תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג אם קיים דיבאגר קצת יותר נוח מה Turbo-Debugger של Borland? משום מה אצלי הוא מסרב להפתח על כל המסך
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מילאתי באג ריפורט וזה confirmed issue. חשבתי לדווח גם כאן למקרה שמישהו יתקל בבעיה. הבעיה חלה גם בגרסת הבטא האחרונה של כרום ולא תאפשר לכם לבצע שינויי CSS דרך הדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שפה הכי טובה למשוך ממשחק נתונים וkernel bypass אפשר לעשות את זה טוב גם פייטון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה הסביבת עבודה שלכם שאיתה אתם בונים אתרים או מתכנתים בכללי אני בונה אתרים עם NOTEPAD++ לדעתי הכי נוח ומספיק בשביל הכל עם אני רוצה לשלב צד שרת אני משתמש בשרת ביתי בעזרת WAMP
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נתקלתי בהרבה מיקרים בו אנשים אומרים לי מה היא הדרך הנכונה לרשום CSS בתוך דף HTML ולכן פתחתי את הדיון הזה לכולכם בתקווה שבאמת תעזור לי להבין מה היא הדרך הנכונה הבנתי שעדיף לרשום את הselectors בקובץ external file ולא בצורה של inline style אחרי קריאה של מאמר הבנתי למה, מה שכן, אם למשל אני יוצר כפתור בגודל מסוים ואת הכפתור הזה אני רוצה למקם בתוך DIV אז מבחינת הגודל והצורה שלו באמת אפשר להשתמש בסלקטור מסוג CLASS אבל בו לא נשכח שאני רוצה למקם בתוך הDIV כל כפתור במקום שונה אז הפתרון שלפי הבנתי הוא לרשום את הגודל של הכפתור בקובץ נפרד ואז להשתמש בו כCLASS באותו אלמנט שאני רוצה , ולהוסיף לאותו אלמנט inline css שמגדיר לו את המיקום המדוייק אני צודק? איך אתם בעבודה שלכם מציבים אובייקט…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות פרויקט משל עצמי, רק בשביל לצבור נסיון , מאחר ואין לי איזה מדריך הייתי רוצה לדעת אם אני עושה הכל לפי המקובל, אז אני ארשום דברים שעשיתי ואתם תעבירו ביקורת האם זאת הדרך המקובלת בתעשיה.. 1. אז נתחיל עם sql server, יצרתי DB שמכיל מספר טבלאות עם קשרים בניהם.. 2. יצרתי דף login שמרכיב סיסמה ואימל... שלמעשה ברגע לחיצת לחצן הלוגין הוא בעצם ניגש לDB בודק את הסיסמה והאימל ובהתאם להרשאה שלו אני שולח אותו לדף מסויים זה הקוד : protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { if (Request.HttpMethod == "POST") { _IsValid = false; SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב למעשה למדתי c c++ ו vb6 שפת c# למדתי די מלמעלה אבל שאר השפות אני ממש חזק בכל אופן אני יודע שפה בפורום לא בדיוק מעריכים את השפת vb6 אני מסכים היא קצת מיושנת אבל היכולות שלה לפי דעתי חזקים מאד רק צריך לדעת איך מה בדיוק יש ב c# שאין ב vb6 ואגב אני מדבר למי שיודע את שפת c# ו vb6 קח שיוכל להגיד מדיוק ולא מהשארות אגב ב vb6 אני יכול לבנות כל תוכנה שאני רק רוצה (ואפי' תוכנות לפלאפונים למי שלא מאמין וגם תוכנות של הנדסאות אלקטורניקה דהיינו תוכנה שמדליקה מנורה חיצונית וכדו')
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לראשונה לפרסם תוכנית שעשיתי. בשפת C#. מדובר בתוכנית נחמדה שנועדה בעיקרה, להקל על המשתמש להוריד ולהתקין את התוכנות הנחוצות למחשב [מי לא נצרך לזה אחרי פרמוט וכדו'..] + תוכנות שמתחילה היו לשימושי ושמתי אותם גם ברשימה שאולי יהיו לתועלת השאר. הנקודה העיקרית בתוכנית, זה הפשטות והקלות להוריד ולהתקין , אפילו כמה תוכנות בבת אחת. כמו כן, לתוכנית אפשרות להתעדכן אם אני מחליט להוסיף עוד תוכניות לרשימה. אז אין צורך בשום עדכון חיצוני רק בכפתור בתוכנה [שמוריד קובץ טקסט זמני], ואז הרשימה מעדכנת תוכניות חדשות לרשימה או גרסאות חדשות לתוכנה. אשמח לחוות דעת, הערות, הארות, כל דבר. יניב. צילום מסך של התוכנית: להורדה: הורדה+סיקור ב SorceForge : לינק הורדה ישירה : לינק
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע חברה? רציתי להתייעץ איתכם על איזה מערכת הכי מתאימה להעלות לאתר לעמותה. "לוחמים ללא גבולות" למי ששמע.. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הכי נוח ומקצועי לעבוד איתו. wordpress joomla וכל זה.. אשמח להתייחסות, תודה ואחלה יום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מהי הפקודה לדירוג מטריצה במטלב ? הכוונה היא מהי הפקודה לדירוג רגיל ומהי הפקודה לדירוג קנוני? תודה
-
- 2 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום! ישלי פרויקט מהאוניברסיטה, ויש בו שימוש רב במצביעים...ופתאום התכנית החלה לעבוד לא טוב ואחרי הרבה זמן של חיפוש בעיות הבנתי שזה בעיה של דריסת זיכרון ואז גם ראיתי שהvisual studio מסמן לי סיכונים בירוק בהרבה מקומות אני חייב להגיש ואני לא יודע מה לעשות בבקשה אם מישהו יכול לומר לי איך לטפל בבעיה הוא יעזור לי מאוד.. חשוב לציין שהתכנית עבדה טוב ואז הוספתי פונקציה רקורסיבית נוספת והתחילו הבעיות...אני מצרף קובץ של התכנית תודה רבה include.docx
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב! לאלו מכם שיצא להגיש עבודות בתכנות ונתבקשו לצרף גם דמוי קוד לתכנית, מה נהוג לגבי ה- output? האם output ניתן לכתוב רק בסוף הדמוי קוד? מה אם במהלך התכנית שלי יש הדפסות שצריכות להתרחש בתוך לולאה מסויימת, האם ניתן לכתוב output גם בתוך לולאה במהלך הדמוי קוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, עקב כמה מכשולים יש לי חודשיים לבנות פרוייקט סיום יד' ובחרתי דמקה. אפשר לשנות את החוקים אם צריך אז בחרתי שמלכה יכולה לזוז רק צעד אחד אבל לכל כיוון (באלכסון כמובן) וככה זה יהיה יותר פשוט. בכל מקרה אני ישמח לקבל רעיונות איך אני יודע אם אני בכיוון של ניצחון או במילים אחרות למנוסים פה: איך אני יודע איזה ניקוד לתת לכל לוח שאני בונה עץ משחק. דוגמא : בNIM, אם 2 השורות שוות בסיום התור של המחשב אז 100% המחשב ניצח במישחק אם הוא ימשיך ככה. בדמקה אין אפשרות לניצחון בטוח אבל איך אני יודע אם אני בכלל בכיוון? האם יש יותר מתנאי אחד שאני צריך לבדוק לפני שהמחשב עושה את הצעד שלו בדמקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האדם שהמציא את שפת C (יחד עם ברייאן קרנינגן) ואת UNIX (יחד עם קן תומפסון) נפטר. כל מי שמתשמש היום במחשב או פלאפון, במכונית או בכרטיס אשראי, ואפילו במכונת כביסה - נהנה מהשפעתו הישירה והעקיפה של dmr על עולם המחשבים. http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie אני יכול רק לקוות שהוא יזכה לכבוד הראוי לו, ואולי לחלק קטן מפולחן האישיות הנרחב שנעשה לסטיב ג'ובס.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף יצירת קשר , האם זה אפשרי לעשות את זה בhtml5? או שאני חייב לעשות את זה ב web form? יש לי ידידה שאני עושה לה אתר, והיא רוצה דף יצירת קשר.. בדרך כלל אני עושה את זה עם c# אבל אז זה דורש שרת iis ולא שרת איחסון רגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני ניגש מחר למבחן במל"מ ... C .. מותר להביא דף נוסחאות לרשום בו מה שרוצים ... יש הצעות למה לכתוב בו?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, מישהו יכול לכתוב פה את הקוד\ים הבסיסים שצריכים להופיע בדף אינטרנט לסלולארי? .wml ובנוסף אם אתם מכירים אתרים ישראלים עם מדריכים קלים לאתרי אינטרנט לסלולארי, אשמח לקבל לינקים.... כל מה שאני צריך בדף זה לינק לקובץ, בדומה ל ... שפה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד כמה ימים מבחן בASM, והמורה איפשרה לנו להביא דפי עזר. האם מישהו הכין דפים דאלה איי פעם שמרכזים את כל הפקודות השונות וכו, ויכול לתת לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-