עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני מקצה דינמית זכרון בתוכנית ומכניס לשם מחרוזת כגודל ההקצאה אבל משום מה כשאני מדפיס את מה שהכנסתי זה מדפיס לי גם זבל אחרי המחרוזת מישהו? איך נפתרים מהזבל ptr[i]=(char*)malloc((size)*sizeof(char)); if (!ptr[i]) cout<<"error"; for(int j=0;j<size;j++) [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 20:11:07 שכחתי שורה אחרונהptr[i][j]=input[j];

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש אתר שמקבץ את הדברים הללו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Hacker1221,

הודעה ישנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by eliom,

למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Jaman,

היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום יצרתי קשר בין התוכנה שכתבתי ל-DB ואני צריך להדפיס טבלה לתוך JFrame (צריך להשתמש ב-Graphics). ואומר שההתחלה של המתודה צריכה להיות: public void name(Graphics g) איך עושים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, אני רוצה להתחיל ללמוד באופן עצמאי את כל מה שקשור ל-ASP.NET ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ... אני יודע שצריך להוריד תוכנה מסויימת ע"מ שאוכל להתחיל להתנסות בשפה ובזה אני צריך טיפה עזרה ... המערכת הפעלה שאני משתמש בה היא UBUNTO גרסא 18 והבנתי שמייקרוסופט שחררו גרסא לאובונטו - אבל אני לא כ"כ מכיר ולא רוצה סתם להתעסק עם משהו שהוא לא קשור מישהו יכול לעזור בבקשה ? איזו תוכנה מורידים ע"מ להתחיל ? מאיפה הכי טוב ללמוד ? הבנתי שיש ASP DOT NET למפתחיי אפליקציות - תוכנות ואתרים ... איזה אני צריך ? והאם יש תמיכה במערכת ההפעלה שאני משתמש בה ? צריך פשוט טיפה הכוונה של מתחילים , …

10. Started by SweeT_EviL,

בסוף פונקציה אחרי הRETURN (בשורה של '{' ) הוא נותן לי את הארור הזה Run-Time Check Failure #2 - Stack around the variable 'value' was corrupted. ואין לי מושג מה גורם לזה בתוך הפונקציה יש לי עבודה של קריאה מקובץ למערך ובסוף אני מחזיר 1. הוא קורא מסיים את הקריאה של הקובץ בצורה טובה וסוגר את הקובץ. עובר את ה RETURN 1 ואחרי זה נותן את הארור. מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by a_nuke,

אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ניר.,

שלום רב !! אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו').. איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים? מה התחביר לביצוע פעולה זו ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mosh71,

היי..אני מנסה לרשום קטע קטן עם if-else שבו אני אומר שאם החודש הוא חמישי או שביעי..אני מוציא פלט שיש 31 יום..אחרת יש לי 28 יום..(זה חלק קטן מאיזה קטע שאני אמור לרשום)..אבל זה לא עובד לי..אני מקבל תשובה נכונה רק אם אני רושם 5..לגבי 7 או כל מספר אחר אני מקבל 28 אני מקבל אפשר עזרה..איפה טעיתי? ניסיתי כל מני וריאציות עם השימוש ב-or

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by wow,

איך אני עושה SPLIT בין גרש ? אם למשל יש לי STRING ואני עושה string st = word.split('''); הקומפיילר לא מקבל, ניסיתי לעטוף את זה ב-\ וזה לא הלך יש לי פשוט משפט ואני רוצה לחלץ מה שבין הגרש הראשון והאחרון

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by fizid fizid,

שלום חברים בניתי אתר ללימוד אנגולר 2 + (מעודכן לאנגולר 6) בכתובת https://learning-programing.com אשמח לפידבקים תהנו

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by omfir,

עבדתי על פרוייקט מסויים בבית שלי וכשהעברתי אותו למחשב אחר הוא הראה לי את השגיאה הבאה. http://img208.imageshack.us/img208/2696/88372155.jpg חיפשתי בגוגל ומושם לא לא הצלחתי להבחין איך ואם אפשר בכלל לעדכן את ה SQL server לגירסא 662

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Crash5,

מישהו יודע האם ניתן להשיג ברשת גירסאת סטודנטים\גירסא חינמית של התוכנה הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by wow,

יצרתי פרוייקט entity עם כמה טבלאות בפנים, יצרתי את האובייקט הראשי שמכיל את הכל (entity container name) והכנסתי ידנית נתונים לטבלת ה-students אני רוצה להדפיס את הטבלה בצורה הבאה כאשר db זה ה-entity container name והוא מכיל כמה טבלאות שאחת מהם מכילה אובייקטים של סטודנט foreach (Student item in db) { Console.WriteLine(item); } ב-foreach אחרי ה-db לאיזה מתודה לפנות ? (אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת foreach statement cannot operate on variables of type 'Students.Model1Container' because 'Students.Model1Container' does not contain a public definition for 'GetEnumerator')

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Xeyd0,

היי כלום, חזרתי עם עוד כמה שאלות- 1. יש לי טאב של Settings עם 3 "קבוצות" של radioButtons, הבעיה שבכל פעם שאני מסמן משהו ב"קבוצה" אחת, הסימון נעלם מה"קבוצה" השניה, איך אני קובע לכפתוריי הראדיו את הקבוצות באופן מעשי? 2. עוד בנוגע לאפשרויות...אני רוצה שהכל יישמר בקובץ הגדרות, הדבר היחידי שחשבתי עליו זה ליצור קובץ לכל הגדרה עם 1\0, ובכל פעם שהתוכנה עולה היא קוראת את כל הקבצים...אבל התהליך מסורבל ובזבזן במשאבים, איך אני יכול "לכווץ" את כל ההגדרות בקובץ 1 ושבכל פעם התוכנה תקרא את ההגדרות מהקובץ ותשים את הסימונים ב-radioButtons וכו' בהתאם? 3. חשבתי על אפליקציית עדכון שמורידה מהשרת שלי קובץ עם הגדרות ובודקת האם בקובץ שנמצא אצלה והקובץ שהורד מהשרת זהים ואם כן היא לא עושה כלום, …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור שרת שידע לעבד מידע שמתקבל מהקליינט. השרת עושה זאת ע"י פירסור התוכן ושימוש בדטאבייס מקומי ולאחר מכן מחזיר את התשובה בresponse. הקליינט מייצר בקשת POST עם דאטה, ובסרבר אני רוצה לקרוא את התוכן ולכתוב תוכן בתשובה שחוזרת אליו. בפייתון יש המון כלים, ואני לא רוצה לעשות בחירה שגויה ולגלות זאת בשלב מתקדם. כרגע אני משתמש ב BaseHTTPServer אבל זה לא לגמרי זורם ונראה מסובך לחלץ משם את הדאטה. האם קיימים דברים מפותחים יותר? אשמח להכוונה בנושא, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by neogod,

יש לי שתי מחלקות, אחת יורשת מהשניה : public class C { public void foo (D d) { System.out.println("cd"); } public class D extends C { public void foo(C c) { System.out.println("dc"); } public void foo (D d) { System.out.println("dd"); } } } והדרייבר שמשתמש בשיטות הנל : public class Main { C cd = new D (); D dd = ( D ) cd; System.out.println(dd.foo(dd)); System.out.println(dd.foo(cd)); System.out.println(cd.foo(dd)); System.out.println(cd.foo(cd)); } ואני מקבל את השגיאה הבא: <identifier> expected בprintln למה???

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by HFDO5,

מישהו יכול להביא לי פרטים על הנושא אני רוצה לעשות בתור פרוייקט לביתספר צ'אט בין מחשבים עם תקשורת אייפי או משהו דומה אני הולך לעשות גם קידוד של הנתונים וכל מיני דברים כאלה אז מי שיכול להביא לא נתונים על כל סוג תקשורת אפשרית בשפת C / C++ אני אודה לו מאוד מחכה לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

יותר מידי שגיאות. לא מצליח להתמודד עם השפה המיושנת =]] הקוד ולאחריו שאלות: mydate.h #ifndef MYDATE #define MYDATE #include <stdio.h> #include <string.h> class MyDate { private: static const int DAY_MIN_VALUE = 1; static const int MONTH_MIN_VALUE = 1; static const int YEAR_MIN_VALUE = 1901; static const int DAY_MAX_VALUE = 30; static const int MONTH_MAX_VALUE = 12; static const int YEAR_MAX_VALUE = 2099; int _day; int _month; int _year; char *_comment; /* Checks if the date that the function gets is valid Valid: day = 1,..,30 , except febuar where day = 1,..,28 month = 1,..,12 year = 1901,..,2099 */ bool checkDate(int day, int month,…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.