ואינדקס ככה שספרת היחידות מייצגת את האינדקס 1 וכך הלאה... והפונקציה מחזירה לי את המספר ללא הספרה במיקום האינדקס. אני צריכה לעשות את זה ללא מערכים. למשל אני שולחת לפונקציה (123421, 3) והפונקציה מחזירה 12321 ואז אני בודקת אם נוריד את הספרה הזאת נקבל פלינדרום. כמו כאן למשל. בבקשהההה תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני קורא קובץ TXT בעזרת ifstream זה מגיע ללא רווחים או אנטרים הכל בשורה אחת איך אני עושה שזה יקרא הכל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדפסת מספרי ז'רמן (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99_%D7%96'%D7%A8%D7%9E%D7%9F). התוכנית אמורה לקבל שני מספרים ולהדפיס את מספרי ז'רמן בטווח התוכנית שכתבתי עוברת קומפילציה. הערכים שהכנסתי הם 1 ו 23 כשעקבתי באמצעות הדיבאגר על ריצת התוכנית משום מה הוא נתקע לי בלולאת ה for על הערך 13. [color=rgb(51, 51, 51)][font=lucida grande][size=13px]#include <stdio.h> void main(){ int num1,num2,i,temp1=0,temp2=0; printf("enter two numbers:"); scanf("%d%d",&num1,&num2); if(num1<num2){ for(i=num1;i<=num2;i++){ temp1=2; while(temp1<i/2){ if(i%temp1==0) break; else temp1++; if(temp1==(i/2-1)){ temp1=2; temp2=(i*2+1); …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך אני כותב תוכנית כזו? הדרכים שחשבתי לא יעילות ואני מגיע איתם למבוי סתום. התוכנית המקורית אמורה לקבל משפט ממחרוזת ולהציג בטבלה שמחולקת ל26 עמודות (כמספר האלפאבית) ושורות כמספר המילים את המקומות בהם מופיעה האות בכל מילה. לדוגמא: עבור המשפט "I did " אני אמור לקבל את הטבלה הבאה a b c d e f g h i g k l m.... 1 2 13 כלומר האות I מופיעה במילה הראשונה במקום הראשון ובמילה השניה במקום השני ואילו האות D מופיעה במילה השניה (שורה שניה) במקום הראשון והשלישי לכן חשבתי לפרק את המשפט למילים ולטפל בכל מילה בניפרד, כל הצעה לכיוון כתיבת תוכנית תתקבל בברכה (האותיות לא אמורות להיות מודפסות אלא רק טבלת מספרים)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה משיגים את זה ? מה שיש באתר של מייקרוסופט זו הפצה מוגבלת או חלקית ? אני צריך להתכונן על ויזואל בייסיק לראיון של בדיקות תוכנה. מספיק שאני אחזור דרך האקסל ? או דרך ה QTP מי שמכיר את זה? עכשיו אני לא נגעתי בויזאל בייסיק שנים..מאז התיכון. עד לאיזה רמה לדעתכם אני צריך להתכונן בראיון של בדיקות תוכנה ? מספיק שאני אדע להריץ לולאה שמדפיסה את כל המספרים האי זוגיים מ1 ועד 20 ? כמה אני יכול להספיק להתכונן ב4 ימים ? בתיכון ידעתי לכתוב משחק כזה שמזיז כדור וכדומה וכבר שכחתי. אותה שאלה בקשר ל sql ...הם רוצים לדעת שאני יודע קוד בסיסי ושאילתות אז עד איזו רמה מתכוננים ? למישהו יש עצות טיפים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-