תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני כותב קוד שפותח קובץ לא בצורה שאני יערוך אותו דרך התוכנה אלה כמו ללכת אל הקובץ עצמו ללחוץ עליו כי כתבתי קוד בC# כדי לערוך קובץ ובסוף אני רוצה שהוא יפעיל את הקובץ
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה להקמת אתר מקצועי חדש בתחומו כרגע אני עובד לבד אבל בע"ה אם האתר יצליח כמובן שיהיה לי צוות שיעזור. אני משתמש בתוכנה Dreamweaver ויש לי פחות או יותר עיצוב לאתר (אני יודע קצת להשתמש בפוטושופ) דומיין CO.IL כמובן שאני אקנה לאחר שהאתר יהיה מוכן בע"ה איחסון - בהתחלה איחסון "קטן" , אחריי שהאתר יתפתח אני אשקיע על איחסון טוב עכשיו העזרה שאני צריך 1. מערכת אתר חינמית כמו של פורטל הורדות (למי שמתעניין, לא, אני לא מתכוון לפתוח פורטל הורדות או משהו בסגנון...) * מי שמכיר את האתר הורדות.נט - המערכת תתאים בול אני חושב (אם אסור לכתוב שם של אתר אחר תצנזרו, אל תנעלו את האשכול בקשה) בגדול אני צריך מערכת לאתר שמעלים בו תמונות ויש אפשרות להגיב + לדרג את התמונה ושי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באתר שהכפתורי ASP שלי מפעילים לי פונקציות בJS. דבר זה מתבצע לי בכל הדפים שישנם פונקציות שפועלות Onsubmit, וכפתורי ASP. אם מישהו יודע איך לתקן את זה אני אשמח מאוד! (זה די דחוף) הינה קוד של כפתור ASP: <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="התנתקות" OnClick="Button2_Click" /> כפתור submit: <input type="submit" value="כניסה" /> התג form באחד מהדפים: <form id="form1" runat="server" onsubmit="return bdika()"> תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
איך גורמים לחלון להיות "ישראלי", למשל ב-MenuBar שהדבר הראשון שאני מכניס יבוא מימין לשמאל כמו קובץ, עזרה ועוד וגם איך עושים את זה ב-Panel או שצריך לעשות את זה ידני ופשוט להכניס הכל הפוך?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב SCRIPT, שיעבוד על משתמש מוגבל, עם הרשאות שלי כמנהל. משהו כמו RUN AS, אבל גלובלי לכל ה-SCRIPT. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מדריך בעברית או קישור לאתר שמלמד oop בשפת java
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש ספרייה או תוכנית ב- c++ לזיהוי תבניות ברשתות נוירונים (למשל אותיות). מצאתי רק שניים טובים ב- C# אבל התוכנית שעליה אני עובד היא ב- C++ (אני גם לא יודע c#...). http://amazedsaint-articles.blogspot.com/2006/05/brainnet-neural-network-library-part-i_22.html#3.1 http://www.codeproject.com/csharp/HopfieldNeuralNetwork.asp אם מישהו מכיר ספרייה או מדריך אחר זה יעזור לי מאוד... אני צריך משהו בסגנון הלינקים שהבאתי.. הנושא הזה מסובך מאוד ואני רק רוצה לדעת איך לעבוד עם ספרייה כזאת .. אני לא צריך להבין מה באמת קורה שם בפנים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את זה מהאתר הרישמי, פתחתי את הראר ואני לא מוצא EXE להפעלה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איך לקבל ערך של input html ולהפוך אותו למשתנה javascript
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האלן לכולם, קוראים לי סתיו ואני מתכנת כבר כמה שנים בC#. יצא לי לעשות שם אחלה של דברים אבל שלא קשורים לעולם הWEB. כבר כמה וכמה חברים אומרים לי להרחיב אופקים בשפה נוספת ומאוד הסתקרנתי לגבי עולם הWEB. שאלתי - מה RUBY יכול לתרום לי בעולם הWEB? (האם הוא אפקטיבי רק לWEB?) מה אני לא מסוגל לעשות עם C# שRUBY מסוגל לספק? אין לי ניסיון בשוק ולא תואר ולכן תשובות שקשו לקריאה אשמח אם תעדנו כמה שאפשר. תודה רבה לכולם! עריכה : (מתוך קריאה מויקיפדיה) - כלל האופציות קיימות בC# כך שאני לא מוצא שוני מאפיינים של RUBY * [[תכנות מונחה עצמים]] טהור * ירושה בודדת עם מערכת הרחבת מחלקות מתוחכמת * [[טיפול בחריגות]] (Exception Handling) * תמיכה ב־Iterators (באמצעות העברת בלוקי קוד) * תמיכה ב־Closure…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
נכון שזאת שפה מכוערת (לדעתי), ואני גם נגד מיקרוסופט והכל.. אז בכלל... בכ"א, במגמה שאני נמצא (טכ"מ) יש 5יח"ל בשפה הזאת... יש מורה שאמורה ללמד (לא יודעת שום דבר במחשבים, ובטח שלא ללמד שפת תכנות), אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת ללמד (משום מה אני מרגיש שכבר אמרתי את זה), אז אחרי כל שעור אני צריך לבדוק באינטרנט באתרים כמו corner.co.il כדי לראות מה למדנו, וללמוד באמת... המורה שמלמדת אותנו רוצה שיהיה לנו ספר מודפס בשפה הזאת (לא רע, לא רע), אבל מה הקטע... אני מפחד לראות איזה ספר מוזר היא תגיד לנו לקנות. אז הבקשה שלי מכם היא שאם יש פה אנשים שהתנסו בספרי לימוד של #C בשפה העברית, בבקשה תתנו המלצות על ספר טוב ותתנו עליו פרטים כמו הוצאה וכו' (אתר בית של ההוצאה יועיל מאוד), כדי שאני אוכל …
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני חדש בכל העסק וצריך ספר שיכין אותי לתואר. תודה לכולם :]
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אהלן! עשיתי קורס בשפת C לפני שנה וחצי ושכחתי חלק מהדברים, או שסתם נהייתי חלוד. אני קולט מספר מסוג דאבל, ואני צריך לעשות בדיקה לקלט כדי לוודא שלא הוכנס תו שהוא לא מספר ושהמספר הנ"ל הוא מספר שלם. איך אני עושה זאת? אני יכול לעשות משהו בסגנון של: number_1 != (int)number_1 ומה באשר לבדיקה אם הוכנס תו ולא מספר?
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה אני לא מבין את הנושא אוטמט מחסנית במודלים חישוביים בפסקל מישהו יכול לרשום לי איזה הסבר כללי? או לכוון אותי לאתר שיעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לתכנת בשפת C ואין לי מושג איך...אין לי ידע קודם ואם אתה יכולים להפנות אותי למדריכים בעברית זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עושה תוכנה עכשיו ואני צריך לשמור נתונים, אובייקטים של לקוח וכאלה.. אני מעוניין לעשות תוכנה ששומרת את הנתונים אבל לא בdatabase, אני רוצה להמנע מלהכריח את הלקוח להתקין sql server , האם אני יכול לשמור באיזה קובץ פנימי את כל המידע?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-