תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, למה ישראלים כל כך אוהבים אקספלורר???דפדפן מגעיל יש לי חנות שבניתי עם ג'ומלה http://shopthenet.co.il/ וכאשר אני עושה בדיקות של רכישה עם פיירפוקס עובד מעולה, אבל אספלורר בכניסה לסל הקניות וכל שלב בסל הקניות מקפיץ את הERROR שאומר כדלקמן: "האם ברצונך להציג רק את תוכן דף האינטרנט שנמסר באופן מאובטח? דף אינטרנט זה מכיל תוכן שלא יימסר באמצעות חיבור HTTPS מאובטח, ועלול להעמיד בסכנה את האבטחה של דף האינטרנט כולו" איך מעיפים את הERROR הזה הוא יבריח לי לקוחות? חייב עזרה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדקתי בגוגל ויש המון תשובות שונות ולא מובנות ואני עדיין לא מבין למה זה מתחיל ב0 ולא ב 1 אשמח לקבל תשובה.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן לכולם, קוראים לי סתיו ואני מתכנת כבר כמה שנים בC#. יצא לי לעשות שם אחלה של דברים אבל שלא קשורים לעולם הWEB. כבר כמה וכמה חברים אומרים לי להרחיב אופקים בשפה נוספת ומאוד הסתקרנתי לגבי עולם הWEB. שאלתי - מה RUBY יכול לתרום לי בעולם הWEB? (האם הוא אפקטיבי רק לWEB?) מה אני לא מסוגל לעשות עם C# שRUBY מסוגל לספק? אין לי ניסיון בשוק ולא תואר ולכן תשובות שקשו לקריאה אשמח אם תעדנו כמה שאפשר. תודה רבה לכולם! עריכה : (מתוך קריאה מויקיפדיה) - כלל האופציות קיימות בC# כך שאני לא מוצא שוני מאפיינים של RUBY * [[תכנות מונחה עצמים]] טהור * ירושה בודדת עם מערכת הרחבת מחלקות מתוחכמת * [[טיפול בחריגות]] (Exception Handling) * תמיכה ב־Iterators (באמצעות העברת בלוקי קוד) * תמיכה ב־Closure…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עושה תוכנה עכשיו ואני צריך לשמור נתונים, אובייקטים של לקוח וכאלה.. אני מעוניין לעשות תוכנה ששומרת את הנתונים אבל לא בdatabase, אני רוצה להמנע מלהכריח את הלקוח להתקין sql server , האם אני יכול לשמור באיזה קובץ פנימי את כל המידע?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים בעיה מחורה נוצרה אצלי תחת ווינדוס 7 64 ביט אני מריץ ג'ומלה, וורדפרס על wamp והכל היה מצויין עד שברוב טיפוטי התקנתי את התוכנה המפגרת של מיקרוסופט שהיתה מפורסמת בפייסבוק webmatrix חלק מההתקנות היה IIS ומחקתי את זה במהירות הבנתי מפורום גומלה שצריך לנטרל את IIS דרך services תחת לוח הבקרה אבל לא מצאתי שם קבצים ששייכים לIIS. מה צריך לעשות שהWAMP יעבוד ????איך מעיפים לגמרי את כל הדברים של מיקרוסופט תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את האקורדים ברמקול הפנימי של המחשב בשפת c הזה שכותבים sound() ואז כותבים מה העוצמה ולפי זה בוחרים את הצלילי ואני צריך את המספרים שצריך לכתוב בשביל לקבל צליל של אקורדים...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השפה : c# אני מנסה למלא 16 מערכים של Double. גודל המערך לא ידוע. השיטה הראשונה - הקצתי מערך בגודל 60000, ומלאתי אותו (המילוי נעשה אחד אחד - מכל ה-16 ואז "עוברים" לשורה הבאה) זה טס. הבעיה -נשארתי עם הרבה "תאים רקים". אני יכול עכשיו ליצור מערך חדש בגודל הנכון ולהעתיק. השיטה השניה - לעבוד עם LIST16 ים. זה עושה את הכל "במכה אחת" אבל.... לוקח פי 100 זמן (פעולת ה-ADD) יקרה. מישהו מכיר שיטה מהירה לבצע את זה במעבר אחד ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך לקמפל מvs2008 בC++ כאשר אני בסביבה של XP לוינדוס 7 64 ביט ראיתי אופציה כזאת תחת BUILD אבל אין לי מושג איך לעבוד עם זה. בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל אני בונה אתר ואני רוצה שיופיע בו כזה משהו שממספר את מספר האנשים שנכנסים אליו... מישהו יודע איך עושים את זה ?! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
#include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי תכנית שאני צריך לבנות. איך אני יכול למצוא מה גודל המחרוזת הכולל רווחים? הפונקציה strlen(str) (כאשר str זוהי שם של סתם מחרוזת) יודעת להחזיר את גודל התווים עד לרווח הראשון. כלומר היא לא יודעת מה אורך כל המשפט אלא רק מה אורך המילה הראשונה. איך אני מוצא את אורך כל המשפט? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לתכנת קובץ שיוצר גיבוי לספרייה מסויימת בשרת שמחובר לרשת. הקובץ צריך להעתיק ספרייה מסויימת עם כל הקבצים ותת הספריות לתיקייה בשרת, ולדעת לדלג על קבצים שכבר קיימים (גם אם הקבצים בתיקיית היעד השתנו (skip all). אם אפשר להוסיף שורה שיודעת לדלג על כל הקבצים בעלי סיומת ספציפית מה טוב (למשל: דלג על כל הקבצים בעלי סיומת PDF).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. ניסיתי להדר תוכנית פשוטה של hello world ב-vs.לחצתי f7 ואחר כך לחצתי play. ומוצג לי השגיאה הזאת. 1>------ Build started: Project: test 1, Configuration: Debug Win32 ------ 1>LINK : fatal error LNK1123: failure during conversion to COFF: file invalid or corrupt ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לאלמנט בטופס דרך JS ישירות כשהעמוד עולה, ולא ע"י פעולה כגון OnClick שקוראת לפונקציה?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה הקוד מקור http://www.k-otik.com/exploits/08082004.ServuLocal.c.php הוא רושם שיש לי 10 שגיאות ועוד משהו עם קובץ LINK.EXE בקודים אחרים זה רושם לי משהו עם CL.EXE \ LC.EXE שהוא מחפש ולא מוצא --------------------Configuration: 1 - Win32 Debug-------------------- Linking... 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__recv@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__send@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__closesocket@4 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__shutdown@8 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__connect@12 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__socket@12 1.o…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בשימוש ב- DataBinding ב- C#. אני רוצה להשתמש ב- CurrencyManager על חלק מהשורות של טבלה מסוימת אז עשיתי ככה: cm = (CurrencyManager)(BindingContext[foundRows]); cm.Position = 0; foundRows הוא מערך של DataRow. לתוכו הכנסתי תוצאות של שאילתה שמחזירה תוצאות (בדקתי את זה) על ידי DataTable.Select(). שתי השורות האלה עובדות, והמצביע באמת מופנה לשורה הראשונה של התוצאות. הבעיה היא שכאשר אני עושה Binding לתיבת טקסט: textBox1.DataBindings.Add("Text", foundRows, "id"); ב- run זה מחזיר את השגיאה הזאת: יש לציין שניסיתי לכתוב את השורה הזאת מעל ומתחת שתי השורות הקודמות, וגם שאם אני נותן ל- Binding שם של טבלה (DataTable) זה כן עובד. אני באמת לא מבין מה הטעות שלי, איך זה יכול …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-