עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gilads123,

http://prntscr.com/jy36e מזה השגיאות האלו???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by TheSlidead,

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by morpheus1234,

אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. צבע את העץ והשתמש בכמה שפחות צבעים. צביעה נכונה היא צביעת כל קודקוד בצורה כזו , שכל שני קודקודים צמודים יהיו בצבעים שונים. 2. נתונים N מספרים שלמים וחיובים D1, D2, ... ,DN אשר D1+D2+DN=2N-2 יש לבנות עץ עם N קודקודים שלכל I קיים קודקוד עם בדיוק DI צלעות -מבחינת עצים , אני מכיר אלגוריתמים של BFS , הופמן וPRIM אם זה עוזר לפיתרון תודה..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by TheTech,

לאחר התקנת Win2000, איני מצליח לגשת לקובץ Excel מ-Visual Basic 6. ADO נותן לי לפתוח רק קבצי Access.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tdknight,

יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Xmen,

בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, לא יצא לי ממש למצוא מידע על זה ברשת אז אני מקווה שמישהו אולי מכיר את התקלה ויוכל לכוון אותי. יש לי שרת שמריץ Apache 2.2.3-43 על גבי CentOS. בשרת יש בעיה דיי מוזרה, שלא יצא לפגוש, שהוא פשוט מסרב להציג תמונות מסוג GIF בלבד (PNG /JPG עובדות בלי בעייה בכלל). אני לא מצליח לראות שום דבר גם ב: /var/log/httpd/error_log /var/log/httpd/access_log באותו זמן שאני מסה לגשת לתמונה. בצד הדפדפן זה מרונד כפיקסל אחד לבן בלבד (שווה ערך ל blank כנראה). ניסיתי להשוות אותו עם הגדרות של שרתי Apache אחרים שעובדים אצלי ולא מצאתי שום דבר מיוחד. יכול להיות שאשר לראות את ה HTTP response בדרך ב"צד לקוח" כלשהי כדי להבין איפה הבעיה? חשוב לציין שאני לא בא מכיוון של פיתוח אלא יותר של IT פה לכן אולי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מקום לאינפוט שלכם...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kalimero1234,

למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by erone,

אני רוצה שהטקס של h3 היה במרכז אבל זה לא עובד לי : test 1 align to cetner ?? <div data-role="collapsible" data-iconpos="right" data-mini="true" > <h3>test1 </h3> <p align="center">test2</p> <a href="#" data-transition="slide" data-theme="b" data-role="button" style="background-color:red" >edit</a> </div> יש למישהו מושג איך לעשות את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Devil Servant,

שלום לפני כמה זמן התחלתי ללמוד C ויש דבר שאני לא מוצא בשום מדריך איך אני יכול שהמחשב יקלוט אותיות? נגיד כמו שיש int num; if(num<4) { } איך אני עושה ככה אבל באותיות..? נגיד שיקלוט שם וגם,כמו שאני כותב אח"כ printf ("%d", num) מה אני שם במקום %D שיהיה אות? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by kovar2,

השאלה שקיבלתי היא כזו Uploaded with ImageShack.us אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם סעיף ב' (הבונוס) אין צורך לכתוב ממש את הקוד אלא רק להגיד לי את הרעיון הכללי, אני כבר אדע לכתוב אותו לבד. תודה רבה למי שיכול לעזור!!! אהה ואם אפשר אז אני צריך עזרה כמה שיותר מהר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML מספר של הוד עמי ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה. עכשיו שמתי לב שבמקום עברית, הדפדפן מציג כל מיני סימנים מוזרים, וזאת גם לאחר ששיניתי בדפדפן את הקידוד לעברית (windows-1255) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה. תודה מראש.

18. Started by Da-Funk,

היי, אני מחפש פקד ל .net אני עובד בסביבת windows. הפקד שאני מחפש הוא פקד פשוט למדי שמציג את כל ימות השבוע ונותן אפשרות לסמן איזה ימים אני רוצה לשבץ (כלומר איזה מבין הימים אני רוצה לתת ערך TRUE) הפקד צריך להראות כך : SMTWTFS (אותיות של ימות השבוע) שכל אות תהיה לחיצה ותסומן בצבע. כלומר אם בחרתי בראשון שני חמישי : SMTWTFS כמובן משהו יותר מעוצב תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by wow,

אני מעוניין לכתוב תוכנית מסויימת שתנגן קבצי Wireshark, יש לי קובץ exe שמסוגל לנגן את הקבצים האלו והשאלה שלי היא האם אפשרי שהתוכנית שלי תקרא לקובץ exe הזה ותוסיף לו עוד כמה פרמטרים אחרי ה-exe (כמו למשל Path ומספר מסויים שמייצג מהירות לצורך הדוגמא) איך עושים דבר כזה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by vs88,

נדרש לכתוב תכנית עבור משוואה מסוג AX+BY+CZ=D כאשר המקדמים שונים מאפס. על התכנית למצוא שלשות של X,Y,Z הפותרות את המשוואה, כאשר אלו נמצאות בתחום שבין N/2 ו N/2-, כאשר N מספר טבעי זוגי. כן יש לספור את השלשות הפותרות את המשוואה. כלומר הקלט הוא A,B,C D ו N והפלט הוא מספר הפתרונות האפשריים, הבעיה שלי היא שהדרך הכי יעילה שאני מצליח לפתור את התכנית היא באמצעות 3 לולאות מ-0 עד n/2 אבל לפי מה שנאמר לי ישנה דרך לפתור את התרגיל באמצעות שתי לולאות בלבד ואני מצליח להבין איך, אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

/*Nir Ben Ezri 20/11/07 fileSort*/ #include "stdio.h" #include "stdlib.h" #define int SIZE 10 struct strc { int id; int x; }; typedef struct strc strct; int fReadd(strct s[], int n, char* str); int fSort(char* str); void sScan(strct s[], int n); void sPrint(strct s[], int n); int main() { strct a[SIZE]; FILE *f; char str[]="\\struct.txt" sScan(a,SIZE); //file write f=fopen(str,"wb"); if(f==NULL) { printf("IO Error"); return 1; } fwrite(s, sizeof(strct), SIZE, f); fclose(f); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); fSort(str); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); return 0; } void sPrint(strct s[], int n) { int i; for(i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי שבוע הבא מבחן במבוא למדעי המחשב. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by nahoom,

אני לומד ++C והגעתי לIF וכתוב לי שיש כמה דרכים לכתוב IF: 1)לכתוב כל הזמן IF דוגמא :if (X >Y) cout << "Go x !\n"; if (x< y) { cout << "Go y!\n"; cout << "Happy for you!\n"; } (if (x ==yIF (2 ולאחר מכן ELSE דוגמא: if ( (firstNumber % secondNumber) == 0) // evenly divisible? { if (firstNumber == secondNumber) cout << "They are the same!\n"; else cout << "They are evenly divisible!\n"; } else cout << "They are not evenly divisible!\n";קיצר אני רציתי לשאול במה עדיף להישתמש :1\2

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לכתוב web crawler המסוגל לענות על שאלות פשוטות. למי שאולי זוכר היה מנוע חיפוש שהיית שואל אותו שאלה מסויימת והוא היה מציג לך תשובה מהרשת. אני מעוניין ללמוד לכתוב משהוא כזה ולהתחיל לדוגמא עם שאילתות פשוטות. כל מידע שיכול לעזור (פרט לחיפוש בגוגל אתצמד המילים how to write web crawler) יבורך!. כמו כן אם כבר שואלים: החיפוש בגוגל הנ"ל העלה הרבה אתרים אך רובם מתחייחסים ל C# ו JAVA, נשאלת השאלה למה? web crawler אמור להיות משהוא יעיל ואם כן למה לא כותבים אותו ב C++ או C לדוגמא? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים