תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בasp.net וכאשר אני מוסיף text שמגיע מinput לתוך שדה בDB שלי , אז הוא מוסיף אחרי הטקסט עצמו כמה פסיקים בדקתי אם הוא שונה במשהו מהinput השני והם אותו דבר אחד מציב את הסטרינג כמו שצריך והשני משרשר לי אליו פסיקים משהו כזה ,,,boaz וגם הטקסטבוקס של האימל גם עושה לי את אותו דבר משרשר לי לאימל שמתעדכן מהaspx משרשר אותו בצורה הבאה : avidoronb@gmail.com , לא מבין מה הקטע של הפסיקים אשמח לעזרה אם מישהו נתקל, לא מצאתי על זה שום מידע בגוגל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות תפריט יורד ב-CSS, זה הקוד HTML: <div id="nav"> <ul> <li><a href="#">Home</a></li> <li><a href="#">Articles</a> <ul> <li><a href="#">Link 1</a></li> <li><a href="#">Link 2</a></li> <li><a href="#">Link 3</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Blog</a></li> <li><a href="#">Contact</a></li> </ul> </div> וזה ה-css: div li{ display: inline-block; list-style-type: none; } div ul ul{ display: none; } div ul li:hover{ display: block; } li a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בספר שממנו אני לומד יש תרגיל ובו אני אמור לפתוח את הview class diagram הוא מסביר על visual studio 2005, וזה לא מתאים לגירסה שאני עכשיו משתמש בה (2100), זה די מביך אבל אני לא מצליח למצוא את הדבר הזה, מישהו יכול להסביר לי איך למצוא את זה? חיפשתי בmsdn וגם שם זה לא מתאים, אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב קוד שיקבל מחרוזת, ותו כלשהו. כאשר מה שיודפס זאת תת-המחרוזת שמתחילה באותו תו (מהמופע הראשון שלו במחרוזת). צריך להקצות מקום לאותה תת מחרוזת ואז להדפיס אותה. עוד דבר - אסור להשתמש בפונקציות ספריה מוכנות בשביל מחרוזות. משום מה זה דוחף לי את התו \n (שורה חדשה) בפנים, כך שנאלצתי לשים במיוחד תנאי בשביל זה. רק אני לא מבין למה זה קורה. זה הקוד: http://pastebin.com/cRj92XmW
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לכתוב קוד אשר יפעיל שיחה לטלפון (אולי באמצעות תוכנה נוספת) כהתראה. הקוד צריך לבדוק משתנה מסויים ובערך כלשהו להפעיל שיחת לטלפון סלולרי ישראלי רגיל ללא צורך במענה או שיחה עם האדם בצד השני (אולי אפשרי דרך החייגן של ווינדוס...?) התוכנה צריכה לפעול על מחשב PC עם ווינדוס מחובר לאינטרנט במודם ADSL. תודה לכל מי שיוכל לזרוק איזושהי עצם בכיוון
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמשת בפונקציה רקורסיבית המכניסה NODE חדש לעץ. אני רוצה לאחר ההכנסה לעדכן את כל הענף של הNODE הזה שיש לו NODE חדש. איך עושים את זה? איך אני "חוזרת אחורה בענף?" הקוד להכנסה: function setChildren(parentI, treeArr, newNode) { var type = typeof treeArr if (type == "object") { for (var key in treeArr) { if (treeArr[key].id == parentI) { treeArr[key].children.push(newNode); return key; } setChildren(parentI, treeArr[key].children, newNode); } } return null; }
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! לא מזמן סיימתי ללמוד PYTHON (בשביל הכיף) דרך codeacademy. יש לציין שמאוד אהבתי את השיטת לימוד של האתר (כתיבת תוכנה ובדיקתה תוך כדי לימוד). אני עכשיו מעוניין להתחיל ללמוד JAVA (בשנה הראשונה של האוניברסיטה זוהי השפה שלומדים ואני מעוניין להגיע עם ידע מקדים). אני תוהה האם יש אתר שמלמד JAVA באותו סגנון של codeacademy או אתר שמלמד בדרך טובה שהיא לא בהכרח רק קריאה. אין לי בעיה גם לשלם אם הקורס עולה סכום סימלי. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ! כיום אני משתמש ברשת אחסון BlueHost אני משלם כ 89$ לשנה הכולל UNLIMTED דומיינים +דאבדומיינם+מייליים+תעבורה רשת ועוד... ממשק ניהול CPANEL עם התקנות של WORDPRESS, PRESTASHOP,MAGENTO ועוד רבים אחרים. אחד מהחסרונות של השרת הזה הוא זמן תגובה/טעינה איטי (של האתר) לגולשים שבאים מהארץ. (וגם אין סיומת של CO.IL) ועוד... לכן רציתי לשאול מה חברת השרתים שמומלצת בארץ שלנו או בעולם כך שזמן טעינת הדף יהיה מהיר (במיוחד ללקוחות מהארץ) ? אשמח לשמעו כמה אפשרויות והמלצות.. בתודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עושה משחק ובמשחק אני רוצה ששחקן יבחר אובייקט, לכל אובייקט יש תמונה משלו כמובן ואני רוצה לעשות כמו חלונית שיש בצד שמאל חץ להזיז שמאלה וצד ימין יש חץ הזזה ימינה המטרה שלי היא שהוא לוחץ אז פשוט הוא יציג כל פעם תמונה מהאובייקט הבא ברשימה אשרטט את זה בתמונה שתבינו מה אני רוצה לעשות http://imagizer.imageshack.com/img746/5812/hbznSX.th.jpg' alt='hbznSX.th.jpg'> כל לחיצה מראה לי תמונה אחרת במערך הצורה שחשבתי לעשות היא כל פעם לשלוף איבר מהמערך להציג אותו ולהחזיר אותו לסוף הרשימה האם נכון לעשות בצורה כזאת ? כאילו לפי מה שאתם מכירים ככה נהוג שעושים? חשוב לי לציין שזה מערך של List אני יכול לעשות את זה במערך רגיל אבל אני לא רוצה להגביל את הרשימה שאולי אחר כך אני ירצה לה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש בכל העסק וצריך ספר שיכין אותי לתואר. תודה לכולם :]
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רק בתחילת תואר המדמח וכפי שאתם יודעים הרוב זה רק מתמטיקה ודברים אחרים,אין תכנות.. איך אני יכול להעלות את הרמה שלי בתכנות ,בכמה זמן אוכל להגיע לרמה שאוכל באמת לתכנת ו"ליצור" משהו ? יש לי ידע בC (הנדסאי + אלקט' ומחשבים בתיכון) אבל לא גדול וגם שם הרבה שכחתי..
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שאומרים תיכנות ב C++ Real Time Embedded (אני יודע מה זה תיכנות real time) למה מתכוונים? איך נראה סינטקס של תיכנות בC++ של real time? עם מה עובדים?עם threads?מה מיוחד בתיכנות מהסוג הזה ואם יש איזה קוד לדוגמא של תיכנות real time למישהו אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר באמצעות phpmyadmin לשרת mysql. שרת ה-web ושרת ה-mysql הם שני שרתים נפרדים! אני כן מצליח להתחבר מהשרת web עצמו (בפקודה mysql -u root -p -h IPADDR) לשרת mysql אבל דרך הממשק של phpmyadmin אני מקבל כאמור שגיאה 2002. אני לא יודע אם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-php.ini אבל אני אשמח מאוד לעזרה. שני השרתים הם שרתי לינוקס redhat. תודה לעוזרים עריכה---- שכחתי- קובץ ה-config.inc.php שלי נראה בגדול ככה: <?php $cfg['blowfish_secret'] = "קוד כלשהו"; $i = 0; $i++; $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie'; $cfg['Servers'][$i]['host'] = 'myserver ip-address'; $cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp'; $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false; $cfg['Servers'][…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
#define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include<stdio.h> #include <math.h> #include<stdlib.h> #include<conio.h> #define N 4 מבנה מסוג קומפ typedef struct comp{ float x, y; }comp; הכרזה על פונקציות float CRadius(Complex); void Error_Msg(char* str); void InputAndWriteToFile(FILE *f); int CheckFile(FILE *f, float m); מיין : int main(){ FILE *f; if(!(f=fopen("complex_number.txt", "w+"))) Error_Msg("The output file is worng"); InputAndWriteToFile(f); printf("\nThere are %d big numbers\n", CheckFile(f, 4)); fclose(f); _getch(); return 0; } פונקציה להודעת שגיאה (לא מגיע אליה בקוד עובד נבדק) void Erro…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן קורס בשפת c בהנדסאי תוכנה, אני מאד מתקשה להבין את המורה כי אין לי רקע בתכנות, מחפש חומרים הרצאות או כל דבר שיסייע לי בלימודים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי לכתוב תוכנית שתקבל 3 מערכים ABC A=50 B=100 C=200 לכולם אני מכניס RANDOM # ולאחר מכן אני מפעיל את HEAPSORT ובודק את מספר ההעתקות ומספר ההשואות כאשר d=2,3,4,5 משום מה החלק שאמור להיות הכי פשוט תוקע אותי,מרגיש קצת דביל לפנות בשאלה שכזאת אבל אשמח לעזרה הקוד עד כה... public static void main (String[] args) { Random generator = new Random(); int[] a=new int[50]; int[] b=new int[100]; int[] c=new int[200]; System.out.print("TESTING"); for(int i=0;i<a.length;i++) { a[i]=generator.nextInt(1000); } for(int q=0;q<a.length-1;q++) System.out.print(a[q]+" "); …
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן לא קצר אני תקוע בביצוע קידוד למחרוזת ב JAVA. אנחנו צריכים לקודד מחרוזת עם מפתח ולקבל את המידע שלו בשפת JAVA. אלו הנתונים: המחרוזת: THBiUURtaHdCSDlFRWYva1VSRm5QUCtWN2NnditldVE2RnhEazdLNHlwZEZZQnlxU0xDQ3Zlc1ZrV1RNNHgyamcyNXgvUFUxQk1UQVpPLzJTVDZnR3ZIUTZLbjRoemo4aU9ORVdKZ21kdktjOEZqZUM0bkwvd29hbWM3bXQ2cXcvbjZRaUdtZDU5ZWtUSlFMZm1DUHZaL284OGdqd1JJTGNvQzczb1dISTNScFhSc3VDemRRVTM2bmNiclM4b2FuTWM5RUE2UnUvL1RoT0tSOGFScDltSHZaY2R2MHNQS2xCOGZOOUkzazcvVmtCZ2FpTnNwZ3p4aGVBWkJtUWJzN1M2YnAyMDJvMXFUMHdCYk9MUG5vNUNOaEtrVTZCZ2RJWTh3dzNqMDR6VVkvMTNNUW0reGtrUT090 המפתח: HK8N99LQ תוצאה סופית אחרי הקידוד: app:21,account_token:"X7-T2JB0Vj61dbBm01JspPb-RwyVzIFIHZN6QcsMG1…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. אני סטודנט במכללה וצריך לעשות פרוייקט (לא רציני, משהו ברמה של 5 דפים) על פרוטוקול תקשורת כלשהו בכל השכבות למיניהן. צריך בפרוייקט לבצע מדידות ולראות את ההבדלים בין מקרה א' כלשהו למקרה ב' (סתם דוגמא - לבדוק את מהירות טעינת דפי אינטרנט עם ובלי Cache). אשמח מאוד לרעיונות, תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בגדול המטרה שלי היא לקבל מילים מתוך קובץ טקסט את המילים שאני מקבל אני צריך להכניס לטבלת גיבוב את ההכנסה אני מבצע לפי מערך - כלומר יש לי מערך של מחרוזות של מילים אותם קיבלתי מהקובץ טקסט והאינדקס של כל מילה הוא המיקום בטבלה אפשר לראות שהטבלה מצויירת יפה לעין אבל התקלה שאני לא מצליח לראות אולי בגלל שאני כבר 6 שעות יושב על זה היא השילוב של שני הפעולות להלן הקוד import java.util.Arrays;import java.io.BufferedInputStream; import java.io.DataInputStream; import java.io.File; import java.io.FileInputStream; import java.io.FileNotFoundException; import java.io.FileReader; import java.io.IOException; import java.io.LineNumberReader; import java.io.Reader; /** * This pr…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אני צריך לבנות את מה שבתמונה תרגיל 6 עם לולואת פור זה מה שהתחלתי אני חושב שאני בכיוון אבל אין לי מושג מה לשפר בתוכנית כדי שיצא מה שמבקשים יש הצעות ?! קובץ מצורף int i,n,j,k; printf("insert n number\n"); scanf("%d",&n); for(i=1;i<=n;i++) { for(k=n;k>=i+1;k--) printf(" "); for(j=1;j<=k;j++) printf("%d",k); printf("\n"); } } - - - תגובה אוחדה: - - - התוכנית היא בשפת C
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז ככה - יש לי בעיה שמאיימת להטריף אותי ולגרום לי להזדקק לאשפוז בכפייה... עבדתי עד לפני שבועיים בערך עם Visual Studio Ultimate 2010 באופן חלק לחלוטין. לפתע התחלתי לקבל שגיאות של project creation failed (חשוב לי לציין שלא התקנתי אף תוכנה מהזמן שגרמה לשגיאה הזו). חיפשתי פתרונות ברשת וביצעתי את שינוי ההרשאות ב-Registery, הרצתי את אתחול הגדרות התוכנה, ניקיתי את תיקיות ה-Temp וה-%Temp%, ביצעתי סריקות לרוגלות, ולבסוף כאשר הוריד במצחי איים להתפוצץ הסרתי את התוכנה לחלוטין עם Revo, מחקתי הכל וניסיתי להתקין מחדש רק גרסת הלייט Visual Studio 2010 Express. שוב ניסיתי לפתוח פרויקט חדש, שוב פעם קיבלתי אותה שגיאה - אני פשוט חסר אונים למול הבעיה - אני לא מעוניין לפרמט את המ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
#C אני צריך הסבר מפורט בקשר ל אינטרפסייס IEnumerable וכל מה שקשור אליו. קראתי עליו ב MSDN וראיתי סרטונים אני מבין את המשעמות שלו בגדול אבל לא מצליח להבין את כל הפרטים. IEnumerable זה אינטרפייס שכולל בתוכו מתודה אחת Get Enumerator שכוללת את move next current ,reset . () IEnumerator IEnumerable.GetEnumerator } ;() return GetEnumerator { שאלות: 1)למה המימוש של Get Enumerator מתבצע ככה? 2)הקטע שמודגש באדום זה הטיפוס שהמתודה מחזירה? 3)למה הוא מחזיר GetEnumerator? 4)בנוסף אני ראיתי כמה דרכים שונות לממש את IEnumerable בקיצור אם מישהו יכול לתת הסבר קצר על כל חלק בנושא הזה אני יודה לו מאוד.
-
- 5 תגובות
- 12k צפיות
-