תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי פרטים על הנושא אני רוצה לעשות בתור פרוייקט לביתספר צ'אט בין מחשבים עם תקשורת אייפי או משהו דומה אני הולך לעשות גם קידוד של הנתונים וכל מיני דברים כאלה אז מי שיכול להביא לא נתונים על כל סוג תקשורת אפשרית בשפת C / C++ אני אודה לו מאוד מחכה לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי..אני מנסה לרשום קטע קטן עם if-else שבו אני אומר שאם החודש הוא חמישי או שביעי..אני מוציא פלט שיש 31 יום..אחרת יש לי 28 יום..(זה חלק קטן מאיזה קטע שאני אמור לרשום)..אבל זה לא עובד לי..אני מקבל תשובה נכונה רק אם אני רושם 5..לגבי 7 או כל מספר אחר אני מקבל 28 אני מקבל אפשר עזרה..איפה טעיתי? ניסיתי כל מני וריאציות עם השימוש ב-or
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חומר בעברית או מישהו שיודע להגיד לי בצורה ברורה איך אני יכול לשמור לוח משחק שיצרתי בקובץ XML? תודה רבה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פונקציה שמבצעת מעבר רקוקסיבי על כל מערכת הקבצים במערכת . הפונקציה נקראת כתרד נפרד וכרגע מדפיסה פרטי קבצים לקונסול . אני מעוניין ליצור את התרד הזה בלחיצה על כפתור בטופס, ובמקום ההדפסה לקונסול אני רוצה הדפסה ללייבל שממוקם על הטופס . השגיאה שאני מקבל מדברת על זה שהלייבל נוצר כתרד אחר ואני מבקש לשנות אותו מהתרד שיצרתי CROSS THREAD OPERATION . אני כותב בסי # אשמח להסבר קצר איך אני מתגבר על זה. תודה חברים .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לקמפל מvs2008 בC++ כאשר אני בסביבה של XP לוינדוס 7 64 ביט ראיתי אופציה כזאת תחת BUILD אבל אין לי מושג איך לעבוד עם זה. בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו בפורום עושה את השירות הנ"ל ? במידה וכן אני ישמח עם יצור איתי קשר העבודת הגשה לוקחת בין שעה לשעה וחצי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שתי מחלקות, אחת יורשת מהשניה : public class C { public void foo (D d) { System.out.println("cd"); } public class D extends C { public void foo(C c) { System.out.println("dc"); } public void foo (D d) { System.out.println("dd"); } } } והדרייבר שמשתמש בשיטות הנל : public class Main { C cd = new D (); D dd = ( D ) cd; System.out.println(dd.foo(dd)); System.out.println(dd.foo(cd)); System.out.println(cd.foo(dd)); System.out.println(cd.foo(cd)); } ואני מקבל את השגיאה הבא: <identifier> expected בprintln למה???
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש כאן מתכנתי JAVA? אגב אני חדש בקיהלה אני מתכנת בשפות C JAVA JS ASP ואשמח אם מישהו כאן ימיליץ לי על קומפיילר לJAVA אבל תוכנה שתשלים פקודות אוטומטית (עצלנות חחח) אז שלום שלום ומחכה לתגובות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג ברשת גירסאת סטודנטים\גירסא חינמית של התוכנה הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי אתר ללימוד אנגולר 2 + (מעודכן לאנגולר 6) בכתובת https://learning-programing.com אשמח לפידבקים תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה SPLIT בין גרש ? אם למשל יש לי STRING ואני עושה string st = word.split('''); הקומפיילר לא מקבל, ניסיתי לעטוף את זה ב-\ וזה לא הלך יש לי פשוט משפט ואני רוצה לחלץ מה שבין הגרש הראשון והאחרון
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, למי (שעדיין) חושב שהורשה היא מומלצת או כדאית - כדאי לקרוא את הפוסט הבא: http://www.softwarearchiblog.com/2012/02/object-oriented.html ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי לכתוב תוכנה לעבודה באונ' ועכשיו אני רוצה להריץ אותה, אבל לא הבנתי איך עושים קובץ makefile תקין. שם הקובץ הוא match.c אז כדי לבדוק ריצה הרצתי בטרמינל את הפקודה gcc -g -Wall -ansi match.c -o mymatch אחרי זה הקומפילציה עברה בשלום והתוכנה עובדת ועושה כל מה שנדרש ממנה. אבל הנה הבעיה, האונ' שלי פרסמה הנחיות בוידיאו ואני לקוי שמיעה אז אני לא מבין את ההסברים ליצירת הmakefile. מישהו יודע להסביר איך אני בונה לזה makefile ויותר מזה מה ההבדלים בין לרשום o- או g- או C-? הם שינו כמה פעמים בוידיאו אבל אני פשוט לא מצליח לשמוע כמו שצריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר מידי שגיאות. לא מצליח להתמודד עם השפה המיושנת =]] הקוד ולאחריו שאלות: mydate.h #ifndef MYDATE #define MYDATE #include <stdio.h> #include <string.h> class MyDate { private: static const int DAY_MIN_VALUE = 1; static const int MONTH_MIN_VALUE = 1; static const int YEAR_MIN_VALUE = 1901; static const int DAY_MAX_VALUE = 30; static const int MONTH_MAX_VALUE = 12; static const int YEAR_MAX_VALUE = 2099; int _day; int _month; int _year; char *_comment; /* Checks if the date that the function gets is valid Valid: day = 1,..,30 , except febuar where day = 1,..,28 month = 1,..,12 year = 1901,..,2099 */ bool checkDate(int day, int month,…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר מזה פונקציה חופפת ואיך מגדירים אותה בקוד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לפני פרויקט כהמשימה היא לשלב בין תחומי הגיימיניג לתחום האתרים זאת אומרת אני צריך שממשק גיימינג מלא יעבוד לי על אתר (לדוגמא GTA שניתן לשחק ישירות על האתר וכדו' רק שהמשחק הוא יהיה פיתוח עצמאי שלי) למתכנת באיזה שפה אני אמור לפנות מכיוון שמונחים פה שני אלמנטים ואני צריך שיחברו אותם, או שבכלל עליי לבנות את פלטפורמת המשחק ואז לגשת למתכנת WEB שיתאים אותם לאתר. והאם זה אפשרי בכלל. תודה והמשך יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות פרויקט משל עצמי, רק בשביל לצבור נסיון , מאחר ואין לי איזה מדריך הייתי רוצה לדעת אם אני עושה הכל לפי המקובל, אז אני ארשום דברים שעשיתי ואתם תעבירו ביקורת האם זאת הדרך המקובלת בתעשיה.. 1. אז נתחיל עם sql server, יצרתי DB שמכיל מספר טבלאות עם קשרים בניהם.. 2. יצרתי דף login שמרכיב סיסמה ואימל... שלמעשה ברגע לחיצת לחצן הלוגין הוא בעצם ניגש לDB בודק את הסיסמה והאימל ובהתאם להרשאה שלו אני שולח אותו לדף מסויים זה הקוד : protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { if (Request.HttpMethod == "POST") { _IsValid = false; SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התוכנית: [code#include <stdio.h> int main() { int bL; /* big letters counter*/ int sL; /*small letter counter*/ int i; char letter; sL = 0; bL = 0; for (i = 0; i < 3; i++) { printf("enter a letter: \n"); scanf("%c", &letter); if (letter >= 97 && letter <= 122) sL = sL + 1; if (letter >= 65 && letter <= 90) bL = bL + 1; } printf("the number of small letter %d \n the number of big letter %d", sL, bL); return 0;] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח להבין מה זה אומר צמדי לקוחות? ואיך לפנות לשאלה? יש לי שאלה שצריך לספור את כל צמדי הלקוחות (ללא כפילויות) שבהן יש סכום שצריך לחשב. בטבלה יש לי עמודות של ת"ז, הכנסות והוצאות. האם אני צריך להשתמש בLEAD? אשמח לדעת כיוון איך לגשת לזה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני צריך קומפיילר לשפת C לא Visual studio למרות שהוא טוב יש לי איתו בעיה שאני לא יכול להריץ תוכנה שבניתי במחשב שלא מותקן עליו visual studio מסיבה שאני לא ממש מבין, כאשר מנסים להריץ את הקובץ EXE יש הודעה כלשהי ולא ניתן להריץ. בכל מקרה חיפשתי 3 שעות באינטרנט וכל מה שמצאתי לא התאים, ניסיתי להתקין תוסף ל NETBEANS ולא הצלחתי כנראה ניסיתי את DEVCPP ולא עזר למה שאני צריך, התוכנה עולה נורא לאט אחרי הקימפול שלו ניסיתי קומפיילרים אחרים מבוססים DOS כמו TURBO C אבל הוא לא תומך ב WINDOWS 7 64BIT ולכן התוכנה לא עולה. בקיצור.. יש למישהו עצה לתת? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה צריך להדפיס 10 שורות מקובץ ואז לשאול אם אני רוצה להמשיך ל עוד 10 הבעיה שבפעם השניה זה מדפיס 10 שורות אבל זה מדלג על הרבה שורות line 1 - - line 10 whould you like to see the next 10 lines (y/n) y line 40 - - line 50 should keep going from line 11 but this not יש למשהוא רעיון למה זה קופץ ? program in txt file [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מספר שלם מהמשתמש כlong ולהעביר אותו למערך כך שכל סיפרה במספר השלם תישמר במערך בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-