עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Jules Winnfield,

אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shahar emule,

מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DaTHE,

שלום, יש לי מערך בשם olympic_state שהוא מטיפוס מבנה olympic_state typedef struct{ char state[20]; int num_of_athlets; int gold,silver,bronze; }olympic_state אני צריך למיין אותם לפי מס' המדליות (של כולם ביחד),עשיתי את זה בפונקציה הבאה: void order() { int temp; for(p=olympic_states;p-olympic_states<50;p++) { if( (*P).gold +(*P).silver + (*p).bronze ) < ( (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze) { temp = (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze; (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze = (*P+1).gold + (*P+1).silver (*P+1).bronze (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze = temp; } } for(P=olympic_states;P-olympic_states<50;P++) { printf("\n %s ".P->state); }…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Matrix-Hacker,

אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שניהם מתאימים לכתיבה בסי או שאם אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות ולכתוב בסי אני צריך להשתמש במהדר אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני כותב אפליקציה בפייתון שבה אמור להיות משולב קוד שרשום בג'אווה סקריפט(עוד צריך ללמוד את זה). אני זקוק למידע שמתקבל מהקוד בג'אווהסקריפט כדי לעשות בו שימוש בקוד שרשום בפייתון. באופן ספציפי אני כותב אפליקציה שמריצה סרטונים מיוטיוב ואני צריך לדעת מתי מסתיים סרטון כדי לעבור לסרטון הבא. לפי מה שקראתי את המידע ניתן לקבל באמצעות youtube player API והוא עובד בג'אווה סקריפט.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by card,

אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי תפריט שאני רוצה למרכז אותו כמו שיש לדוגמה במערכת joomla (למי שלא מכיר, התפריט שלהם ממורכז באמצע הדף, לא משנה כמה קישורים יש ומה הרזולוציה של המסך) התפריט שלי בנוי כך: <ul id="quickJumpMenu"> <li class="selected"><a href="">selected link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> </ul> #quickJumpMenu { width: 984px; height: 25px; margin: 0 auto; background: #fff; border: 1px solid #eeeeee; } #quickJumpMenu li { float: right; list-style: none; line-height: 25px; font-size: 12px; padding:…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by כאן,

כולם מכירים את המשחק דאבל או בשמו הישראלי טו גזר במשחק 55 כרטיסים ובכל כרטיס 8 איורים ובכל שני כרטיסים רק תמונה אחת זהה בניהם והאתגר הוא לזהות ראשון (הראשון שזיהה...} במרחבי הרשת יש כמה פוסטים על הנוסחה המתמטית המוסבכת שאיתה יוצרים את הכרטיסים אך גם אתר בשפת תכנות פשוטה שאתו אפשר להכין את הכרטיסים בצורה אוטומטית להכניס מספר תמונות מסוים והאתר מכין אוטומטית את הכרטיסים ומשם למדפסת או פי די אף הבעיה היא שבאתר יש מס' אופציות לגדלים של כרטיסים מרובע מלבן וכו' כולם עובדים בצורה תקינה חוץ מהאופציה לעשות כרטיסים עגולים שזה בעצם הגירסה הנפוצה של המשחק ובזה יש תקלה שהתמונות מודפסות אחד על השני והשאלה היא האם יש דרך לתקן את התקלה (בעל האתר לא עונ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

החלטתי לחזור קצת לתחום ולנצל את החופש הקצר שיש לי כדי ללמוד PHP. בעבר השתמשתי בNotepad++ ואח"כ עברתי לתוכנה כלשהי של מיקרוסופט (וובמטריקס?). האם יש תוכנה אחרת מומלצת? הכוונה היא תוכנה שתוכל לעזור (תתקן אם תזהה טעות, תשלים אוטומטית וכו') ולהקל על הלמידה, בעיקר לחסוך זמן על לסגור דברים וסימנים שנשכחו.

12. Started by nir007,

אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by VIRUS,

מממממממממממ אני חייב עזרה (כרגיל) בפסקל אחים שלי יש לי עבודה להגיד עם משימות .. קיצר הנה משימה קטנה מי שיודע שיכתוב לי אני ישמח מאודדדדדדדד :>:> במשתנים Side1,Side2 ו Side3 נתונים אורכי 3 צלעות של משולש. א. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש שווה שוקיים (במשולש שווה שוקיים לפחות 2 צלעות שוות). ב. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש ישר זיות (במשולש ישר זיות סבום ריבועי שני הניצבים שווה לריבוע היתר). אז זהו זה כל המשימה מי שיודע שיכתוב זה חשוב לי מאודדדדדדדדד תודה כפרות. VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by golla,

שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגשה ואני צריך לחבר בין מסד נתונים פשוט שבניתי באקסס לעמוד שאני בונה ב-asp.net ואחרי שאני אגדיר את החיבור אני צריך לדוגמא להזין נתונים בכל מיני TXTBOX ושהם יקלטו לאותו מסד נתונים, שגם בזה אני אובד עצות, אודה לכם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by neogod,

עליכם לכתוב שיטה, המוצאת את החלק הזהה הארוך ביותר בין שתי רשימות. השיטה מקבלת כפרמטרים שתי רשימות מקושרות חד סטריות (כל רשימה נתונה על-ידי Element שהוא תחילת הרשימה), אשר בכל אחת מהן האיברים ממוינים בסדר עולה ממש (אין איברים זהים). ערך ההחזרה של השיטה הוא מסוג Element, אשר התכונה _number שלו מכילה את אורך החלק הזהה, והתכונה _next שלו מכילה את האיבר הראשון (באחת מן הרשימות) בחלק הזהה. אין לסרוק את הרשימות הנתונות (כל אחת מהן) יותר מפעם אחת! דוגמא: רשימה א' 1->2->4->6->8->10->15->null רשימה ב' 2->4->8->10->15->null הערך המוחזר יכיל את המספר 3 ואיבר ה-_next שלו יהיה האיבר שערכו המספרי הוא 8. (החלק הזהה הארוך ביותר הוא זה המתחיל באיבר ש…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קראתי פה ושם על תקשורת בין מחשב לשרת והבנתי שלקודים איתם המחשבים מתקשרים קוראים סוקטים. המטרה שלי היא בנוגע למשחקים מרובי משתתפים. אני רוצה שתיהיה לי היכולת לראות על הצג את הסוקטים שהמחשב שולח לשרת ולראות מה אני מקבל בחזרה. אני רוצה שיהיה לי את האפשרות לחסום סוקטים מהשרת, לשלוח אליו ברצף (ספאם) אולי אפילו כמה סוקטים בלופים. מזה אני מבין שאני צריך לדעת א' - איך באמת כל העיניין של התקשורת עובד בתאוריה ב' - איך אני מקודד לבד תוכנה שתעשה מה שאני רוצה אני צריך שתכוונו אותי למקורות מידע, אולי להמליץ לי על שפה (הידע שלי שואף ל0) ואולי לא יודע מה.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by robicon,

אני רוצה לבנות מערך בגודל 5 מסוג של struct שה struct יהיה רשימה מקושרת. זאת אומרת שבכל תא במערך תהיה רשימה מקושרת ואני מסתבך עם הזיכרון.... עשיתי malloc למערך ואין לי בעיה להכניס לשם ערכים הבעיה שלי שאחר כך אני כבר לא מצליח להמשיך את הרשימה. לדוגמה הכנסתי לתא 0 ערכים ואחר כך אני רוצה להכניס ערכים לnode הבא בתא 0 אני לא מצליח איך אני אמור לבנות את זה מבחינת זיכרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bdoron,

אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ~שירה,

יש אפשרות לכתוב פונקציות כלליות שיקראו מכמה class?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום. באתר שלי יש עמוד של צור קשר. כלומר יש שדות שצריך למלא ולשלוח והמייל נשלח אלי. הבעיה היא ששמתי לב, שלפעמים מגיעים אלי טפסים מוזרים מבוטים, ולכן אני רוצה להוסיף קוד אימות לפני שליחת המכתב. איך אני מוסיף קוד אימות לאתר(האתר ב html). האם יש קוד אימות בנוי(מוכן) שאפשר לשלב כבר באתר? אני מעונין באימות טוב שלא יגיעו אלי עוד טפסים מבוטים. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DXT,

קורה בשני מהדרים שונים. compile: errors: 0, warnings: 0 וזה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות build: Error: Unresolved external 'AddCustomer(tree*&,tree*&,char*,long,long,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'RemoveCustomer(tree*&,tree*&,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'ShowBalance(tree*,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'GetData(char*,long&,long&)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'UpdateBalance(tree*,long,long)' referenced from module project18.cpp בתכנית עצמה יש הרבה מאד פונקציות, להלן האבי טיפוס של הפונק…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AdieLL,

אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. באתר הבא: any.do אפשר לראות שהווידאו אינו Flash, אלא HTML5 (אם אני מבין נכון). כיצד עושים זאת? הייתי רוצה גם כן להטמיע ווידאו בצורה הזאת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by הבוס הגדול,

שלום רב. אני צריך עזרה באקסס: יש לי שני טבלאות, שבכל טבלה יש נתונים חדשים התווספים ומוזמנים וטבלה מידי יום. יש לי כבר אופציה להדפיס את הטבלאות, כל אחת בנפרד. מה שאני רוצה זה, לשלב בין הדו"חות, דהיינו שיהיה לי דו"ח אחד שמציג לפי תאריכים את שני הטבלאות ממוזגות יחד. הבעיה היא ששני הטבלאות לא שוות מבחינת עמודות-טורים. דהיינו, לדוגמא בטבלה אחת יש 3 טורים, ובשניה 6, ואין קשר בין הטבלה הראשונה לשניה. תוכלו לעזור לי? תודה רבה מאוד! (אציין שאני לא מתכנת, אך יש לי ידע גדול בתוכנות ופונקציות, ואני מתמצא בעניין מלמעלה. כמו"כ יש לי מתכנתת שתוכל לעזור לי אם אומר לה באיזו צורה זה אמור להיות)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים