תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי מה קורה בניתי תוכנה בפסקל שברגע שמפעילים אותה אז היא אמורה לבקש סיסמה ואם הסיסמה נכון אז לצאת מהתוכנית אבל אם היא לא נכונה אז לרשום שהסיסמה לא נכונה ולבקש שוב פעם סיסמה עד שהסיסמה הנכונה תוכנס ויש לי בעיה בקימפול זה רושם ERROR IN STATMENT הינה הקוד var yxy:longint; begin write('enter the password: '); readln(yxy); if yxy = 1000 then begin writeln('this is the right password'); end else begin writeln('this is the wrong password'); readln; end; var xyx:longint begin repeat writeln('access denied',xyx); xyx:=1000; until xyx=1000; end.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להשוות שני מערכים A וB ולבדוק אם B1 שווה ל A זאת אומר (A1 =B1 או A2 או A3 או A4) ואז ל B2 וכו' לפי גודל המערך. ואז לבדוק אם A1=B1 ואם A2 =B2 וכו'. לפי גודל המערך שנקבע על ידי המשתמש אני לא מצליח אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש. (בפסקל!)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה קטנה אבל גדולה בעיקרון.....יש לי שאלה בפסקל... יש פונקצייה שנקראת פונקצית FOR או I... היא הולכת ככה FOR I:=1 TO 10 DO (בחרתי סתם מספרים...לא להתייחס אליהם) השאלה שלי הולכת ככה יש פונקציה שעובדת ביוק הפוך כלומר פונציה יורדת אני יודע שזה משהו עם DOWN TO אבל יש לי בעיה קטנה... (ה-TO מתחלף עם DOWN TO כמו במבנה הקודם...) השאלה שלי הולכת ככה: איך כותבים את ה-DOWN TO אם רווח או בלי רווח? במה משתמשים בזה כלומר למה זה טוב כי בדרך כלל משתמשים ב-FOR שעולה לא יורד אם מישהו יכול להסביר לי למה תודה רבה!! ככה אני מבקש לא לענת סתם כי אני לא רוצה להתבלבל אז ככה אם אתם יודעים אז סבבה אם לא אז תכתבו לא בטוח או שלא תענו.... תודה מראש לכולם!!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } } } וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתי תודה יום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה כנראה הולך להיות הרבה לקרוא אבל אני מבקש שתשקיעו קצת זמן כי זה פרוייקט שעבדתי עליו הרבה זמן ויש לי עליו מבחן בקרוב ,אז תודה מראש למי שיעזור.. אני עושה פרוייקט ב c++ win32 API יש לי בעיה עם ההתקן תצוגה נראה לי.. אני אסביר קצת יותר לעומק ואולי תבינו.. אני עושה משחק של כובש שטחים ויש את האוייבים שהם בנתיים סתם עיגולים ירוקים אבל כשהם זזים לכל אורך ורוחב המסך אחרי בערך חצי דקה או דקה הם פתאום משתגעים ויוצאים מתחום המסך ומשאירים אחריהם שובל של עיגולים שלא נמחקו (והיו אמורים להמחק) ולא רק זה גם התפריטים למעלה משתגעים ולא רואים מה כתוב בהם וגם לא רואים את ה X והמזעור בצד פתאום כל זה קורה אחרי בערך חצי דקה -דקה.. חיפשתי בספר ומצאתי שצריך להחליף את ה style של החלון זה …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני בונה פרויקט שחמט ב-C++ אני משתמש בממשק של borland בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לחשוב איך לסדר אותה.... הבעיה שלי היא לגבי נושא האכילה במשחק...יש לי בעיה לאכול חיל אחר כיוון שאין לי גישה למשבצת של אותו חיל אויב. אין לי גישה לאותה משבצת כיוון שעשיתי בפונקצית ההליכה של כל חייל שלא יתן לי אפשרות לעלות על משבצת שיש בה חייל. ואני ממש לא יודע כיצד לפתור את זה...אני לא יכול לשנות משהו בפונקצית ההליכה של כל חייל כי אני יודע שהפונקציה הזאתי בסדר ויש משהו בפונקצית האכילה שלא חשבתי עליה. בגלל זה פניתי עליכם שתעזרו לי....אם מישהו ממש מעוניין לעזור לי אז האיסיקיו שלי הוא 167531948 והמסנגר הוא Dryc0s@yahoo.com ואני אוכל לשלוח לו את הפרויקט והוא יוכל לבדוק באמת מה בעייתי ב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נסיתי להתקין את התכונה מתקין והכול אבל כשנאי מנסה לפתוח את זה אני מקבל שגיאה 000F15A0 באתר שלהם כתוב שצריך להוריד VISUAL C++ הורדתי את זה ולא עשה כלום.. ניסיתי להוריד את הגירסה הישנה יותר של 2008 ועדיין בלי תוצאה אני עם WIN7 32BIT וכן הורדתי את הגירסה של 32 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יצרתי web service שמחזיר לי string מסוג json , בדקתי האם הסטרינג באמת מחזיר אובייקט מסוג json והאובייקט תקין, הבעיה היא שאני מנסה לשלוף נתונים מהאובייקט דרך ajax אני לא מצליח אבל אם אני מנסה לשלוף את הנתונים דרך ajax משהו לא עובד כמו שצריך זה מה שרשמתי בצד השרת שכן עובד וכן מדפיס לי את הסטרינג : DbServices d = new DbServices(); string a = "boazsml@gmail.com"; string b = "1234"; email = d.GetUserDetails(a, b); ואז הstring שאני מחזיר מצד השרת מראה לי את התוצאה הבאה: זה הקוד jquery שלי , חשוב לציין שיש לי כבר script אחד שעובד בajax , הבעיה היחידה שלי לדעתי לפחות היא איך לשלוף מהאובייקט data את הנתונים האלה זה הקוד ajax שלי window.onloa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הקובץ גייסון שלי [ { "FirstName": "ufjgf", "LastName": "total" }, {} ] כל פעם הוא מוסיף לי בסוף האובייקט סוגריים מסולסלים ריקים מה שבעצם מוסיף לי אובייקט ריק לרשימה איך אני מנקה את הקובץ? זה הקוד שהופך את האובייקט לאובייקט ג'יסון $("#SaveFile").on("click", function () { var cols = $("#myTable thead tr th").map(function () { return $(this).text(); }) var tableObjects = $("#usertable tr").map(function (i) { row = {}; var headers = cols; $(this).find("td").each(function (i) { var rowName = headers[i]; row[rowName] = $(this).text(); }) var td = $(row).find('t…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C, וניסיתי להכין תוכנית פשוטה, רק כדי לראות אם מה שלמדתי נכון. התוכנית מבקשת ממך להכניס מספר, אם הוא אפס, היא יוצאת מהתוכנית, אם הוא כל מספר אחר, היא אומרת משהו בתוספת המספר. אני מצליח להפעיל את התוכנית, היא עובדת, אבל לא משנה איזה מספר אני מכניס היא יוצאת מהתוכנית. הנה הקוד: #include <stdio.h> void test1(int quit_hi2) { if(quit_hi2 != 0) { printf("\nHello World\n"); printf(" %d", quit_hi2); } else { exit(0); } } main() { int quit_hi; printf("Please enter any number. 0 means quit : "); scanf("%d", &quit_hi); test1(quit_hi); } מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
<--------- האווטר שלי, מתחלף בצורה רנדומלית ע"י קובץ PHP שמציג כל פעם קובץ JPEG אחר שאיתו באותה תיקיה. הבעיה היא, שלפעמים הוא לא מציג תמונה בכלל, זה קורה בערך פעם ב5 טעינות. כאילו שהוא מנסה לגשת לקובץ שישי שלא קיים או משהו כזה (יש 5 תמונות בתיקיה איתו). השאלה מה עושים בשביל שזה לא יקרה... הפלט שהדפדפן נותן הוא: The image LINK cannot be displayed, because it contains errors. ש-LINK זה כמובן הכתובת של ה PHP. עכשיו לשאלה קצת שונה, בגלל שזה מוצג ברנדומליות, לא לכל תמונה יש אחוז הצגה זהה, האם יש אפשרות להציג את התמונות לפי הסדר ? או שזה מסובך מידי ועדיף להשאר עם רנדומלי? רב תודות (דרך אגב זה רעיון ממש חביב למי שרוצה לשים יותר מחתימה אחת, Izikd כתב את הקוד!) אי א…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מקמפל בקומפיילר של מיקרוסופט תוכנית ואח"כ הולך לתיקייה Debug שהוא יצר ודרכה מפעיל את התוכנית היא עושה בעיות, אך כאשר אני מפעיל אותה דרך הקומפיילר היא עובדת מצויין. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-