תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש חומר בעברית או מישהו שיודע להגיד לי בצורה ברורה איך אני יכול לשמור לוח משחק שיצרתי בקובץ XML? תודה רבה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כותב תוכנת לומדה בחשבון בסיגנון שאלון אמריקאי, לכן עשיתי שהתשובה לתרגיל נכנסת באופן רנדומאלי לאחד המקומות של התשובה [שארבעתם בתוך מערך] ובשאר מוגרלים מספרים רנדומלים. הבעיה נוצרה כאשר באחת מהתשובות הלא נכונות הייתה כפילות. האם יש אפשרות להגריל מספר רנדומלי בין טווח מסוים אך ש"ידלג" על מספרים מסוימים? ואם לא, מהי הדרך הכי יעילה לדאוג שלא תהיה כפילות? בנוסף אני לא בטוח שכתבתי את הקוד בצורה הכי יעילה, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, בתודה. RandomNumber = MyRandom.Next(4); Options[RandomNumber] = Answer; switch (RandomNumber) { case 0: Options[1] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Options[2] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Opti…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון עלו לי רעיונות לגבי הקמת רשת חברתית חדשה אך אין לי מושג לגבי העלות האמיתית של פרוייקט כזה. בתור בנאדם שטכנולוגיה זה לא הצד החזק שלו, אשמח לעזרתכם הבנת מרכיבי המערכת ועל מה צריך בעצם לשלם על בנייה של אתר או רעיון(מעצב, מתכנת, שרת, דומיין וכו'בהנחה שהאנשים איתם אני עובד הם פרילנסרים ) כמה מאפיינים של הרשת שיש לי בראש : היא תכלול בסיס משתמשים גבוה, עיצוב קל, צטים, העלאת תמונות, תשלום, חלוקה לתתי אזורים או פורומים. אם צריך עוד קווים כלליים על מנת לעזור להעריך על מה צריך לשלם בעצם, אשמח אם תבהירו לי שכן, הפן הטכנולוגי אינו החזק ביותר אצלי (: . תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פונקציה שמבצעת מעבר רקוקסיבי על כל מערכת הקבצים במערכת . הפונקציה נקראת כתרד נפרד וכרגע מדפיסה פרטי קבצים לקונסול . אני מעוניין ליצור את התרד הזה בלחיצה על כפתור בטופס, ובמקום ההדפסה לקונסול אני רוצה הדפסה ללייבל שממוקם על הטופס . השגיאה שאני מקבל מדברת על זה שהלייבל נוצר כתרד אחר ואני מבקש לשנות אותו מהתרד שיצרתי CROSS THREAD OPERATION . אני כותב בסי # אשמח להסבר קצר איך אני מתגבר על זה. תודה חברים .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפונקציה מקבלת מערך סטטי של מצביעים בגודל SIZE קולטת שם משתמש ובודק האם יש כזה.. void LOGIN(char* A[SIZE],char PASS[][COLS]) { int i,j,k; char logname[63]; puts("Please enter a user name:"); fflush(stdin); gets(logname); for(i=0;i<SIZE;i++) { if(A[i]==logname) { printf("%s",logname); } } } אני נורא אשמח אם מישהו יסביר לי לעומק מה הבעיה כי כאמור מצביעים זה חומר מבלבל קצת. ניסיתי לדבג את הקוד אבל אני לא מבין 100% מצביעים כך שהסבירות שאני אעלה על זה נמוכה כרגע..
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה ב c# שמציגה נתונים מספריים. בהנחה שאין לי גישה לקוד של התוכנה, מה הדרך הכי פשוטה ליצור התראה במחשב שתתריע על ירידה מתחת לערך מסויים בתוכנה. למשל הצראה קולית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, למי (שעדיין) חושב שהורשה היא מומלצת או כדאית - כדאי לקרוא את הפוסט הבא: http://www.softwarearchiblog.com/2012/02/object-oriented.html ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יגדיר עכשיו את ההבעיה שיש לי ומקווה שמישהו יוכל לעזור. יש להזכיר שלא צריך לכתוב את הפונקציות שבונות suffix tree, הן כבר נתונות לפי האלגוריתם של אוקנון. מה שצריך זה אלגוריתם (לא תוכנית מחשב) יעיל, מהיר ולא בזבזן במקום. הגדרה: תת מחרוזת נקראת MUM אם: 1. היא מופיע בכל אחת ממחרוזות הקלט. 2. היא מופיע בכל אחת מהן בדיוק פעם אחת. 3. אין תת מחרוזת אחרת המכילה אותה ומקיימת את תכונה 1+2. הבעיה: בהינתן קבוצת גנומים ( מחרוזות תווים ארוכות מאוד שהא"ב שלהם מוגבל בדר"כ ל-4 אותיות), צריך למצוא את הMUMים תוך שימוש בsuffix tree. דוגמה: ababcABCDddCRTYYEdd ABCDfdabcCRTYYEeabc abCRTYYEABCDrtyyydabc ה-MUMים כאן הם: 1. ABCD 2. CRTYYE (סימנתי אן באותיות גדולות את הMUM, אבל במחרוזות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף לאתרים שלי מתחת לכל מאמר את הfacebook Social plugins יש לי כבר את הכפתור לייק שהצלחתי לשתול בקוד אבל אני מתקשה עם הcomments אם יש לכם נסיון עם זה אני אשמח לדעת הורדתי את הSDK מdevelopers.facebook.com לא הבנתי כי קיבלתי קוד קצר שלא עושה כלום שאני שותל אותו בדפי הHTML תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי עם sscanf ן strtof ולא עובד לי. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הרשמה לאתר שלי..שאנשים ירשמו וכאלה.. ואני רוצה לעשות מערכת דירוגים לאתר שלי וצפיה לפי המומלצים או הנצפים(כמו ביוטוב) ואני רוצה גם לבנות פורום יפה כזה כמו פה! עכשיו למדתי קצת HTML ולא מצאתי שום קשר מישהו יכול להדריך אותי קצת איך עושים כל דבר פה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מוציאים מספר אקראי נורמלי? ב C++ הייתי עושה: srand(time(0)); random(); מה עושים ב C#?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור שרת שידע לעבד מידע שמתקבל מהקליינט. השרת עושה זאת ע"י פירסור התוכן ושימוש בדטאבייס מקומי ולאחר מכן מחזיר את התשובה בresponse. הקליינט מייצר בקשת POST עם דאטה, ובסרבר אני רוצה לקרוא את התוכן ולכתוב תוכן בתשובה שחוזרת אליו. בפייתון יש המון כלים, ואני לא רוצה לעשות בחירה שגויה ולגלות זאת בשלב מתקדם. כרגע אני משתמש ב BaseHTTPServer אבל זה לא לגמרי זורם ונראה מסובך לחלץ משם את הדאטה. האם קיימים דברים מפותחים יותר? אשמח להכוונה בנושא, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים כאשר אני מריץ שאילתות.. וכן אני קראתי כבר על אינדקסים הבנתי שיש עוד דרכים שניתן להאיץ ולשפר ביצועים אשמח אם תפרטו לי נושאים ששווה לי ללמוד... אני מרגיש שאני לא הכי שולט בכל הנושא הזה ... לא ברמה שהייתי רוצה לדעת
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אם נתונה לי רשימה מקושרת: typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; } timer; לא הבנתי מה המשמעות של: timer; הרי מבנה הרשימה נמצא תחת הסוגריים המסולסלות... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוג' int* f(){ int a[10]={1,2,3}; return a; main(){ int *b; b=f(); scanf("%d",&b[0]); } שפת C למה אין פה שגיאה בזמן ריצה? המערך נמצא במחסנית של F לא? המחסנית נעלמת לאחר סיום הפונ' למה אין אקספשין?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי להירשם מפגשים מהנים עם הרצאות מעניינות. http://www.meetup.com/Jerusalem-Coding-Meetup/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע למה זה מדפיס שורה אחרונה פעמיים? תודה #include <stdio.h> // functions fwrite(), fread() && fseek() struct studentData { char id[9]; char name[30]; char phone[11]; }; void main() { FILE *mf; struct studentData stD1= {"123456","Bill","052345678"}; struct studentData stD2= {"321654","Jonny","052987654"}; struct studentData stD3= {"987456","Hillary","0545241637"}; struct studentData temp; if((mf=fopen("studentData.dt","w+b"))==NULL) printf("\n Error open file!!"); else { fwrite(&stD1, sizeof(struct studentData),1,mf); fwrite(&stD2, sizeof(struct studentData),1,mf); fclose(mf); } mf=fopen("studentData.dt","r+b"); …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני צריך להקים אתר חברה פנימי תוך 3 חודשים ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. באיזה PHP FRAMEWORK כדאי להשתמש? חשוב שיהיה קל ללמידה תמיכה טובה ב -DB מאחר ורוב העבודה באתר היא מול DB 2. אשמח לקבל המלצות לדרך הכי טובה להציג DASHBOARD אם יש Open Source FW עדיף אפשר גם בתשלום אם זול יחסית חשוב שיהיה קל לשימוש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול פעם אחת להסביר לי איך להשתמש בזקיף ? שאני צריך לקבל מהמשתמש סדרת מספרים עד זקיף כלשהו ? איך זה נראה בקוד ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי קובץ של מסד נתונים (.mdf) בעזרת Visual C# Express 2005. אל הקובץ הזה אני רוצה להתחבר בעזרת SQLConnection. הבעיה היא שב- ConnenctionString אני חייב לרשום את הכתובת המלאה של הקובץ, ואני לא יכול לרשום כתובת יחסית (כלומר אני חייב לרשום C:\Document and Settings וכו'). מישהו יודע על איזושהי דרך לתת כתובת יחסית ככה שזה יפעל על כל מחשב, ואני לא אצטרך לשנות את המיקום כל פעם? הוספתי גם את תרשים קבצי הפרוייקט שלי, מי שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-