עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עובד בASP.NET. אז ככה אני רוצה ליצור כמה פקד בלולאה ובשביל זה אני צריך ID שונה בכל אחד, אז עשיתי איזה משהו והוא לא עובד... אני יכול להוריד את השדה ID והוא יצור כבר לבד ID משלו, אבל זה לא פותר לי את הבעיה כי אני כן צריך שדות אחרים.. ולקוד: <asp:GridView ID="GridView<% = i.ToString() %>" runat="server" AllowPaging="False" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="<% = (dtList.Rows[nNumOfRow][1].ToString() + i.ToString()) %>" PageSize="5"> <Columns> <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="sTitle" SortExpression="sTitle" /> <asp:BoundField DataField="Date" HeaderText="dDate" SortExpression="dDate" /> …

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

שלום, ביום שלישי הקרוב יש לי מבחנים לגאמ"א ואני אצטרך לכתוב קוד ב-CPP. למדתי רק את הסינטקס הבסיסי של השפה מזמן ואני רוצה קצת לתרגל קצת מקרים מסובכים יותר גם כדי לפתח את הלוגיקה שלי וגם כדי להזכר בשפה. אתמול פתרתי את חידת 8 המלכות בתכנות פרוצדוראלי ואני מתכוון להעביר את זה גם לתכנות מונחה עצמים בשביל התרגול. אילו חידות נוספות יש שאני יכול לפתור לתרגול?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pooki_1,

שלום לכולם רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי נ.ב. מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא ל…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Rami0786,

ההעדפה זה פלאגאין ל-VS (אם יש כזה כי לא הצלחתי למצוא)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אם אתם בעד תגידו I ואני כבר אעלה אותו... חשובה לי החות דעת...(מין תחרות של הקבוצה שלי(3 ילדים) עם ילד שחצן ביותר). לחטטנים שביניכם זה פרוייקט גמר של אל"צ שנה א'.(תנו מזל טוב שנה ב' שנה הבאה...)

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מנסה להתייחס לטפסים שהמשתמש יצר לבד במשך שהתוכנה פעלה, המשתנים שלי הם על שמות מספרים כמו 1 , 2 , 3 וכו.... יש לי משתנה בשם i , אני מנסה נגיד לגרום לטופס שקוראים לו נגיד 2 לשנות את השם שלו ל-1 הבעיה היא כזאת, שאני רושם i+1.name=i או (i+1).name=i הוא לא נותן לי הוא רושם לי Syntax error נכון לגבי עכשיו שהתוכנה לא רצה זה נכון, אבל שהתוכנה רצה והטפסים האלה אכן קיימים, אני רוצה שהם ישתנו, אין איזה אפשרות לגרום לכך שה-VB .NET יתייחס אל הטפסים האלה מבלי לתת שגיאה? או לפחות שיטה אחרת להיתייחס לטפסים בעזרת משתנה מסוג זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by One Man Army,

התשובה צריכה להיות row=1 row=2 row=3 אצלי יוצא כל הזמן no כאשר אני מוריד את הwhile השני, התשובה שאני מקבל תקינה. כאשר אני מוריד את הwhile הראשון ומדפיס סכום כדי לבדוק שהתוכנית גוזרת נכון, זה גם תקין אך ביחד משום הם לא עובדים. #include<stdio.h> void main() { int mat[4][4]={{1,3,7,5},{3,2,35,8},{2,5,6,8},{3,6,5,16}}; int vec[3]={16,21,2},sum,sum2,s,s2,i,j,flag; flag=0; for(i=0;i<4;i++){ sum=sum2=0; for(j=0;j<4;j++){ while(mat[i][j]!=0){ s=mat[i][j]%10; sum=sum+s; mat[i][j]=mat[i][j]/10; } while(mat[j][i]!=0){ s2=mat[j][i]%10; sum2=sum2+s2; mat[j][i]=mat[j][i]/10; } } if(sum==vec[1]){ …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by menihen16,

שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jeyjey,

מישהו יכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אנחנו לומדים ג'אווה , וכרגע אנחנו בנושא של מציאת מקסימום. האם מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים מקסימום שני ואיך מוצאים את מיקומו? (זה לא שלא הבנתי, פשוט לא הייתי בשיעור..). תודה מראש, אמיר.

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by lesForce,

אני יושב עליה כבר יותר משעה. ניסתי לפתור לבד ולא הצלחתי זה מה שהצלחתי: int num_of_players; int rolling; int zover_while=0; char stoping; Console.Write("Enter the number of the playeres: "); num_of_players = int.Parse(Console.ReadLine()); string[] color = new string[num_of_players]; for (int i = 0; i < num_of_players; i++) { Console.Write("Player number {0} enter color: ", i + 1); color[i] = (Console.ReadLine()); }//for stoping=char.Parse (Console.ReadLine()); while (stoping != 'Q') { zover_while++; stoping = char.Parse(Console.ReadLine()); } …

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliom,

שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guyz6471,

שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ואלי מפגרת אז בוקר טוב, האם מישהו יודע האם ואיך אני יכול להשתמש ב DLL שכתבתי שהוא לא COM במסגרת פרויקט ASP. יש לי אותו ב COM והוא עובד יחסית בסדר אבל בגלל כל מני אילוצים טכניים שקשורים למערכת שאני מתחבר אליה המערכת מתממשקת יותר טוב ב API שהוא לא מבוסס COM אז שוב השאלה האם ניתן להשתמש ב DLL רגיל (לא משנה C או VB כמובן) במסגרת עבודה ב ASP תחת IIS?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by baruchiro,

מישהו יכול להסביר לי איך עושים את הפרויקט, ובאיזה נושא עושים אותו? (שאלתי את המורה, אבל הוא לא יודע..)

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by falukky,

אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות S1 ו-S2 ומחזירה true אם S2 היא תת מחרוזת של S1 ו-false אם לא. זה מה שכתבתי עד עכשיו: אני נותן לינק לרשת לקוד שלי כי כבר מאתמול אני לא מצליח לכתוב פוסט שיש בו קוד: http://www.pastebin.ca/2536950 אני שולח לפונקציה 2 מחרוזות: heyl ו-el לאחר שה-e מושווה מול ה-e של המחרוזת S2 מגיע התו y ובגלל שהוא לא נמצא אני רוצה להתחיל מחדש ולשלוח לפונקציה את המחרוזות המקוריות אבל כבר שיניתי אותם אז חשבתי להשתמש בהעמסת יתר אבל בשאלה רשום בפירוש שאם אני לא ישתמש בהעמסת יתר והתשובה שלי נכונה אני יקבל את מלוא הנק' אז אני לא רוצה להתשמש בהעמסת יתר אבל לא מוצא דרך אחרת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום במסגרת שרותי הצבאי נדרש עלי לבנות מסד נתונים באקסס הבעיה היא שאני כבר לא זוכר טוב אקסס כמו שזכרתי לפני שלוש שנים נתבקשתי לבנות שאילתה שתציג דווח שבוא אני אקבע תאריך תחילה ותאריך סוף וזה יראה לי את כל מה שאני רוצה בין התאריכים שהזנתי .לדוגמא הזמנות מתאריך X עד תאריך Y מה שאני מעוניין שיהיי דוח שבלחיצה עליו הוא מבקש תחילה "מתאריך" ובפעם השניה אחרי לחיצה על אנטר יכתוב "עד תאריך" אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זאת אהיה רב תודות

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ערב טוב, השנה התחלתי ללמוד תואר ראשון בהנדסת תוכנה בשנקר . הצפי הוא ללמוד שפת C (לפני שנלמד C נעבור קצת על פסאדוס בשביל להבין איך לחשוב אלגוריתמית ) אני רוצה להתייעץ איתכם האם כדאי ללמוד בלי קשר לשפה הזאת (באופן עצמאי ) שפות אחרות. שאלה שנייה, מוצע לי כרגע להירשם לאחד משני הקורסים הבאים : JAVA למתחילים פיתוח אפליקציות לסמארטפונים למתחילים במה כדאי לבחור ? תודה רבה לעונים !

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

היי, אני משתמש בסקריפט המצורף בכדי למחוק את כל הקבצים הישנים יותר משבוע. הבעיה היא, שברוב המקרים הקבצים לא יושבים בתיקיה אחת אלא בתוך סאב-תיקיות בתוך תיקיה אחת, ואני לא רוצה להריץ עשרות סקריפטים שונים לכל סאב-תיקיה בנפרד (בנוסף לזה ששמות הסאב-תיקיות משתנה בהתאם לפרויקטים וכו'). אשמח אם תוכלו לעזור לי להכיל את הסקריפט הזה על כל הקבצים שבתוך כל הסאב-תיקיות של התיקיה שנקבתי בסקריפט. תודה ' ################################################################ ' # cleanup-folder.vbs ' # ' # Removes all files older than 1 week ' # Authored by Spencer Kuziw (s.kuziw-at-epic.ca) ' # Based on code by YellowShoe ' # Version 1.0 - Sept 23 2008 ' ################################…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by Martin,

זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by binyamin1001,

המתרגל שלנו באחד הקורסים, הציג בפנינו את הקוד הבא: const int a = 5; int *b = (int *(&a; *b++; cout<<a<<endl; cout<<*b<<; הוא טען שהרצה של הקוד הזה תעשה לנו "לא נעים בבטן", ובאמת - הקוד הזה מעלה מחשבות. הוא יספר שהקוד נבדק על מהדר VisualStudio, וגם על Unix - ובשניהם הריץ את התוצאה המזעזעת 5,6. השאלה שלי היא כזאת - האם אין כאן סתירה לתקן? התקן לא מגדיר את ה const כמו define, ולכן אין לו כתובת כלל? (שאלה נוספת שעולה בעקבות השאלה הקודמת היא, אם התקן מגדיר את const כמשתנה ללא כתובת, איך מתקיים const_cast?) יהיה נחמד לקבל תשובה ברמת התיאוריה תודה מראש! נ.ב - מתנצל אם הסוגריים טיפ'לה לא מסודרת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. במהלך כתיבת תכניות, לפעמים נתקלתי בקשיים לבצע פעולות כגון: int main (int argc, char* argv[]) { doSomething(argv+1); return 0; } מהן האלטרנטיבות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by smdsjd,

קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.