תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה להציג על המסך ספרות גדולות, יש איזה דרך לשנות את גודל הגופן ב- C? אם לא , אז איך אני יכול לבצע את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה שאני מריץ את הקוד הזה מ java app אני מקבל תגובה ב utf8 ושאני מריץ את זה מ servlet אני מקבל #$#*^&%^@#@# public class connection { public String getString() { URL url; HttpURLConnection conn; BufferedReader rd; String line; String result = ""; try { url=new URL("http://www.walla.co.il"); conn = (HttpURLConnection) url.openConnection(); conn.setRequestMethod("GET"); rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream(),"UTF-8")); StringBuffer sb = new StringBuffer(""); String s1=""; String NL = System.getProperty("line.sep…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים קיבלתי כמה תרגילים כהגשה ואחד התרגילים אני פשוט לא מצליח להגיע לכתיבת התוכנית : התרגיל הוא: צריך לכתוב תוכנית באסמבלי שמקבלת מערך בשם arr1 בגודל 20 תאים, כל תא בגודל byte והופכת את סדר הסיביות שבכל אחד מתאי המערך. הופכת את הסדר לא ערך. לדוגמא: תן במערך שהתוכן שלו : 10010011 הסדר ההפוך יהיה : 11001001 אם זה 00110011 זה יהיה 11001100 אשמח פיתרון, אני כבר יושב הרבה זמן על זה :-\
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, באיזה שפת תכנות HOT \ YES וספקיות כבלים בעולם משתמשות, במידה ואני מעוניין להתקבל ולתכנת שם, איזה שפה אני צריך לדעת או במידה ואני רוצה מתכנת שמבין ויכול לתכנת תכנים לטלויזיה, איזה שפה הוא חייב לשלוט ומה הוא צריך לדעת. * אם מישהו מוכן \ מכיר מאמרים בנושא תכנות לטלויזיה - אשמח לקבל לינק תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי..אני מנסה לרשום קטע קטן עם if-else שבו אני אומר שאם החודש הוא חמישי או שביעי..אני מוציא פלט שיש 31 יום..אחרת יש לי 28 יום..(זה חלק קטן מאיזה קטע שאני אמור לרשום)..אבל זה לא עובד לי..אני מקבל תשובה נכונה רק אם אני רושם 5..לגבי 7 או כל מספר אחר אני מקבל 28 אני מקבל אפשר עזרה..איפה טעיתי? ניסיתי כל מני וריאציות עם השימוש ב-or
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי במקור מסוים שהפיכתן של פונקציות TEMPLATE לINLINE מקטינה את ניפוח הקוד לא הבנתי כיצד? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעזרת פוינטרים? (ומקסימום בעזרת INCLUDE <IOSTREAM>ׂׂ) י
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי MAKEFILE וקוד ב-C ואני לא מצליח להבין למה זה לא רץ ? בדקתי ב- dir כדי לוודא שה-MAKEFILE וקובץ הקוד שלי שם, ולאחר מכן רשמתי make וקיבלתי את המצ"ב בקובץ... אשמח לעזרה... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה SPLIT בין גרש ? אם למשל יש לי STRING ואני עושה string st = word.split('''); הקומפיילר לא מקבל, ניסיתי לעטוף את זה ב-\ וזה לא הלך יש לי פשוט משפט ואני רוצה לחלץ מה שבין הגרש הראשון והאחרון
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקצה דינמית זכרון בתוכנית ומכניס לשם מחרוזת כגודל ההקצאה אבל משום מה כשאני מדפיס את מה שהכנסתי זה מדפיס לי גם זבל אחרי המחרוזת מישהו? איך נפתרים מהזבל ptr[i]=(char*)malloc((size)*sizeof(char)); if (!ptr[i]) cout<<"error"; for(int j=0;j<size;j++) [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 20:11:07 שכחתי שורה אחרונהptr[i][j]=input[j];
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר מידי שגיאות. לא מצליח להתמודד עם השפה המיושנת =]] הקוד ולאחריו שאלות: mydate.h #ifndef MYDATE #define MYDATE #include <stdio.h> #include <string.h> class MyDate { private: static const int DAY_MIN_VALUE = 1; static const int MONTH_MIN_VALUE = 1; static const int YEAR_MIN_VALUE = 1901; static const int DAY_MAX_VALUE = 30; static const int MONTH_MAX_VALUE = 12; static const int YEAR_MAX_VALUE = 2099; int _day; int _month; int _year; char *_comment; /* Checks if the date that the function gets is valid Valid: day = 1,..,30 , except febuar where day = 1,..,28 month = 1,..,12 year = 1901,..,2099 */ bool checkDate(int day, int month,…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו').. איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים? מה התחביר לביצוע פעולה זו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג ברשת גירסאת סטודנטים\גירסא חינמית של התוכנה הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למדתי קצת על ממשקים, ואני רוצה לעשות כמה תרגילים בכדי להבין את הנושא הזה לעומק.. אז אם תוכלו להאות לי כמה תרגילים בנושא אני ממש אודה לכם...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-