תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הסקריפט הנ"ל <html> <center><script type="text/javascript"> var hex = 255; var Strings = new Array("Loading game files...", "Unwelding Boxes...", "Breaking Addons...", "Stuffing Ragdolls...", "Unreticulating Splines...", "Feeding Birds...", "Growing Watermelons...", "Mowing Grass...", "Plastering Walls...", "Inflating Balloons...", "Charging Toolgun...") ; var Count = -1; var Timer; var ID = "Div"; function Freeze() { hex = 0; document.getElementById(ID).style.color = "rgb(" hex "," hex "," hex ")"; var Links = document.getElementById(ID).getElementsByTagName("a"); for (var i = 0; i < …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להפעיל את הקומפיילר SDCC בעזרת notepad++ (רק בשביל לבדוק שאין טעויות בקוד), אך אני לא ממש מצליח. בnotepad++ יש את הפקודה run שבעצם מפעילה קובץ בדומה לStart -> Run. ניסתי לעשות משהו כזה: cmd /c SDCC &(FULL_CURRENT_PATH) & pause אך ניראה שבגלל שהשתמשתי בcmd הוא לא מבין ש&(FULL_CURRENT_PATH) הוא Environment Variable של notepad++ שאמור להכיל את הpath של הקובץ. למישהו יש פיתרון איך לגרום לSDCC לקמפל את הקובץ הנוככי שפתוח בnotepad++ דרך פקודת הrun בתוכנה ? ד"א, זה command line compiler כך שאני רוצה שהחלון ישאר לי פתוח שאוכל לראות איפה כל השגיאות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנת בשפת C ושפות נוספות כרגע אני עושה את המעבר לC++ ( מונחה עצמים ) . אך הפרוייקט הקרוב יהיה על גבי לינוקס , אני עדיין לא יודע איזה הוצאה ואיזה גירסא . רציתי לדעת מהם האופציות לקומייפלרים או האם יש איזה שהוא מדריך שאפשר להיעזר בו ? האם קיים משהו בסגנון של Visual C++ כמו של Visual Studio ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... כרגע באתר שלי יש PHPBB אז רציתי לדעת מה עדיף... PHPBB או YaBB כמו שמותקן כאן? ועוד שאלה: האם המפרט מחשב שבצד זה משהו שצריך להתקין לבד {מוד} ב-YaBB או שזה מותקן וכמו כאן שינו את זה למפרטי מחשב? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מנקה את המסך בC++ בזמן המשחק שלי סנייק נוצרת תנועה לא חלקה,והשאלה שלי היא,איך יוצרים תנועה חלקה של אנימציית הסנייק? (מדובר כמובן במסך הקונסול) הקוד: DWORD n; DWORD size; COORD coord = {0, 0}; CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO csbi; HANDLE h = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); size = (csbi.dwSize.X -100) * (csbi.dwSize.Y -100); FillConsoleOutputCharacter ( h, ' ' , size, coord, &n ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); FillConsoleOutputAttribute ( h, csbi.wAttributes, size, coord, &n ); SetConsoleCursorPosition ( h, coord ); נוסף על השהייה של רבע שנייה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עליכם לכתוב שיטה, המוצאת את החלק הזהה הארוך ביותר בין שתי רשימות. השיטה מקבלת כפרמטרים שתי רשימות מקושרות חד סטריות (כל רשימה נתונה על-ידי Element שהוא תחילת הרשימה), אשר בכל אחת מהן האיברים ממוינים בסדר עולה ממש (אין איברים זהים). ערך ההחזרה של השיטה הוא מסוג Element, אשר התכונה _number שלו מכילה את אורך החלק הזהה, והתכונה _next שלו מכילה את האיבר הראשון (באחת מן הרשימות) בחלק הזהה. אין לסרוק את הרשימות הנתונות (כל אחת מהן) יותר מפעם אחת! דוגמא: רשימה א' 1->2->4->6->8->10->15->null רשימה ב' 2->4->8->10->15->null הערך המוחזר יכיל את המספר 3 ואיבר ה-_next שלו יהיה האיבר שערכו המספרי הוא 8. (החלק הזהה הארוך ביותר הוא זה המתחיל באיבר ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למדתי את השפות: JAVA,PYTHON,C,שפות WEB ואני מחפש ומחפש רעיון לפרויקט גמר שאני צריך להגיש הצעה בקרוב ולא עולה לי כלום תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעייה קטנה ... איך אני מפעיל את הפרוצדורה שכתבתי מראש .. במהלך התוכנית .. למשל יש לי פרוצדורה שנקראת X וכשמשפט תנאי מסויים מקיים למשל y=1 אז הפורוצדורה תופעל ... תודה למי שיכול לעזור זה דחוף ......... VIRUS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו את זה : [code] import java.io.File; import java.util.Scanner; public class count { public static void main(String[] args) throws Exception { Scanner x = new Scanner(new File("test.txt")); int words = 0; while(x.hasNext("\\S+")) { String word = x.next("\\S+"); words++; } System.out.println(words); } } התכנית קוראת קובץ טקסט ומדפיסה כמה מילים יש בתוך הקובץ. יש לי שתי שאלות על הקוד : 1. מה בעצם הפקודה הזו עושה ? x.hasNext("\\S+") 2. מה הפקודה הזו עושה ? String word = x.next("\\S+");
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לפי מה שלמדתי quick sort היא שיטת מיון היעילה ביותר במקרה הכללי. כמו כן יש את ה insertion sort שממיין בצורה מהירה מאוד מערכים כמעט ממויינים. אני צריך לשלב את ה insertion sort בתוך quick sort החל מנקודה מסוימת, הקבצים שאני צריך למיין כוללים אלפי מילים. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון חשיבה או הסבר שיעזור לי להבין באיזה מקום הinsertion sort מייעל את האלגוריתם. תודה נ.ב הקוד בC++ void quick_insertion(string* A,int i, int j) { if (j - i > 1) { if (j - i < 10 )/// בחירת הנקודה בה המערך ממוין מספיק { insertion(A,j); } else { int p = partition(A[0],A,i,j); quick_insertion(A,i,p); quick_insertion(A,p,j); } } …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שאני רושם במהדר שלי את הפקודה delay(30); המהדר רושם לי שהפקודה לא טובה מישהו יודע מה הבעיה פה אני משתמש ב borland c++ אני אשמח לפתרון אולי זה בעיה במהדר שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למדנו על בעית הקטע הקריטי עם הדוגמא של הייצרן והצרכן ששניהם ניגשים למונה משותף ויכול להיות בעיה אם באמצע ה COUNTER++ באמצעות הcontex switch תהליכים יתחלפו וכך המונה יתבלבל הבנתי שהפתרון לכך מכיל 3 חוקים אשמח להסבר כי לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בניהם הראשון הבנתי שאם התהליך האחד נמצא בקטע הקריטי השני לא יכול לגשת לקטע הקריטי השני -לא כ"כ הבנתי מה אומר ומה ההבדל בינו לבין הראשון השלישי- שלא נחסום לעד תהליך מלגשת לקטע הקריטי-ברור שאסור להרעיב אותו,אבל מה נעשה? הרי אם התהליך השני נמצא בקריטי, נכון שיש בעיה של הרעבה אבל עדיין הוא בקריטי.! אשמח להסבר לגבי שלושת החוקים הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. יש לי בעיה בפונקציית ההדפסה של המשחק. נראה לי שהבעיה במחלקה POINT. למי שרוצה לראות אני מעלה את כל המחלקות שעשיתי... אשמח לדעת למה לא נותן להדפיס. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כחצי שנה, מחקתי את הפייסבוק שלי. לפני המחיקה, החלטתי לגבות את כל הנתונים שלי, כולל כל היסטוריית הצ'אט (של 5 שנים, יצא לא מעט). זה הביא לי את הגיבוי בצורת דף html, שבו כל ההודעות מבולגנות לגמרי. בעזרת פייתון הצלחתי למיין אותן. אבל עכשיו, אני צריך מקום לאחסן אותן כך שאוכל לראות אותן בצורה נוחה - משהו שיהיה קרוב לצ'אט המקורי של פייסבוק. לכל הודעה יש תאריך, ההודעה עצמה, והthread שהיא שייכת אליו (בעצם - אילו אנשים היו באותה שיחה). האם יש מערכת מוכנה שתאפשר לי להכניס את הנתונים האלו אליה ולהציג אותם בקלות? או שעדיף לבנות אתר משל עצמי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-