עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by אתי :),

שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by e.s,

הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ultrAslan,

שלום לכל חברי הפורום . אני בשלבי הקמת "אתר פורום", ובדיוק נתקלתי בפורומים המוכנים שניתן לבנות דרך ה- PHPbb, הבנתי שניתן להקים פורום בקלות ע"י PHPBB ואני אשמח מאוד אם תמליצו לי על מדריך מסוים שידריך אותי בדיוק כיצד להתקין את המערכת הזו . יש להבין שאני רוצה רק פורום, ולא מערכת של בניית אתר . האתר שאני עומד לבנות יהיה אך ורק אתר פורום ככה שהגושלים יכניסו את כתובת האתר הם ישר יופנו לפורום . מאיכן עלי להתחיל ? אשמח מאוד להצעות , בנוגע לבניית פורומים . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by zZOROo,

אני פוול זמן לא נגעתי בתיכנות ושחכתי כמה מהפקודות אז אני צריך פקודה בPHP שמה שהי תעשה אני אכניס לה מחרוזת ומספר והיא תחתוך את המחרוזת מהמספר וקדימה למשל $str = 123\456 אני אכניס לו 3 ומה שישאר זה 456 או משהו דומה ועוד פקודה יותר קשה היא תגיד לי מתי נכנס משהו לבסיס נתונים (כאילו מתעדקן או שהכניסו משהו)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, לפעמים רוצים לגלוש קצת בפרטיות בלי שאתר X ידע שהגעתי אליו מאתר Y. לשם כך, קמו כל האתרים בסגנון anonym.to. הבעיה - כולם (לפחות אלו שאני מכיר) לא עובדים בכרום. לצורך הבדיקה מצאתי אתר שמציג כל מיני נתונים שהוא "שואב" מהדפדפן באמצעות JavaScript, בניהם המפנה. http://www.rawdc.org/web/showInfo.html אם תכנסו אליו דרך אתר שמתיימר להסיר את המפנה (referrer) דרך הדפדפן כרום, תראו שלא כך קורה. האתרים אותם ניסיתי: http://www.hidemyass.com/anonymous-referrer http://href.li http://www.redirect.am http://anonym.to/en.html בכולם כתובת המפנה עדיין נשארת בדפדפן כרום (בדקתי בפיירפוקס ואינטרנט אקספלורר ושם דווקא עובד). אז..יש למישהו פתרון קסם לדפדפן כרום? (ללא שינוי הגדרות …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by אורטל אסרף,

קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית

9. Started by Amit_S,

שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי קוד לשליחת דואר בPHP. כרגע הקוד בודק האם הוזנו כל שדות החובה ואם לא הוא מעביר לעמוד ERROR כללי. אשמח אם מישהו יוכל לשנות את הקוד כך שבמידה ולא הוזן מידע לשדה שהוא חובה יופיע טקסט אדום שיתריע על כך. contact.php <?php // get posted data into local variables $Email = Trim(stripslashes($_POST['Email'])); $EmailTo = "EMAIL@SERVER.COM"; $Subject = "AOS contact form"; $FirstName = Trim(stripslashes($_POST['FirstName'])); $LastName = Trim(stripslashes($_POST['LastName'])); $Company = Trim(stripslashes($_POST['Company'])); $Street = Trim(stripslashes($_POST['Street'])); $City = Trim(stripslashes($_POST['City'])); $State = Trim(stripslashes($_POST['State']));…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nir007,

אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by quantum03,

כחלק מתרגיל , המטרה שלי היא : עליך לבנות מערכת אשר קולטת מן המשתמש מילים. לצורך הפסקת קלט המילים, יכניס המשתמש את המילה STOP. לאחר מכן, יתבקש המשתמש להכניס מילה לחיפוש. באם המילה לא קיימת (לא הוכנסה בחלק הראשון) יודפס: did not find word באם המילה קיימת יש להדפיס שתי הודעות (אינדקס מתחיל ב-0): את מיקום המילה ברשימה (לפי סדר הקלט המקורי של המשתמש): found word in list at index <index> את מיקום המילה במילון (מילון אשר נוצר ע"י המילים אשר הכניס המשתמש בחלק הראשון) found word in sorted list at index <index> זה מה שכתבתי עד עכשיו: h1=[] word=raw_input ("enter word into dictionary\n") while word!="stop": h1.append (word) word=raw_input ("enter word into …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by evyatar813,

אהלן... הייתי צריך לעשות ביטוי רגולרי שיגלה לי שהקלט הוא מספרים בלבד. ניסיתי ככה: preg_match(#^[0-9]$#, $var) ... זה נתן true למספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 ו- 9 .. אבל ב- 10 11 12 13 וכן הלאה זה פתאום זורק false.. אז בסוף עברתי להשתמש ב- is_numeric אבל עדיין מישהו יכול להסביר לי למה הפרג מאצ' לא עבד לי טוב?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ronen062013,

אם אופרטורים ++ ואפילו && קודמים ל || אז למה בתכנית הבאה הביטויים סביב && כלל לא רצים והתשובה מתקבלת רק מאגף שמאל של הביטוי הארוך? int i=2, j=2, k=2, m; m = ++i || ++j&&++k; printf("%d %d %d %d", i, j, k ,m); /*answer: 3 2 2 1 */

15. Started by orninyo,

שלום יש לי תמונה בפינה הימנית העליונה מתחתיה יש לי DIV המוגדר בCSS כך: div#buttons { position:absolute; margin-top:70px; margin-right:15px; } הכל עובד טוב חוץ מהשורה השלישית בFF זה עובד תקין והmargin הוא 15px מקצה העמוד (מתחת לתמונה) אך בIE הmargin מתחיל החל מקצה השמאלי של התמונה (מתחת לתמונה) איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by orlupo,

האם התו "n\" הוא אמור להוריד שורה כאשר אני משתמש ב-echo ב-PHP? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. Started by arielman22,

אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון גרפי בסי שארפ, המחשבון אמור להציג את כל סוגי הפונקציות לפני כן בנינו מחשבון מדעי שמחשב כבר את כל סוגי הפונקציות אשמח לטיפים ועצות כיצד להתחיל עם עניין המחשבון הגרפי מפני שכרגע אין לי שום מושג איך להתחיל תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bug2000,

אני לומד פסקל בבית ספר ורציתי לשאול מה זה ואיך משתמשים בזה כי אני רוצה לדעת יותר מהכיתה שלי :saint:

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by nahoom,

מה זה שפת סף? מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by lsdreamm,

שאומרים תיכנות ב C++ Real Time Embedded (אני יודע מה זה תיכנות real time) למה מתכוונים? איך נראה סינטקס של תיכנות בC++ של real time? עם מה עובדים?עם threads?מה מיוחד בתיכנות מהסוג הזה ואם יש איזה קוד לדוגמא של תיכנות real time למישהו אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by moo2004,

היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. Started by dani159753,

היי,קיבלנו היום תרגיל בjava לשיעורי בית.את התרגיל צריך לפתור עד לרמה של מחרוזות(לא כולל,אלה אם זה ממש מקל את העבודה). שברתי תראש בשאלה הגעתי למסקנה שהמסגרת הכללית תמיד תהיה 6*n+1 ומשם הלכתי לאיבוד אשמח לכל עזרה (גם אם זה סתם לתת כיוון) זאת השאלה: כתבו תוכנית אשר קולטת מהמשתמש מספר טבעי n>0 ומדפיסה למסך n מסגרות של כוכביות ,אחת בתוך השנייה, ובמרכז המסגרת הפנימית ביותר תודפס האות X שתורכב מ 4*n+1 כוכביות. דוגמא בתמונה המצורפת. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.