עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by i1991,

: כניסה איבר: אדם חדש יכנס בראש הרשימה . הותיק ביותר יהיה בראש. הוצאת איבר: עוברים מתחילת הרשימה לסוף. מסמנים תחילה ב-max את האדם הראשון. מתקדמם ברשימה וכל איבר בעל מידת כעס שווה או גדולה לראשון יסומן כ-max . בסוף נוציא את האיבר ה-max אבל רק אחרי שנבדוק אם הnext שלו הוא לא null כי אז צריך להגדיל את הכעס של כולם ב-1. נתקעתי בשלה הארון בו צריך להגדיל את הכעס של כל האנשים ב-k .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by binyamin1001,

היה לנו שיעור מעניין עם הסביבה של Raphsody, ובאחד מהתרגילים גילינו לחרדתנו (טוב נו, לחרדתי) שגם אם לא הגדרנו מופע של מחלקה, אלא רק מצביע למופע, ניתן יהיה לקרוא לפונקציות שלא משתמשות בשדות המחלקה. אני פטרתי את זה ב"נו, הסביבה של Raphsody היא לא לפי התקן", ושכחתי מזה. אחד מהחבר'ה בקורס, העלה את השאלה הזאת לרשימת התפוצה, ותוך כדי שיחה המליץ לי לראות שזה עובד גם בסביבה רגילה (VisualStudio, למשל). הרצתי, והזדעזעתי. יש למישהו הסבר? #include<iostream> using namespace std; class A { int a; public: void print(); }; void A::print() { cout<<"Testing, for Science"<<endl; } int main() { A* p; p->print(); system("pause"); }

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי שאלה כזאת: יש לי מחרוזת עם מספר מסויים של תווים שאחד מהם הוא ספרה בין 1 ל9 (כמובן שהיא מסוג CHAR) עכשיו, אני צריך לעשות משהו כזה: אם המחרוזת היא למשל AVT4G אז עכשיו היא תהיה AVTTTTTG או אם היא RTO2P RTOOOP הבנו? אז עכשיו מישהו יכול לעזור לי? ומהר כי זה די דחוף ולמחר...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by VIRUS,

אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mich4el,

אני תלמיד כיתה י"א, ואני לוקח השנה הגברת מחשבים. מלמדים אותנו C#, והשאלה שלי היא - למה? ממה שאני ראיתי משתמשים הרבה יותר בC\C++.. איפה בדיוק C# מתעלה על השפות האחרות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by spide220,

אהלן, בניתי אתרון בVS2008 פרוייקט WEBSITE בASP.NET עם קוד C# עם תאימות ל .net framework 2 דף הבית בשם Default.aspx עשיתי PUBLISH בדרך הרגילה לתוך תיקיה. והעלאתי את הכל לחשבון תלמיד שלי בbrinkster.net ואני מקבל שגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bdoron,

אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מנסה להפעיל את הקומפיילר SDCC בעזרת notepad++ (רק בשביל לבדוק שאין טעויות בקוד), אך אני לא ממש מצליח. בnotepad++ יש את הפקודה run שבעצם מפעילה קובץ בדומה לStart -> Run. ניסתי לעשות משהו כזה: cmd /c SDCC &(FULL_CURRENT_PATH) & pause אך ניראה שבגלל שהשתמשתי בcmd הוא לא מבין ש&(FULL_CURRENT_PATH) הוא Environment Variable של notepad++ שאמור להכיל את הpath של הקובץ. למישהו יש פיתרון איך לגרום לSDCC לקמפל את הקובץ הנוככי שפתוח בnotepad++ דרך פקודת הrun בתוכנה ? ד"א, זה command line compiler כך שאני רוצה שהחלון ישאר לי פתוח שאוכל לראות איפה כל השגיאות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Epic,

מתי נהוג לפתוח פרוייקט נוסף בתוכנה ומתי פשוט להוסיף קבצים לפרוייקט הנוכחי. למשל GUI צריך פשוט להיות עוד מחלקות או פרוייקט נפד לחלוטין שיושב יחד עם הפרויקט המקורי? בנוסף האם ניתן לפתח פרוייקט משותף עם עוד אנשים כאשר לכל אחד גירסת ויזואל סטודיו אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tal lu,

היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה

14. אני דיי חדש בשפת C ועלה לי לראש האם זה אפשרי ליצור פקודה משל עצמי לדוגמא: פקודה שנקראת swap,פעולה שמחליפה בין ערכים של שני משתנים כלומר,במקום כל פעם לרשום: temp=a; a=b; b=temp; אז לרשום: swap(a,b) האם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by VIRUS,

מממממממממממ אני חייב עזרה (כרגיל) בפסקל אחים שלי יש לי עבודה להגיד עם משימות .. קיצר הנה משימה קטנה מי שיודע שיכתוב לי אני ישמח מאודדדדדדדד :>:> במשתנים Side1,Side2 ו Side3 נתונים אורכי 3 צלעות של משולש. א. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש שווה שוקיים (במשולש שווה שוקיים לפחות 2 צלעות שוות). ב. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש ישר זיות (במשולש ישר זיות סבום ריבועי שני הניצבים שווה לריבוע היתר). אז זהו זה כל המשימה מי שיודע שיכתוב זה חשוב לי מאודדדדדדדדד תודה כפרות. VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by patrik,

יש לי מחלקה class abc { public: int x; abc() { x=0; } }; אני רוצה ליצור ממנו מערך דינמי (יקבע בהמשך) לדוגמא: class def { public: //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? abc aaa[][]; int size; def(int size) { this->size=size; //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? aaa=new abc; } }; אם אני רוצה להדפיס אותו איך מבצעים זאת? אני משער: void print2D_array() { int i,j; for(i=0; i<size; i++) { cout<<"\n"; for(j=0; j<size; j++) cout<<aaa[j].x<<setw(4); } } תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Salwaby,

טוב אחרי יומיים שאני נלחם עם הבעיה, הגעתי למסקנה שצריך לבקש עזרה. אז ככה: כתבו פונקציה הבודקת האם במערך נתון קיימת תת-קבוצה של מספרים אשר סכומם שווה למספר מטרה. אם תת-קבוצה כזאת קיימת, הפונקציה מעדכנת מערך עזר כך : - אם איבר i כלשהו במערך הנתון שייך לתת קבוצת הסכום, אז האיבר i במערך העזר = 1. - אחרת איבר i במערך העזר = 0. int find_sub_sequence(int sequence[], int sub_sequence[], int size, int sum) - the header הנתונים : מערך של מספרים שלמים. מערך עזר מאותחל באפסים. גודל המערכים (זהה). מספר מטרה (הסכום אליו שואפים להגיע). דוגמא: סכום מטרה : 60 1 21 6 42 34 47 56 17 13 - המערך הנתון. 0 0 0 0 0 1 0 0 1 - מערך העזר. והפונקציה תחזיר 1. סכום מטרה : 50 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה

19. Started by shaithebest,

שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SAMSONG,

תיתנו לי פקודות בדוס בבקשה SAMSONG

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kalimero1234,

שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dino,

היי... כרגע באתר שלי יש PHPBB אז רציתי לדעת מה עדיף... PHPBB או YaBB כמו שמותקן כאן? ועוד שאלה: האם המפרט מחשב שבצד זה משהו שצריך להתקין לבד {מוד} ב-YaBB או שזה מותקן וכמו כאן שינו את זה למפרטי מחשב? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.