עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי לפנות לפה מפני שאני משער שאמצא פה אמצא כמה אנשים שמתמחים ב-SQL Injections. ברשותי אתר שלאחרונה נפרץ כמה וכמה פעמים באמצעות השיטה (למרות שאני בטוח שחסמתי את כול הפירצות האפשריות). אני צריך עזרה מאדם שמתמחה יותר בתחום ויוכל לעזור לי לזהות את הפירצות שנותרו, אציין כי אין תמורה - עזרה זו חשובה לי ואני זקוק לה בהקדם האפשרי ביותר! אנא פנו אליי בפרטי תודה, שי.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. למתן תמיכה\עזרה בכתיבת עבודת גמר ידע מעמיק בvb - בסביבת Visual Studio 2005 תמורת תשלום כמובן.(אזור חיפה קריות עמקים) danikgl@gmail.com

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by Nahum2,

אני צריך בQUERY לבדוק אילו שורות מקיימות תנאי מסויים , לשנות את הערך של שדה מסויים באותן שורות ולהחזיר את השורות הנל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש אנשים ששולטים ב C# XNA ו HLSL כרגע בעיקר בשביל עזרה טכנית. אבל בכוונתי לפתח MMORPG קטן לאחר שאסיים לעכל את הנושאים. ואשמח לשותפים למעשה. יש לכם משהו שלילי להגיד? אל תגיבו!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום רב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי? (כי יכול להיות שבזיכרון קיים איזשהוא תהליך שגורם לו להיעצר במקום ספציפי בגלל הדריסה) תודה רבה מראש!!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shayh,

היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by card,

אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה על דרך ל"תפוס" חבילות בשכבה 2 של מודל OSI, והייהת תשובה טובה מאוד של דובי זובי שאמר שאפשר לעשות את זה על ידי כתיבת FILTER DRIVER. אני רוצה להרחיב את הרעיון (על מנת ללמוד) ובאמת לכתוב אחד כזה. כלומר לכתוב משהוא דומה לספרייה WINPCAP ולאפשר לתקשר עם כרטיס הרשת ולקבל ממנו מידע (במקרה שלי את החבילות שעוברות ברשת). האם אתם מכירים אתרים עם מידע בנושא? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by robicon,

רציתי לדעת מה השיטות שלכם כאשר אתם מקבלים קוד ונשאלים מה הוא עושה. או יותר נכון כיצד אתם מריצים את הקוד על דף ? ךדוגמא קוד public class IntVector { private int []_arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector(int size) { _arr= new int[size]; } public int what () { int m =_arr[0]; for (int i=0; i<_arr.length; i++) for (int j=i; j<_arr.length; j++) { int s=_arr[i]; for (int k=i+1; k<=j; k++) s += _arr[k]; if (s > m) m=s; } return m; }

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…

13. Started by יואב גולדהורן,

משום מה תמיד אחרי אחת וחצי אני מקבל מוזה לתכנות. WTF... טוב אז זה המצב: יש לי משחק איקס-עיגול בסיסי (הכנה לדבר האמיתי - משחק 'צוללות', אבל עד אז אני עוד צריך לשכלל את "יכולות" ה-swing שלי). יש לי את כל המתודות והתוכנה והכל עובד טיפ-טופ. אפשר, כעיקרון, להריץ משחק שלם בין שני שחקנים אנושיים (בתנאי ששניהם על אותו מחשב, זה עוד בקונסול). רציתי לבנות מצב משחק של המשתמש VS המחשב. גיליתי שאני לא הכי מבין בזה. הכנתי מצב-ביניים שהמחשב בוחר משבצת פנויה ראנדומלית. sucks כי השכנה בת השמונה שלי יכולה לנצח את המחשב בלי בעיות. אני עכשיו צריך להכין AI... כלומר, לגרום למחשב לזהות רצפים אפשריים, כך שהמחשב יוכל למלא לעצמו רצף ולחסום רצפים של השחקן. אחרי זה אני אחשוב אם כדאי לפתח אלגוריתם שימ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יותר נכון להגיד שאני לא יודע: ;D אני מצליח לעשות פעולות כפל וחילוק כמו שצריך אבל אפילו פעולת חיבור פשוטה אני לא מצליח לעשות. אני משתגע!!! כתבתי את השורה הבאה: Me.txtRe.Value = Me.txtBbase.Value + Me.txtR.Value אם נאמר בתא הראשון יש 30 ובתא השני יש 5. הוא אמור לתת לי 35 כפי שאתם יכולים לעשות בעצמכם. אבל הוא נותן לי 305 במקום לחבר את הספרות כמספרים הוא מחבר אותם כתווים. מה עושים?! תודה, ניר. PS אם זה קשור אני משתמש ב-VB שב-access

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by lidorkalfa,

אהלן, אני משתמש במערכת opencart והכנתי אתר מראה לZAP על פי הדרישות שלהם על מנת שהם יקראו את המוצרים מהאתר כמו שצריך.. הבעיה היא שהדף לא מוצג כמו שצריך ואין לי מושג למה, ניסיתי כל דבר אפשר וזה פשוט לא מסתדר :\ זו הכתובת: http://www.hd1.co.il/index.php?route=zapindex וזה הקוד: public function plainText($description){ $description = strip_tags(html_entity_decode($description)); $description = str_replace(' ', ' ', $description); $description = str_replace('"', '"', $description ); $description = str_replace("'", ''', $description ); $description = str_replace('<', '<', $description ); $description = str_replace('>', '>', $description ); $descrip…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by mimig,

בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by harap,

שלום, שאלה - התקן HDLC שמחובר למחשב דרך USB ואפליצקייה במחשב מתקשרת עם ההתקן דרך פורט מסויים. 1. האם ניתן להשתמש באותו פורט לאפליצקייה אחרת? 2. האם ניתן להאזין לפורט הנ"ל? 3. במידה וכן איך ממשים את זה ב - C# תודה לעונים. חשוב לי מאוד לפרוייקט.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by AreaDooM,

אממ חשבתי על איך MALLOC בC מקצה את הזיכרון בקריאה ואיך יודעים שקטע מסויים פנוי למשל במקרה כזה: לX מקצים 64B לYמקצים 256B עושים FREE לX ואז רוצים להקצות Z 64 איך MALLOC יודע למצא את ה64 בטים בהתחלה אם בכלל. תודה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sir f,

חשבתי על זה, ולעשות תוכנת שח טובה זה אמור להיות ממש קשה לא? ז"א המחשב צריך לזהות כל פעם את מצב הלוח ולבדוק איך לשפר את מצב הלוח לטובתו וזה נשמע לי די קשה...(לפחות בתור מתחיל :'() ושאלה נוספת, זה לא רלוונטי לי כרגע אבל אני סקרן, האם תוכנת שח טובה תהיה טובה לפרוייקט של 10 יח' לבגרות במחשבים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yossi21,

שייכים ל- HTML או CSS?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם c++ היא שפה קשה והאם כדאי ללמוד אותה (גם האם יש עבודה בתחום) תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים