תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
כלומר מהנדס מערכות מידע , שיכול להוכיח מקצוענות/ידע/.... בתוכנה האם הוא יוכל להיות מתכנת מן השורה ? ובכלל האם כדאי ללמוד את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מסד נתונים עבור סוכנות נסיעות המאפשרת שמירת מידע אודות טיסות וקליטת הזמנות לטיסות במסד נתונים Oracle server. אני יודעת שצריכים להיות הנתונים הבאים (טבלאות ל): טיסה (מקור יע ד- חברה תאריך המראה- תאריך נחיתה מספר מקומות) נוסע (שם כתובת גיל) אבל מה עם הזמנה של טיסה? אם אני רוצה לשמור את האינפורמציה עבור הטיסות האחרונות של הנוסע איפה אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שאלה ..אני מניח שנשאלה מספיק פעמים לגבי מלא שפות תכנות ו...דברים חדשים בכלליות אני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (אני יודע כבר כמה שפות תכנות ברמה בסיסית+, ובקרוב השחרור , אז הגיע הזמן ללמוד משהו שבאמת יעניין חברות הייטק לקרוא ברזומה) אני פשוט לא יודע איזה אני יודע PHP C++ ממש בסיסי פסקל מהתיכון, כנ"ל אסמבלי TAMI (מהצבא - שפה שנעלמה מהעולם לפני 20 שנה ) HTML SQL ועוד כמה שטויות כרגע לפי מה שהבנתי - ההתלבטות שלי היא בין JAVA לC# (אם יש שפה אחרת שכדאי לחשוב עליה - אשמח לשמוע) רועי.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
/*Nir Ben Ezri 20/11/07 fileSort*/ #include "stdio.h" #include "stdlib.h" #define int SIZE 10 struct strc { int id; int x; }; typedef struct strc strct; int fReadd(strct s[], int n, char* str); int fSort(char* str); void sScan(strct s[], int n); void sPrint(strct s[], int n); int main() { strct a[SIZE]; FILE *f; char str[]="\\struct.txt" sScan(a,SIZE); //file write f=fopen(str,"wb"); if(f==NULL) { printf("IO Error"); return 1; } fwrite(s, sizeof(strct), SIZE, f); fclose(f); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); fSort(str); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); return 0; } void sPrint(strct s[], int n) { int i; for(i…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים בעיה מחורה נוצרה אצלי תחת ווינדוס 7 64 ביט אני מריץ ג'ומלה, וורדפרס על wamp והכל היה מצויין עד שברוב טיפוטי התקנתי את התוכנה המפגרת של מיקרוסופט שהיתה מפורסמת בפייסבוק webmatrix חלק מההתקנות היה IIS ומחקתי את זה במהירות הבנתי מפורום גומלה שצריך לנטרל את IIS דרך services תחת לוח הבקרה אבל לא מצאתי שם קבצים ששייכים לIIS. מה צריך לעשות שהWAMP יעבוד ????איך מעיפים לגמרי את כל הדברים של מיקרוסופט תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי לערוך את פוטר האתר ולהכניס לו תפריט נוחה תחתונה אבל משהו נדפק בקוד. מאחר ואני לא מתכנת אני לא מצליח לאתר מה דפוק שם: <div id="footer"> <?php theme_module("footer"); ?> <?php switch ($current_page_filename) { case 'kop1.php': echo <a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a><$php> break; default: '<a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a>'<$php> break; } ?> </div> <!-- footer --> </div> <!-- calosc --> התופעה היא שבלי הקוד הזה האתר עולה אבל אם אני מכניס את הקוד הזה אז האתר לא עולה בכלל ומציג לי הוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיי אני נואש. :-\ העלתי קבצים למליון שרתים ובכל אחד בעיה אחרת. אני מחפש אחסון חינמי עם 50 מגה לפחות. לא אכפת לי פרסומות (רק בגבול) FTP עדיף שיהיה יותר ממסד נתונים אחד, אבל לא חובה. שרת מהיר ויציב. בבקשה מנסיון ולא כמכירים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! אני משתמש ב SQL SERVER, ואני מעוניין לדעת מהי הדרך הכי יעילה לבצע שאילתות, כך שהנתונים ייטענו במהירות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר בנה את העמוד הבא: http://www.dogspoker.net/glossaryhe.php השאלה שלו האם התוכן שנכתב עם ג'אבהסקריפט בדרך הבאה: for (var i = 0; i < kamut; i++) { document.write("<div id='e" + i + "'><p>"); document.write("<a class='ereh'>" + arrArahim[i] + "- </a>"); document.write(arrEsberim[i]); document.write("</p></div>"); } יזוהה על ידי החיפוש של גוגל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בתור התחלה זו המחלקה STACK המגדירה מחסנית public class Stack<T> { private Node<T> first; public Stack() { this.first = null; } public bool IsEmpty() { return this.first == null; } public void Push(T x) { this.first = new Node<T>(x, this.first); } public T Pop() { T x = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return x; } public T Top() { return this.first.GetInfo(); } public override string ToString() { string str = "["; Node<T> pos = this.first; while (pos != null) { str = str + pos…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאלה כביכול מתחילנית, אבל האמת אף פעם לא נגעתי בעניין... יצא לי להיתקל בכמה תוכניות עם הביטוי נניח: if (a) { . . . } הכוונה שזה שקול ל- if(a!=0) { . . . } ?? רק רציתי לוודא.... תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להטמיע באתר שלי באיזור ללקוחות רשומים בלבד סרטון יוטיוב שלי. הבעיה שברגע שאני שם את הסרט באתר (אפילו אם האיזור בו אני שם את הסרטון מחייב הרשמה מראש) - כל אחד שנכנס לשם יכול לבחור לצפות בסרט ביוטיוב ישירות ואז להעתיק משם את הקישור ולהפיץ אותו. האם יש דרך לחסום את האופציה להעתיק את הקישור של הסרטון ו\או לצפות בו ביוטיוב? או כל דרך אחרת שאתם מכירים בה בהם אני יכול להראות סרטון אצלי באתר (מבלי לשים את הסרט על האתר שלי) מבלי שניתן יהיה באמצעים סבירים להפיץ אותו? תודה, רם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מקמפל את הקובץ המצורף בסיומת cpp, הקוד מתקפל (למעט כמה אזהרות). כשאני משנה את הסיומת ל c, מתווספות אינסוף אזהרות והקוד לא מתקפל. למה זה קורה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא כתובת של אתר אינטרנט מתוך קובץ טקסט ואז לבקר בו. כיצד אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתכנת מתחיל וכרגע התחלתי בתור תוכנית ראשונה לכתוב תוכנית שתפתור סודוקו(אווו איזה משחק משעמם)... עכשיו חשוב לי מאוד היעילות בשביל המהירות אך מצד שני זה בא על חשבון הקוד הקריא. לדוגמא: אני רוצה לסרוק אם קיימת אפשרות יחידה בשורה אז אני יכול לייצר פונקצייה אחת שכוללת שלוש פונקציות של בדיקת שורה טור וריבוע ואז הקוד קריא או לעשות את הכל בפונקצייה אחת ובתוך כל הלולאות לעשות כל מיני קומבינציות כך שזה יהיה מאוד יעיל אך ספק כמה זמן יקח לבן אדם מן השורה לקרוא את הקוד. אז מה אתם אומרים להשאר במסגרת של פונקצייה בת עשר שורות לכל היותר וחלוקה לתתי משימות(כמובן כמה שיותר יעיל) או לוותר על זה ולדאוג ליעילות. אני יחסית בשלבי סיום של התוכנה ושאני מסתכל לאחור אפשר לוותר על כמה סריקות ולע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי לעצמי איזה פרויקט קטן ואני מאוד מתלבט, אני אסביר לכם מה הבעיה ואשמח אולי למישהו יש הצעה לפיתרון נורמלי הבנתי שיותר נורמלי לעבוד בdataset מאחר והטבלאות יושבות לי בזיכרון ורק כאשר אני רוצה לעדכן הadapter עושה לי את הupdate הבעיה היא שיצרתי טבלה בdataset שמרכיבה 2 טבלאות ולכן אני לא יכול לעדכן אותה, העידכון מתבצע לפי מה שהומלץ לי פה דרך 2 שאילתות נפרדות לדוגמא : אם יצרתי dataset שמכיל בתוכו טבלה שעושה join בין טבלה של employee לבין טבלה של person אז אם אני רוצה להוסיף עובד אני צריך לעשות 2 שאילתות insert , אחת לטבלה של employee ואחת לטבלה של person . פה הדברים הופכים להיות יותר מורכבים.. מאחר שזה דורש ממני להוסיף בdataset עוד 2 טבלאות, אחת של הemployee ואחת של pers…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אם תוכלו עזרו לי בבקשה לכתוב תוכנית באסמבלר. התוכנית: כתוב תוכנית אשר תסכם את ערכי הכתובות הזיכרו האי זוגיות בטווח הכתובות 1 עד 10, (הנתונים בכתובות 1,3,5 וכדומה...), בסיום יש לרשום את הסכום שהתקבל בכתובת הזיכרון אפס. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השפה שאני משתמש בה זה VB .net , אני מנסה להישתמש בSendinput API בשביל להישתמש בגלגלת של העכבר לגלול למטה ולמעלה, אבל יש לי בעיה מסויימת, ממה שהבנתי Windows Vista 64bit או ניראה לי שגם בכללי מערכות 64 ביט, פשוט לא מבצעות את הפעולה, קראתי על אפשרות לעשות Compile לתוכנה ישירות ל-32 אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזו אחרונה... הינה הקוד: <DllImport("user32.dll", SetLastError:=True)> Private Shared Function SendInput(ByVal cInputs As Integer, ByRef pInputs As MOUSEINPUT, ByVal cbSize As Integer) As Integer End Function ''Mouse Input Const INPUT_MOUSE = 0 ''1 Scroll Const WHEEL_DELTA = 120 ''Mouse Scroll Event Const MOUSEEVENTF_WHEEL = &H8…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-