תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הנה פרויקט שעשיתי בו הכל - צד שרת ופרונט אנד. נכתב בג'אווה, spring ו-hibernate השתמשתי ב-google cloud platform מה אתם חושבים? https://testtm-161312.appspot.com/ הנה הקוד של הפרוייקט לעיונכם: https://github.com/obrm/HagalimAttendanceSystem יש בונוס - בשמות התלמידים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני יודע שזה הרבה אבל אני מבקש את העזרה שלכם..! עצם שהוא טיפוס נתונים (לא מצויין מה הוא ולפי השאלה ניתן להבין כנראה שזה מערך) נקראת BOX ובתוכה זוגות של מספרים חיוביים שלמים (כל זוג הוא עצם בפני עצמו שנקרא PAIR). אם מוכנס צמד שערך הX שלו (הערך הראשון מבין השניים) כבר קיים בטיפוס נתונים אז הוא מחליף את אותו צמד שכבר קיים בטיפוס נתונים... נגיד רוצים להכניס את הזוג 5,1 ויש בטיפוס נתונים 5,2 אז ה5,1 יחליף את ה5,2! במידה וערך הX לא קיים אז הזוג מוכנס למספר הגבוה ביותר שעדיין יותר קטן ממנו ז"א אם רוצים להכניס את 34,5 לטיפוס הנתונים הנ"ל- 52,34 35,2 11,2 1,1 אז הוא יראה אחרי ההוספה ככה - 52,34 35,2 34,5 11,2 1,1! הוצאת זוג התבצעת באמצעות פעולה בא נותנים מיקום בטיפוס הנתונים (מיקו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
{ int x, y; x = int.Parse(Console.ReadLine()); y = int.Parse(Console.ReadLine()); if (x > 80 && y > 80) { Console.WriteLine("2"); } else { Console.WriteLine("0"); } if (x > 80 || y > 80) { Console.WriteLine("1"); } } פתחו אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שני ציונים של תלמיד, שערכם הוא מספר שלם בין 0 ל- 100 והפלט שלו הוא מספר המציין כמה מן הציונים גבוהים מ-80. הבעיה היא שה-IF הראשון סוטר את ה-IF השני ולהפך למשל אם אני יקליד את הציונים: 90 81 הפלט: 2 1 90 50 הפלט: 1 0 מה אני צריך לעשות כדי שאם הIF הראשון נכון שהתוכנית לא תמשיך לIF השני?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון . יש לי אתר ואני רוצה להוסיף איזה קוד מסויים , ויש לי שאלה בנוגע לPHP או HTML לקוד . אני רוצה שיהיה דף באתר נפרד כאילו , עם סיסמה ואני יביא אותו כאילו לצוות שלי . ושהיה שם כפתור שיחלצו עליו זה יהפוך תמונה מה-OFFLINE ל - ONLINE . ויכתוב איזה שורה כל פעם שלוחצים על כפתור ה-ONLINE בדף הנפרד ! - אני ינסה להסביר את זה בקצרה יותר פשוט יש לי כרגע תמונה בדף הבית אני רוצה שיהיה דף נפרד שאני יביא לאנשים שאני רוצה את הכתובת שלו הוא יהיה עם סיסמה- ובתוכו יהיה פשוט 2 כפתורים ONLINE ו OFFLINE ברגע שOFFLINE ואז מה שכבר לחוץ כאילו מה שכבר מופעל שיהיה בוהק או בצבע אחר או משהו וברגע שאתה נגיד לוחץ על כפתור ONLINE או יחליף את התמונה לתמונה אחרת כאילו+ יוסיף שורה כ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקוד המצ"ב אני מקבל הודעת שגיאה: Run-time error 424 מישהו יכול לעזור? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את java virtual machine (פלאגין ה-java להרצת ה-applet). הקובץ פשוט לא קיים, ואני לא מוצא שום מקום שבו אני יכול להתקין את זה. מישהו יודע על קישור להתקנה?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח לשים בתגית iframe דף asp. למה? תנו לי רעיונות ואני יגיד לכם אם זה צדקתם!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
-
-
אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה Visual Studio 2008 Express ורציתי לשאול אם יש אפשרות לעבוד בשפת שפת C (הפשוטה) איתה , אחרי שראיתי שיש את ה visual c++ וה c# . ניסיתי כמה דברים אבל בכל זאת לא עבד , אולי בגלל זה שאני לא מכיר כל כך את התוכנה / תוכנות האלה . כדי לעבוד בשפת C אני צריך את הגרסה של ה Visual Studio 2008 המלאה ? אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין , תודה והמשך יום נעים , נדב .
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש תרגיל שאני עושה , ואחד מהשאלות זה מה התוכנית עושה , עכשיו אחרי שעשיתי טבלת מעקב ראיתי שהוא לוקח מספר למשל 4 ואז הוא בעצם עושה חיבור של 4 פלוס שלוש פלוס 2 פלוס 1 ומעביר לזיכרון ממ אני יודע שזה לא עצרת כי עצרת עושה הכפלה יש לזה מילה מקצועית? ממ אני לא זוכר! זה לא תרגיל שאני צריך להגיש זה תרגיל בשביל עצמי, שלא תחשבו שאתם עושים לי שיעורי בית מתרגל למה"ט שנדחה בעקבות המלחמה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי, איך אני יכול להדגיש אות אחת מתוך מילה הכתובה בתוית ? דוגמא - אם אני רוצה לבדוק האם יש במחרוזת את האות ו', ואם כן להגדיש ככה. ככה שאם יש במחרוזת את המילה "תודה" היא תוצג בתוית ככה "תודה". תודה,
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה להיות מתכנת C++ מקצועי בעד כמה שנים. איזה דברים אני צריך לעשות בשביל זה? אני כבר יודע את הבסיס די טוב, בניתי 3 משחקים עם OGL 1 חובבניים כאלה של 2D. זה מה שלמדתי: למדתי בסיס מכל מיני מדריכים באינטרנט. קראתי חלק מהספר "Begging c++ through game proggaming, third edition" OPENGL 1 מNEHE. אני קורא מדי פעם באתרים מידע על C++ כשאני מוצא משו מעניין. למדתי טיפה WIN32 ועשיתי תוכנה אחת, כי פעם הייתי צריך להתכונן לבוחן באנגלית ולא היה מי שיכין אותי בבית אז עשיתי תוכנה שתכין אותי. מה הופך מתכנת מסתם חובבן למקצוען? אני בן 14, ובבית ספר לא מלמדים C++, מלמדים רק C# וJAVA למרות שאני רוצה C++ אני לא בטוח מה הכיוון שלי, אני חושב שלתכנת משחקים בעיקר GamePlay. בכל מקרה כרגע אני רוצ…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המטרה- אני מפרסם בלוח מסויים, תמורת כסף. המטרה היא שהסקריפט הזה בעצם "יקפיץ" לי את המודעה שלי לראש התוצאות בלוח, סמקום שאני אכנס 3 פעמים ביום ויקפיץ. האם ניתן לעשות דבר כזה? אני לא מבין בזה ואשמח לעזרה. תודה
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-