עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה שהתוכנה תפעל כמנהל באופן אוטומטי, ברגע שמפעילים אותה היא תבקש אישור מנהל ניסיתי עם mainfest ללא הצלחה, אין אפשרות להגדיר לו mainfest ב VS10 ניסיתי את זה ProcessStartInfo pi = new ProcessStartInfo(); pi.Verb = "runas"; pi.FileName = Application.ExecutablePath; Process.Start(pi); ניסיתי לשים אותו במקומות שונים, אבל יש לו כמה בעיות. 1.הוא נפתח פעמיים, פעם כמנהל ופעם לא. 2.הוא נפתח בלי סוף. 3.ברגע שמפעילים את התוכנה לאחר שאני מאשר לו הרשאת מנהל, התוכנה נעלמת ונפתחת מחדש כמנהל.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. C++ האם נכון לבדוק ככה האם הקובץ נפתח? fstream out("myname", ios::out | ios::binary); if ( !myname ) cout<<"ERROE"; כלומר האם הפונקציה בשורה ראשונה, כאשר היא נכשלת היא מחזירה "שקר"?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by bendix,

אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maimon_y,

#C אני צריך הסבר מפורט בקשר ל אינטרפסייס IEnumerable וכל מה שקשור אליו. קראתי עליו ב MSDN וראיתי סרטונים אני מבין את המשעמות שלו בגדול אבל לא מצליח להבין את כל הפרטים. IEnumerable זה אינטרפייס שכולל בתוכו מתודה אחת Get Enumerator שכוללת את move next current ,reset . () IEnumerator IEnumerable.GetEnumerator } ;() return GetEnumerator { שאלות: 1)למה המימוש של Get Enumerator מתבצע ככה? 2)הקטע שמודגש באדום זה הטיפוס שהמתודה מחזירה? 3)למה הוא מחזיר GetEnumerator? 4)בנוסף אני ראיתי כמה דרכים שונות לממש את IEnumerable בקיצור אם מישהו יכול לתת הסבר קצר על כל חלק בנושא הזה אני יודה לו מאוד.

• 5 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. שלום לכולם , התחלתי במסגרת התואר במדעי המחשב קורס מבוא לסייבר - כרגע אני ממש בתחילת התואר והידע שלנו בjava מאוד מועט - יש לי בסיס מעט יותר טוב בc#. כנראה המרצה בקורס לא לקח בחשבון שאנחנו בתחילת התואר ורץ די מהר ישר ונתן לנו מטלה להצפין באמצעות קוד שהוא נתן לנו ובמקביל לפצח קודים של אחרים. אני ידוע איך מצפינים באמצעות הקוד (לפחות בערך) ומה המשמעות של בחירת המפתח (גם בערך.... ). אשמח להסבר על אופן הפעולה של התוכנית ואפילו למעקב אחר אופן הפעולה של התוכנית . כמו כן איך בדיוק עובד הפיצוח של ההצפנה. import java.util.Random;/** * this class represents a naive symmetric encryption algorithm. * DO NOT use it for real encryption it is much too weak for educational use on…

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by Component,

שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by darkman,

can someone tell me where can i download Assembly prog and admins ze lo warez ki ze me 1986 to old ;/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avishalev2,

אני כל הזמן מוצא אתרים שמנסים להביא שם את הבסיס ולהסביר אותו אבל אני רק רואה פקודות ללא כל הסבר מה התכלית שלהם ולא מצליח למצוא אתר נורמלי שמסביר את ללמוד את השפה ואת הבסיס שלה אז פה נכנסת השאלה האם יש אתר שיכול לעזור לי ללמוד או שעדיף ספר ואם כן איזה ספר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Bool,

היי אני לומד Java והגעתי לפולימורפיזם עכשיו ואני לא כל כך מבין מה זה ולמה זה שימושי. אפשר הסבר ודוגמאות על הנושא כדי שאני אבין אותו טוב?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אבל בתוך כל זה אני סקרן ורוצה לדעת איך אפשר למצוא איפה נמצאות על המחשב אותן תמונות לויין שגוגל ארת' מורידה למחשב בין אם זה זיכרון RAM או דיסק קשיח. איך אפשר למצוא אותן ולפתוח אותן. או לחילופין איפה אני יכול למצוא מידע בנושא כולל פורומים בשפה אנגלית?

12. Started by Moty_p,

כך הפורטל החדש שאני בונה נראה (במצב משתמש מחובר) http://img2.timg.co.il/forums/1_152262511.png התפריט העילון פותח את התוכן שלו באותו חלון בעזרת אג'קס החלון הנ"ל משנה את גודלו בהתאם שיניתי את הגרפיקה של הפתק כמו שאתם רואים וניתן לגרור אותו לכל מקום כל לחיצה על החלון או על הפתק או דברים אחרים מעלה את ה ZINDEX שלו ומעלה אותו כך שתמיד יהיה עליון אבל אני בבעיה: איך כדי לעשות את התיקיות ולהציג למשתמש שהוא נמצא במצב מחובר עם שם המשתמש שלו? אם לפתוח את התוכן של התיקיות באותו החלון? מה אתם אומרים? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SLI/CFX,

שלום אנשים, אז ככה - יש לי בעיה שמאיימת להטריף אותי ולגרום לי להזדקק לאשפוז בכפייה... עבדתי עד לפני שבועיים בערך עם Visual Studio Ultimate 2010 באופן חלק לחלוטין. לפתע התחלתי לקבל שגיאות של project creation failed (חשוב לי לציין שלא התקנתי אף תוכנה מהזמן שגרמה לשגיאה הזו). חיפשתי פתרונות ברשת וביצעתי את שינוי ההרשאות ב-Registery, הרצתי את אתחול הגדרות התוכנה, ניקיתי את תיקיות ה-Temp וה-%Temp%, ביצעתי סריקות לרוגלות, ולבסוף כאשר הוריד במצחי איים להתפוצץ הסרתי את התוכנה לחלוטין עם Revo, מחקתי הכל וניסיתי להתקין מחדש רק גרסת הלייט Visual Studio 2010 Express. שוב ניסיתי לפתוח פרויקט חדש, שוב פעם קיבלתי אותה שגיאה - אני פשוט חסר אונים למול הבעיה - אני לא מעוניין לפרמט את המ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by מנטה,

יש לכתוב מתודה סטטית בג'אווה המקבלת מצביע לראש רשימה המכילה מעגל, ומצביע לצומת כלשהו בתוך המעגל. המתודה תהפוך את הרשימה לרשימה חסרת מעגלים תוך שמירה על סדר האיברים. היא אינה מחזירה ערך (void).דרישות:*יש להיעזר במתודה סטטית reverseList (אותה אין צורך לממש!) המקבלת מצביע לראש רשימה חד-כיוונית חסרת מעגלים, הופכת את הרשימה ומחזירה את ראש הרשימה ההפוכה.*סיבוכיות זמן O(n) .*ניתן להקצות זיכרון אבל רק בגודל קבוע.*מותר שיטות עזר. בשאלה המקורית אין חיוב להשתמש במתודת הרוורס ולכן הצלחתי לפתור. אבל לפתור בעזרת הרוורס - לא הצלחתי! לכן אני פונה אליכם. אודה לכל רמז/ עצה/ כיוון....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AliceInChains,

האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by AvlK,

אני ממש מתחיל ללמוד את השפה.. במסגרת תרגיל בסיסי למתחילים כתבתי קוד שאמור לקבל שני מספרים ולהגיד לי מי גדול יותר מהשני או אם הם שווים. הבעיה היא שבתשובה שהוא מחזיר הוא רושם לי מספרים אחרים ממה שהכנסתי לו זה הקוד : #include <stdio.h> #include <conio.h>int main(void) { int num1; int num2; printf("enter 2 numbers:\n"); scanf("%d%d",&num1,&num2); if(num1 == num2) { printf("they are equl!"); } if(num1 < num2) { printf("%d is less then %d",&num1,&num2); } if(num1 > num2) { printf("%d is greater then %d",&num1,&num2); } …

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. חתימת השיטה תהיה: public int square() חשבתי על משהו כזה public int square() { int n = getNumberOfRows(); int i = n-1; int j = n-1; for (; i >= 0; i--) for (;j >=0; j--) { if ((_data[i][i] == 1) && (_data[i-1][i] == 0) && (_data[i][i-1] == 0)) …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Joshua_G,

מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by nirt,

אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by ex_,

מצורף קובץ(אחד זה ה css ושני html) סה"כ אני רוצה תפריט פשוט בצד שמאל טקסט גדול ומחליף צבע שעוברים עליו עם העכבר עד כאן הכל עובד אבל אני לא מצליח לעשות רווח של 3ממ(בערך)בין הלינקים(שהם בצורה של רשימה)+להצמיד לצד שמאל זה מאוד פשוט למי שיודע css, אני לא מוצא את הבעיה תודה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני צריך להגיש תוכנה ב C (למכללה) שקולטת מחרוזת מהמשתמש, ומדפיסה אותה כך שכל מילה תופיע בשורה בנפרד. גודל המחרוזת צריך להיות 100 תוuים, ואם הוכנסו יותר - צריך להציג אזהרה ולבקש שוב מחרוזת. סיום התוכנית - הכנסת מחרוזת ריקה. אסור לנו להשתמש בפונקציות הספריה של string.h. הקימפול מתבצע ב borland C ל DOS (מה לעשות, זה מה שהם רוצים). את כל זה עשיתי, הבעיה שלי היא עם קליטת המחרוזת עצמה - אני לא מכיר דרך אחרת לקליטת מחרוזת עם רווחים וטאבים ללא שימוש ב gets, אבל הבעיה היא ש gets מאפשרת להכניס מחרוזת גדולה יותר מהמחזורת שהוגדרה כמערך. כתוצאה מכך, אם אני קולט מחרוזת ארוכה מדיי, ואז מנסה לצאת מהתוכנית ע"י הכנסת מחרוזת ריקה (לחיצת enter), התוכנה נתקעת או גורמת לקריסת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by IlanF,

היתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לדוגמה לפתוח את המדיה פלייר עם כפתור שאני עושה (windows application)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nehmia,

הורדתי מהדר NET Framework פתחתי אותו ועכשיו יש לי כמה תיקיות:bin include lib exmpls איפה אני רושם?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Argo013,

צריך סיוע במימוש התכנית הבאה: זה הקוד שלי, שהבעיה איתו, שהוא עובר על המערך 3 פעמים, אך מותר רק פעמיים: #include<stdio.h> #define N 5 void sort_array(int a[], int b[], int n); int main() { int a[N],b[N],i,j; printf("\nPlease insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<N;i++) if (scanf("%d",&a[i])!=1) { printf("\nInput error!"); return 1; } printf("\The sorted array is: \n"); sort_array(a,b,N); return 0; } void sort_array(int a[], int b[], int n) { int i=0,j=0; for(i=0;i<n;i++) if (a[i]<0) { b[j]=a[i]; printf("%d ",b[j]);j++; } for(i=0;i<n;i++) if (a[i]==0) { b[j]=a[i]; printf("…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.