עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי שני מחשבים. על הנייד יש ווינדווס 7 32 ביט, עליו אין בעיה ליצור פרוייקטים של C++/VC++. על הנייח יש ווינדווס 7 64 ביט, גם עליו מותקן VS2008. אין שום בעיה לעבוד על פרוייקטים ב C#, אבל כשאני מנסה לפתוח פרוייקט ישן ב C++, או VC++, אני מקבל את השגיאה שבתמונה. ניסיתי שוב להתקין על הנייח את VS2008, הפעם בחרתי שיתקין כל מיני דברים שהיה רשום שם 64 BIT כמו CRYSTAL REPORT ושטויות כאלה שלא נראה לי קשורים, אבל בכל זאת. רק לציין, שכן מופיע לי בחלון ב VS2008 , ליצור פרוייקט חדש ב VC++ אבל בכל זאת אני מקבל את השגיאה. הבעיה היא לא בפרוייקטים, כי על הנייד הם נפתחים ללא בעיה. ניסיתי להיכנס ל COMMAND LINE של VS2008 ולעשות RESET PACKAGES (משהו בסגנון) אבל זה לא עזר. זקוק לעזרתכם ידידיי!!…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום חברים בעיה מחורה נוצרה אצלי תחת ווינדוס 7 64 ביט אני מריץ ג'ומלה, וורדפרס על wamp והכל היה מצויין עד שברוב טיפוטי התקנתי את התוכנה המפגרת של מיקרוסופט שהיתה מפורסמת בפייסבוק webmatrix חלק מההתקנות היה IIS ומחקתי את זה במהירות הבנתי מפורום גומלה שצריך לנטרל את IIS דרך services תחת לוח הבקרה אבל לא מצאתי שם קבצים ששייכים לIIS. מה צריך לעשות שהWAMP יעבוד ????איך מעיפים לגמרי את כל הדברים של מיקרוסופט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gman_il,

אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ftom2,

הי, אני מבצע קריאות AJAX עם JQUERY כאשר משתמש לוחץ על כפתור מסויים. הכל עובד טוב רוב הזמן אבל מידי פעם לחיצה על הכפתור גורמת ל - 2 קריאות AJAX במקום אחת. ניסיתי לגרום לכפתור להפוך ל DISABLED מיד אחרי הלחיצה ולפני ביצוע הקריאה ל -AJAX כדי למנוע מצב של לחיצה פעמיים אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים בתבנית ג'ומלה בסיסית אני רוצה להקים אתר תדמית חדש ויש בעייה באזור הלוגו. בצדדים של הלוגו התפתחו אוזניים כאלו מעצבנות איך מוריד אותם? הJPG יושב בתוך הHEADER שזה דיב בפני עצמו. ראו צילום מסך: http://img262.imageshack.us/f/16734821.jpg/ ראו קטע קוד CSS div#header_l{ position: relative; } div#header_r { height: 280px; text-align: left; } div#logo { position: absolute; left:20px; top: 15px; width: 1020px; height: 250px; background: url(../images/webnetInternet-big.jpg) 0 0 no-repeat; margin-left: 0 auto; } למישהו יש מושג איך מעיפים את האוזניים בצד?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by sharon182,

כשאני יוצר מבנה גנרי (עץ או וקטור - לא משנה...) ובתוכו יש מצביעים לפונקציות אז איך המצביע עצמו יודע לאיזה פונקציה להצביע , לפונקציה שעושה פעולות עם INT או פונקציה עם פעולות עם CHAR? תודה...

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by ATirs,

אני צריך קוד פשוט בג'אווה סקריפט שבוא יש לי תמונה ומתחתיה אופציות של "אחורה" ו"קדימה", ואם אני לוחץ קדימה זה מעביר אותי לתמונה שונה אותו דבר לאחור, כאשר אני נשאר באותו דף... חיפשתי את הסקריפט באינטרנט אבל מצאתי כל מני דברים מסובכים ובעייתים. ממש תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by _uri,

שלום, כתבתי אתר עם html ו javascript וחשבתי להמיר אותו ל php (כדי למנוע בעיות של חסימת js) אחד הדברים שהחלטתי לבדוק לפני שאני ממיר את הקוד זה איך לקשר בין האתר הישן והחדש (צריך לשנות את הסיומת, וזה אתר שכבר בשימוש) ממה שקראתי הדרך המומלצת היא ליצור קובץ .htaccess ולהשתמש ב redirect. בדקתי שהשרת לא חוסם שימוש בקבצים אלה, יצרתי קובץ בספרייה של קבצי האתר ובו שורה אחת בלבד: Redirect 301 /test.html [url]http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.html[/url] זה לא עשה כלום, כשניסיתי להעביר ספרייה שלמה (שמתי רק /) זה פשוט שיבש את הכתובת לכתובת לא קיימת (אין לי צורך להזיז ספרייה אבל זה הראה לי שאין חסימה של הקוד) יש למישהו רעיון מה לעשות? אגב, אם למישהו יש ניסיון אני משתמש בשרתי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by karazy360,

איך לקמפל מvs2008 בC++ כאשר אני בסביבה של XP לוינדוס 7 64 ביט ראיתי אופציה כזאת תחת BUILD אבל אין לי מושג איך לעבוד עם זה. בברכה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by domiel,

אהלן, אני מתכנן לבנות תוכנה שעושה אוטומציה לכמה פעולות שאני עושה מול שרת HTTP. הסנפתי את הפאקטות הרלוונטיות, השאלה היא איך אני מייצר סשיין שזהה בכל צורה למה שהסנפתי. אני יודע שאני מדבר באוויר פה בלי קוד, אבל לצערי הקוד במקום בו אין אינטרנט ואין לי שום דרך להוציא אותו או להכניס קוד לאיפה שאני.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by gtabak_37,

שאלה של צעירים בניתי אובייקט ובניתי תוכנית שמשתמשת באובייקט, כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנית אז יש שגיאה בכל הפקודות שקשורות לאובייקט שבניתי, לפי מה שאני מבין- התוכנית הראשית לא מזהה את האובייקט שבניתי ולכן היא לא מזהה את הפקודות עם האובייקט. השאלה שלי היא- איך אני מקשר בין התוכנית הראשית לאובייקט? תודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר עבור אחסנה שנתית לאתר בנפח של 500MB, העלות היא - 1,190 ש"ח הייתי שמח לקבל חוות דעת בנוגע להצעה (מצ"ב..) אם למישהו יש הצעה אחרת/נוספת/משופרת להציע לי, אני אשמח לקבל אותה.. תודה רבה מראש, נאור. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, בעמוד HTML מסויים שבניתי יש כפתור JPG שמפנה לעמוד מסויים - כשלוחצים עליו יש מן סימון של קווים מסביב לו (צירפתי קובץ) איך אני יכול למחוק את זה? לדעתי זה בCSS [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mimig,

שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אנשים, כחלק (פצפון) מפרוייקט שאני צריך לעשות כדי לסיים את התואר שלי, נדרשתי לתכנת או למצוא תוכנית מוכנה ב- C# שעושה Fourier Transform לקבצי WAV המנחה שלי אמר לי שיש לו תוכנה כזו, אבל הוא מעדיף שאני אשתמש בה רק אם אני לא מוצא (או יכול לתכנת) אחת אחרת אם מישהו במקרה יודע מאיפה אני יכול להשיג כזו תוכנה, אשמח אם תשתפו אותי אם לא, אשמח גם לאתרים שבהם משתפים קודי מקור. ניסיתי את Planet Source Code והחיפוש לא מצא כלום תודה ויום טוב

18. Started by shlomi1234,

האם יש דרך כלשהי להריץ כמה פונקציות במקביל? כשאני מריץ פונקציה ארוכה שדורשת מאמץ והתחברות לרשת לדוגמא , החלון קופא עד שהפונקציה הבעייתית מסתיימת. יש דרך למנוע את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by KrackeR,

לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז שלום לכולם לאחר שהמדריך האחרון שכתבתי על Ajax עלה לאתר: http://hwzone.co.il/guides/basic_ajax_guide/ החלטתי לשתף אותכם באחד הפרוייקטים שישבתי עליהם לאחרונה. במסגרת הקורס יסוד שלי בצבא (שבדיוק סיימתי היום) בתרגיל האמצע חשבתי על דרך מעניינת להוסיף עניין לתרגיל והחלטתי לבנות את המשחק הידוע - iCopter בגירסת Javascript עם שילוב של Ajax: http://ichopper.byshynet.com/ הרעיון הכללי הוא ככה: המסוק אמור להישאר באוויר כמה שיותר זמן. המערה נוצרת על ידי אלגוריתם מסויים באופן רנדומלי וניהיית קטנה יותר ויותר עם הזמן. מהירות המשחק גדלה גם כן. לכול שחקן יש משתמש (ניתן להירשם בקלות רבה) ולוח התוצאות מתעדכן באמצעות Ajax ברגע שהמסוק מתרסק. לא פירסמתי את המשחק במקומות אחרים בגלל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by p-o-i,

טוב אז ככה יש לי מטלה לבנות תוכנה שתדפיס על המסך 9 ממוצעים - 3 ממוצעים של 10 מס רנדומליים, 3 ממוצעים של 100 מס רנדומליים ו3 ממוצעים של 1000 בקיצור בניתי הכל טוב ויפה רק שהתוצאה הסופית יוצאת אותו הדבר כל פעם שאני מריץ... אז אני לא יודע אם זה הבנייה או משהו שקשור לפונקציית rand(); אז אולי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את הכיוון לבעיה שלי ?...תודה הנה התוכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define R 3 #define I1 10 int main() { int sum[3][3]; int i,ione,itwo,c; for(i=0;i<R;i++) for(c=0;c<R;c++) sum[i][c]=0; itwo=I1; for(c=0,i=0;c<R||i<R;c++) { for(ione=0;ione<itwo;ione++) sum[i][c]+=rand(); sum[i][c]/=itwo; if(c==R) { i…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי אני כרגע התחלתי ללמוד קורס את"מ בתור חלק מהתואר ראשון..בכל מקרה הם הביאו לנו להשתמש בtasm ויש לי בעיה איתו בWIN7 אז יש משהו אחר שמישהו יכול להמליץ לי אולי??

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אהלן אנשים, לפני זמן קצר נכנסתי לעולם ההייטק מצד התשתית והאינטרנט (לימודי MCITP ) והמטרה שלי היא ללמוד שפות תכנות על מנת להבין ולדעת לבנות קילוגרים,וירוסים,טוריאנים וכו'. (אחרי לימודי ה MCITP הכיוון הוא לאבטחת מידע) לכן אני מאוד אשמח אם תוכלו לכוון אותי איזו שפה להתחיל ללמוד ועל ספרים הטובים ביותר שתוכלו להמליץ. יש לציין שאין לי ידע כלל. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים