תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני רוצה להדפיס את המערך הדו מימדי שלי עם שימוש במצביעים (שפת C). אך נראה שאני רק מצליח להצביע על מיקום באותה שורה וכל התקדמות שלי רק מצביע על התקדמות בתוך השורה... אני רוצה סה"כ להצביע כל פעם על איבר ה-0 בכל אחת מהשורות כשאני מקדם אותו ב-1. מישהו יודע איך לממש זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לקודד עיצוב מסויים, את העיצוב כולו אני מקיף באמצעות ה-div הבא: <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> ה-div מקיף את כול העיצוב, הינה ה"שלד" של העיצוב: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="template.css"> <title>Nemex Studios</title> </head> <body> <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> <!-- He…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשפת סי SCANF לא עובד לי, הוא פשוט לא עושה כלום אחרי ההרצה... במה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שבוע הבא מבחן במבוא למדעי המחשב. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ציינתי הכל בכותרת
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני כרגע בצבא והתחלתי ללמוד תכנות בזמן הפנוי (יודע את הבסיס של פייתון) אני רוצה להתחיל ללמוד על אלגוריתמים ומבני נתונים ראיתי הרבה המלצות על הספר: the algorithm design manual הבעיה שהוא כתוב בשפת c ואני לא בקיא בה במיוחד (אני יודע רק פייתון) מישהו מכיר ספר טוב בנושא שכתוב בפייתון? (חשוב שהוא יהיה פרקטי עם דוגמאות ותרגילים) או שלדעתכם עדיף לי ללמוד c ולקרוא את הספר הראשון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני ההתקנה של SP2 יכלתי לעבוד עם BorlandC בלי בעייה כנראה אחרי ההתקנה של SP2 התוכנה לא מסוגלת לעבוד ההודעה המתקבלת היא: The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applications האם מישהו מסוגל להריץ את התוכנה הנ"ל עם SP2?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך לכתיבה של קבצי אצווה (batch) ארוך אבל מפורט וברור?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה. אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי). תודה וחג שמח.... : )
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג איך אבל חיפשתי 'פרטי מעצבים' בגוגל וזה שם אותי בתוצאה ראשונה, אין בכלל מושג איך הגעתי לשם כשלא עשיתי שומדבר (לפחות לא במתכוון) כדי לקדם את העמוד הספציפי הזה. למרבה הצער זאת לא המילה שאני מייחס לה חשיבות בכלל ככה שזה לא כל כך רלוונטי. אבל אם זה בא לי ככה בקלות בלי שאפילו עשיתי שום מאמץ, איך אני עושה את זה גם לשאר המילות מפתח ?? או לפחות ל'ריהוט גן' או 'רהיטים'?? www.d-designs.co.il
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
class Product { public: Product(){ID=-1;} Product(int id){ID=id;} Product(const Product & p){ID=p.ID;} ~Product(){ID=-999;}; int getNumber(){return ID;} private: int ID; }; איך אוכל ליצור מערך מגודל N כך שתהיה לי אפשרות להוסיף עליו אובייקטים של PRODUCTS. האם אני חייב ליצור פונקצייה שיכולה לשנות את ה-ID? הראיון היחיד שעלה לי לראש זה ליצור מערך Product kits[N]; להוסיף את הפונ' ל-Product שיכולה לשנות את ה-ID ואחרי זה פשוט לשנות את ה-IDs של האובייקטים במערך. אבל נראה לי שיש שיטה יותר טובה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המורה שלנו אמר לנו לכתוב בבית תוכנית פשוטה על ציונים ותגובות אז ניסיתי ולא הבנתי מה כתוב פה לא נכון (תסתכלו בתמונה..): הוא כותב לי: "then" expected" ו "ADD WATCH" עם המילה wirteln מה לא בסדר פה??? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
public void add(Object element) { add(size(), element); שאלה .המתודה אומרת להוסיף אובייקט חדש לסוף הרשימה ? בסוגריים מה לרשום ? את שם המערך או שם המערך ? אני יצרתי 2 מחלקות 1 עם בנאים שמגדירים את התכונות של פריט מסויים ומחלקה 2 אמורה להכיל סיפריה בגודל משתנה עם אותו פריט . ולכן אני משתמש בARRAYLIST . ותודה על העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-