עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Kirma,

שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by The Prophet,

//+---------------------------------------------------------------- // Start printing the page //+---------------------------------------------------------------- $this->output .= $this->html->PageTop($this->forum); //+---------------------------------------------------------------- // Annoucements? //+---------------------------------------------------------------- if ($ibforums->input['st'] < 1 or !$ibforums->input['st']) { $time_now = time(); $announce = $DB->query("SELECT a.*,m.name,m.title FROM ibf_announcements a, ibf_members m WHERE a.a_mid=m.id AND (a.a_forum='".$this->forum['id']."' OR a.a_forum='0') AND ((a.a_start …

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כותרת.. תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  6. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. שלום חברה יש לי אתר, איך אני מוסיף לו איקון ליד שורת הכתובת? כמו שבפורום פה יש את האיקון של "המחשב": תודה רבה וסוף שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by smalery,

שלום אני כותב משחק בOPENGL, ואני רוצה לממש אפשרות שהשחקן יכול לשנות את זוויות הראייה עם העכבר. אני נתקל בקשיים בכתיבת MouseListener, כלומר ברגע שהמשתמש גורר את הסמן על המסך אני רוצה להדפיס את הקורדינאטות של מיקום העכבר. נתנו לי קוד של KeyListener כדי לבדוק איזה מקש מהמקלדת נלחץ ברגע נתון : @Override public void keyPressed(KeyEvent k) { System.out.println("pressed: " + k); } }); composite.addKeyListener(new KeyAdapter() { ואני מנסה באופן דומה לממש לעכבר: public void mouseClicked(MouseEvent e){ System.out.println("Click! " + e.x); } }); composite.addMouseListener(new MouseAdapter() { אבל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IlanF,

הורדתי מהאתר הרשמי של SMF, אבל החבילה הזאת קצת דפוקה.. חלק מהטקסט והתפריטים נשאר באנגלית, והטאבים בדף של האדמין כתובים באנגלית וחלק אפילו נעלמו! (דוגמה קטנה בתמונה למטה) בקיצור, חבילת העברית דפוקה. איפה אני יכול להשיג אחת נורמלית? וניסיתי את שני החבילות, הרגילה וה UTF 8.. שניהם אותו הדבר... אז איפה אני משיג חבילת עברית נורמלית? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MaXiK,

חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by viper_sb,

שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by sir f,

הרעיון הכללי הוא לתכנת פותר משוואות לא מסודרות, לכן אני צריך לעשות 2 דברים שאני לא יודע איך לעשות אותם: 1-לפרק את ה string לפי סימנים מסויימים, לדוגמא, לפרק לפי סימני חיבור וחיסור. 2-להתייחס לX לא כאל מספר ולא כאל אות, אלא כאל משתנה תודה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by redead,

N או LOG2N ?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Tanya,

הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by עובד,

אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by Yair Tz,

אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by frame it,

אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by shoshana,

האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ElemenTal,

אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי. ניסיתי איכשהו לעשות את זה אבל בגלל שזה רק פריים אחד הוא מופיע למעלה ולא שהוא מסתיר לי חלק מהדף אלה פשוט כל הדף גם מקבל צבע אדום... אמרו לי שאפשר לעשות משהו עם div אז ניסיתי לסים את ה FRAME בתוך ה DIV אבל זה לא עובד, או שלעשות את ה FIV במקום הפריים אבל אז איך אני אמור להפנות את הדפים שלי לתוכו ? (כמו שב FRAME עושים TARGET) אני אשמח לקבל תשובה ברורה כי אני כבר די מיואש שאלתי במקומות אחרים ובמקום שאנשים יתנו תשובה נורמאלית מתחילים לחרטט לי במוח עם: "זה פשוט תעשה ככה וככה" ב…

24. יש שרשרת מעגלית הפעלה מקבלת שרשרת מעגלית ומחזירה הפניה לחוליה שממנה מתחיל המעגל. אני לא יודע איך לעשות אני שובר כבר יומיים את הראש על השאלה הזאת אם מישהוא יוכל לעזור לי זה יהיה גדול תודה מראש שכחתי לציין שזה בשפת JAVA

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Martin,

זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים