עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by refael111,

מחפש תוכנה או לכתוב משהו שאני יוכל לרשום את שמות המשתמשים בארגון שלי ובנוסף גם את שם המחשב והכתובת IP ושיהיה בממשק גם אפשרות לחיפוש רוצה לעזור למוקדן שלנו שכשמתקשר עובד הוא מיד יידע מה השם מחשב או ה-IP כדי להתחבר אליו תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by בלה,

שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בעזרת פוינטרים? (ומקסימום בעזרת INCLUDE <IOSTREAM>ׂׂ) י

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rollcage,

אז ככה אני בן 21 ומחפש להתחיל להיתעסק עם תכנות כרגע סתם בשביל הכיף/להרחיב את הידע(בערב אחרי העבודה איזה שעה ביום בערך ובסופי שבוע כשיש יותר זמן אז גם להיתעסק עם זה)בעיקרון יש לי ממש ממש טיפה ידע(כיתה ח' למדתי איזה שנה C ואני די בטוח שאני לא זוכר מזה כלום ) עכשיו קראתי קצת באינטרנט והאמת זה עוד יותר בילבל אותי כי ראיתי שיש מיליון שפות תכנות אז השאלה שלי זה מאיפה להתחיל. אני מעוניין בעצם בשפה הכי פשוטה שממנה כביכול ייצאו שפות אחרות עכשיו אם אני לא טועה זה C או C++ או בC# יש לי ספר של הוד עמי לשפת התכנות C שיצא ב2001(שאיתו למדתי בכיתב ח' ) השאלה אם הוא עדיין רלוונטי? אני יודע שההודעה די מבולגנת כזה אבל פשוט אני די מבולבל ורציתי לתת כמה שיותר מידע לגבי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by bdoron,

מממ נתקלתי בנושא הזה במהלך הלימוד שלי ואני לא מצליח להבין את הנושא הזה אשמח אם מישהו יסביר לי את זה במילים פשוטות.... למה צריך את זה ואיפה משתמשים בזה ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. חבר עזר לי ואני מצליח לקרוא מקובץ, אבל לא לקרוא ולרשום ביחד... StreamReader x = new StreamReader(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); StreamWriter f = new StreamWriter(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); if (x.ReadLine().IndexOf("ORIGINAL") >= 0) { f.Write("MODDED"); radioButton1.Checked = false; radioButton2.Checked = true; } x.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin); if (x.ReadLine().IndexOf("MODDED") >= 0) { f.Write("ORIGINAL"); radioButton1.Checked = true; radioButton2.Checked = false; } יש לי את הקוד הזה... אבל אני מקבל שגיאה שהקובץ נמצא בשימוש.. דבאג הראה ש…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. טוב,אני אתאר את הבעיה בקצרה: אני יודע כיצד להשתמש בפונקציה,וכיצד להשתמש בפרוצדורה [כלומר-כיצד לכתוב פרוצדורות ופונקציות משל עצמי ולהשתמש בהן] אבל אין לי מושג מתי אני צריך להשתמש בפונקציה,ומתי בפרוצדורה... הבנתי שפונקציה אמורה להחזיר רק ערך אחד,ואילו פרוצדורה יכולה להחזיר מחרוזות שלמות,מערכים שלמים,ולהדפיס הוראות ללא משתנים. מתי אני משתמש בכל אחד מהם? :-\ *לדוגמא: "כתוב שגרה[פרוצדורה או פונקציה] שמקבלת מערך דו מימדי ומחזירה את מקום המס' הקטן ביותר" במה להשתמש?זה נראה לי הגיוני להשתמש גם בפונקציה וגם בפרוצדורה? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by raiman1,

למדתי קצת על ממשקים, ואני רוצה לעשות כמה תרגילים בכדי להבין את הנושא הזה לעומק.. אז אם תוכלו להאות לי כמה תרגילים בנושא אני ממש אודה לכם...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by sababchik,

יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. רציתי לדעת איך אני ממקם טבלה [עם גבול נראה לעין] במיקום מסויים בדף, במקרה הזה ספציפית 200 פיקסלים שמאלה כאשר הטבלה מיושרת לימין. תודה רבה. שאלה חדשה - איך אני מיישר לימין קו אופקי מפריד (hr) בעזרת CSS? [לא בעזרת align בתגית עצמה]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MrAlex,

אני אמור לעשות בית קולנוע עם מושבים 0 מסמל מושב ריק 1 מושב תפוס כך בית הקולנוע ניראה בהתחלה 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 וככה הוא אמור להיראות אחרי ש2 אנשים ביקשו כרטיס 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 מה שקורה הוא מדפיס יותר מדי אפסים וכו ולא מחליף באחד הנה הקוד: MAIN #include "cinema.h" using namespace std; int main() { cinema p1,start; start.startshow(); int z; cout<<'\n'; cout<<"put in number of people\n"; cin>>z; p1.z; cin.ignore(z); system("cls"); p1.arr(); cin.get(); return 0; } הנה המחלקה struct cinema{ int z; int x[4][4]; void print(); void counter(); void arr(); void check (int p,int o); void change(int j); void star…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by no_way,

אני מחפש מדריכים בעיקר סרטונים על השפה פייתון. אשמח להצעות שלכם. רקע יש קליל בJAVA.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by maor18,

שלום לכולם התחלתי ללמוד תכנות לפני כחודש, די בשלבים הראשונים. קיבלתי מספר משימות, חלקן ממש לא הצלחתי וחלקן אני די מצליח לעשות. לדוגמה אחד ממה שהצלחתי זה איפה שנתקעתי הרגע. ביקשו ממני לקלוט מהמשתמש רדיוס של כדור(R), משקל של החומר(D) ולהניח שPi הוא 3.14 ולאחר מכן לחשב את משקל הכדור באמצעות נוסחה שהיא 4/3 כפול Pi(שהוא מוגדר כ3.14) כפול שלוש פעמים R כפול D. את הכל הצלחתי, אבל הבקשה הנוספת היא לגרום לכך שלא יהיה יותר מ2 ספרות אחרי הנקודה העשרונית, ואין לי מושג מה לעשות. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by max_shifrin,

שלום, אני בונה טבלת HASH שצריך לבצע עליה הרבה מניפולציות מתמטיות, וסטטיסטיות המפתח לטבלה אמור להיות מספר LONG לצרוך העניין (כל טיפוס נומרי אחר גם יתקבל כסביר אני מניח..) יש לי 2 דרישות מהפונקציית מיפוי שלי: 1. הפונקצייה תלויה בזמן כלומר אם אני מכניס את המספר 8 ואח"כ עוד פעם את 8 אז הם יקבלו מפתחות שונים. 2. המפתחות שומרים על יחס סדר חזק בין האיברים. כלומר אם אני מכניס 8 100,000 פעם נגיד ואחרי זה 9 אז המפתח של 9 יהיה יותר גדול מכל אחד מהמפתחות ש 8 קיבל. (לצורך העניין היות ומדובר במשהו אפליקטיבי נניח שיותר מ 100K פעם אני לא אכניס אותו איבר ל HASH) אשמח בעזרה של יצירת פונקציית מיפוי כזאת ב C++... את האמת השפה כלל לא משנה אבל הגיונית אשמח לעצה איך לבנות את המיפוי הנ"ל...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו) יש לי גם את .NET השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ? רועי נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Get-Process,

היי כאשר אני רואה את ההודאה *char בקוד , מה זה עושה בקוד? דוגמא: char* Go = "B"; ואיזה סוג מצביע זה ? האם לפני השימוש אני צריך להכריז עליו על ידי Type def?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mdmdmd,

שלום חברים. מה שיש בקוד לא משנה (את הקוד קיבלתי פחות או יותר כמו שהוא לתרגיל בית) מה שבמודגש כרגע הם הדברים הרלוונטיים. סך הכל מה שאני מנסה לעשות הוא להעתיק מחרוזת הנקלטת ע"י המשתמש לתוך מחרוזת הנמצאת בתוך STRUCT הנקרא PIC אבל משום מה כל נסיונותיי להעתיק את המחרוזת המתקבלת ע"י המשתמש למחרוזת ב STRUCT כושלים בהודעת קריסה תוך כדי התכנית. רוב הדברים שיש בקוד הם רק לבדיקה והרבה דברים מיורקים כי הם לא חשובים כרגע, אבל אם מישהו יוכל להגיד לי את הסיבה (סביר להניח האידיוטית) למה הוא קורס אני אודה לו מאד!!!! להלן הקוד הבא: #include <conio.h> #include <string.h> #pragma warning (disable : 4996) #define SIZE 256 ///The Structs ///Creating the Picture [b]…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ftom2,

הי, אני צריך להקים אתר חברה פנימי תוך 3 חודשים ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. באיזה PHP FRAMEWORK כדאי להשתמש? חשוב שיהיה קל ללמידה תמיכה טובה ב -DB מאחר ורוב העבודה באתר היא מול DB 2. אשמח לקבל המלצות לדרך הכי טובה להציג DASHBOARD אם יש Open Source FW עדיף אפשר גם בתשלום אם זול יחסית חשוב שיהיה קל לשימוש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מערכת וורדפרס ויש לי מאות פוסטים, והבלגן חוגג. הייתי שמח לדעת כיצד ניתן להכניס במערכת הניהול את הפוסטים לתוך תיקיות כדי ליצור מעט סדר בבלגן? אותה בעיה יש לי בספריית התמונות, גם שם הבלגן חוגג, והבעיה היותר קשה שלוקח זמן עד שכל התמונות עולות, ואיני צריך את כולן, וגם שם הייתי מעוניין בתיקיות, שניתן יהיה לסדר את התמונות לפי נושאים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by generalA,

מישהו יכול לעזור לי לפתור עבורי כדי שאראה את דרך הפתרון את התרגיל הבא ? : הכנס לתוך מערךA בגודל5X5 ערכים אקראיים בהתפלגות אחידה בין 5 ל- 15 . 1) מצא הערך המקסימלי והמינימלי במטריצה. 2) חשב את סכום ערכי המטריצה. 3) בנה מטריצה B המכילה את השורות האי זוגיות של A. 4) בנה מטריצה C המכילה את הטורים הזוגיים של B. 5) חשב את המס' ההפכי עבור כל אלמנט ב-A. 6) חשב השורש הריבועי עבור כל אלמנט ב- A. 7) חשב את הממוצע של ערכי המערך ובדוק כמה מהאיברים ב- A גדולים מהממוצע וכמה קטנים מהממוצע.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eXpire,

כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.