עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kiki666,

שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by Dor767,

1

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אממ נתקלתי בתרגיל באחד מהמבחנים שלהם שפשוט לא היה לי מושג איך להשלים את זה אם למישו יש מושג אני אשמח אם הוא יעזור לי, התרגיל הראשון סעיף א' http://ks.ort.org.il/APPS/Public/GetFile.aspx?inline=yes&f=Files%2Fba3c28fc-8c3e-46d9-b4f3-effda4c7e27b%2F9b4c0411-2071-4619-bf7d-26b16b8a17a1%2F7ef63f14-bad4-4559-8806-64e5f7e02fc7%2F65518de7-b5d3-4066-9ed7-0d82aef2fda7.pdf

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התמונה: הבעיה: תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by hag911,

למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shynet,

שלום לכולם, אני בונה תוכנה בעזרת Visual basic 6 (כן אני דיי ישן, אבל החלטתי לעבוד ולהישאר עם זה בגלל שאנחנו עובדים עם זה גם בבית ספר), ומעוניין לחפש בתוך תיבת טקסט (textbox), מילה שנמצאת בין שני מילים ולהעתיק אותה לתיבת טקסט, אבל אני לא מצליח, פשוט לא עולה לי רעיון אפילו איך להתחיל את הקוד, עשיתי חיפוש דיי ארוך באינטרנט והבנתי שאולי איכשהו intstr קשור לזה ( כניראה) , אני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי למצוא את הקוד המתאים, ובבקשה עם הסברים. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה באתר שהכפתורי ASP שלי מפעילים לי פונקציות בJS. דבר זה מתבצע לי בכל הדפים שישנם פונקציות שפועלות Onsubmit, וכפתורי ASP. אם מישהו יודע איך לתקן את זה אני אשמח מאוד! (זה די דחוף) הינה קוד של כפתור ASP: <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="התנתקות" OnClick="Button2_Click" /> כפתור submit: <input type="submit" value="כניסה" /> התג form באחד מהדפים: <form id="form1" runat="server" onsubmit="return bdika()"> תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. שלום רב, השנה הייתי צריך לעשות פרוייקט גמר לביה"ס במחשבים, בתכנות בשפת סי. אני בניתי את המשחק המוכר סנייק, עכשיו אני עובד על הספר פרוייקט, ואחד השלבים בספר היא צילום המסך והסבר בספר פרוייקט, ניסיתי לעשות צילום מסך בעזרת print screen אך זה לא עובד, מישהו מכיר דרך לצלם את מסך הפרוייקט? יש תוכנה? תודה מראש לכולם! נ.ב. שחכתי לציין שאני עובד בווינדוס אקס פי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by נעמה.,

לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by שריה 24,

השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!

11. Started by שריה 24,

אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה

12. שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. כמו שרשמתי בכותרת, לאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמה ומתחבר לאתר, זה מוביל אותי לדף מסוים (אי אפשר לראות את הדף הזה אם לא מתחברים). וזה מראה לי אותו, זה אומר שהסשן עובד. אבל אם אני לוחץ F5 (רענן). זה מרענן את הדף ושוב צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. משהו יודע מה הבעיה? זה הקוד של הדף main.asp <html> <head> <title> אתר מלחמת לבנון השניה </title> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl" link="darkblue" alink="darkblue" vlink="darkblue"> <% if (session("login_u") <> "true") then %> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> כינוי <input type="text" name="nickname" size="15"> סיסמא <input type…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by שריה 24,

כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by שריה 24,

שלום! בניתי אתר: http://shotokai.bkalut.co.il/ (נבנה בוורדפרס) נתקלתי בבעיה, שהייתה נראית לי קצת מוזרה: בדקתי את האתר במחשב, בנייד ובאייפד ורק באייפד - לא רואים את תתי התפריטים. למשל בתפריט בטאב "קאטות", כשמעבירים את העכבר, רואים תתי תפריט. אבל באייפד זה לא עובד. למה?? תודה :-)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זה בשפת C לא יודע ממה היא נובעת אם צריך את הקוד אז תבקשו ולמדתי קבצים ועדיין אני לא יודע לתת פקודה לתוכנה למחוק קובץ

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by hag911,

לא רלוונטי

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. Started by eliom,

שלום.. ניסיתי להדר תוכנית פשוטה של hello world ב-vs.לחצתי f7 ואחר כך לחצתי play. ומוצג לי השגיאה הזאת. 1>------ Build started: Project: test 1, Configuration: Debug Win32 ------ 1>LINK : fatal error LNK1123: failure during conversion to COFF: file invalid or corrupt ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by omfir,

אחרי בניית טבלה בבצפר משום מה אני לא מצליח לשנות את הטבלה. כשאני מנסה להוסיף שורה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img687.imageshack.us/img687/4472/14791445.jpg

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by omfir,

מתודת ההוספה וההצגה של כל הטבלה עובדות. הפעולות של העידכון לא עובדות. תמונות: http://img72.imageshack.us/i/citiesclass.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/debuging.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/programy.jpg/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אחרי שהרצתי את הפרוייקט שלי במחשב מסויים העברי אותו לדיסקאוןקי. משום מה כשאר אני מחלץ משם את תיקיית הפרוייקט אני לא מצליח לפתוח אותו,אני מקבל שגיאה מה-Visual Studio "the selected file is not vaild solution file". תמונה: http://img696.imageshack.us/img696/4104/errormj.jpg מה אפשר לעשות עם הבעיה הזו?.

22. Started by trxman,

אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  23. ב C# VISUAL STUDIO 2008 אני רוצה להוסיף פקד LOGIN , הוספתי שני יורים דרך ה ADMINISTER WEBSITE, וROLE אחד, כאשר אחד היוזרים מקושר לROLE מסוים (manage). כעת כל בדיקה שאני רוצה לעשות בקוד כמו למשל : בדיקה אם היוזר נמצא בROLE מסוים - Roles.IsUserInRole("manage") - תמיד נשאר FALSE או בדיקה אם המשתמש הצליח להיכמס - User.Identity.IsAuthenticated - תמיד נשאר FALSE הוא לא נותן לי, יש למישהו פתרון ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by ירוןX,

שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by patrik,

אם אני קולט למשתנה x מספר אז התוכנית הולכת כהלכה , אם אני קולט אליו מחרוזת או כלום אז יש שגיאה האומרת מה שצירפתי בתמונה ומסמנת את השורה המובלטת בקוד. Private Sub Command6_Click() Dim x Dim recmark If MsgBox("האם ברצונך לחפש באמצעות מס' גביה?",vbYesNo) = vbYes Then x = InputBox("הכנס מס' גביה") Call SelectAllGviotKsafim With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "ms_gvia ='" + x + "'" If .EOF Then MsgBox "לא נמצא" Else Adodc1.Recordset.Fields(8 ) = 1 Adodc1.Recordset.Update End If End With End If End Sub ms_gvia מוגדר בטבלה של access כמספר אוטומטי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים