עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חיפשתי בגוגל ואני לא חושב שהבנתי מה זה זה במקרה הflag שמשמש לדעת אם יש שארית מחלוקה? אם לא, איך אני מגלה אם יש שארית מחלוקה? (אני מניח שאני צריך להשתמש בפקודת קפיצה כלשהי שבודקת כמה דגלים מסויימים ולפי זה... איזו פקודה?)

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by אתי :),

שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nir007,

אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by lsdreamm,

שאומרים תיכנות ב C++ Real Time Embedded (אני יודע מה זה תיכנות real time) למה מתכוונים? איך נראה סינטקס של תיכנות בC++ של real time? עם מה עובדים?עם threads?מה מיוחד בתיכנות מהסוג הזה ואם יש איזה קוד לדוגמא של תיכנות real time למישהו אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ironman405,

שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

טוב סיימתי ללמוד C בהצלחה בעזרת ספר לימוד(ללמוד C ) אני כרגע יודע די טוב את השפה וחשבתי להתקדם לעבר ++C על איזה ספר אתם ממליצים???? אני כרגע חושב על ++C סדנת לימוד בגלל שהספר לשפת C שקראתי היה של אותו המחבר -יואב נתיב- וההסברים שלו מאוד טובים. אז על מה אתם ממליצים????????

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי מערך STRING שבתוכו רק מספרים איך אני ממיר אותו ל-INT ? תודה.

• 5 תגובות
    • 22.3k צפיות
  8. Started by פיני1805,

שלום, יש לי מצביע למערך של מבנה מסויים שיצרתי. איך אני מעביר את הייחוס של המצביע למערך למחלקה אחרת. הרי המחלקה האחרת לא מכירה את המבנה הנ"ל. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני רוצה לקחת דוגמא ופשוטה ולפתח אותה. אשמח אם מישהו יתן הצעות מניסינו. לגבי עיצוב התוכנית בצורה נכונה. יש מסך ראשי - MainForm שמחזיק רשימה של נקודות. בנוסף יש בו כפתורים של הופוסף נקודה, ערוך נקודה וכו.. כשלוחצים על כפתור "הוסף נקודה" נפתח מסך חדש PointForm -שמציג שלוש שדות: שם הנקודה, X ו Y. וכפתור אישור וביטול. עכשיו ב MVP... יהיה MainForm (מסך ראשי ) והוא יממש את IMainView. PointForm שיממש את IPointView. בומסף שתי Presenter ים. MainPresenter ו PointPresenter. עכשיו לתהיות: 1. כל Form במקרה שלי השניים שמוצגים לעיל יאתחלו את את ה Presenterים ויחזיקו מצביע. למשל בבנאי של MainForm יתבצע m_mainPresenter = new MainPresenter(this) האם הייתן עושים זאת בצורה שונה? 2. כלו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ran_ga85,

היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך לקלוט ערך משורת הארגומנטים אני אמור לבדוק את args[0] אבל אני לא יודע איך עושים זאת...? ויש גם את הקטע שהופכים ממחרוזת לint (אני צריך את זה להמשך התרגיל)...

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by rg,

אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kobikal,

שלום לכולם , הקשה הזו היא קצת לא רגילה , אני מחפש קוד / אלגוריתם עדיפות לשפות C / C++ בנושא קידוד NRZ . אם יש למישהו משהו בנושא לא משנה מה אני אשמח לקבל.... תודה !

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by WebArtist,

איך אני יכול ליעל את הקוד הבא: program find_ny_naturals; function IsEqualSums(m,n:longint):boolean; begin IsEqualSums:=((((1+m-1)*(m-1)) div 2)=(((m+1+n)*(n-m) div 2))); end; procedure FindPairs; var i,j,n:longint; flag:boolean; begin n:=1; for j:=n to maxlongint do for i:=n to j do if IsEqualSums(i,j) then begin n:=2*(j+i); writeln(i,' ',j); end; end; begin FindPairs; readln; end. התוכנית עובדת אבל מאוד איטי אחרי שהיא מוצאת את ה 6 זוגות הראשונים של המספרים היא חושבת המון המון המון זמן. אני מנסה לעלות על החוקיות (אם יש בכלל) ולא מצליח למצוא פיתרון יעיל יותר. עד כמה שידוע לי אמורות ליהיות לתוכנית 7 דרכים שונות לכתוב את התוכנית כך שהיא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rubiliani,

שלום, אני בשלבי תכנון מערכת לניהול חנות (הקוד יכתב בJAVA). השאלה שלי על איזה DB אתם ממליצים להשתמש?? אני רגיל לעבוד עם Access. אבל התחלתי לחקור קצת בMySql, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות שאני לא מכיר. הDB אמור להחזיק נתונים של כמה שנים (רצוי כמה שיותר) שיהיה מהיר וחזק. אפשרות קלה לגבות אותו (אם יש אפשרות מובנה לעשות את זה דרך הקוד זה יהיה פנטסטי). לגבי MutiThreading רצוי שתהיה האפשרות לתמיכה בו זמנית בכמה לקוחות (אבל לא קריטי מקסימום נעשה סנכרון עם הServer). אני לא כל כך בקיא בכל הDBA. אם יש משהו שאני מפספס אני אשמח אם תעזרו לי כאן.. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ]|V|[r. X,

תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]

19. Started by ido-nava,

שלום יש לי שאלה שקשורה לאינטרנט ואני חייב להביא לה תשובה עד מחר, אשמח אם תעזרו לי. השאלה: " האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? ציינו את כל הדרכים הידועות לכם " תודה מראש, עידו.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Aviv C,

כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by pantera,

אני משתמש כרגע בסטודיו וזה כנראה ה ide הכי גרוע שיצא לי להיתקל בו, איטי בטירוף ונתקע כל הזמן ונסיתי את כל השיטות להמהיר אותו וזה עדיין הדבר הכי גרוע שיצא לי לעבוד איתו אפילו התקנתי מחדש וכלום לא עוזר.... האם יש חלופה ראויה לסטודיו?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RonCohen,

ב++C מאז שעברתי לויזואל סטודיו 2012 הוא מבקש ממני להשתמש במקום scanf להשתמש בscanf_s אז רציתי לשאול מה ההבדל בקיצור מה השימוש של _s

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני מחפש דרך לבחור קבוצה נניח 10 מספרים בטווח 0-50 בצורה רנדומלית ושכל בחירה תהיה ייחודית, בשיטה הבסיסית יש כפילויות.. Random random = new Random(); random.Next(0, 50); והשפה כמובן C# תודה

• 5 תגובות
    • 13.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.