תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע בונה לי אתר ואני רוצה לעשות לו photo gallery ב frontpage 2003. ה photo gallery הוא על מצב של slide show. הבעיה היא שכאשר אני רוצה לשמור את דף ה html עם ה photo gallery ששמתי ב frontpage, הוא לא שומר ומראה לא את ההודעה הזאת - מה אני עושה לא בסדר?, ומה צריך לעשות? ויש עוד דרך לשים תמונות בדף html במצב של slide show? או שמישהו יכול להביא לי flash מוכן להכניס בדף(שאהיה גדול) תודה, זה מאוד חשוב
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני חייב שתעזרו לי כי אני כבר מחפש פיתרון במשך שבוע. יש לי מערכת הפעלה XP SP2 Pro ושרת IIS. רציתי ללמוד PHP ולכן הורדתי את החבילה המתאימה ל- Windows גירסה 5.2.5 (אחרונה). התקנתי את החבילה על שרת ה- IIS. ה- PHP עובד מצויין והכל בסדר. עכשיו רציתי להשתמש במסד נתונים MySQL. הורדתי את הגירסה האחרונה של MYSQL והתקנתי אותה בלי בעיות. גם היא עובדת נהדר. כשניסיתי להתחבר ל- MySQL דרך PHP זה לא עבד. הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה- PHP ועם הקבצים libmysql.dll, php_mysql.dll, php_mysqli.dll ו- php_pdo_mysql.dll. ניסיתי להעתיק אותם לתקיית ה- System אבל זה לא עזר. ניסיתי עוד הרבה דברים אבל זה לא עוזר. בבקשה אם למישהו יש פיתרון בשבילי או לפחות מה עושים עם הקבצים האלה שיביא אותו כאן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה- Random ב- C#. בגלל שה- Random מבוסס על הזמן, אם אני עושה מספר גדול רנדומים רצופים זה מביא לי את אותו המספר. לדוגמה, אם אני עושה 100 לוחות בינגו עם 25 מספרים כל אחד זה נותן 100 לוחות בינגו אותו הדבר. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כשאני מנסה להשתמש במשהו מסויים בSQL ב Visual basic יש לי FORM שבו יש DATA (data1) ואני רוצה שהמשתמש יכניס את הסכום כסף שהוא רוצה שיהיה מינימום \ מקסימום מחיר, ואז זה יציג רק מוצרים מעל\מתחת למחיר המצויין x = Val(Text4.Text) s = "SELECT * FROM table1 where price>x" Data1.RecordSource = s Data1.Refresh] זה עובד עם במקום של ה price>x אני רושם price> 777 לדוגמה, זאת אומרת שיש בעיה רק עם המשתנה... ניסיתי, חיפשתי... כל מיני דברים ולא הצלחתי לראות מה הבעיה. הוא נותן את הארור הבא: Too few parameters. Expected one ומסמן בצהוב את השורה Data1.Refresh (לא נראה לי שזה אומר שהבעיה בשורה זו...) תודה לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את כל התכונות שאני צריך, אבל עם SQL Server Management Studio אני נתקל בבעיה, שאני מנסה להתחבר לשרת הlocal, אני מקבל את השגיאה הבאה =================================== Cannot connect to (local). =================================== אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא כי שם המופע נכון וכי SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרוחקים. (provider: ספק רכיבי Named Pipe, error: 40 - לא הייתה אפשרות לפתוח חיבור ל- SQL Server) (.Net SqlClient Data Provider) ------------------------------ For help, click: [url]http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Serve…
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim paso,pasn,mil paso=request.Form("z") pasn=request.Form("x") mil=request.Form("b") r.Open "select * from users where use='"& session("use") &"'" if not r.eof then if pasn<>"" then if r.Fields("pass")=paso then c.execute "Update users set pass=" & pasn & " Where use='"& session("use") &"'" response.write("הסיסמאות עדוכנו</br>") else response.write("הסיסמאות לא עודכנו במע…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תוכניתנים יקרים! יש לי בעיה בשימוש ב-WebService ב-C# (הסביבה היא Visual Studio 2005). ה-WebService רץ על שרת IIS נפרד. בפרויקט של ה-WebService על השרת, בקובץ Reference.cs שמכיל את כל ה-Referenceים ל-Classים שה-WebService מייחצן, כל ה-Data Members בכל ה-Classים מוגדרים כ-public. לעומת זאת, בפרויקט על מחשב אחר שבו יש Web Reference ל-WebService הזה, בקובץ Reference.cs אותם Members הפכו משום מה ל-private ונוספו properties שהם public לאותם ה-members. איך אפשר לבטל את השינוי, כך ש-Web Reference לא ייחצן לי את ה-Data Members באמצעות properties אלא ישאיר אותם כ-public ויתן לי גישה ישירה אליהם? האם ההגדרה הזאת היא בפרויקט שמכיל את ה-WebReference או בפרויקט של ה-WebService עצ…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פחות או יותר הכל מתואר בתמונה. גם אם אני מזיז את הקובץ IO לתוך הSRC איפה שכל הJAVA ועושה לו IMPORT בMAIN זה לא עוזר..[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 18:19:46 כן אני יודע, דאבל אבל יש עדכון ואף אחד לא יסתכל על התרד הזה יותר.אז ככה ברגע שאני מוריד את השורה package preyPackage; בכל אחד מהקבצים שנמצאים שם תחת אותו חבילה הIO עובד. ברור לי שזהו לא הפתרון המתאים. השאלה מהו כן הפתרון המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-