תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
#include <stdio.h> void main () { int invalid_operator = 0, num1 = 0 , num2 = 0 , result = 0; char op = 0; printf("please enter numbers and an operator in the following order\n" "num1 , opertaor , num2\n"); scanf("%d %c %d" , &num1, &op, &num2); if (op == '+') result = num1 + num2; else if (op == '-') result = num1 - num2; else if (op == '*') result = num1 * num2; else if (op == '/') result = num1 / num2; else invalid_operator = 1; if (invalid_operator !=1) printf("the result is %d %c %d = %d\n" ,&num1 , &op , &num2 , &result); else printf("invalid opertaor\n"); } מה לא בסדר? שאני מנסה את התוכנית הוא נותן ל…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עכשיו באמצע שיעור ואנחנו מנסים לעשות תרגיל והמורה שלי לא יודעת את התשובה כי היא לא בדיוק יודעת C# אז אני צריך עזרה עם התרגיל הזה: int num,pras=0; num = int.Parse(Console.ReadLine()); switch (num) { case 15: pras = pras + 1000000; case 14: pras = pras + 200000; case 13: pras = pras + 1000; case 12: pras = pras + 20; break; default: זה שCASE 15 אמור לקבל את כל הכסף של השאר וה14 מקבל את 13 ו 12 ו13 את 12 אבל אם לא שמים BREAK בסוף הוא נותן ERROR אז איך אפשר שזה ימשיך בלי הBREAK תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static int haluka(int a,int b) { if (a == 0) return 1; if (a < b) return 0; if (b <a) { a = a - b; if (haluka(a, b)==1) return 1; else return 0; } } static void Main(string[] args) { int a = int.Parse(Console.ReadLine()); int b = int.Parse(Console.ReadLine()); int h = haluka(a, b); Console.Write(h); } } } מישומה הוא מחליט שישנה שיגאת הרצה בקוד ולא מאפשר לי להריץ אותו, הוא רושם לי שבמחלק…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חדש עם התוכנה ואין לי מושג איך להריץ תוכנית ולראות שהיא אכן עובדת ניסיתי בכפתור של הplay וזה לא מצליח זה פותח לי חלון אפור בשם form 1 והחלון ריק יש למישהו מושג מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כתבתי קוד ואני מנסה לעשות לו BUILD ואז להריץ אותו אבל אני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים כשאני מנסה לשמור הוא מראה לי את ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יצרתי קובץ cs שיורש מהמחלקה של window שכל המטרה שלי הייתה ליצור template משלי למראה של חלון בסיסי.. קראתי לה בצורה הבאה <myWindow:CustomWindow x:Class="WebBrowser.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:myWindow="clr-namespace:WebBrowser" PreviewMouseLeftButtonDown="CustomWindow_PreviewMouseLeftButtonDown"> <Grid x:Name="boaz"> </Grid> </myWindow:CustomWindow> ואכן מה שזה מראה את החלון שיצרתי בקובץ cs הבעיה היא שאחרי שאני מנסה להוסיף אובייקטים אבל הפעם דרך הxaml הוא דורס את כל החלון שעשיתי ומראה חלון ריק... למה ז…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוק (אני מנסה לקלוט איזה מקשים הוקלדו ואז לעשות פעולות לפי זה) הבעיה היא שכשאני מריץ את התוכנית במחשב שבוא אני מתכנת הכל רץ חלק ובידיוק כמו שהתכוונתי אבל ברגע שזה במחשבים אחרים התוכנית קורסת
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קיבלתי קוד של דף aspx לתוך משתנה דרך XMLHttpRequest, איך הופכים אותו לHtmlElement? פשוט כדי לקחת ממנו רק את הbody בלי התוספות.. בבקשה עזרה דחופה!! :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום זה הקוד: window.open("lists.php",locationStr+"width=400,height=1000,toolbar=no,status=no"); הבעיה היא שבFF זה עובד באופן תקין בIE זה פותח חלון רגיל ומתעלם מהמאפיינים (גודל וכו..)
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני עושה את המשחק דיגר, יש לי שני אובייקטים לוח ואוייב(בהמשך יוסף גם האובייקט של הדיגר) בכל אופן ללוח יש שדה של אוייב והאובייקט של הלוח דואג לשם אותו עליו. עכשיו באובייקט של האוייב יש את הפונקציה של התזוזה, עכשיו כדי הוא יוכל לזוז הוא צריך שתיהיה לו אינדיקציה לגבי מצב הלוח האם יש לו קירות, יהלומים (וגם את הדיגר) עכשיו הבעיה שלי היא כזאת בקובץ board.h יש לי אינקלוד לenemy.h אך מצד שני בקובץ enemy.h יש לי אינקלוד לboard.h board.h #ifndef BOARDH #define BOARDH #include "enemy.h" class Board { public: Board(); private: Enemies *digger_Enemies ; int numEnemies; }; #endif enemy.h #ifndef ENEMYH #define ENEMYH #include "board.h" class Enemy { public: Enemy(Bo…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסקריפט המצורף, יש לי פונקציה שאני רוצה להפעיל כשאני לוחץ על תגית P (פסקה) ואמור להפתח לי חלון alert של JS הפונקציה עובדת טוב אלא שאם יש לי תגית div שבה אני מכניס דרך JS עוד תגית P הפונקציה של Jquery לא מזהה אותו אני חושב שזאת בעיה בפונקצית הready תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פתחתי פורום www.lexzone.com אשר נפתח רק אתמול וכאשר אני שולח הודעה פרטית לאחד הusers יש חלון pop up (דבר התמון במערכת) ובו מספר errors ענה עזרו לי למצוא את הפיתרון
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
למדתי htmlעכשיו אני רוצה לכתוב למשל את הכותרת בעיברית אבל במקום המילה יש רק סמני שאל (כאלה ?????) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-