תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובדת עם אנגולר ו-C#. בקומפוננטה שלי אני מזמנת פונקציה מהסרוויס. כאשר הפונקציה בסרוויס היא סטטית- הכל עובד מצוין: מדפיס נתונים נכונים לקונסול ומוצגים הנתונים במסך הדפדפן. כאשר הפונקציה בסרוויס היא קריאת שרת אמיתית: מדפיס נתונים נכונים לקונסול (בדיוק אותו נתונים ואותו מבנה כמו בסטטי) ולא מוצגים נתונים במסך הדפדפן. החלק הסטטי של הקומפוננטה כן מוצג. כשאני מנסה להדפיס את המערך שקיבלתי מקריאת השרת, אז כמו שכבר ציינתי- זה מודפס לקונסול בצורה טובה עם ערכים נכונים, אך כאשר אני מנסה להדפיס את זה ב-html- זה מדפיס לי מערך ריק. בקונסול אין לי שגיאות, וגם בלשונית network רואים שקריאת השרת מחזירה סטטוס 200 ונתונים טובים בפורמט הרצוי. - ניסיתי לשאול את ה-gpt בהתכתבות ארוכה מה יכולה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני דיי חדש בשפת C ועלה לי לראש האם זה אפשרי ליצור פקודה משל עצמי לדוגמא: פקודה שנקראת swap,פעולה שמחליפה בין ערכים של שני משתנים כלומר,במקום כל פעם לרשום: temp=a; a=b; b=temp; אז לרשום: swap(a,b) האם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי תרגיל לתכנות שרת HTTP שממתין על פורט 80 לחיבור ואמור לקבל מחרוזת מסויימת מהלקוח לצורך העניין. הקוד שלי הוא כזה: from socket import * server_s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server_s.bind(('0.0.0.0', 80)) server_s.listen(5) while(1): (client_s, client_addr) = server_s.accept() rcv = client_s.recv(1000) cmd = rcv.split(' ') client_s.sendall("a") client_s.close() משום מה, ברגע שאני מתחבר דרך ה-CMD בצורה הבאה: telnet localhost 80 השרת לא ממתין לקבלת המחרוזת מהלקוח, כלומר, אני מקבל ישר a וConnection Lost. אציין שהידע של בפייתון הוא בסיסי בהחלט (בעבר תכנתתי בשפות שונות, פייתון רק התחלתי ללמוד ע"מ להבין את החוברת - כך שאם למישהו יש מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במתודה IsOlder (בקוד יש הסבר מה היא עושה) אני לא ממש יודע איך להשוות בין 2 עובדים ולשלוח נתונים למתודה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSalaries = new decimal[12]; //c'tor that gets id, name and birth date public Employee(int id, string name, DateTime b ) { this.Id = id; this.Name = name; this.BirthDate = b; } //c'tor that gets id, name and empty birth date; public Employee(int…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעייה קטנה ... איך אני מפעיל את הפרוצדורה שכתבתי מראש .. במהלך התוכנית .. למשל יש לי פרוצדורה שנקראת X וכשמשפט תנאי מסויים מקיים למשל y=1 אז הפורוצדורה תופעל ... תודה למי שיכול לעזור זה דחוף ......... VIRUS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה שהתוכנה תפעל כמנהל באופן אוטומטי, ברגע שמפעילים אותה היא תבקש אישור מנהל ניסיתי עם mainfest ללא הצלחה, אין אפשרות להגדיר לו mainfest ב VS10 ניסיתי את זה ProcessStartInfo pi = new ProcessStartInfo(); pi.Verb = "runas"; pi.FileName = Application.ExecutablePath; Process.Start(pi); ניסיתי לשים אותו במקומות שונים, אבל יש לו כמה בעיות. 1.הוא נפתח פעמיים, פעם כמנהל ופעם לא. 2.הוא נפתח בלי סוף. 3.ברגע שמפעילים את התוכנה לאחר שאני מאשר לו הרשאת מנהל, התוכנה נעלמת ונפתחת מחדש כמנהל.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים 3 יח"ל במחשבים בשפת C#. לצערי המגמה נסגרה ואני נאלץ להשלים לבד את החומר. למדתי כבר את הספר הזה ואז התברר לי שזה רק היחידה הרביעית. אז שאלתי את המורה בבית ספר שלי מה אני אמור ללמוד ליחידה חמישית והוא אמר לי שאני צריך לקנות איזשהו את הספר תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA ומשם אני אמור ללמוד כמה פרקים(הבנתי שההבדלים ביןC# ל JAVA ממש לא גדולים,ככה שזה בסדר מבחינתי) הבעיה היא שאני לא מוצא את הספר הזה או כל ספר אחר שמלמד תכנות מונחה עצמים ב-JAVA. אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזה ספר אני אמור ללמוד. ואם יש את זה ב-C# זה יהיה עדיף. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דף פיסבוק שעבר את ה 5000 חברים, אני מעונין להפוך אותו לאפליקציה פיסבוקאית, ללא מטרת רווח כרגע אלא כשירות לקהילה (אולי בעתיד אפשר לחשוב על מודל כלכלי ) מחפש מתכנתים שרוצים ויכולים לעזור אלכס art34y@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... כרגע באתר שלי יש PHPBB אז רציתי לדעת מה עדיף... PHPBB או YaBB כמו שמותקן כאן? ועוד שאלה: האם המפרט מחשב שבצד זה משהו שצריך להתקין לבד {מוד} ב-YaBB או שזה מותקן וכמו כאן שינו את זה למפרטי מחשב? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנת בשפת C ושפות נוספות כרגע אני עושה את המעבר לC++ ( מונחה עצמים ) . אך הפרוייקט הקרוב יהיה על גבי לינוקס , אני עדיין לא יודע איזה הוצאה ואיזה גירסא . רציתי לדעת מהם האופציות לקומייפלרים או האם יש איזה שהוא מדריך שאפשר להיעזר בו ? האם קיים משהו בסגנון של Visual C++ כמו של Visual Studio ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צירפתי את השאלה בתור תמונה אני כבר תקוע עליה כמה שעות, הבנתי שהרעיון הוא למיין את מערך הכתובות לפי הערכים שהן מצביעות עליו במערך המקורי. נסיתי בכל מיני קומבינציות, הכוכביות האלה פשוט משגעות אותי. אני מצרף את הנסיון האחרון שלי, במקום לכתוב עד הסוף ואז להתבאס, כתבתי את ההתחלה, אשמח אם תגידו לי אם אני בכיוון הנכון, במיוחד בפרוטורייפ, נראה לי ששם הבעיה. תודה עריכה: הפונקציה למעלה זה הפונקציה שביקשו לכתוב בשאלה, בינתיים יצרתי מערך כתובות והעברתי את הכתובות של המערך המקורי(הפונקציה לא גמורה כמובן) הפונקציה התחתונה זה המרג'-סורט, רציתי לדעת אם זה בסדר או שהסתבכתי עם כל ענייני הכוכביות והפרמטרים שם לפני שאני ממשיך הלאה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כחצי שנה, מחקתי את הפייסבוק שלי. לפני המחיקה, החלטתי לגבות את כל הנתונים שלי, כולל כל היסטוריית הצ'אט (של 5 שנים, יצא לא מעט). זה הביא לי את הגיבוי בצורת דף html, שבו כל ההודעות מבולגנות לגמרי. בעזרת פייתון הצלחתי למיין אותן. אבל עכשיו, אני צריך מקום לאחסן אותן כך שאוכל לראות אותן בצורה נוחה - משהו שיהיה קרוב לצ'אט המקורי של פייסבוק. לכל הודעה יש תאריך, ההודעה עצמה, והthread שהיא שייכת אליו (בעצם - אילו אנשים היו באותה שיחה). האם יש מערכת מוכנה שתאפשר לי להכניס את הנתונים האלו אליה ולהציג אותם בקלות? או שעדיף לבנות אתר משל עצמי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-