תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה בconnection strings בתכונה visual studio 2013 הכתבות שקיימם בproperties של המסד לא טובה, היא כוללת את הכתובות של מיקום המסד במחשב. ניסנתי להוריד את הכתובת של התקיה ולהכניס את שאר הכתובת זה לא עזר. ( SqlConnection connection = new SqlConnectionh(conncetion string כדי להתחבר למסד הנתונים אני משתמש במסד ב Service -base Batabase. מה שרשום ב connection string : Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename="C:\Users\pc-name\Documents\Visual Studio 2013\Projects\SimpaleDataBase\SimpaleDataBase\SampleDatabase.mdf";Integrated Security=True;Connect Timeout=30
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
כתבתי אתר לנייד, תראו למשל את הדף הזה (בנייד): http://srayasite.somee.com/procedures.htm בצד שמאל טיפה נחתכת המילה. לפעמים לא רואים את האות האחרונה. ציפיתי שבמקרה כזה המילה תרד לשורה הבאה, ויהיה מרווח בקצה השמאלי. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להפעיל את הת .net משום מה הוא לא עולה לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד C ו הורדתי היום visual studio 2010 ניסיתי להריץ #include <stdio.h> int main() { printf("************\n"); printf("* I Love C *\n"); printf("************\n"); return 0; } ניראה לי שזה עבד בסדר אבל החלון ניסגר אחרי שניה זה אמור היה לפתוח חלון לכתוב את זה אז אך אני מסדר את זה? או מה עשיתי לא טוב?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי תוכנית שמכניסים לה מבוך ע"י שימוש ב 0 ו 1 היא מציגה את הדרך לפתרון (לפחות ככה זה אמור להיות) אין שגיאות אני מצליח להריץ אבל התוכנית לא עושה את שלה. להלן הקוד עם הערות: #include <stdio.h> #include <conio.h> // Print the maze // void draw (char array[10][10]) { int i,n; system ("cls"); printf("\n"); for (i=0;i<10;i++) { printf(" -----------------------------------------------------------\n"); for (n=0;n<10;n++) { printf(" | %c |",array[i][n]); if (n==9) printf ("\n"); } if (i==9) printf(" -----------------------------------------------------------\n"); } } // Print the maze // int main() { char maze[10][1…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני צריך להגיש תוכנה ב C (למכללה) שקולטת מחרוזת מהמשתמש, ומדפיסה אותה כך שכל מילה תופיע בשורה בנפרד. גודל המחרוזת צריך להיות 100 תוuים, ואם הוכנסו יותר - צריך להציג אזהרה ולבקש שוב מחרוזת. סיום התוכנית - הכנסת מחרוזת ריקה. אסור לנו להשתמש בפונקציות הספריה של string.h. הקימפול מתבצע ב borland C ל DOS (מה לעשות, זה מה שהם רוצים). את כל זה עשיתי, הבעיה שלי היא עם קליטת המחרוזת עצמה - אני לא מכיר דרך אחרת לקליטת מחרוזת עם רווחים וטאבים ללא שימוש ב gets, אבל הבעיה היא ש gets מאפשרת להכניס מחרוזת גדולה יותר מהמחזורת שהוגדרה כמערך. כתוצאה מכך, אם אני קולט מחרוזת ארוכה מדיי, ואז מנסה לצאת מהתוכנית ע"י הכנסת מחרוזת ריקה (לחיצת enter), התוכנה נתקעת או גורמת לקריסת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט קוד של נעילת דלתות ורציתי ללמוד אותו אבל יש eror בקימפול /******************************************* Keypad and LCD lock on Pic16f628A with 3*4 keypad Project name: Combination Lock (Demonstration of the Keypad Library routines) LCD Display in 4-bit mode on PORTA Keypad on PORTB Door1 = 18 Door2 = 22 Door3 = 27 Door1 & 2 = 14 Three Attempts before Alarm Designed: By Ky Dat Nguyen (Student) From: Australia (Victoria University) year:2013 Course: EBES *****************************************/ unsigned char var1, var2, kp; char attempts=0; char state = 1;//start from state 1 char txt[4]; char text[] = "Combination Lock" ;//message text cha…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב-visual studio 2005 ויש לי בעיה די מעצבנת, הכי פשוט לתאר אותה עם דוגמא: הצהרתי על משתנה : signed short int a; עכשיו אני עושה השמה לערך: a = 0xae כעת אם אני מסתכל בערך של a אני רואה שהערך שלו: a=0xffffae , וזה לא הערך שאני רוצה. ברור לי ש- a בבינארתי מתחיל ב-1 ולכן הוא חושב שהמספר שלילי, יש דרך לעקוף את זה? מי שמציע פיתרון אז דבר אחד : אני לא יכול לשנות את הטיפוס ל unsigned , זה קוד חיצוני שאני קורא ממנו. תודה מראש, שי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשרת IIS שהתקנתי, התקנתי אותו ושמתי קובץ asp שעובד.. בתקיה "C:\Inetpub\wwwroot" וניסיתי להפעיל את הקובץ דרך הדפדפן "http://127.0.0.1/my.asp" ו http://localhost/my.asp והקובץ לא עובד ובדקתי והשרת רץ. לדעתי זה בגלל שהמחשב שלי מתחבר אל הראוטר שבמחשב אחר בבית שלי, כי במחשב השני זה כן עובד, יש לכם מושג איך לתקן את הבעיה ולגרום לשרת לפעול?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה אני מריץ IIS במחשב יש לי פרוייקט אתר. הטופס עובד מעולה עם המסד נתונים עכשיו אני רוצה לבדוק את תקינות הכנסת הנתונים בטקסטים של HTML עשיתי את זה עם JS ומשום מה כתוב לי שאין הרשאה או משהו כזה ונתתי הרשאה לכל הדפים. הנה הקוד תגידו לי אם הוא תקין ואם אפשר ממה הבעיה נובעת. <html> <head> <script language="JavaScript"> function is_empty (str){ if (str=="") return false; } function check_wt (str){ if (str.length<2) return false; } function check_ID (str){ if (str.length!=9) return false; } function onlyLetters (str){ for (i=0;i<str.length;i++) for(j=0;j<=9;j++) if (str.indexOf(j)!=(-1)) retu…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב תוכנה ב-MFC .אני משתמש ב active x מסוג microsoft forms 2.0 text box הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה שכל שורה שאני מכניס לתוך התיבת טקסט שלי,שתופיע בצבע אחר. זאת אומרת למשל: שורה ראשונה בצבע אדום שניה בירוק וכולי.. ניסיתי להיעזר ב- setforecolor אבל כל שינוי שעושים משנה את הצבע של כל התיבה,יש למישהו מושג איך עושים? או אם זה אפשרי בכלל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אחרי שאני מריץ כמה פעמים תוכנית שאני כתבתי(לא משנה איזה). אני אפילו לא יכול לסגור את VC זה אומר לי תלחץ על כפתור STOP BUILD שהוא לא עובד... מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש ב- JTree כדי לייצג ספריה במערכת ההפעלה וכל מה שמתחתיה (תתי ספריות וקבצים). יש באינטרנט המון דוגמאות לזה וגם אצלי זה הלך ללא בעיות מיוחדות (פונקציה רקורסיבית לבניית מודל העץ). הבעיה שלי היא כזאת: בהתנהגות הדיפולטית שלו, JTree מניח שאם ל NODE מסויים אין ילדים אז הוא leaf node. בהתאם, הוא מייחס לו אייקון של קובץ ולא של סיפריה. אבל ב- filesystem שנתתי לו ישנן ספריות שהן ריקות ולא מכילות קבצים, אבל הן עדיין ספריות. מכיוון שאין להן ילדים אז ה JTree מציג אותן אוטומטית כקבצים. האם יש דרך לשנות את ההתנהגות הזאת ? בכל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט לא הייתה התייחסות לבעיה הזאת ותמיד הדוגמה הייתה של ספריה שמכילה קבצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כאשר התוכנית מתחילה, כל ה- TextBox ריקים. אני מעוניין שה- TextBox יכילו את הערך האחרון שהמשתמש הכניס לפני סגירת התוכנית. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-