תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלנו עבודה ב c++ ואני לא מצליח לפענח איך לפתור אותה יש לנו שני מערכים ממוינים, המערך השלישי צריך להכיל את כל המספרים שבשני המערכים האלה ממויינים בסדר עולה. כל הרעיון הוא למזג את את שני המערכים הללו אבל הקאצ' הוא שאסור שימוש בלולאות for או while. משמע רק ברקורסיה. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יוסי וקובי משחקי משחק כדור, ואנחנו רוצים לתת ליוסי הערכה מה סיכויי הפגיעה שלו בקובי נניח יוסי נמצא בראשית הצירים (0,0), הוא מעיף את הכדור ב2 מטר לשניה והוא יכול לפגוע במי שנמצא ברדיוס 5 ממנו, אחרי זה הכדור נופל ולא אפקטיבי. ז"א הכדור יכול לנוע עד 5 מטר סה"כ. קובי נמצא בנקודה רחוקה יותר (נגיד 0,10), ונע ב1 מטר לשניה בכיוון מסויים- נקבע את זה בזווית 0-360. בנוסף, תוך כדי תנועתו (נניח שיוסי נע בצעדים בדידים של קוביה אחת במערכת הצירים שלנו\בצעדים של מטר) הוא יכול להחליט לשנות את הכיוון שלו בהסתברות מסויימת (אותה נפלג אחר כך בצורה בדידה כלשהי) דוגמא: קובי נמצא בנקודה (0,7) ונע בכיוון 180* (ז"א היישר ליוסי בראשית). ולכן סיכוי הפגיעה הם 100%. אבל, …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המורה שלנו נתן לנו סתם שאלה לבדוק.. הוא שאל כמה סמלים (אין לי מושג מזה) ידרשו לייצוג מספרים אוקטלים? מישהו יודע ?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, יש לי מבנה שאחד השדות שלו הוא מערך של מבנים. לכל אחד מהמבנים במערך, יש שדה מטיפוס int ושדה מטיפוס char*. אני מעוניין לאתחל את המבנה החיצוני, כך שבכל אחד מהמבנים הפנימיים המספר יתאפס והמצביע יצביע לnull. האם ישנה דרך יעילה לעשות זאת? (בלי לולאות למיניהן)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש דרך לקרוא בC# לקובץ WAV (אני יודע איך) על כל מחשב בעזרת DOK? - למרות שאי אפשר לדעת את המיקום של הקובץ (לא יודעים מה האות של הכונן!) עזרה??
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
השאלה היא: כתוב תוכנית הקולטת מספרים שלמים חיוביים, התוכנית תסתיים בקליטת הערך 1-. התכנית תדפיס את ערכו של המספר הקטן ביותר בסדרה, ואת מקומו. using System; class Program { static void Main(string[] args) { int a,counter=0,minum=100; a = int.Parse(Console.ReadLine()); while[b](a => 0)[/b] { if (a < minum) { minum = a; counter++; } a = int.Parse(Console.ReadLine()); } } } הוא אומר לי כאן שהa : Cannot convert lambda expression to type bool because it is not a delegate type A local variable named 'a' cannot be declared in this scope because it would give a different…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי עבודה שאני צריכה לבנות את משחק הצוללות בc++ כשאני מקבלת את המיקום של הצוללת אני אמורה לבדוק שכל המשבצות מסביב לצוללת הן ריקות, בניתי פונקציה שמקבלת מערך דו מימדי ועל ידי זה בעצם מתקבל המיקום של הצוללת ואני עכשיו רוצה לבנות עוד פונקציה שתבדוק אם המיקום שהתקבל הוא טוב( המשבצות מסביב ריקות) כל צוללת היא בגודל אחר והשאלה שלי היא איך אני בודקת אם המשבצות ריקות מסביב אם אני לא יודעת כל פעם באיזה גודל הצוללת?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
-
איך מוסיפים תמונה לדף html בעזרת אתר "zim ?
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בחלוקת מספר לספרות. אם לדוגמא אני לוקח את המספר 999999999 (9 פעמים9) printf("Enter number to 10 digitals\n"); scanf("%d",&p); a = (p % 10); b = (p % 100) / 10; c = (p % 1000) / 100; d = (p % 10000) / 1000; e = (p % 100000) / 10000; f = (p % 1000000) / 100000; g = (p % 10000000) / 1000000; h = (p % 100000000) / 10000000; j = (p % 1000000000) / 100000000; k = (p/1000000000); אז זה בסדר, וכל ספרה נכנסת למקומה ו k מקבל 0 (כל אותו מקבלת 9 חוץ מK שמקבלת 0) אבל ברגע שאני שם 9999999999 (10 פעמים 9) זה כבר לא עובד והכל מתחרבש... החלפתי את המשתנה P מסוג אינטגר ל9999999999(10 פעמים 9) וזה עבד... זאת אומרת שיש הפרעה …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עלי ליצור דף מסויים ובו כמה נתונים שעלי להכניס: שם מין: שלוש checkbox שעלי לבחור אחד (גבר אישה ואחר) בסוף יש כפתור send ששלוח את הנתונים ואותם אני רושם לקובץ טקסט. השאלה שלי היא לגבי ה-checkbox, כשאני מריץ את הדף שהתקבל אני יכול לבחור כל אחד מה-checkbox ולא רק אחד איך אני יכול לעשות ככה שאם אני בוחר אחד ואח"כ מתחרט ובוחור אחר הראשון נכבה ? ואותו דבר בצד השני איפה שאני קולט את הנתונים איך אני שם מוודא מה לחוץ תודה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעייה קטנה ... איך אני מפעיל את הפרוצדורה שכתבתי מראש .. במהלך התוכנית .. למשל יש לי פרוצדורה שנקראת X וכשמשפט תנאי מסויים מקיים למשל y=1 אז הפורוצדורה תופעל ... תודה למי שיכול לעזור זה דחוף ......... VIRUS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני עושה את זה??? אמרו לי שאפשר דרך turbo c זה אפשרי דרך התוכנה הזאת??? ואפשר דרך visual c++ 6??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בשלבי פיתוח של אתר שמספק ללקוחות שירות -הלקוח מקליד מס' פניה ות.ז., האתר שולח בקשה לכמה אתרים אחרים (חיצוניים) ברשת, מקבל מהם תשובות ומחזיר ללקוח דף עם ריכוז הנתונים.עשיתי כמה דברים כאלו בעבר בשפת תכנות לא-וובית (VISUAL BASIC),שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת גם בשפות תכנות כגון PHP וכיוב' ?הורדתי איזשהו FRAMEWORK שמאפשר ל-PHP לקרוא ולפענח דפי HTML,זה עובד למשך כמה שניות ולאחר מכן נעצר בטענה שהסקריפט הגיע למקסימום הזמן המאושר לו לרוץ.הכוונה היא שהאתר ירוץ על חשבון האחסון הקיים שלי מבלי צורך לרכוש VPS או שרת ייעודי.שאלותי הן -* האם יש טכנולוגיה/שפה מומלצת לכתיבת דברים מהסוג הזה ?* דוגמאות / עצות / חלקי קוד וכל דבר אחר שיוכל לעזור.* אספקטים של אבטחה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה השיטות שלכם כאשר אתם מקבלים קוד ונשאלים מה הוא עושה. או יותר נכון כיצד אתם מריצים את הקוד על דף ? ךדוגמא קוד public class IntVector { private int []_arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector(int size) { _arr= new int[size]; } public int what () { int m =_arr[0]; for (int i=0; i<_arr.length; i++) for (int j=i; j<_arr.length; j++) { int s=_arr[i]; for (int k=i+1; k<=j; k++) s += _arr[k]; if (s > m) m=s; } return m; }
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום... זאת הפעם הראשונה שאני פונה לעזרה פה בפורום...פשוט אני התייאשתי... אני הסתדרתי עם שאר הפונקציות של הרשימה...ועם שתיים נתקעתי... לפי הממשק של הרשימה הפונקציות מוגדרות כך: הוצא מרשימה (L, p) - פעולה המוציאה מן הרשימה L את האיבר הנמצא בה במקום p. לאחר ההוצאה נמצא במקום p האיבר שהיה עוקב לזה שהוצא מהרשימה. אחזר מרשימה (L, p) - פעולה המחזירה את האיבר הנמצא במקום p ברשימה. *ההנחות הן שהרשימה לא ריקה, והמקום p קיים ברשימה. הרשימה שלי מוגדרת כך: struct list { int num; list *next }; list *head; אני יודעת שזה די ארוך, אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי התחלתי ללמוד שפץ c ואני מתקשה עם כמה דברים. כדלהלן: נתקלתי בשאלה הזו התוכנית תדפיס למסך לוח שחמט בגודל .n,k כתוב תוכנית שמקבלת מהמשתמש שני מספרים שלמים תווים. k×k משבצות כאשר כל משבצת היא בגודל n×n צבע שחור יצוין ע"י התו #, צבע לבן יצוין ע"י התו רווח. יש כבר הצעה לפתרון. http://pastebin.com/N2NDHvTG מה שלא הבנתי זה לא צריך 4 לולאות (3 מהן מקוננות) לא מספיק שתי הלולאות הראשונות? כתוב תוכנית המקבלת קלט אינסופי של מספרים שלמים ומדפיסה בסופו את הרצף של שלושת המספרים שסכומם הוא הגדול ביותר. 11 מכיוון שסכומם הוא הגדול 8 1 התוכנית תדפיס 9 11 8 9 2 3 למשל עבור הקלט הבא: 20 ביותר מבין כל השלישיות הקיימות בקלט. הקוד http://pastebin.com/LAqYTPwD יש סיכוי להבהיר לי את המ…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני עושה פרויקט ב-C++ והייתי מעוניין לדעת אם יש אתר אשר נותן גישה למשחקים פשוטים ב-C++ (כלומר שניתן לראות את הקוד, אבל לא משחק מסובך משהו בסיסי כמו דמקה, שחמט...)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי 2 שאלות. 1) אני עובד עם בסיס נתונים של ACCESS. הגנתי עליו עם סיסמא דרך ACCESS. איך אני פותח אותו באמצעות קוד ASP (וי בי סקריפט), איך אני יוצר CONNECTION שפותח את מסד הנתונים עם הסיסמא? מה לכתוב בתוך מחרוזת ה Connection.Open "..." ? 2) אני מבצע שמירה של 2 משתנים באמצעות COOKIES: Response.Cookies("UserName")=Request.Form("user") Response.Cookies("Pass")=Request.Form("pass") אבל הם לא נשמרים במערכת =/ Request.Cookies("UserName") ו- Request.Cookies("Pass") הופכים למחרוזות ריקות בפעם הבאה שאני מריץ את העמוד...! הקוד המלא של כל העמוד מצורף להלן: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי חברים. הכותרת אומרת הכל. אני צריך לשלוף תגים של MP3 (כותרת, אמן) בעברית בPHP יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני תוהה לעצמי אם אני יכול לכתוב תוכנה שעושה את זה, והיות ואנחנו עוד לא למדנו מחרוזות אני נאלץ להיעזר במקורות חיצוניים לכל דבר שלא למדנו. מישהו מוכן לכוון אותי לכיוון הנכון של איך עושים את זה?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור תמונות במחשב של הגולש כדי שפעם הבאה הם ייטענו יותר מהר השימוש בתמונות הוא לצורך ציור ב-canvas
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-