עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dropc,

אני מצאתי בחיפוש כל מיני המלצות. אשמח לריכוז בבקשה המלצות מבעלי הניסיון ומשהו עדכני יותר. לימוד JAVA מההתחלה ופיתוח לאנדרויד. לימוד PYTHON מההתחלה. לימוד C מההתחלה ולמתקדמים. ראיתי שיש מגוון רחב של אתרים, אני אשמח להמלצה מבעל ניסיון אתר שמקיף את כל החומר ועולה בשלבים לאט לאט של הפיתוח, הסינטקס, אלוגריתם. אתר בעברית ואתר באנגלית לכל אחת מהשפות יעזור מאוד. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by unknown2007,

אפשר למחוק. הסתדרתי.

3. Started by sshai81,

שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני בונה תוכנה בC# עכשיו אני רוצה לעשות קובץ התקנה לתוכנה (כדי להגדיר כמה דברים בפתיחה ראשונית של התוכנה ) שאלתי איך עושים זאת.... שאלה שניה... בתוכנה שלי אני משתמש בפתיחת קובץ exe באמצעות הפקודה System.Diagnostics.Process.Start עכשיו אחרי שפתחתי את קובץ הEXE אני רוצה שהתוכנה תעשי באופן אוטו' כמה פעולות לדוגמא פתחתי את הEXE שיש לו שתי עמודות וכפתור SEND עכשיו באופן אוטו' אני רוצה שיקליד שמה בעמודה הראשונה "אבאבא" בשניה "סבבה" ואז SEND איך עושים זאת??

5. Started by iakovl,

בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב אז ככה, די נתקעתי עם שאלה בש"ב ואני די בטוח שאני פשוט בבלאק אווט שנמשך כמה ימים כי בזמן הזה הספקתי לפתור תרגילים הרבה יותר מסובכים, אשמח אם תנסו לעזור/לכוון/להדריך/למקד התרגיל כפי שאמרתי הוא בסיסי ביותר, צריך לכתוב קוד של לולאה אינסופית הקולטת מספרים חיוביים מהמשתמש בהנחה שהוא מזין לפחות שני מספרים ומחזירה פלט של ממוצע האיברים השכנים, כלומר הזנה של1 2 3 4 5 תתן תוצאה של 1.5 2 3 4 4.5 אשמח לכל סוג עזרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Dimka,

שלום כולם, אני רוצה להדפיס את המערך הדו מימדי שלי עם שימוש במצביעים (שפת C). אך נראה שאני רק מצליח להצביע על מיקום באותה שורה וכל התקדמות שלי רק מצביע על התקדמות בתוך השורה... אני רוצה סה"כ להצביע כל פעם על איבר ה-0 בכל אחת מהשורות כשאני מקדם אותו ב-1. מישהו יודע איך לממש זאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Friend,

היי, משימה: כתוב תוכנית שבודקת אם המספר הדו ספרתי מקיים את התנאים הבאים: ספרת העשרות זוגית ספרת האחדות גדולה מספרת העשרות. כתבתי תוכנית שהIf שלה הוא כזה: If (a<100)&&(a>=10)&&(a%10>a)&&(a/10)/2 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by man with no name,

היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."

10. Started by Pr0Xy,

עם איזו שפה מומלץ להתחיל לתכנת? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על ספרים ללמידה (עדיפות בעברית) בשפה המומלצת.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by omri_ro,

קניתי ספר בשביל להתחיל ללמוד VB6 אבל משום מה אין שום תירגול בספר אלא רק תרגילי הדוגמא שעל הדיסקט המצורף, יש איזה ספר תרגול למתחילים שאתם יכולים להמליץ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by The-Q,

התחלתי ללמוד C, וניסיתי להכין תוכנית פשוטה, רק כדי לראות אם מה שלמדתי נכון. התוכנית מבקשת ממך להכניס מספר, אם הוא אפס, היא יוצאת מהתוכנית, אם הוא כל מספר אחר, היא אומרת משהו בתוספת המספר. אני מצליח להפעיל את התוכנית, היא עובדת, אבל לא משנה איזה מספר אני מכניס היא יוצאת מהתוכנית. הנה הקוד: #include <stdio.h> void test1(int quit_hi2) { if(quit_hi2 != 0) { printf("\nHello World\n"); printf(" %d", quit_hi2); } else { exit(0); } } main() { int quit_hi; printf("Please enter any number. 0 means quit : "); scanf("%d", &quit_hi); test1(quit_hi); } מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אני לא מצליח להפוך את הפורום YaBB 1 שלי מ"שמאל לימין" ל"ימין לשמאל" מישהו יודע איך?? דיי דחוף....... בתודה Izikd

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by OmerS,

אני רוצה לעשות משחק סנייק לדוס.. הכל די מתוכנן לי בראש חוץ מזה שאני צריך לעשות מין לולאה שתאפשר לתוכנית גם לבדוק כל הזמן אם לחצו על מקש חדש (כדי לשנות את הכיוון של הנחש) וגם באותו זמן להמשיך להזיז את הנחש ללא הפסקה... איך אני עושה את זה? בתודה מראש, עומר..

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Sabina,

שלום!! יש לי כמה שאלות שאני לא יכולה למצא תשובה עליהן: ??? האם מישהו יודע איך כותבים תוכנה ב-C שתאבחן את סוג המעבד של המחשב? איך לכתוב תוכנה ב-C שתתן את המידע על הזיכרון במחשב? המידע הדרוש על הזיכרון הוא: *Total convenional memory *available conventional memory *Total extended memory *availble extended memory *driver version-XMS מצפה לתשובה בקוצר רוח!! תודה שראש סבינה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by RomaDev,

שלום!! התקנתי היום פורום PHPBB והוא עובד מצויין חוץ ממשהוא קטן!!! כאשר רוצים להרשם צריך להכניס שם משתמש סיסמה ודואר אלקרוני וכאשר אני לוחץ שלח פתאום צצה לי ההודעה הזאת! Failed sending email ועשיתי הכול התקנתי את PHP ואת MySql איזה 10 פעם וכלום לא עזר!!! מה לעשות????

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by EagleX2,

אוקיי אני משתמש באפצ'י כאשר אני נכנס ל install.php מוצג לי כל הקוד במקום ההתקנה עצמה אני משער זאת בבעיה ב php אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להתקין php צעד אחר צעד באפאצ'י?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי שאלה כזאת: יש לי מחרוזת עם מספר מסויים של תווים שאחד מהם הוא ספרה בין 1 ל9 (כמובן שהיא מסוג CHAR) עכשיו, אני צריך לעשות משהו כזה: אם המחרוזת היא למשל AVT4G אז עכשיו היא תהיה AVTTTTTG או אם היא RTO2P RTOOOP הבנו? אז עכשיו מישהו יכול לעזור לי? ומהר כי זה די דחוף ולמחר...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by FatherBoard,

היי. רק רציתי לשאול איך גורמים לOptionBox לא להיות מסומן כשמפעילים את התוכנית. כי עשיתי כמה OptionBoxes ובכל פעם שאני מפעיל את הטופס, אז אחד הם מסומן. איך מבטלים את זה כך שאף OptionBoxe לא יהיה מסומן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Lior Azi,

יש לי טבלת רשימת מוצרים , לדוגמא כרטיסי מסך....הארדדיסקים...זכרון ואני רוצה לקשר אותה לטבלאות אחרות, שיהיה בהתאם למה שיבחר מרשימת המוצרים לדוגמא: זכרונות-> 128 מגה 256 מגה 512 מגה וכשאני יבחר הארדדיסקים אז: 80 ג'יגה 40 ג'יגה וכו'..... אשמח אם תענו לי על השאלה ו/או תמליצו לי על אתרים באנגלית/עיברית שיעזרו לי (אני די בהתחלת הלמידה של ACCESS)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by darkman,

can someone tell me where can i download Assembly prog and admins ze lo warez ki ze me 1986 to old ;/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by pssheba,

מהדר שהורדתי מהאתר של boreland מאפשר לי לתכנת ב dos. האם אפשר באמצעות המהדר של boreland c++ 6 לכתוב תכניות gui? עכבר, חלונות וכד... האם יש לזה debugger ? בהנחה שלא, מהיכן ניתן להשיג debugger ל c++ של boreland ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים