תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקורות טובים ללימוד C# מצאתי מקורות כאלה ואחרים באנגלית (ב EMULE) ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית זה לא תענוג גדול לקרוא ספרים שלמים בשפה זרה יש לי ידע די נרחב ב JAVA והדמיון בין שנהם גדול מאד גם בצורת התכנות (OOP) וגם בסינטקס בעקרון אני צריך מקור מקיף שילמד אותי את הסינטקס של C# ואני חייב שזה יכלול פרקים בנושאי GUI ותיכנות מול מסדי נתונים (ADO) כמו SQL SERVER ן ORACLE אני אשמח לכל מקור טוב בכל שפה אבל אני מעדיף בעיברית ואפילו המלצות לספרים יתקבלו בברכה (אין לי בעיה לקנות ספר אם הוא באמת טוב) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם אקליפס בג'אווה, ומנסה להתחבר למסד נתונים שיושב על MY SQL SERVER 2008R2. חיפשתי בגוגל כמה דרכים לעשות את זה..משום מה חלקן לא מצליחות (JDBC..). כרגע הצלחתי באמצעות ODBC (בעזרת האשף הקיים של הווינדוס) להתחבר למסד הנתונים, ולבצע שאילתות.. הבעיה שלי בדרך הזו, היא שבמידה וכרגע אני למשל מוסיף רשומות בSQL SERVER אחרי שכבר הרצתי את האשף, הן לא מתעדכנות בהרצה מן האקליפס, ובעצם צריך ליצור כל פעם מחדש את קובץ האשף הנ"ל. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או אם קיימת דרך נוספת גם טוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי בחינם או בתשלום סמלי לסדר טופס לאתר אינטרנט שבניתי לקרוב משפחה בתור טובה. הטופס - הן בגרסה האנגלית שלו והן בגרסה העברית שלו - נשלח היטב וכמו שצריך, לתיבת המייל אולם ישנה בעיה מזורה שאחר שליחת הטופס המחשב עובר לחלון אחר ריק. ניתן לראות זאת בדיוק ב ״צור קשר״ - באתר: www.isserles.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות אתר שמקבל תמונה ממשתמש, מציג אותה על המסך, והמשתמש מסמן מלבן על התמונה. את התמונה והסימון של המלבן (המלבן למשל יכול להיות מיוצג ע"י 2 נק' על התמונה) אני מעביר לתכנית שרצה על השרת. בניתי טופס להעלאת תמונה לפי האתר הזה http://tech.hawkfield.be/archives/000009.html והתמונה עולה לשרת לתיקייה מסויימת שקבעתי. עכשיו אני מחפש איך לבנות UI שיתן למשתמש לצייר מלבן על התמונה ולא מצאתי כ"כ... אין לי ניסיון כמעט בPHP אבל אמרו לי שמאוד קל לבנות אתרים כאלה בPHP. למישהו יש רעיון או קישור שמסביר כאלה דברים? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, רק התחלתי ללמוד עכשיו #C וכתבתי משהו קטן שמייצר 20 תרגילים רנדומלים במתמטיקה וסופר על כמה תרגילים המשתמש ענה נכון. אני רוצה להדפיס הודעה למסך (ב Console השחור) עם טקסט למשתמש. ההודעה תשתנה עפ"י מספר התשובות הנכונות. הודעה אחת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 15 תרגילים נכון, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 10 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 15, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 5 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 10 וכן הלאה... איך אני יכול לעשות את זה עם Switch ולא עם משפט IF בתוך IF? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי אתר ופתחתי לו גם fan page בפייסבוק, אני רוצה לפרסם מהאתר שלי סטטוסים לדף הזה. כל פעם שאני מפרסם "חדשה" באתר שלי שאוטומטית יתפרסם סטטוס בדף בפייסבוק. ראיתי כל מיני דרכים מוזרות לעשות את זה ולא הבנתי אף אחת. מישהו יכול לעשות לי פה קצת סדר? איך אני משיג access_token לדף שלי? איך אני משתמש בו כדי לפרסם סטטוס בתור מנהל הדף (בתור ה"דף" עצמו)? תודה...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קישו, אבל שהקישור לא יראה מגעיל... טקסט כחול עם קו אני רוצה שהטקסט יהיה שחור ושהעכבר עובר מעליו הוא יהיה צהוב (משהו דיי מוכר) א. איך קוראים לזה (כדיי שאני אחפש מדריך לעשות את זה ב golive) ב. מישהו יודע איך עושים את זה ב golive
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי אני מחפש דרך לנטר את כל התעבורה שמגיעה מהתקני הusb (שתהיה לי את היכולת להפיל אותה אם צריך), איך אפשר לעשות את זה? בעיקר בשפות c# python תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תוכנה שמחפשת בגוגל Keyword מסויים ואז מנתחת את התוצאות לפי נוסחה. ככל הנראה כאפליקציית ASP.NET מה הן הדרכים היעילות שניתן לעשות את זה איתן ? איך בכלל ניגשים לכזה דבר ?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה קטנה. אני צריך לגשת באמצעות פקודת Batch בסביבת Windows אל משתני סביבה(Environment Variables), להציג ערך של אחד מהם, לעדכן אותו ולהציג את הערך המעודכן שלו. כמה שלא חרשתי את גוגל לא הצלחתי לעשות את זה. אני כן מצליח לגשת אל הPATH עצמו באמצעות echo %PATH% או שגם לעשות set מדפיס לי ממש הכל אבל אני לא יודע איך להיכנס לעומק, איך אני מדפיס ערך של משהו ספציפי ואיך אני מעדכן אותו? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
ובכן את המימוש למיון הכנסה "רגיל" בעזרת מערכים קל לבצע. הבעיה היא כאשר אני רוצה לבצע מיון הכנסה עם רשימה מקושרת, כאשר הרשימה היא חד כיוונית. שימו לב לאלגוריתם כללי של מיון הכנסה ממוש בעזרת תוכנית java קלאסית רגילה. static void insert(int[] pritim) { int key; for (int count=1; count <= pritim.length-1; count++) { key = pritim[count]; int countBack = count-1; while ( (countBack >= 0) && (pritim[countBack] > key) ) { pritim[countBack+1] = pritim[countBack]; countBack--; } pritim[countBack+1] = key; } } // sorting האם יש למישהוא רעיון למימוש מיון הכנסה עם רש…
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאני פותח קובץ כלשהו שנבנה על XP הוא אומר שיש לו בעיות התאמה ואם אני אומר לו שימצא פתרונות באינטרנט הוא אומר שיש עדכון ממיקרוסופט,חיפשתי במיקרוסופט ולא מצאתי.. אפשר עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למה הקוד הזה נותן לי ווקטור בסוף ולא סכום? לשאלה של מה ערך של y n=5; x=linspace(0,1,n); y=zeros(1,n); for k=1:n y(k)=sum(x(k)); end
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כולם מכירים את שיטות הדחיסה הפופולריות כגון ווינזיפ וכו'.. האם לדעתכם יתכנו שיטות כיווץ נוספות העולות ברמת הדחיסה שלהן על שיטות הכיווץ הפופולריות כיום?? הנושא מאוד מעניין אותי ואשמח לשמוע תגובות רציניות בנושא..
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-