תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד עכשיו על פרויקט שבמסגרתו אני צריך לבצע Localization ופשוט לא הולך לי... אני עובד על זה כבר שבוע, ניסיתי מדריכים באינטרנט, ניסיתי דוגמא שהמרצה שלח לי וכלום! יש מצב שמישהו יכול לכתוב לי בסעיפים שלבים לביצוע? בעיקרון אני מנסה לשים DropDownList בתוך ה- Master Page ושהוא ישלוט על השפה בתוך ה- Content Page. יכול להיות שאני לא מגדיר נכון את ה Content Page שלי? מה שאני עושה זה לחיצה ימנית על ה- Master Page ואז אני בוחר ב- Add Content Page, יש משהו שאני מפספס? טוב בקיצור באמת אני ישמח אם מישהו יוכל לכתוב לי לפי סעיפים את השלבים לביצוע. זה דיי דחוף להגשה ביום ראשון (14/8/2011). תודה ושבת שלום לכל העוזרים... עדכון: הסתדרתי בסוף... תודה בכל מקרה, שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי להגיש למחר עבודה ואני יושב שעות ולא מצליח כלום יש לי דרך לפתרון אבל אין לי מושג איך לכתוב את זה. האם מישהו יכול לעזור לי שיכתוב ואני ארשום את התרגיל והדרך לפתרון, אני לא רוצה שתנסו ללמד אותי אין לי זמן לזה העבודה למחר. זה חומר דיי בסיסי. המטרה היא לבדוק תקינות של 2 תאריכים כולל 29 לפברואר פעם ב4 לא כולל מאות חוץ מה 400 ולחשב את הפרש הימים בניהם הם חייבים להיות באותה שנה. תודה מראש ערן..בבקשה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קלט - הכנס מספר (במילימטרים ) ומוציאים פלט כך ק"מ : מטרים : סנטימטר : מילימטר : תודה לעונים . כלומר ק"מ + מטרים +סנטי + מילי = לקלט שהוכנס
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, יש לי דף המציג רשומות מטבלה בעלת 1500 רשומות במסד הנתונים. אמנם הדף מחלק את הצגת הרשומות לתת- עמודים (יש שימוש ב-limit), אני לא מצליח להקטין את תפיסת התעבורה שלו! ככה נראה משפט ה-SQL: $limit1 = ($PageNum - 1) * $NumOfRecInPage; $limit2 = $NumOfRecInPage; $sql=mysql_query("select {FIELDS} from {TABLE} limit $limit1, $limit2"); while ($record = mysql_fetch_array($sql)) {FIELDS_DISPLAY} ניסיתי: - להקטין את מספר הרשומות המוצגות בדף. - להשמיט שדות מהתצוגה (וממשפט ה-SQL מן הסתם). - לראות מה עשו ב-phpBB (רק אני לא מבין 85% ממה שכתוב שם?!). - לשאול עמיתים העובדים בשפות אחרות (ASP לדוגמא). את הדף אתם יכולים לראות בכתובת: www.subscenter.com/subs/list.php?l…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאני (לדוגמה) יכניס מספר והתוכנה תגיד לי שזה גדול... אז אני לא רוצה שאני יכניס מספר ואז התוכנה תגמר אני רוצה להמשיך להכניס מספרים אז איך עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לעביר מטריצה לתוך רשימה מקושרת הנה הקוד: typedef struct mode { char brd[3][3]; int scor; struct Modes *next; }Modes; Modes *add(Modes *head,char bord[3][3],int point) { Modes *new_mode; new_mode = (Modes*) malloc(sizeof(Modes)); new_mode->brd = bord; new_mode->scor = point; new_mode->next = head; return new_mode; } וכשאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה : error C2106: '=' : left operand must be l-value יש למישהוא מושג ? תודה רבה מראש :-)
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי את הסקריפט הנ"ל <html> <center><script type="text/javascript"> var hex = 255; var Strings = new Array("Loading game files...", "Unwelding Boxes...", "Breaking Addons...", "Stuffing Ragdolls...", "Unreticulating Splines...", "Feeding Birds...", "Growing Watermelons...", "Mowing Grass...", "Plastering Walls...", "Inflating Balloons...", "Charging Toolgun...") ; var Count = -1; var Timer; var ID = "Div"; function Freeze() { hex = 0; document.getElementById(ID).style.color = "rgb(" hex "," hex "," hex ")"; var Links = document.getElementById(ID).getElementsByTagName("a"); for (var i = 0; i < …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
יש לי אתר בטריפוד שהוא תומך ב PHP ובו MYSQL ואני רוצה להוסיף את הפורום של IBHEB ואני לא מבין בגרוש את ההוראות שלהם . אני מעלה FTP עם WINCOMMNDER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עניתי על השאלה ה1 אך שאר הסעיפים לא ברורים לי ,אשמח לעזרה. http://www.f2h.co.il/959573604 לגבי א -ג לא ידעתי איך להתחיל . תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני לפני פרויקט כהמשימה היא לשלב בין תחומי הגיימיניג לתחום האתרים זאת אומרת אני צריך שממשק גיימינג מלא יעבוד לי על אתר (לדוגמא GTA שניתן לשחק ישירות על האתר וכדו' רק שהמשחק הוא יהיה פיתוח עצמאי שלי) למתכנת באיזה שפה אני אמור לפנות מכיוון שמונחים פה שני אלמנטים ואני צריך שיחברו אותם, או שבכלל עליי לבנות את פלטפורמת המשחק ואז לגשת למתכנת WEB שיתאים אותם לאתר. והאם זה אפשרי בכלל. תודה והמשך יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-