עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sof,

בעיה דיי ראשונית שאין לי עליה מענה. אני בא לעבוד על הויזואל מנסה לפתוח פרוייקט. אך משום מה אני לא יכול ליצור בטוענה שהמחשב אינו מצליח להתקשר לlocalhost מה הבעיה? *נוצרה תקיה וירטואלית בIIS ופתיחת הפרוייקט נעשית לשם. *עריכה: לא משנה,קצת הגדלתי ראש (מה שהייתי כנראה צריך לעשות לפני זה ופתרתי) למעוניינים: התקנת Frontpage extension מעודכנת נדרשה =]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום יש לי שאלה איך אני בודק אם ב-<input> כלשהו כתבו רק בשפה מסויימת במקרה שלי באנגלית? ואיך אני יכול לעשות הגבלה של תווים ב-input כלשהו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, לפני כחצי שנה, מחקתי את הפייסבוק שלי. לפני המחיקה, החלטתי לגבות את כל הנתונים שלי, כולל כל היסטוריית הצ'אט (של 5 שנים, יצא לא מעט). זה הביא לי את הגיבוי בצורת דף html, שבו כל ההודעות מבולגנות לגמרי. בעזרת פייתון הצלחתי למיין אותן. אבל עכשיו, אני צריך מקום לאחסן אותן כך שאוכל לראות אותן בצורה נוחה - משהו שיהיה קרוב לצ'אט המקורי של פייסבוק. לכל הודעה יש תאריך, ההודעה עצמה, והthread שהיא שייכת אליו (בעצם - אילו אנשים היו באותה שיחה). האם יש מערכת מוכנה שתאפשר לי להכניס את הנתונים האלו אליה ולהציג אותם בקלות? או שעדיף לבנות אתר משל עצמי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. מישהו פה יכול להמליץ או לתת לי טיפים לגבי המנועים האלה תודה לכל העוזרים

6. Started by aviz,

קודם כל תודה על העזרה המצויינת שאני מקבל פה עד עכשיו הבעיה ממש הזויה נתתי איזה חלק קוד קטן לחבר הקןד עובד אצלי ב 100% הקוד הוא : rect=new RECT; rect->left=0; rect->top=0; rect->right=1024; rect->bottom=768; InvalidateRect(hwnd,rect,FALSE); כאשר בהגדרת החלון מוגדר: RECT *rect; הקטע הזה אמור לגרום לכך שכל המסך לא נגיש מה שאמור לרענן אותו 2 הפרויקיטים לידי והקטע פשוט זהה בשניהם אצלי זה עובד ואצלו הארורים זה : main.cpp(983): error C2059: syntax error : 'constant' main.cpp(984): error C2039: 'rect' : is not a member of 'tagRECT' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\PlatformSDK\Include\WinDef.h(296) : se…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eegg,

יש לי label בתוכנה דומה למחשבון שבניתי אני צריך שיופע כשיש מעל 1000 Kxx וכשיש מספר מעל מיליון אז Mxx

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by gng,

אני מנסה ליצור תוכנה שתוציא את האודיו מתוך קובץ MP4. התחלתי לחפש מידע על מבנה קובץ הMP4, מסתבר שאין מקום נח עם המידע. לבנתיים הצלחתי להבין באופן כללי את המבנה, אם יש מישהו שיודע על מקור מידע נח לזה אשמח לשמוע. בנוסף, בהנחה שאני מצליח להוציא, למיטב הבנתי זה יהיה בפורמט M4A, איך אני אוכל להמיר לMP3? (בכתיבת תוכנה, לא בתוכנה קיימת) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by moshe212,

שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by QQQ,

כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by gkman,

טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SaarD,

מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by sharpsharp,

שלום, שפת תיכנות C#. תבנית עיצוב MVP. כולל גישה לבסיס נתונים. יש לי את השכבות הבאות: Model - View Presenter BLL DAL אני מעוניין לגשת לבסיס נתונים SqlServer. כעת אני מתלבט לגבי הארכיטקטורה, אני אסביר את הרעינות שלי, אשמח אם מישהו יחווה דעתו ויעזור לי בהתלבטויות. ישנם שתי שכבות BLL -Business Logic Layer ו DAL - Data Access Layer. בו ניקח למשל דוגמא: יש לי בסיס נתונים הכולל טבלת Person המכיל נתונים כמו (שם פרטי, שם משפחה, ת.ז, תאריך לידה וכו') כעת אני מעוניין לגשת לבסיס הנתונים: בשכבת ה DALאני יוצר מחלקה בשם PersonProvider שממשת את הממשק IPersonProvider , מחלקה זו אחראית על התחברות ישירה לבסיס הנתונים ומבצעת כל מה שניתן לבצע, כמו הוספה של Person לבסיס נתונים, לשלוף Person …

• 23 תגובות
    • 8.2k צפיות
  14. שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!

15. Started by raiman1,

אני בכיתה י"א ובשנה שעברה עשיתי 3 יחידות. מתוכם אחת באקסס. למדתי את הספר "יסודות מדעי המחשב 1/2 בשפת C#" לצערי המגמה נסגרה בגלל שלא היו מספיק תלמידים... אני רוצה להשלים את הבגרות לבד. האם זה אפשרי? או שזה קשה מדי?? בנוסף, מהו ספר ההמשך לסדרת הספרים שאתה למדתי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי מעוניין להתחיל ללמוד שפות תכנות או לפחות שפת תכנות ביחיד:), איזו שפה כדאי להתחיל ממנה ואם אפשר קישורים למדריכים?

17. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש שרת שתומך ב-asp ושהוא בחינם אם יש לכם שרתים שתומכים ב-10 מגה או יותר אני אודע לכם... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by skywalker13,

האם התוכנה borland c++ 3 for dos היא תוכנה חופשית ואם כן אז איפה אפשר להוריד אותה? אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות с++ אחרות כי בורלנד זאת התוכנה היחידה שאני מכיר כי יש אותה בבית ספר ואני רק מתחיל בתחום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by netanel1,

מחפש גרסה טובה של eclipse למישהו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by פיני1805,

חבר'ה מישהו יכול לשלוח לי לינק להורדת קומפיילר לשפת C של BORLAND תודה מראש

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shoshana,

איך ניגשים למי שקרה לאירוע בJavaScript?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by wow,

אני משחק עם העניין של ה-DateTime Format ומדפיס כל פעם את התאריך בפורמט אחר, יצרתי list box שאליו יכנסו של התאריכים אבל הכל נכנס לי באותה השורה ולא יורד שורה אחרי כל הדפסת תאריך. אני קולט תאריך ב-text box ומדפיס אותו ל-list box. זה מה שזה מדפיס אחרי לחיצה על כפתור מסויים אבל כמו שאמרתי זה לא יורד שורה. private void btnResult_Click(object sender, EventArgs e) { DateTime date = new DateTime(2009, 12, 5); tbResult.Text += date.ToString("d/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd-MMM-yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("ddd, dd-MMM-yyyy", CultureInfo.CreateSpecificCulture("he-IL")); …

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.