עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כשאני מנסה להריץ את האימולטור של אנדרואיד סטודיו זה מה שאני מקבל : כמובן שהפעליתי וירטואליזציה ושאר ירקות

3. Started by alex7788,

ניסיתי עם sscanf ן strtof ולא עובד לי. מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?

5. Started by zohar678,

יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף לאתרים שלי מתחת לכל מאמר את הfacebook Social plugins יש לי כבר את הכפתור לייק שהצלחתי לשתול בקוד אבל אני מתקשה עם הcomments אם יש לכם נסיון עם זה אני אשמח לדעת הורדתי את הSDK מdevelopers.facebook.com לא הבנתי כי קיבלתי קוד קצר שלא עושה כלום שאני שותל אותו בדפי הHTML תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

איך מוציאים מספר אקראי נורמלי? ב C++ הייתי עושה: srand(time(0)); random(); מה עושים ב C#?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני רוצה לעשות הרשמה לאתר שלי..שאנשים ירשמו וכאלה.. ואני רוצה לעשות מערכת דירוגים לאתר שלי וצפיה לפי המומלצים או הנצפים(כמו ביוטוב) ואני רוצה גם לבנות פורום יפה כזה כמו פה! עכשיו למדתי קצת HTML ולא מצאתי שום קשר מישהו יכול להדריך אותי קצת איך עושים כל דבר פה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mupi8,

צריך קוד לפתוח פורט טורי בC

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים כאשר אני מריץ שאילתות.. וכן אני קראתי כבר על אינדקסים הבנתי שיש עוד דרכים שניתן להאיץ ולשפר ביצועים אשמח אם תפרטו לי נושאים ששווה לי ללמוד... אני מרגיש שאני לא הכי שולט בכל הנושא הזה ... לא ברמה שהייתי רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by iem,

אם נתונה לי רשימה מקושרת: typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; } timer; לא הבנתי מה המשמעות של: timer; הרי מבנה הרשימה נמצא תחת הסוגריים המסולסלות... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by the kon,

שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Dimka,

שלום, התוכנה שלי מבוססת על קריאת קובץ טקסט (שורה שורה) ואמורה לשמור מילים מסוימות מהטקסט ולאחר מכן לעבד אותם. לפי איך שאני רוצה לבנות את זה, כל הנתונים שאצטרך לשמור מהשורה ייכנסו ל-struct אחד שיצביע על הבא אחריו. אני רוצה להשתמש ב-malloc כדי לשמור ולקשר אותם אחד לשני. המבנה בעצם צריך להכיל כמה מחרוזות ואולי מספרים. הבעיה כשאני מקצה בעצם זיכרון, אני מקצה זיכרון למצביעים, לא למחרוזות שלמות. אני כמובן לא רוצה אחרי זה להתעסק עם הקצאת מחרוזת ולהצביע עליה (זה יקשה על שחרור הזיכרון בסיום התכנית). קיצד נכון לעשות את זה? כרגע ה-struct שלי בנוי כך פחות או יותר: struct abc { char *a; char *b; struct abc *next; } הכי חשוב לי האפשרות לשמור מילים בתוך ה-struct עם malloc ולשחרר א…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eXpire,

כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בניתי קובץ של מסד נתונים (.mdf) בעזרת Visual C# Express 2005. אל הקובץ הזה אני רוצה להתחבר בעזרת SQLConnection. הבעיה היא שב- ConnenctionString אני חייב לרשום את הכתובת המלאה של הקובץ, ואני לא יכול לרשום כתובת יחסית (כלומר אני חייב לרשום C:\Document and Settings וכו'). מישהו יודע על איזושהי דרך לתת כתובת יחסית ככה שזה יפעל על כל מחשב, ואני לא אצטרך לשנות את המיקום כל פעם? הוספתי גם את תרשים קבצי הפרוייקט שלי, מי שצריך. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iem,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות overload לפונק' ב-C ? נניח יש לי פונק' הכי פשוטה שיש אפילו ברמת סכימה של מספרים, ואני רוצה שכל פעם היא תסכום סכום אחר של מספרים, אז נכון שאני יכול לקלוט מערך או להשתמש בממשק של EOF פנימי או משהו כזה, אבל אני מדבר ברמה של ממש: sum(2,3,4) מול נניח: sum(2,3,4,5,6) הצעות ? אשמח להצעות אחרות אם אי אפשר, שיוכלו לתת פתרון הולם אחר תודה !! ;D

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Noririco,

מישהו יכול פעם אחת להסביר לי איך להשתמש בזקיף ? שאני צריך לקבל מהמשתמש סדרת מספרים עד זקיף כלשהו ? איך זה נראה בקוד ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by adirze,

סיימנו לא מזמן בביה"ס ללמוד את שפת C ורציתי המלצה לשפה תכנות שאני אוכל ללמוד בהמשך . תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ftom2,

הי, אני צריך להקים אתר חברה פנימי תוך 3 חודשים ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. באיזה PHP FRAMEWORK כדאי להשתמש? חשוב שיהיה קל ללמידה תמיכה טובה ב -DB מאחר ורוב העבודה באתר היא מול DB 2. אשמח לקבל המלצות לדרך הכי טובה להציג DASHBOARD אם יש Open Source FW עדיף אפשר גם בתשלום אם זול יחסית חשוב שיהיה קל לשימוש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by orel86,

היי, אני חדש בתחם התכנות וקיבלתי משימה בעבודה לבצע שאיבה מאתר לתוך קובץ ולא משנה באיזו שפת תכנות ... אז מצאתי בVBS משהו רק שיניתי את שם האתר . אבל אני מקבל הודעת שגיאה : activex component can't create object code 800a01ad רצוי לציין שאין לי visual studio או עורך מתוחכם אחר . הכל דרך vbsedit זה הפתרון שניסיתי: http://stackoverflow.com/questions/2429477/cannot-use-createobject-from-vb-scripts-on-windows-7 זה הסקריפט רק תשנו את שם האתר www.sitename.com לאיזה אתר שבא לכם... אבל זה פשוט לא עובד Option Explicit Const HTMLFileIn=http://www.SitenName.com Const DocFileOut="c:\newfile.doc" Dim MyWord,oIE set MyWord=CreateObject("Word.Document")  Set oIE = CreateObject("InternetEx…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, מישהו יודע למה זה מדפיס שורה אחרונה פעמיים? תודה #include <stdio.h> // functions fwrite(), fread() && fseek() struct studentData { char id[9]; char name[30]; char phone[11]; }; void main() { FILE *mf; struct studentData stD1= {"123456","Bill","052345678"}; struct studentData stD2= {"321654","Jonny","052987654"}; struct studentData stD3= {"987456","Hillary","0545241637"}; struct studentData temp; if((mf=fopen("studentData.dt","w+b"))==NULL) printf("\n Error open file!!"); else { fwrite(&stD1, sizeof(struct studentData),1,mf); fwrite(&stD2, sizeof(struct studentData),1,mf); fclose(mf); } mf=fopen("studentData.dt","r+b"); …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חודש טוב וחנוכה שמח לכולם, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עובד על הפקודה RANDOM בPASCAL ? לדוגמא אני רוצה שיבחד מס' אקראי בין 1-10, איך אני כותב את זה בשפת פאסקל ? תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by א,

נניח שאני יוצר מופע של המחלקה A, שמכילה (לא יורשת) את המחלקה B. למשל כך: class B { public: B() { cout << "hello B" << endl; } }; Class A { public: A() { cout << "hello A" << endl; } B test; }; ביצירת מופע, איזה בנאי יופעל קודם? של A או של B? חשבתי שקודם של A, כי הבנאי זה הדבר הראשון שמופעל ביצירת מופע, אבל מסתבר שדווקא הבנאי של B. למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by aldema,

המורה שלנו אמר לנו לכתוב בבית תוכנית פשוטה על ציונים ותגובות אז ניסיתי ולא הבנתי מה כתוב פה לא נכון (תסתכלו בתמונה..): הוא כותב לי: "then" expected" ו "ADD WATCH" עם המילה wirteln מה לא בסדר פה??? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מנסה להריץ תוכנית פשוטה ב.net 2003 // message1.cpp #include <iostream.h> // Message class - display hello message to screen class Message { private: int id; public: void print() { cout << "hello C++!" << endl; } }; int main() { Message m; m.print(); return 0; } ומקבל שלא מוצא d:\davis documents\c_plus_plus_book\chap02\message1\message1\message1\message1.cpp(2): fatal error C1083: Cannot open include file: 'iostream.h': No such file or directory מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים