עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by vgamaster,

שלום שלום, ברצוני ללמוד שפת אסמבלר שמתמשים בה בתקופתינו, במסגרת לימודיי למדתי אסמבלר של 8086 (ברמה לא הכי גבוהה) ואסמבלר של 8051 (ברמה דיי גבוהה) איזו גירסא של השפה הכי מומלץ ללמוד היום? אם יש המלצות לספרים אני אשמח, תודה מראש, בר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בתור התחלה זו המחלקה STACK המגדירה מחסנית public class Stack<T> { private Node<T> first; public Stack() { this.first = null; } public bool IsEmpty() { return this.first == null; } public void Push(T x) { this.first = new Node<T>(x, this.first); } public T Pop() { T x = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return x; } public T Top() { return this.first.GetInfo(); } public override string ToString() { string str = "["; Node<T> pos = this.first; while (pos != null) { str = str + pos…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by LioR CoHeN,

אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. public void add(Object element) { add(size(), element); שאלה .המתודה אומרת להוסיף אובייקט חדש לסוף הרשימה ? בסוגריים מה לרשום ? את שם המערך או שם המערך ? אני יצרתי 2 מחלקות 1 עם בנאים שמגדירים את התכונות של פריט מסויים ומחלקה 2 אמורה להכיל סיפריה בגודל משתנה עם אותו פריט . ולכן אני משתמש בARRAYLIST . ותודה על העוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Pum,

class Product { public: Product(){ID=-1;} Product(int id){ID=id;} Product(const Product & p){ID=p.ID;} ~Product(){ID=-999;}; int getNumber(){return ID;} private: int ID; }; איך אוכל ליצור מערך מגודל N כך שתהיה לי אפשרות להוסיף עליו אובייקטים של PRODUCTS. האם אני חייב ליצור פונקצייה שיכולה לשנות את ה-ID? הראיון היחיד שעלה לי לראש זה ליצור מערך Product kits[N]; להוסיף את הפונ' ל-Product שיכולה לשנות את ה-ID ואחרי זה פשוט לשנות את ה-IDs של האובייקטים במערך. אבל נראה לי שיש שיטה יותר טובה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by רן200,

שלום! אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה. אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי). תודה וחג שמח.... : )

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by omershk,

שלום לכולם, אני בונה אתר פשוט שעובד על HTML, PHP ומסד נתונים מבוסס MYSQL. כאשר אני מנסה להציג נתון שמאוחסן במסד נתונים בעברית (לדוגמא שם כלשהו) הוא מופיע לי באתר בצורה של סימני שאלה: ????? אני מניח שזו איזושהי בעיה עם הקידוד אבל ניסיתי לשנות את הקידוד בעמוד HTML ואפילו בMYSQL ושום דבר לא עוזר. יש לציין שכל טקסט אחר באתר (כזה שמקורו לא במסד נתונים) מוצג בעברית בצורה תקינה לחלוטין. רעיונות? תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mei,

איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

ממה שהבנתי, כשמגדירים לפונקציה בקרת גישה מסוג protected, זה אומר שאפשר לגשת אליה גם ממחלקות שיורשות אותה (subclasses) בחבילות (packages) אחרות. (הבנתי נכון?) כתבתי 2 מחלקות ב-2 חבילות שונות כדי לבדוק את זה: package b; public class Toast { protected int rand() { return (int)(Math.random()*100); } } package a; public class Test extends b.Toast { static b.Toast x = new b.Toast(); public static void main(String[] args) { System.out.println(x.rand()); } } אך אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין גישה לפונקציה rand, למרות ש-Test היא subclass של Toast... מה אני מפספס פה?

11. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.

12. Started by gilads123,

http://prntscr.com/jy36e מזה השגיאות האלו???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מספר רב של תיקיות עם מוזיקה על המחשב, והייתי רוצה לבנות תוכנה שתאפשר לי לשמור מעין LOG של כל תיקיה שיש בה קבצי אאודיו (mp3, mpc, ogg וכו..) את התוכנה אני רוצה לבנות בC#, אך אני לגמרי מתחיל. במהלך התכנון נתקלתי במספר בעיות: א. במידה וארצה לסרוק כונן מסויים, ומתוכו ארצה לשלוף את כל התיקיות והתת-תיקיות שבהן יש קבצי מוזיקה, אני מניח שאצרך להשתמש בסוג של רקורסיה. איני יודע איך :\ וב. כיצד אני יכול לשלוף שם של תיקיה שבה נמצאים קבצים מסוג מסויים? אני מצטער אם השאלות שלי מגוחכות, ואודה לכל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Sfree,

שלום, אני לא מזמן החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות, קראתי מאמרים/כתבות/מדריכים, ובכל זאת, עדיין לא מצאתי את השפה שלי. התחלתי לפני כמה חודשים ללמוד שפת C, ולאחר מכן הבנתי שזה לא בשבילי... הלימודים מתישים במיוחד, לא מובנים (לפחות לאחד כמוני שמימיו לא טעם שום שפת תכנות) ולא ממש השקעתי את מיטב יכולתי בדבר. לאחר מכן עברתי לפייתון, שלמדתי ולמדתי (והתקדמתי די טוב) עד שהבנתי שאני לומד לגרסה 2, ואני צריך ללמוד לגרסה 3. ואין שום מדריך באינטרנט שמלמד פייתון 3 (בעברית). אני יודע שאני נשמע טמבל, אבל אני לא! יש לי פתיל קצר, אין לי עצבים ללימודים מפרכים.. בכל מקרה, קראתי עוד כמה וכמה מאמרים לגבי C# ו java והתלבטתי, האם עדיף להתחיל באחד מהשפות הללו (ואיזה מהם ?) או ללמוד פייתון גרסה 2 ? כמוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Aviv C,

נתקלתי בבעיה בשימוש ב- DataBinding ב- C#. אני רוצה להשתמש ב- CurrencyManager על חלק מהשורות של טבלה מסוימת אז עשיתי ככה: cm = (CurrencyManager)(BindingContext[foundRows]); cm.Position = 0; foundRows הוא מערך של DataRow. לתוכו הכנסתי תוצאות של שאילתה שמחזירה תוצאות (בדקתי את זה) על ידי DataTable.Select(). שתי השורות האלה עובדות, והמצביע באמת מופנה לשורה הראשונה של התוצאות. הבעיה היא שכאשר אני עושה Binding לתיבת טקסט: textBox1.DataBindings.Add("Text", foundRows, "id"); ב- run זה מחזיר את השגיאה הזאת: יש לציין שניסיתי לכתוב את השורה הזאת מעל ומתחת שתי השורות הקודמות, וגם שאם אני נותן ל- Binding שם של טבלה (DataTable) זה כן עובד. אני באמת לא מבין מה הטעות שלי, איך זה יכול …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בשפת סי SCANF לא עובד לי, הוא פשוט לא עושה כלום אחרי ההרצה... במה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ori2694,

שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

אני לא מוצא איזה מספרים הם(גם ESC). אם מישהו יכול לעזור...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. פולומורפיזם בC++. משחק לוח, הרעיון בכלליות הוא ליצור ווקטור של עצמים vector<Items ולרוץ עם מצביע לווקטור זה ולהדפיס לעדכן וכו'. קוד התקלה: >c:\program files (x86)\microsoft visual studio 12.0\vc\include\xmemory0(593): error C2259: 'Items' : cannot instantiate abstract class1> due to following members: 1> 'void Items::draw_item(sf::RenderWindow &)' : is abstract 1> c:\users\mudale\desktop\newcs\win32\win32project1\win32project1\items.h(13) : see declaration of 'Items::draw_item' 1> c:\program files (x86)\microsoft visual studio 12.0\vc\include\xmemory0(592) : while compiling class template member function 'void std…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eninyo,

שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני צריך לכתוב פרוייקט גמר הנדסאים. חשבתי על כתיבת משחק וובי (כדוגמת גינדיס וחבריהם). מישהו יכול לכוון אותי למדריכים בנושא ובבחירת שפת התיכנות ? (אם יש אתרים ספציפיים אז מה טוב) ממש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Dimka,

שלום כולם, אני רוצה להדפיס את המערך הדו מימדי שלי עם שימוש במצביעים (שפת C). אך נראה שאני רק מצליח להצביע על מיקום באותה שורה וכל התקדמות שלי רק מצביע על התקדמות בתוך השורה... אני רוצה סה"כ להצביע כל פעם על איבר ה-0 בכל אחת מהשורות כשאני מקדם אותו ב-1. מישהו יודע איך לממש זאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.