עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by tsvika,

אוקיי יצרתי קובץ ASP שמעדכן לי איזהשהו פרט במסד נתונים (access) הוא נראה ככה: <html dir="rtl"> <head> <title> </title> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.connection") oConn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "dbq=" & Server.MapPath("Data.mdb") & ";" & _ "Uid=admin;" & _ "pwd=;" Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL =" UPDATE users " mySQL = mySQL & "SET nick = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryString("new_nick") mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & "WHERE nickname = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryStri…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by night-fire,

עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, בהמשך לשאלות הקודמות שלי: הקוד נראה כך: MailMessage m = new MailMessage(); m.From = this.TextBox1.Text; m.To = "zahiz07@gmail.com"; m.Subject = "Mail From Fashion"; m.Body = this.TextBox2.Text; m.Priority = MailPriority.Normal; if (this.TextBox1.Text != "") { SmtpMail.SmtpServer = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Send(m); this.Panel1.Visible = true; this.Panel2.Visible = false; } else { this.Panel1.Visible = false; this.Panel2.Visible = true; } ההערה שאני מקבל היא זו: At least one of the From or Sender fields is required, and neither was found. אבל יש שולח.. ניסיתי גם לשנות ל "LocaHost" …

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. Started by laufgas,

אני אמור לבנות תוכנית שבה מקלידים מספר והיא אמורה להוציא פלט של מספר הספרות של אותה ספרה. למשל אם כותבים את הספרה 100 צריך לקבל את הפלט: 3. הנה התוכנית. למה זה לא עובד לי? #include <stdio.h> int main() { int a,b,d,counter=0; printf("Please enter a number: "); scanf("%d", &a); for(d=1 ; b<1 ; d++){ b=a/10; } printf("%d", d); } לא משנה, הצלחתי!!! תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. שלום לכולם מזה זמן מה, אני מנסה לכתוב תכנית פשוטה, המקבלת פריט בודד ל"מיניבר", כאשר הפריט כולל שם, וכמות(השדות מוגדרים בתוך מבנה). העניין הוא, שהמהדר(dev c++), מקמפל את הקוד בהצלחה ואף מריץ אותו, אך ברגע שאני מזין את הערכים הרצויים-התוכנית קורסת(הודעת שגיאה של מערכת ההפעלה הגורסת כי על התכנית להיסגר). כמובן-שללתי את האפשרות כי מדובר בבעיה במחשב הספציפי עליו אני עובד, הבעיה חוזרת על עצמה גם במחשב אחר. אשמח אם תעזרו לי להבין את שורש הבעיה #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> struct minibar { char name[10]; int num; }; typedef struct minibar minibar; void scanf_item(minibar *p) { minibar *t = (minibar *)malloc(sizeof(minibar…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by iem,

ניסיתי באמת את כל הדרכים בתוכנה למימוש שליחה וקבלה (וירטואלית) של מייל והוא נותן לי שגיאות ריצה לא ברורות בשתי מחלקות (כשמות הקובץ), אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לשגיאה תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  13. טוב אז ככה עבדתי עם התוכנה ובניתי תוכנית מסויימת שמעורבת בה הפקודה rand, בניתי את התוכנית ובשלב מסויים לחצתי על אחד ה F או משהוא ואז עלתה לי ליד השם של התוכנית שלי עוד לשונית שלא הכרתי נכנסתי וראיתי שזה משהוא כמו הפקודה שעומדת מאחורי <stdlib.h> (נראה לי) ובקיצור מחקתי את זה (זה היה כמו קוד כזה כמו של תוכנית). עכשיו חזרתי לתוכנית שלי והיא לא רצה והיא מעלה לי Error שכאילו הץוכנה לא מכירה (או לא מוצאת) את rand ו srand עשיתי משהוא בלתי הפיך? איך אפשר להחזיר את זה כי אני בעצם לא יכול להמשיך לעבוד כי הוא לא מכיר את הפקודות האלה. תודה רן עריכה ************************************************************************************ טוב הסרתי והתקנתי מחדש והסתדר אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by lordgod,

לא עובד לי ה RANDOM RANDOMIZE הקומפיילר מציג בעיות (TURBO C ו- VISUAL C++) זה בעיה בתוכנה ? אני לא יכול לכתוב רנדום ...

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by benx,

שנה שעברה לקראת סוף השנה המורה אמר שנבנה איזה תכנית נחמדה מה שבא לנו אז החלטתי לבנות איקס איגול, המשחק בנוי בצורה שכל אחת מ-9 המשבצות ממוספרת מ-1 עד-9 והמשתמש בוחר מספר ושם מופיע איקס, לאחר מכן התור עובר לשחקן עיגול, הוא בוחר מספר וכן הלאה עד שיש שורה או אלכסון והמשחק נגמר(כמו ה-NUMPAD במקלדת) למעשה זהו מערך חד מימדי בגודל 9, ונתונים הצירופים שצריך כדי לנצח (למשל 1,4,7 או 1,2,3) הכל עובד מצויין, אבל יש בעיה בבדיקת קלט, לפני שאני מכניס איקס או עיגול למשבצת, אני רוצה לוודא שהיא ריקה ואין שם איקס או עיגול, וכאן הבעיה. m הוא המערך שאותו אני רוצה לבדוק. N defined as 9 הנה שורות הקוד הרלוונטיות : void input_check(int m[N], int num); void main() { printf("Player X \n"); …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Aviv C,

כתבתי תוכנית ב- C שעובדת אצלי מצויין בבית עם הקומפיילר של DEV C++ 4.9.9.2. כשניסיתי להריץ אותה במחשבים של אוניברסיטת בר אילן בעזרת הקומפיילר gcc התוכנית לא עבדה כמו שצריך. משום מה בפעולה BinariesSum הלולאהלא נגמרת מתי שהיא נגמרת על המחשב שלי. ישבתי על זה המון זמן ועדיין לא הצלחתי למצוא פיתרון. מישהו יכול לעזור? (כל הפרוייקט שלי בבית מצורף) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by intel suck,

עברתי לתוכנת eclipse אחרי שהשתמשתי בJELIOT בניתי תוכנית ועכשיו אני לא מבין הרבה שגיאות כאן כמו לדוגמא שמופיעה לי שגיאה ב-readln() זאת התוכנית המלאה: { int num; int sum1=0; int sum2=0; int avg1=0; int avg2=0; int digit1; int digit2; int ta; int []arr4=new int [40]; int [] arr1= new int [20]; int [] arr2 = new int [20]; int [] arr3= new int [40]; int j=0; int k=0; for (int i=0; i<20; i++) { System.out.println ("Enter the number"); arr1[i]= reader.nextInt(); System.out.println ("Enter the number"); arr2[i]=reader.nextInt(); } for (int i=0;i<10; i++) { System.out.println ("Enter a number between 1 to 4"); nu…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני יומיים ומאז תוכנת הסי שלי שהיא Borlandc אינה נפתחת יותר. היא כותבת לי את ההודעה הבאה: 16 bit MS-DOS Subsystem c:\tc\boralndc\bin\bc.exe c:\windows\System32\autoexec.nt. The system is not suitable for running MS-Dos and Microsoft windows applications. Choose 'close' to terminate the application. מישהו יכול להגיד לי בבקשה מזה ההודעה הזו? ואיך אני פותר אותה? שני לחצנים שמופעים לי זה לסגור ואיגנור ושניהם לא עוזרים. תודה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by iakovl,

#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <&lt…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by b-a,

אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DavidBD,

שלום לכולם, קיבלתי תרגיל לתכנות שרת HTTP שממתין על פורט 80 לחיבור ואמור לקבל מחרוזת מסויימת מהלקוח לצורך העניין. הקוד שלי הוא כזה: from socket import * server_s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server_s.bind(('0.0.0.0', 80)) server_s.listen(5) while(1): (client_s, client_addr) = server_s.accept() rcv = client_s.recv(1000) cmd = rcv.split(' ') client_s.sendall("a") client_s.close() משום מה, ברגע שאני מתחבר דרך ה-CMD בצורה הבאה: telnet localhost 80 השרת לא ממתין לקבלת המחרוזת מהלקוח, כלומר, אני מקבל ישר a וConnection Lost. אציין שהידע של בפייתון הוא בסיסי בהחלט (בעבר תכנתתי בשפות שונות, פייתון רק התחלתי ללמוד ע"מ להבין את החוברת - כך שאם למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Jaman,

בתור תרגול עצמי החלטתי לכתוב תכנית שתפתור סודוקו. חשבתי על אלגוריתם שצריך לדעתי לפתור כל סודוקו בעל פתרון יחיד שלא צריך לנחש בו, וישמתי אותו, אך אבוי, הוא לא עובד כצפוי. הרעיון הוא להתחיל מזה שבכל משבצת ריקה יכולים להיות הערכים 1..9. א"כ עוברים על הלוח, וכל פעם שמגיעים למשבצת מסויימת שידועה לבטח - לעבור על כל השורה, הטור, והריבוע שמכיל אותה, ולמחוק את האפשרות בכל המשבצות האחרות לקבלת אותו ערך כמו שלה. אם במהלך מחיקות הערכים מתקבלת משבצת בטוחה - להפעיל רקורסיבית את פונקצית המחיקה. הכל טוב ויפה, אבל משום מה, מה שכתבתי לא עובד בפועל . אשמח אם מישהו יעבור על התוכנית ויעזור לי למצוא את הבעיה. הצלחתי לצמצם את מקור הבעיה לפונקצית העזר remove_options, כך שאין צורך להתעמק בפ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idoyaakov,

ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by אמתי,

יש לי שאלה: קלט לי הוא 10 מספרים הפלט הוא המספר החיובי הקטן ביותר והמספר השלילי הגדול ביותר ניסיתי לעשות קוד PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Double x1, x2=0, x3=0; Console.WriteLine("Enter a 10 msparim"); x1 = double.Parse(Console.ReadLine()); x1=x2; for (int i = 2; i <= 10; i++) { x2=double.Parse(Console.ReadLine()); if ((x2 > x1)&&(x2<0)) x2 = x3; if ((x2 > x1)) x1=x2; } …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים