עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shaks,

התקנתי android studio ואני מנסה להריץ סתם תוכנית של hello world על אימולטור של למשל nexus 5. כשאני לוחץ הרצה אני מקבל את ה error הבא: emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration! Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable. CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! חיפשתי איך תלקן את הבעיה ולא הצלחתי לפתור אותה התקנתי את הpackage שצריך איפשרתי בביוס virtualization והבעיה עדיין נוכחת... אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by donkey kong,

אני מנסה להוציא את המידע מהDATABADE באמצעות סלקט ויש לי רק שורה אחת בDATABASE ובניתי בקובץ ASP מקום ל3 תאים <% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c r.open "select * from news" if not r.eof then response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by the_reaper123,

אני לומד C# והגעתי לחלק של ממשקי משתמש וWindows Forms, כשאני מנסה לכתוב את התוכנית כמו שכתבתי לפני ("Console Application") עם הוספת using של System.Windows.Forms הוא כותב לי שגיאה שWindows לא נמצא בתוך System והוא לא מסכים לקמפל את הקוד... מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?? אולי להוסיף קבצים?? תודה רבה רבה לעוזרים כי אני די תקוע בינתיים...

5. שאני פותח קובץ כלשהו שנבנה על XP הוא אומר שיש לו בעיות התאמה ואם אני אומר לו שימצא פתרונות באינטרנט הוא אומר שיש עדכון ממיקרוסופט,חיפשתי במיקרוסופט ולא מצאתי.. אפשר עזרה ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי, באיזה מקרים calloc עלול להחזיר 0x00000000, מלבד מחסור בזכרון?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by robicon,

כתבתי קוד שמחזיר פוינטר של char : char* two_num(int num){ int m=num/10; int n=num%10; char *c; switch(m) { case 2:c="twenty ";break; case 3:c="thirty ";break; case 4:c="forty ";break; case 5:c="fiftn ";break; case 6:c="sixty ";break; case 7:c="seventy ";break; case 8:c="eighty ";break; case 9:c="ninety ";break; break; } return c; } אני אמור לקבל מספר ולכתוב אותו באותיות. יש פונקציה נוספת שמוצאת את המספרים 1-10 ומחזירה *char רציתי לדעת אם יש דרך לחבר בין שניהם? אני רוצה להמשיך לכתוב את הפונקציה שאם ספרת האחדות גדולה מ0 אז להחזיר char שמייצג אותם. שאם אני מכניס למשל 25 יהיה לי c="twenty five"

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bdoron,

יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Aviv C,

נתקלתי בבעיה בשימוש ב- DataBinding ב- C#. אני רוצה להשתמש ב- CurrencyManager על חלק מהשורות של טבלה מסוימת אז עשיתי ככה: cm = (CurrencyManager)(BindingContext[foundRows]); cm.Position = 0; foundRows הוא מערך של DataRow. לתוכו הכנסתי תוצאות של שאילתה שמחזירה תוצאות (בדקתי את זה) על ידי DataTable.Select(). שתי השורות האלה עובדות, והמצביע באמת מופנה לשורה הראשונה של התוצאות. הבעיה היא שכאשר אני עושה Binding לתיבת טקסט: textBox1.DataBindings.Add("Text", foundRows, "id"); ב- run זה מחזיר את השגיאה הזאת: יש לציין שניסיתי לכתוב את השורה הזאת מעל ומתחת שתי השורות הקודמות, וגם שאם אני נותן ל- Binding שם של טבלה (DataTable) זה כן עובד. אני באמת לא מבין מה הטעות שלי, איך זה יכול …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bdoron,

אני מנסה לעדכן תאריך והטופס כל הזמן קורס לי, זאת השגיאה שהוא רושם לי [h=2]String was not recognized as a valid DateTime.[/h]זה הקוד: Line 27: // string date = "2000-02-02"; Line 28: // string date = string.Format("'{0}'"+"-"+"02-02", Request.Form["year"].ToString()); [COLOR=red]Line 29: DateTime time = DateTime.Parse(date); [/COLOR]Line 30: /* *************** check if person exists ***************/ Line 31: bool isExistence = person.isExistence(Request.Form["id"], comm); חשוב לציין שאם אני מכניס ערך בצורה הזאת [COLOR=#000000][FONT=Consolas]Line 27: // string date = "200…

11. Started by donkey kong,

יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. Started by attiass,

enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 12w23e,

שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שלום, ניסיתי לבנות תוכנית בסיסית עם GUI של Hello World ב-CPP על בסיסי המאמר הנ"ל: http://www.cprogramming.com/tutorial/opengl_first_windows_app.html אני משתמש ב-Dev-C++ וכשאני מנסה להדר הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ stdafx.h. הבנתי שהקובץ הזה שייך ל-Visual Studio, האם יש דרך להשתמש בקובץ אחר במקום זה עם אותו קוד או שאני צריך לכתוב קוד שונה? ואם אפשר אז אני אשמח גם לקבל לינקים ללמידת GUI ב-CPP ללא VS. תודה מראש! נ.ב. הקוד בדיוק כמו בלינק אבל אם למישהו אין כוח להכנס אז הנה הקוד: /* Trim fat from windows*/ #define WIN32_LEAN_AND_MEAN #pragma comment(linker, "/subsystem:windows") /* Pre-Processor directives*/ #include "stdafx.h" #include <windows.h> /* Windows Proced…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by puvsc,

יש לי בעיה- אני לא מצליח לשנות URL עם HTACCESS, הוא עובד- ומשפיע על האתר- קיבלתי שגיאה 500 כשהכנסתי שם שטויות, וה MOD_REWITE פעיל... לפי phpinfo... אשמח אם מישהו יוכל לעזור: זה הקוד של ה HTACCESS: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L] RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /allProduct.php?class=$1&camp=$2 [L] </IfModule>

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

18. Started by barbol,

שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by nzehavi,

שלום, במסגרת בניית אתר אינטרנט לבגרות אני משתמש בסביבת העבודה eclipse באתר יש שימוש במסד נתונים mysql ושימוש בטכנולוגיית JSF על גבי APACHE TOMCAT 6 SERVER אני כבר די בסוף האתר אבל בגלל שזה חופשת פסח רציתי להעביר הכל לבית. הצהרתי על שימוש בJSF וMYSQL CONNECTOR ועדיין יש לי את הבעיה הבאה: http://i175.photobucket.com/albums/w154/nzehavi/JSF.jpg

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by dor7,

אני רוצה לנסות כמה דברים בשפת C וראיתי שאפר להוריד את lcc, אז אחרי שאני כותב את מה שאני כותב איפה יש לי אפשרות לעשות Run?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by genia,

http://www.stickmanlabs.com/lightwindow/ אני מנסה לשלב את הרכיב הנ"ל באתר שאני בונה,הכול עובד בסדר חוץ מבאג מעצבן באינטרנט אקספלורר 6 שלא נותן לסקריפט להכהות את כל המסך ניסיתי כמה פתרונות ללא הצלחה,אולי למישהו יש משהו לחדש? למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by liran2003,

הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום, אני מחזיק DB חינמי דרך mongoLab. אני צפתח אתר אינטרנט מסויים דרך הIDE החינמי של cloud9. כתבתי את השרת שלי ב nodeJS. לצורך העניין יש לי 2 ראוטים לבקשות. בשני המקרים כל מה שהבקשה מבצעת זה את הדבר הבא: פונה לקולקציה, כאשר כל בקשה פונה לקולקציה אחרת, ומחזירה את כל המסמכים ממנה. בשתי הקולקציות יש מסמכים. להלן הקוד: var collection = db.collection('chat-users'); collection.find().toArray(function(err, docs) { console.log(JSON.stringify(docs)); res.end(JSON.stringify(docs)); db.close(); }); משום מה, בקולקציה הראשונה אין בעיה, אבל בקולקציה השניה, למרות שיש מסמכים, לא חוזר כלום ואני מקבל undefiend. למישהו יש מושג למה? תודה, אור

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Godmoney,

במקום להציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי הוא מציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי וגם הם לא מיושרים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים