עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Pum,

class Product { public: Product(){ID=-1;} Product(int id){ID=id;} Product(const Product & p){ID=p.ID;} ~Product(){ID=-999;}; int getNumber(){return ID;} private: int ID; }; איך אוכל ליצור מערך מגודל N כך שתהיה לי אפשרות להוסיף עליו אובייקטים של PRODUCTS. האם אני חייב ליצור פונקצייה שיכולה לשנות את ה-ID? הראיון היחיד שעלה לי לראש זה ליצור מערך Product kits[N]; להוסיף את הפונ' ל-Product שיכולה לשנות את ה-ID ואחרי זה פשוט לשנות את ה-IDs של האובייקטים במערך. אבל נראה לי שיש שיטה יותר טובה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by LioR CoHeN,

אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mei,

איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

ממה שהבנתי, כשמגדירים לפונקציה בקרת גישה מסוג protected, זה אומר שאפשר לגשת אליה גם ממחלקות שיורשות אותה (subclasses) בחבילות (packages) אחרות. (הבנתי נכון?) כתבתי 2 מחלקות ב-2 חבילות שונות כדי לבדוק את זה: package b; public class Toast { protected int rand() { return (int)(Math.random()*100); } } package a; public class Test extends b.Toast { static b.Toast x = new b.Toast(); public static void main(String[] args) { System.out.println(x.rand()); } } אך אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין גישה לפונקציה rand, למרות ש-Test היא subclass של Toast... מה אני מפספס פה?

5. Started by blackjacka,

שלום יש לי שאלה איך המחשב מפענח מהמספרים נגיד 001010 קובץ שיש בו תמונה או שיר אם אתם יכולים לפרט קצת כי אני לא כל כך מבין בזה אבל זה חשוב לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eninyo,

שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בשפת סי SCANF לא עובד לי, הוא פשוט לא עושה כלום אחרי ההרצה... במה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Aviv C,

נתקלתי בבעיה בשימוש ב- DataBinding ב- C#. אני רוצה להשתמש ב- CurrencyManager על חלק מהשורות של טבלה מסוימת אז עשיתי ככה: cm = (CurrencyManager)(BindingContext[foundRows]); cm.Position = 0; foundRows הוא מערך של DataRow. לתוכו הכנסתי תוצאות של שאילתה שמחזירה תוצאות (בדקתי את זה) על ידי DataTable.Select(). שתי השורות האלה עובדות, והמצביע באמת מופנה לשורה הראשונה של התוצאות. הבעיה היא שכאשר אני עושה Binding לתיבת טקסט: textBox1.DataBindings.Add("Text", foundRows, "id"); ב- run זה מחזיר את השגיאה הזאת: יש לציין שניסיתי לכתוב את השורה הזאת מעל ומתחת שתי השורות הקודמות, וגם שאם אני נותן ל- Binding שם של טבלה (DataTable) זה כן עובד. אני באמת לא מבין מה הטעות שלי, איך זה יכול …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by רן200,

שלום! אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה. אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי). תודה וחג שמח.... : )

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Devil Servant,

שלום לפני כמה זמן התחלתי ללמוד C ויש דבר שאני לא מוצא בשום מדריך איך אני יכול שהמחשב יקלוט אותיות? נגיד כמו שיש int num; if(num<4) { } איך אני עושה ככה אבל באותיות..? נגיד שיקלוט שם וגם,כמו שאני כותב אח"כ printf ("%d", num) מה אני שם במקום %D שיהיה אות? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gilads123,

http://prntscr.com/jy36e מזה השגיאות האלו???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ori2694,

שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני צריך לכתוב פרוייקט גמר הנדסאים. חשבתי על כתיבת משחק וובי (כדוגמת גינדיס וחבריהם). מישהו יכול לכוון אותי למדריכים בנושא ובבחירת שפת התיכנות ? (אם יש אתרים ספציפיים אז מה טוב) ממש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום, יש לי אפליקציה וובית, שהמשתמש גורר תמונות לתוך DIVים שמסודרים אחד מעל השני. אני לא ייכנס אל תוך כל העיניין הטכני- כי הוא דיי מורכב ומאוד קשה להסביר אותו, בטח שבכתב. מה שכן - אני צריך לבטל את כל הpointer-events של הDIVים חוץ מondrop וdragover וכו' כך שבסופו של דבר אני יוכל לגרור את התמונות אל תוך הDIVים ולגרור אותם מתוכם. אבל אם הDIVים ריקים אני יוכל לגרור אוביקטים שממוקמים מאחוריהם. ניסיתי להגדיר את ה-pointer-events ל- none אבל אז אני גם לא יכול לגרור אל ומתוך הDIVים.. יש דרך לבצע את זה? אני מבצע את כל העיניין בHTML 5 ונעזר בjquery לevents. כל DIV יכול להכיל עד תמונה אחת, כך שאני לא מעוניין לדרכים מורכבות כמו canvas ו-מודולים של jquery.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Yoffen,

בניתי משחק ניחושים בJAVA השאלה שלי איך אני מוסיף ניסיונות למשחק שאם אני לא מגלה את המספר שצריך לנחש יש לי עוד ניסיות? קוד המשחק: import java.util.Scanner; class NumberGame { public static void main(String args[]) { System.out.println("chouse namber from 1 to 200?"); System.out.println("write namber:"); Scanner console = new Scanner(System.in); int y = (int) (Math.random()*200)+1; int x = console.nextInt(); if (x==y) { System.out.print("yes! it is the number!"); System.out.print(y); } if (x<y) { System.out.print("no! the namber is "); System.out.print(y); } if (x>y) { System.out.print("no! the namber is "); System.out…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש דרך לשלוח הודעה מהאתר על הנייד ובחזרה. עכשיו יש לי אתר של אילוף כלבים. יש לנו קבוצה של מאלפים באזורים שונים בארץ. אני רוצה שלקוח פוטנציאלי יוכל לשלוח הודעה מהאתר ישרות על הנייד אחד המאלפים מהקבוצה אונליין והוא גם יוכל לענות לו. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eliom,

[h=4]אפשר בבקשה הסבר על ההוראות האלו?.אני לא מצליח להבין את זה.תודה.[/h]1. נניח שפעולת החיבור בעלת קוד 5, ונניח שאנו רוצים להוסיף לתוכן אוגר B את הערך 3: B¬B+3. ההוראה בשפת מכונה : [TABLE] [TR] [TD]3 [/TD] [TD]B [/TD] [TD]5 [/TD] [/TR] [/TABLE] 2. נניח שקוד פעולת החיסור הוא 8. לביצוע 6 - A תבוצע הוראת המכונה: [TABLE] [TR] [TD]6 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]8 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3. נניח שפעולת ההעתקה/הצבה בעלת קוד 6. אנו רוצים לבצע את הפעולה C¬A. [TABLE] [TR] [TD]A [/TD] [TD]C [/TD] [TD]6 [/TD] [/TR] [/TABLE] 4. נדרש לבצע 2 פקודות: הוספת 21 לתוכן אוגר A : A¬A + 21. העתקת תוכן אוגר A לאוגר C : C¬A. ההוראות: [TABLE] [TR] [TD]21 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]5 [/TD] [TD]1. [/TD] [/TR] [T…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by golla,

שלום, יש לי בעיה בקוד לשליחת מייל דרך האתר, כאשר משתמש שולח לי מייל אני מקבל אותו בג'יבריש, שיניתי ב charset ל- UTF-8 אבל עדיין ללא הצלחה אני מקווה שתוכלו לעזור לי, זה הקוד שאני משתמש בו: <?php if ($_POST["email"]<>'') { $ToEmail = 'info@info.co.il'; $EmailSubject = 'הזמנת שולחן'; $mailheader = "From: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Reply-To: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $MESSAGE_BODY = "Name: ".$_POST["name"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Email: ".$_POST["email"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Comment: ".nl2br($_POST["comment"])." "; mail($ToEmail, $EmailSubject, $ME…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מהי הסיבוכיות של מציאת ערך בטבלת האש עם הרבה ערכים ומעט מפתחות? האם זה עדיין O(1) ? למשל מספר התלמידים בישראל כאשר המפתחות זה ציונים וצריך למצוא סטודנט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני שואל מתוך סקרנות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lior4543,

שלום ובוקר טוב, אני סיימתי ללמוד ג'אווה לאחרונה (מתוך ספרים), ואני שולט לדעתי טוב בשפה, אני מחפש אתר כל שהוא שיש לו מאגר שאלות+תשובות, שאותם אני יוכל לתרגל. עדיפות לעברית כמובן, אבל גם באנגלית זה מעולה. תודה, וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Exolite,

היי, אני מנסה לעשות שיעורי בית שקיבלתי, מדובר על קורס מבוא למדעי המחשב אז ניתן להבין שאני ממש חדש בנושא, עוד לא עברו איתנו אפילו על Exceptions (זה רק בקורס הבא), בניתי שתי מחלקות, שתיהן צריכות לכתוב דברים לקובץ כולל שם שבמידה והוא שתי מילים יש להחליף את הרווח בסימן אחר (תלוי במחלקה). עובד לי מעולה במחלקה אחת: public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.println(name.replaceFirst(" ",HASHTAG)+HASHTAG+passport+HASHTAG+suitcase); }//printToFile(PrintWriter pw) ובמחלקה השניה זורק לי IllegalArgumentException במידה ואני עושה רווח בשם, יש לציין שהמתודות זהות (כמו שניתן לראות למטה): public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.print…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. "שיעורי בית" בפסקל, התרגיל ייחשב כ7 נקודות מן המבחן: "מכונת המשקאות, כתוב תוכנית המדמה את פעולתה של מכונת משקאות. המכונה מכילה 7 משקות במחירים שונים: 1. נס קפה - 2.25 ש"ח 2. קפה שחור - 2.25 ש"ח 3. תה - 2.25 ש"ח 4. שוקו - 2.25 ש"ח 5. מרק - 2.25 ש"ח 6. קולה - 2.25 ש"ח 7. מיץ תפוזים - 2.25 ש"ח המכונה יודעת להחזיר עודף בהתאם לסכום שהוכנס למכונה ולמחיר המשקה. כתוב תוכנית המקבלת כקלט את מספר המשקה ואת הסכום שהוכנס למכונה ומחזירה עודף(אם יש) במספר מינימלי של מטבעות. (המטבעות שבשימוש: 10 ש"ח, 5 ש"ח, 1 ש"ח, 50 אגורות, 10 אגורות ו5 אגורות). כפלט יש להדפיס את מחיר המשקה, הסכום שהוכנס, העודף ופירוט מטבעות העודף." Now, פתרתי את התרגיל והרצתי כמה פעמים עם כמה קלטים והפלטי…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.