תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני יוצר מבנה גנרי (עץ או וקטור - לא משנה...) ובתוכו יש מצביעים לפונקציות אז איך המצביע עצמו יודע לאיזה פונקציה להצביע , לפונקציה שעושה פעולות עם INT או פונקציה עם פעולות עם CHAR? תודה...
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חייב עזרה בשיעורי בית יש לי עד יום ראשון להגיש... אני צריך שמשהו יסביר לי מה לעשות בכל סעיף כאילו לא להגיד בדיוק מה לעשות יותר להסביר במילים פשוטות יותר ממה שרשום.. אלו השאלות: נתונה המחלקה QuadFun אשר מייצגת פונקציה ריבועית f (x)=ax^2+bx+c : public class QuadFun { } 2.1 הגדר את תכונות המחלקה. 2.2 הגדר בנאים (כמה ואיך? החלטה שלכם) למחלקה QuadFun . השתמש ב- this כדי להפעיל בנאי מתוך בנאי אחר. במידה והמקדם a שווה אפס יש לתת הודעת שגיאה ולהחליפו ב- 1 . 2.3 הגדר שיטה show להצגת הפונקציה הריבועית. מחוברים שמקדמיהם 0 לא יוצגו. למשל הפונקציה הריבועית תוצג באופן הבא : f(x)=3x^2+7. (^ יחליף חזקה ) 2.4 הגדר שיטה solve שפותרת את המשוואה הריבועית ומדפיסה את שורשי…
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכניס את הנתונים האלו לרג'סטרי בערזת ויז'ואל בייסיק ולא דרך קובץ REG [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex:5e,7c,b3,80,7c,83,1e,12,15,55,5d,60,b4,e6,28,6f "Port"=hex:23,13,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "AutoAllow"=hex:00,00,00,00 "AskUser"=hex:00,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים בתבנית ג'ומלה בסיסית אני רוצה להקים אתר תדמית חדש ויש בעייה באזור הלוגו. בצדדים של הלוגו התפתחו אוזניים כאלו מעצבנות איך מוריד אותם? הJPG יושב בתוך הHEADER שזה דיב בפני עצמו. ראו צילום מסך: http://img262.imageshack.us/f/16734821.jpg/ ראו קטע קוד CSS div#header_l{ position: relative; } div#header_r { height: 280px; text-align: left; } div#logo { position: absolute; left:20px; top: 15px; width: 1020px; height: 250px; background: url(../images/webnetInternet-big.jpg) 0 0 no-repeat; margin-left: 0 auto; } למישהו יש מושג איך מעיפים את האוזניים בצד?? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני התחלתי ללמוד במגמת מדעי המחשב והתחלנו ללמוד תכנות בג'אווה . הבעיה היא שאנחנו לומדים בקצב של צב ואני ממש רוצה כבר להתקדם . אני יודע כבר PHP ויש מאחוריי כבר כמה פרוייקטים די גדולים , אז יש לי איזה שהוא רקע בתכנות . אני ישמח לכל אתר / ספר שאפשר ללמוד ממנו , עם עדיפות לכמה שיותר זול. תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בכל הקטע הזה של תכנות ... אני לומד מהאינטרנט בעיקר... יש לי תוכנה שאני רוצה לעשטת שקשורה לשיבוץ נתונים בטבלה לפי קטגוריות וגורמים משנים לדוגמה : חייל בדרגה מסוימת עושה שמירה לצורך הענין רבט וחייל בדרגה גבוהה יותר סמל לא יעשה אותה משימה אבל כן יעשה טורנות סמל וכד' כמה מסובך זה צריך להיות? ובאיזה שפה הכי כדי לעשות את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת... אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP... אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?] תודה רבה מאוד --- עריכה מצאתי את זה: select * fromtclub where 1=0 האם זה איכשהו יכול לעזור? ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין משהו בחלק קוד הזה: function displaylimit(thename, theid, thelimit, reset_btn){ var theform=theid!=""? document.getElementById(theid) : thename הפונקציה מקבלת displaylimit("","comment",250, "clear_btn"); אני לא מבין לחלוטין את כל השורה שבה מגדירים את ה theform מה לעזעזאל התכוון המשורר ??? חשוב לי להבין, תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי לכתוב תוכנה לעבודה באונ' ועכשיו אני רוצה להריץ אותה, אבל לא הבנתי איך עושים קובץ makefile תקין. שם הקובץ הוא match.c אז כדי לבדוק ריצה הרצתי בטרמינל את הפקודה gcc -g -Wall -ansi match.c -o mymatch אחרי זה הקומפילציה עברה בשלום והתוכנה עובדת ועושה כל מה שנדרש ממנה. אבל הנה הבעיה, האונ' שלי פרסמה הנחיות בוידיאו ואני לקוי שמיעה אז אני לא מבין את ההסברים ליצירת הmakefile. מישהו יודע להסביר איך אני בונה לזה makefile ויותר מזה מה ההבדלים בין לרשום o- או g- או C-? הם שינו כמה פעמים בוידיאו אבל אני פשוט לא מצליח לשמוע כמו שצריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-