תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
עקבתי אחרי המדריך הזה, הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב התקנת הandroid plugin. זה התחיל את ההתקנה של התוספים אבל לקראת הסוף זה אמר לי שיש בעיה(מופיעה בתמונה) אז איך פותרים את זה? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי PHP לפי המדריך באתר http://php.eitan.ac.il וחוץ מהתקנת ה MySQL התקנתי כל מה שצריך וזה מראה כאילו הכל עובד טוב. כשאני מנסה להריץ דף ב PHP הוא אומר לי ככה: The specified module could not be found מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה מאוד.אני חייב לעשות היום שעורים ב turbo c++ אבל יש לי בעיה להתקין אותה במחשב שלי.יש לי windows xp ואני לא יודע איך להתקין את התוכנה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאני שולח מידע ב ווינסוק זה מגיע לי בסינית קוד הקבלה char buff[80]; recv(s,buff,sizeof(buff),0); קוד השליחה send (s, "hi", 3, 0); send (s, "hi", 3, 0);
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני פותח פרויקט חדש של windos apllication forms זה מראה לי שגיאה בחלון ה design ,צירפתי תמונה לבעיה. תודה לעוזרים .. http://img171.imageshack.us/my.php?image=86256955we0.jpg עריכה : איך אני יוצר קובץ הרצה EXE תחת סביבת העבודה JCreator?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עובדת כרגע על פרויקט ונתקלתי בבעיה... הפרויקט שלי מורכב מצד לקוח שנכתב בשפת REACT , צד שרת שנכתב בשפת PYTHON , ומסד הנתונים שלי נכתב בשפת POSTGRESOL- את הפרויקט שלי אני מריצה על ידי DOCKER בעזרת הפקודה docker-compose up בשורת הפקודה. בעת ההרצה מופיע לי בקונטיינר 4 נתונים : צד לקוח בניתוב -http://localhost:3000 צד שרת בניתוב -http://localhost:8000 מסד נתונים בניתוב -http://localhost:5432 ADMINER בניתוב - http://localhost:8080 השאלה שלי היא איך אני מחברת בין הצד שרת לצד לקוח ככה שהנתונים שיוצגו לי יגיעו מהמסד נתונים, ככה שבעת שהמשתמש ינסה להיכנס ב'עמוד הכניסה' לאתר תשלח בקשה לשרת שתבדוק במסד נתונים האם המשתמש קיים והאם הסיסמא נכונה…
-
- 0 תגובות
- 188 צפיות
-
-
שלום לכולם, על המחשב שלי מותקנת ויסטה 64BIT ובנוסף התקנתי Microsoft Visual C# 2008 Express Edition . כאשר אני מנסה להתחבר ל DataBase בתוכנית , אני מקבל שגיאה The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שזו בעיה מוכרת בעיקר בויטסה 64BIT ,אומנם מצאתי פתרון ,איך לגרום לאפלקציה לרוץ אבל זה אפשרי רק בגירסה בתשלום של VS . למשהו יש איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
<% if session("iao")="no" Then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>עדכון</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") password = Request.Form("password") firstname = Request.Form("firstname") lestname = Request.Form("lestname") sex = Request.Form("sex") age = Request.Form("age") street = Request.Form("street") homenumber = Request.Form("homenumber") city = Request.Form("city") more = Request.Form("more") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("…
-
- 90 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני בונה דף שיחפש משתמשים בASP ומסיבה כלשהי יש לי את אותה בעיה תקועה: Technical Information (for support personnel) Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in FROM clause. /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp, line 20 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: GET /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp הנה הקוד של הדף עצמו <head> </head> <body bgcolor="black"> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open="Driver={Microsoft Access driver (*.mdb)};"&_ "Dbq=" &Server.MapPath("db/t…
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בחלוקת מספר לספרות. אם לדוגמא אני לוקח את המספר 999999999 (9 פעמים9) printf("Enter number to 10 digitals\n"); scanf("%d",&p); a = (p % 10); b = (p % 100) / 10; c = (p % 1000) / 100; d = (p % 10000) / 1000; e = (p % 100000) / 10000; f = (p % 1000000) / 100000; g = (p % 10000000) / 1000000; h = (p % 100000000) / 10000000; j = (p % 1000000000) / 100000000; k = (p/1000000000); אז זה בסדר, וכל ספרה נכנסת למקומה ו k מקבל 0 (כל אותו מקבלת 9 חוץ מK שמקבלת 0) אבל ברגע שאני שם 9999999999 (10 פעמים 9) זה כבר לא עובד והכל מתחרבש... החלפתי את המשתנה P מסוג אינטגר ל9999999999(10 פעמים 9) וזה עבד... זאת אומרת שיש הפרעה …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי בחינם או בתשלום סמלי לסדר טופס לאתר אינטרנט שבניתי לקרוב משפחה בתור טובה. הטופס - הן בגרסה האנגלית שלו והן בגרסה העברית שלו - נשלח היטב וכמו שצריך, לתיבת המייל אולם ישנה בעיה מזורה שאחר שליחת הטופס המחשב עובר לחלון אחר ריק. ניתן לראות זאת בדיוק ב ״צור קשר״ - באתר: www.isserles.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אז ככה זה הקובץ: <% fn=Request.Form("fname") id=Request.Form("id") path=Server.mappath("users.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.Connection") con.Open("provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="& path) con.close set con=nothing if R.eof=true then response.redirect "eror.html" else if fn="עומר" and id="112233445" then session("admin")="true" session("user")="true" response.redirect "website1.html" else session("user")="true" response.redirect "website1.html" end if end if R.close set R=nothing %> זה לא מזהה את ה יוזר ולא את האדמין הוא ישר שולח אותי לELSE. יש עכשיו גם בעיה בקוד התחברות. אין לי מושג איך לסדר את…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הטורבו פסקל ומופיעה ההודעה הבאה גם שאני לוחץ התעלם זה לא פותח לי יש הצעות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתוכנה אני עובד איתה מספר שניות ולאחר מכן הוא יוצא במפתיע מה יכול להיות הבעיה הזאת? הסרתי והתקנתי את התוכנה מספר פעמים ושום דבר לא עוזר? יש הצועת לפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חברה . יש לי מסמך HTML שמכיל הרבה סקריפטינג . מה שאני מנסה לעשות זה לאכלס טבלה במסמך הזה עם ערכים מקובץ XML חיצוני . האמת שזה עובד מצויין . כשאני טוען את המסמך לאקספלורר הסקריפט עובד והדף מוצג כמו שצריך . הבעיה שלי היא שאני מתכוון לטעון את הדף הזה לתוך פקד WEB BROWSER בתוך תוכנה שכתבתי ב #C . אני מבין שיש פה בעיה של ביצוע הסקריפט מתוך התוכנה . איך אני יכול לבצע את העניין הזה ?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 14:15:23 תודה חברה, פתרתי את העניין...איזה שטות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה פשר הבעיה http://img72.imageshack.us/f/51439039.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מצאתי באינטרנט קוד php של טופס יצירת קשר. בטופס יש רק שלושה שדות למלא - sender, subject, message. ואני רוצה להוסיף גם את השדה טלפון. אז הוספתי את הphone בקוד php המקורי, וכאשר אני מעלה שוב את הקבצים לשרת ומנסה ללחוץ על שלח טופס באתר, אז יש לי את ההודעת שגיאה הבאה: Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE on line 21 הנה הקוד php המקורי: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' || $subject == '' || $message =='') { echo("יש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-