תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי..אני מנסה לרשום קטע קטן עם if-else שבו אני אומר שאם החודש הוא חמישי או שביעי..אני מוציא פלט שיש 31 יום..אחרת יש לי 28 יום..(זה חלק קטן מאיזה קטע שאני אמור לרשום)..אבל זה לא עובד לי..אני מקבל תשובה נכונה רק אם אני רושם 5..לגבי 7 או כל מספר אחר אני מקבל 28 אני מקבל אפשר עזרה..איפה טעיתי? ניסיתי כל מני וריאציות עם השימוש ב-or
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בעיה פשוטה אבל אין לי מושג למה זה לא עובד..זה מריץ לי אותה זה עושה שגיאה איפשהו ואין לי מושג איפה , התכנית אמורה להראות את המספר הכי גבוה מבין 10 מספרים וזה עושה לי איזה error משהו עם אפס בסוף אין לי מושג..זה מריץ את התכנית אבל לא עובד משום מה. תודה #include <stdio.h> void main() { int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); scanf("%d",&num); max_num=num; for(i=1;i<=9;i++) { scanf("%d",num); if(num>max_num) max_num=num; } printf("\n%d",max_num); }
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו בפורום עושה את השירות הנ"ל ? במידה וכן אני ישמח עם יצור איתי קשר העבודת הגשה לוקחת בין שעה לשעה וחצי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לפני פרויקט כהמשימה היא לשלב בין תחומי הגיימיניג לתחום האתרים זאת אומרת אני צריך שממשק גיימינג מלא יעבוד לי על אתר (לדוגמא GTA שניתן לשחק ישירות על האתר וכדו' רק שהמשחק הוא יהיה פיתוח עצמאי שלי) למתכנת באיזה שפה אני אמור לפנות מכיוון שמונחים פה שני אלמנטים ואני צריך שיחברו אותם, או שבכלל עליי לבנות את פלטפורמת המשחק ואז לגשת למתכנת WEB שיתאים אותם לאתר. והאם זה אפשרי בכלל. תודה והמשך יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נשמע? המורה שלי למחשבים הטילה על כמה תלמידים בכיתה(אני בינהם) להראות לכיתה איך להשתמש בWindows application. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איך אני מגריל מספרים אקראיים ב ++c ,מה שם הפונקציה ובאיזה ספריה זה נמצא ? ואיך אני עושה שהמספרים יהיהו בתחום מסויים לדוגמא מספרים בין 1 ל 50 נניח תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי מה האופרטור הזה עושה,הוא בעצם מחליף לי את הגדרת סוג המשתנה? ומה קורה במצבים הבאים: int i = 42, *p = &i, &r = i; decltype(r + 0) b; decltype(*p) c; decltype(p) d; יש בשורות האלה משהו לא נכון,וגם שורות נכונות,אשמח גם להסבר למה זה נכון ולמה זה לא נכון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה למשהו שאני לא מבין . אני כותב כבר איזה חודש איזה תוכנה, את כל העיצוב עשיתי (עדיין עושה) על המחשב האישי שלי, עם ווינדוס 7, עם דוט נט 3.5 . אני לא יודע איך זה קרה, אבל כל הכפתורים ועוד כל מיני קונטרולס שבניתי, פתאום שינו את הסגנון שלהם לסגנון הגרפי המעפן של ווינדוס XP . לדוגמא כל הפתורים נהיו FLAT פרוגרס בארס בימקום הצבע הירוק המבריק המתמשך, נהיה לי בלוקים כחולים כאלה של פעם ... איך לעזזזזזזל אני עושה פה ROLL BACK ???? ולמה זה קרה ? תודה זקוק לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בקטע קוד מוקצים 3 מערכי מספרים באופן דינאמי. גודלם לא ידוע מראש. בהנחה שיש מספרים בתוך בערכים- האם יש אפשרות להדפיס את תוכן המערכים בלולאה חדשה ללא שימוש ב-x? int **p=(int**)malloc(3*sizeof(int**)); for (i=0; i<3; i++) { x=rand()+1; p[i]=(int*) malloc(x*sizeof(int)); }
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה שאני מריץ את הקוד הזה מ java app אני מקבל תגובה ב utf8 ושאני מריץ את זה מ servlet אני מקבל #$#*^&%^@#@# public class connection { public String getString() { URL url; HttpURLConnection conn; BufferedReader rd; String line; String result = ""; try { url=new URL("http://www.walla.co.il"); conn = (HttpURLConnection) url.openConnection(); conn.setRequestMethod("GET"); rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream(),"UTF-8")); StringBuffer sb = new StringBuffer(""); String s1=""; String NL = System.getProperty("line.sep…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה הקוד הבסיסי שלי כאשר השינויים שלי ב HEADERS מיועדים לשינוי הזמנים השונים (Date,Last-Modified, Expired), אבל אני לא רואה שינוי של ה header בעת קריאה לנתונים. <?php echo $_POST['test']; $link = mysql_connect("localhost"); $result = mysql_query ("select req_ObjectId,req_ClientId,date_format(date,'%a, %d %b %Y') as Date,time from test.test5 where test.test5.row=$test"); while ($row = mysql_fetch_object($result)) { header("Cache-Control : Dynamic"); header("Last-Modified : $row->Date $row->time GMT"); header("Expires : Mon, 06 JUN 1996 00:00:00 GMT"); echo $row->req_ObjectId; echo " "; echo $row->req_ClientId; } mysql_close($link); ?> האם פיספ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה SPLIT בין גרש ? אם למשל יש לי STRING ואני עושה string st = word.split('''); הקומפיילר לא מקבל, ניסיתי לעטוף את זה ב-\ וזה לא הלך יש לי פשוט משפט ואני רוצה לחלץ מה שבין הגרש הראשון והאחרון
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי איזה פרויקט קטן שנפל בחלקי לעשות , יש אתר קיים שבנוי בסיסי בHTML ואני צריך לעביר אותו לשפה דינמית ולעשות ממנו משהו יפה. הרקע התכנותי שלי הוא ידע בHTML ובJAVA ( לא JAVASCRIPT ). חשבתי ללמוד PHP לשם המשימה הזאת. האם חשבתי נכון? איך להתחיל בעצם? השמח לקבל טיפים בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אמור לפתח ללקוח אפשרות לגישה לpaypal עבור עגלת קניות- מה ההבדל בין ה api ל- ipn ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להציג על המסך ספרות גדולות, יש איזה דרך לשנות את גודל הגופן ב- C? אם לא , אז איך אני יכול לבצע את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פורום אשר מאוכסן ב-DK3 www.dk3.com והוא כבר בנוי הוא לא על המחשב שלי (PHPBB) ורציתי לדעת איך אני מוסיף מודים כמו נקודות,הודעות מערכת ושטויות אחרות כאלה! תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, באיזה שפת תכנות HOT \ YES וספקיות כבלים בעולם משתמשות, במידה ואני מעוניין להתקבל ולתכנת שם, איזה שפה אני צריך לדעת או במידה ואני רוצה מתכנת שמבין ויכול לתכנת תכנים לטלויזיה, איזה שפה הוא חייב לשלוט ומה הוא צריך לדעת. * אם מישהו מוכן \ מכיר מאמרים בנושא תכנות לטלויזיה - אשמח לקבל לינק תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה צריך להדפיס 10 שורות מקובץ ואז לשאול אם אני רוצה להמשיך ל עוד 10 הבעיה שבפעם השניה זה מדפיס 10 שורות אבל זה מדלג על הרבה שורות line 1 - - line 10 whould you like to see the next 10 lines (y/n) y line 40 - - line 50 should keep going from line 11 but this not יש למשהוא רעיון למה זה קופץ ? program in txt file [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד לפי ספר ויש לי שם תרגיל (אני בדיוק בפקודה WHILE) שבו אני צריך להדפיס את סכום המספרים מ-1 ועד 10 ואין לי מושג איך להתחיל.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-